airwalk77 17.04.06, 13:49 Czyzby Pruszkow bis? Moze Wolomin bis ? :-) Ale jaja w tym kraju... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzieciatko_o_dyrektora Czy ktos jeszcze pamieta ? 17.04.06, 14:14 Nie tak dawno temu .... "Wybierzcie mnie na prezia , a bedzie bezpieczniej . Lech Kaczynski ." Odpowiedz Link Zgłoś
dzioobas W tym kraju nawet granaty nie wybuchaja 17.04.06, 16:08 A jak sie komus grozi i strzela do niego w swieta i to na dodatek do rodziny to byc moze kogos krzywdze, ale wydaje mi sie, ze nic nie dzieje sie przypadkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
katecheta Kiedyś z Karbidu teraz z Kałasznikowa :-))) 17.04.06, 21:15 Drugi dzień świąt Wielkanocnych zawsze witany był hucznie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciatko_o_dyrektora Re: Czy ktos jeszcze pamieta ? 17.04.06, 19:26 Raczej skutki picia wodki . Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Re: Czy ktos jeszcze pamieta ? 17.04.06, 20:49 dzieciatko_o_dyrektora napisała: > Nie tak dawno temu .... > "Wybierzcie mnie na prezia , a bedzie bezpieczniej . Tak to prawda, ale dopiero po wybudowaniu 3 milionow mieszkan :) Odpowiedz Link Zgłoś
srull Re: Ostrzelano dom w Skarżysku-Kamiennej 17.04.06, 14:26 Jednym slowem niebanalne Swieta. I zarazem narodziny nowej, swieckiej tradycji - zamiast kubla pomyj z okna - granacik + kulka. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Re: Efekt dzikiej lustracji i braku zaufania 17.04.06, 14:29 Jak tak dalej pójdzie to Policja zostanie sama bez tajnych współpracowników którzy będą się bali dekonspiracji. Każdy normalny dorosły człowiek wie , że policjant bez informatora jest ślepy i bezradny jak niemowlę. W normalnym obywatelskim społeczeństwie Policja współpracuje z mieszkańcami i oni się nie boją , że w czasie kolejnej zmiany ekipy politycznej zostaną zamieszczeni na liście współpracowników. Wszystkie te polityczne inicjatywy pozornej jawności, mają swój efekt uboczny polegający na trzymaniu się obywateli z dala od władzy. Efektem będzie zwycięstwo gangów. Odpowiedz Link Zgłoś
starozakonny_rycerz_konny Re: Efekt dzikiej lustracji i braku zaufania 17.04.06, 15:05 Efekt dzikiej lustracji, wlasnie, trzeba o wszystko i przy kazdej okazji winic lustracje. Ale zapomnial Pan o najwiekszej zbrodni: ANTYSEMITYZMIE !! Juz niesmialo dodam: i o ksenofobii... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Re: Efekt dzikiej lustracji .... A więc Mossad ? 17.04.06, 15:55 Czy poszlaki prowadzą w tym kierunku ? Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Re: Efekt dzikiej lustracji .... A więc Mossad ? 17.04.06, 15:56 .... tego się obawiałem ... Odpowiedz Link Zgłoś
wezmniezhakuj No, no... Kto by się spodziewał... 17.04.06, 14:51 Granat bez zawleczki? To rzeczywiście dziwne... DOtychczas rzucano granatami z zawleczkami zapewne... Odpowiedz Link Zgłoś
filut69 Bo to był Granat Skarżysko 17.04.06, 15:38 od wielu lat nie wybucha niestety Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Ostrzelano dom w Skarżysku-Kamiennej 17.04.06, 17:03 Kolejne NIEWINNE OFIARY, jak sądzę. Odpowiedz Link Zgłoś
andrex551 Re: Ostrzelano dom w Skarżysku-Kamiennej 17.04.06, 20:26 Polskie prawo tak naprawdę zabrania posiadania broni a myślę że to jest jedyny sposób na ograniczenie przemocy, ludzie mający broń i prawo za sobą, będą czuli się bespieczniej a ci któży chcą wyżądzać zło będą zagrożeni ,-! teraz jest odwrotnie Odpowiedz Link Zgłoś
pokon Re: Ostrzelano dom w Skarżysku-Kamiennej 17.04.06, 20:28 Sobotko na wolności...czysci teren kumpli... Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Re: Ostrzelano dom w Skarżysku-Kamiennej 17.04.06, 20:47 W mojej wsi ostrzelano dom nie jeden raz i nikt o tym nie pisal. Odpowiedz Link Zgłoś