Dodaj do ulubionych

Wersal Podlaski KEN BIS - 2 etap - Pozwolenie

11.05.06, 17:36
Witam
Czy ktos cos wie o pozowleniu dla drugiego etapu KEN BIS ?
Buduje to Wersal Podlaski ale od ponad pol roku nie moze zdobyc pozwolenia.
Ceny jak na ursynow sa bardzo dobre w tej inwestycji no i dwa kroki od metra !
Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: Wersal Podlaski KEN BIS - 2 etap - Pozwolenie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.05.06, 02:10
      A jakie sa te ceny? Z tego co wiem zostalo u developera ostatnie mieszkanie do
      wziecia za 7500/m2 (59 metrow o ile pamietam).
    • hatszept Re: Wersal Podlaski KEN BIS - 2 etap - Pozwolenie 12.05.06, 06:39
      Tak. Pozwolenia nie ma od ponad pół roku z winy i opieszałości dewelopera.
      Niedawno dowiedzieliśmy się w wydziale urbanistyki miasta, że Wersal Podlaski
      (WP) pierwsze dokumenty dot. pozwolenia złożył w styczniu, natomiast do tej
      pory nie doniósł jakiś brakujących papierów. Przyczyną może być
      również "rozwód" panów prowadzących spółkę - Pana Rogowiskiego i Pana Piekuta.
      Obaj zaczęli już budować nowe inwestycje na własną rękę - Piekut w Piasecznie,
      Rogowski w Warszawie i Białymstoku i najwyraźniej nie będzie im się spieszyło z
      zakończeniem ostatniej wspólnej inwestycji. Sprawa zaczyna mnie już bardzo
      irytować. Podpisałam umowę przedstępną na mieszkanie w tej inwestycji w
      październiku, WP zapewniał, że pozwolenie będzie w listopadzie...jest maj...nie
      wiem,jak długo będę jeszcze czekać i ile nerwów będzie mnie to kosztować...

Dla mnie Rogowski i Piekut to po prostu oszuści. Przestrzegam przed tą
      inwestycją.
      • Gość: Amarez Re: Wersal Podlaski KEN BIS - 2 etap - Pozwolenie IP: *.acn.waw.pl 15.05.06, 16:30
        Piekut z Piaseczna to kto inny.
        Sprawa dot. pozwolenia jest omawiana na forum, poniżej jest podany link przez
        Joa21.
        • Gość: hatszept Re: Wersal Podlaski KEN BIS - 2 etap - Pozwolenie IP: *.aster.pl 15.05.06, 21:39
          To ten sam Piekut!!!!!!!!!!!!!!
          Dlaczego wprowadzasz ludzi w błąd??????
          Skąd informacje, że to ktoś inny???????????!!!!!!!!!!!!!!
          • joa21 Re: Wersal Podlaski KEN BIS - 2 etap - Pozwolenie 17.05.06, 11:38
            bo ktos sprawdzil, ze maja inaczej na imie

przeczytaj co napisal Amarez:
            www.kenbis.ota.pl/forum/viewtopic.php?t=69&postdays=0&postorder=asc&start=15
          • Gość: Amarez Re: Wersal Podlaski KEN BIS - 2 etap - Pozwolenie IP: *.acn.waw.pl 17.05.06, 16:14
            Piekut z Wersala nazywa się Antoni, a z Piaseczna Jacek. Oczywiście specjalnie
            dla Ciebie może być ten sam, jest demokracja.
            • Gość: nea Re: Wersal Podlaski KEN BIS - 2 etap - Pozwolenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 16:17
              To ja proponuje, żeby uczciwości stało się zadość pociągnąć do
              odpowiedzialności wszytskich Piekutów za opoźnienia związane Wersalem. Nie
              będzie problemów czy to ten Piekut czy nie każdy Piekut dostanie po dupie...
              • joa21 Re: Wersal Podlaski KEN BIS - 2 etap - Pozwolenie 18.05.06, 12:11
                Gość portalu: nea napisał(a):

> To ja proponuje, żeby uczciwości stało się zadość pociągnąć do
                > odpowiedzialności wszytskich Piekutów za opoźnienia związane Wersalem. Nie
                > będzie problemów czy to ten Piekut czy nie każdy Piekut dostanie po dupie...

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????
                • Gość: nea Re: Wersal Podlaski KEN BIS - 2 etap - Pozwolenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 15:19
                  A cóżeś się tak zdziwił :) Popatrz na inne wątki dotyczące wersali lub piekuta
                  z piaseczna wcześniej czy poźniej zaczyna się dyskusja czy to ten sam piekut
                  czy nie i tak naprawdę spór nigdy nie został rozstrzygnięty chyba, że coś
                  przeoczyłam. A najczęściej dyskutują ci co nie mają ani z jedną ani z drugą
                  inwestycją nic wspólnego. Dlatego te dyskusje mają taki sam absurdalny wydźwięk
                  jak moja wcześniejsza wypowiedż.
                  • joa21 Re: Wersal Podlaski KEN BIS - 2 etap - Pozwolenie 18.05.06, 22:36
                    poczytaj:
                    kenbis.ota.pl/forum/viewtopic.php?p=533#533
    • joa21 forum - im nas wiecej, tym wiecej mozemy zdzialac 15.05.06, 00:26
      wszystkich, ktorzy juz kupili w wersalu mieszkanie w Ken BIS II zapraszam tutaj:

kenbis.ota.pl/forum/index.php
      gdy tylko jest najnowsze info o pozwoleniu to jest tam publikowane

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka