Dodaj do ulubionych

UWAGA Oszust ginekolog Andrzej W.

19.06.06, 20:54
Dzis w uwadze na tvn bylo o wrocławskim ginekologu oszuście Andrzeju W.
uwaga.onet.pl/1342656,archiwum.html
Swoja klinike ma tu: www.code.wroc.pl/

pracuje też na wrocławskiej AM: www.info.am.wroc.pl/jednostki/60ginpl.html

ktoś miał z nim kontakt?
Obserwuj wątek
    • Gość: wrocman Re: UWAGA Oszust ginekolog Andrzej W. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 21:37
      ale ch...
    • Gość: brawo rektor AM Re: UWAGA Oszust ginekolog Andrzej W. na A.M. IP: 139.48.154.* 19.06.06, 21:56
      Kiedy pan oczysci stajnie augiasza rektorze?
      • Gość: rektor Re: UWAGA Oszust ginekolog Andrzej W. na A.M. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 22:27
        Gość portalu: brawo rektor AM napisał(a):

> Kiedy pan oczysci stajnie augiasza rektorze?

Rektor się boi tam ingerowac
    • Gość: Anonim Re: UWAGA Oszust ginekolog Andrzej W. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.06.06, 22:12
      A bo to on jeden? Niejaki Markusz..ski też wymyśla choroby. Na dodatek leczy
      wszystkie laski na to samo ... A w ogóle ta grupa zawodowa to w znakomitej
      większości jedno wielkie bagno. Szkoda słów.
      • Gość: gosc Re: UWAGA Oszust ginekolog Andrzej W. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.07.06, 18:23
        to prawda tez do niego chodzilam,wymrażął mi podobno nadżerkę.
    • Gość: gość Re: UWAGA Oszust ginekolog Andrzej W. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 22:12
      Ten rektor raczej nic nie zrobi z tym.
      • Gość: sz1 Re: UWAGA Oszust ginekolog Andrzej W. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 22:38
        Bydlak zrobił sobie wąską specjalizację : cukrzycowa patologia ciąży . Mojej
        kobity nie leczył , bo nie chciała płacić śmierdzielowi. Ale jak mówi
        przysłowie : Nosił Wilk razy kilka ponieśli i Wilka...
    • kklement Vivat Akademia ! Vivant professores ! 19.06.06, 22:48
      To nie jest wina rektora jako konkretnej osoby. To wina Akademii jako
      instytucji, kierującej się swoimi specyficznymi prawami (?), na której
      kultywowane są pewne specyficzne formy obyczajowości. Nie sądzę, żeby to
      środowisko potrafiło się zmienić samo z siebie, od środka.
    • Gość: Jola Re: UWAGA Oszust ginekolog Andrzej W. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.06.06, 10:42
      ścierwo!
      omijać szerokim łukiem!
      Lekarz pacjentowi wilkiem.
      • Gość: Olga Re: UWAGA Oszust ginekolog Andrzej W. IP: *.swidnica.mm.pl 20.06.06, 11:21
        Byłam pacjentką tego oszusta przez kilka lat.Wyciągnął ode mnie sporą
        sumę.Wszystko skończyło się tym, że omal nie straciłam życia.Chcę zeznawać
    • Gość: pracownik A.M. Re: UWAGA Oszust ginekolog Andrzej W. na A.M. IP: 139.48.155.* 27.06.06, 17:59
      A pan rektor nic nie robi w teej sprawie.
      Jaki interes ma w tym pan rektor?
      Jezeli sie boi to won z rektoratu.
      • Gość: julka Re: UWAGA Oszust ginekolog Andrzej W. na A.M. IP: *.orange.pl 17.07.06, 23:56
        tia,bylam u niego,dwie wizyty i 700zl wyciagnal,na natepna mialam szykowac
        700nastepne,szkoda gadac,szybko zwialam,teraz chodze do innego,bardzo
        zadowolona jestem
        • Gość: Zaneta34 Re: UWAGA Oszust ginekolog Andrzej W. na A.M. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.07.06, 14:20
          A do jakiego lekarza teraz chodzisz? Jeśli jest on godny polecenia, to ja
          chętnie do niego pójdę, bo mam już dosyć tych wszystkich naciągaczy!
          • Gość: marta Re: UWAGA Oszust ginekolog Andrzej W. na A.M. IP: 217.116.110.* 23.08.06, 21:17
            idz do dr eko,w kazda srode ma dyzur w tym samym szpitalu co wilczynski,czyli
            na klinikach,na skoldowskiej,wspanialy czlowiek,jak trzeba przyjac to zrobi
            wszystko,zeby pomoc,kasy nie wyciaga,jak leczy to patrzy,zeby jak najmniej kasy
            pacjentka wydala i leczy skutecznie,pacjentki go uwielbiaja,najpierw chodzilam
            do wilczynskiego,tzn bylam 2 razy,raz wydlam 500,drugi raz 100,za 5 min
            rozmowy:)mialam szykowac 800,na nastepna wiztyte,bo chcial nakluwac mi zatoke
            douglasa,a jak zmienilam lekarza to wystarczyly antybiotyki,za 20 czy 30zl,juz
            dobrze nie pamietam,pozdro
    • Gość: baga 51 Re: UWAGA Oszust ginekolog Andrzej W. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 13:24
      Chodzilam dwa lata plakalam i placilam szkoda slow.
    • Gość: NIkAr86 Re: UWAGA Oszust ginekolog Andrzej W. IP: *.chello.pl 22.07.06, 01:27
      Trzeba mu zrobić czarny PR żeby już więcej nikogo nie skrzywdził.Oby takich
      postów więcej na wszystkich forach.To najlepiszy pomysł na zamknięcie mu interesu...
    • Gość: xxx Re: UWAGA Oszust ginekolog Andrzej W. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 17:49
      czy apteka naprzeciwko gabinetu tez jest po czesci Pana Doktora?
      • myszka_kk Re: UWAGA Oszust ginekolog Andrzej W. 21.09.06, 10:47
        kurde mi ma prowadzic ciecie cesarskie niejaki doktor ktorego nazwisko jest na
        litere W. obawiam sie ze to on. przyjmuje we wtorki , orientujecie sie czy to
        moze byc on?? ciemne włosy, ok 50. szczupły. błagam odpiszczie
        • Gość: L Re: UWAGA Oszust ginekolog Andrzej W. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.06, 22:38
          Zjęcie tego gościa możesz zobaczyć na stronie jego firmy, link masz w pierwszym
          poście tego wątku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka