kropka1005 19.04.06, 19:35 szczególnie jestem zainteresowana tym www.allegro.pl/item99356745_dla_noworodka_hit_cena_mini_star_od_ss_hauc k.html czy nadaje sie od pierwszych dni?no i czy ta firma ma sensowne te wózeczki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropka1005 jeszcze raz adres 19.04.06, 19:36 www.allegro.pl/item99356745_dla_noworodka_hit_cena_mini_star_od_ss_hauck.html pewnie bedzie trzeba go skopiować niestety żeby obejrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
mdorota11 Re: hauck - prosże o opinie 19.04.06, 19:46 miałam haucka i nigdy więcej nie chcę mieć nic haucka. Pół roku było dobrze, byłam zadowolona, ale potem zaczął się sypać. A na naprawiony wózek czekałam miesiac. Wrzuć w wyszukiwarkę hauck i poczytaj Odpowiedz Link Zgłoś
kropka1005 Re: hauck - prosże o opinie 19.04.06, 20:05 właśnie szukałam i nie znalazłam nic na temat tego, nad którym sie zastanawiam - możliwe że taka ciemnota jestem.A jaki miałaś model? Odpowiedz Link Zgłoś
monika_wroclaw Re: hauck - prosże o opinie 19.04.06, 20:26 Nic nowego nie napiszę... lepiej kup wózek innej firmy, u nas też przez pół roku było super, potem już tylko gorzej... Nie polecam wózków tej firmy... bo z kosza wiklinowego ( też Hauck ) byłam bardzo zadowolona, był świetnej jakości. Odpowiedz Link Zgłoś
agunek1 Re: hauck - prosże o opinie 19.04.06, 21:44 Jestem w szoku, ponieważ mam haucka ju dość długo i jestem z niego bardzo zadowolona. Może ten do którego podany był link bym nie kupiła ze względu na małe koła. Nasz trójołowiec jest niezastąpiony zwłaszcza zimą. Jedyną wadą jest jego waga 11 kg. Odpowiedz Link Zgłoś
mdorota11 Re: hauck - prosże o opinie 19.04.06, 20:35 wiesz, myślę, ze nie ma sensu szukać opinii na temat konkretnego modelu, skoro jest problem ze znalezieniem osób zadowolonych z wózków tej firmy. Gdybym wiedziała, ze to sa takie buble, nigdy bym nie wydała na taki wózek pieniędzy. No i weź pod uwagę serwis, miesiac bez wózka?! Kupiłam drugi i czekałam aż naprawią stary, tylko po to żeby go sprzedać Odpowiedz Link Zgłoś