mag_nolia 18.01.02, 08:05 masz wobec mnie jakies urazy??? ...nie bądx śmieszny i złośliwy i jakiś tam dyrdymałów mi nie wygłaszaj! też Cię pozdrawiam! PA! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kitek1 Re: Kitek 18.01.02, 08:07 co Ty, taka szybka do walki, po prostu poinformowalem, ze mnie nie interesuje dziewczyna z wroclawia, przeciez, o to, Ci chodzilo, Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Kitek 18.01.02, 08:08 Ty też mnie nie interesujesz... ...i też chciałeś, by Ci to wyłuszczyć??? ...no to proszę... PA! Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: bez odbioru...... 18.01.02, 08:17 Marudna sfrustrowana Kito! Czy możesz trzymać się ode mnie z dala??? bo to nie ja wędruję za Tobą, tylko, Ty przyklejasz się do mnie... ...żegnaj...! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 bylo, bez odbioru...... 18.01.02, 08:26 chcialem dobrze, bo wiesz, co kiedys robili takim, co sie z kolaborantami kolegowali, Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: bylo, bez odbioru...... 18.01.02, 08:29 coś mi zdaje, że masz chyba dziś bardzo zły dzień, odezwij się więc jak ci się poprawi czesc! Odpowiedz Link Zgłoś
starykon Re: Nalegam. 18.01.02, 11:25 Zdecydowanie nalegam, aby osoba posługujaca się nickiem kitek1, niezwłocznie odpowiedziała na skierowana do niej korespondencję. Brak odpowiedzi będę zmuszony potraktować w sposób na jaki taka postawa zasługuje. Szanowny Panie, jeśli się powiedziało A, to świat dorosłych ludzi przewiduje ponoszenie odpowiedzialności. Publiczne poniżanie i szkalowanie osób nie mieści się w granicach reguł prawnych cywilizacji w jakiej żyjemy. I Pańskie zachowanie jest nie majacym nic wspólnego z zasadami demokracji. Jeszcze raz zwracam się o zajęcie deklaratywnego stanowiska wobec Pańskiej wypowiedzi w zakresie dotyczącym mojej osoby. Rafał Wielopolski starykon Odpowiedz Link Zgłoś