morfeusz_1 14.09.06, 17:18 Do boju marsz la,la 3 punkty masz la,la Jesteśmy tu,la,la Krzyczymy śpiewamy na bramki czekamy :) He he he Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hehehe Re: Legii i Wisły boje na żywo IP: *.dhcp-bl.indiana.edu 14.09.06, 17:42 No pewnie, ze bedzie 0:0. I duzo zoltych kartek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadyma Ważne, że sędzia Da mir (pokój) zKomina IP: *.wdc-dc.xod.concentric.net 14.09.06, 17:44 wygląda to na interesujący zadatek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tgaw Re: Legii i Wisły boje na żywo IP: 83.238.100.* 14.09.06, 17:45 hahaha, cyctat z Gravesenem bomba, moze Milus potrzebowal takiej meskiej inicjacji?? druga sprawa, ze przewrocil go w meczu towarzyskim, no ale chlopak mogl nie wiedziec :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grek Re: Legii i Wisły boje na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 15:44 Trudno,żeby go nie przewrócił - uwiesił się na Gravesenie całym ciałkiem i jeszcze rąsiami sobie pomagał,zeby Duńczyka do parteru sprowadzić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hehehe A tutaj jest tajny plan Legii IP: *.dhcp-bl.indiana.edu 14.09.06, 17:47 ...na zwyciestwo... Zdobyl go moj agent, tylko szaaa... expertfootball.com/coaching/new/drill.gif Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: A tutaj jest tajny plan Legii IP: *.5.15.vie.surfer.at 14.09.06, 17:51 ogladam ten mecz w Austrii,i jedyne na razie co robi wrazenie na komentatorze to doping kibicow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadyma Aha! To ta narzeczona? IP: *.wdc-dc.xod.concentric.net 14.09.06, 17:52 To ona musiała wyrobic w nim (Mili) skłonności do obalania (na życzenie boiskowego rywala). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadyma Skoro druga liga lub niżej IP: *.wdc-dc.xod.concentric.net 14.09.06, 17:56 no to byłby przydatny Rasiak. Tylko, żeby na niego kopali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadyma To widac że Mila zmężniał IP: *.wdc-dc.xod.concentric.net 14.09.06, 18:00 i to dzięki równomiernemu rozroście sadła na brzuchu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasam Re: Legii i Wisły boje na żywo IP: *.echo.com.pl 14.09.06, 18:04 jak sie ciesze ze ie moge tego ogladac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zass szkoda ze nie podaliscie skladow druzyn... IP: *.chello.pl 14.09.06, 18:04 ten mecz gdzies leci w telewizji państwowej? czy sie tylko tefałeni? zczubaki! zapomnieliscie skomentowac newsa dnia: tvp nie ma ligi światowej! teraz to nas korzeniowski, jak zapowiadał po nominacji, będzie urzekał na na tym swoim kanale sportowym i pasmach w 1, 2 i 3, jakimiś ciekawymi sportami - szachami, piłką wodną czy błotnymi zapasami - bo chyba praw narazie to do niczego innego nie posiadają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hehehe O Legii... IP: *.dhcp-bl.indiana.edu 14.09.06, 18:06 Brak mi slow, wiec niech przemowi sztuka ;-) www.zwoje-scrolls.com/zwoje38/m14e.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hehehe A, i moze maly konkurs... IP: *.dhcp-bl.indiana.edu 14.09.06, 18:07 Jaki jest tytul tego obrazu...? Podpowiedz: autorem jest Edvard Munch... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubica Re: A, i moze maly konkurs... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 18:10 obraz zwiazany z legia powinien miec tytul "lament" albo "placz i zgrzytanie zebow" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hehehe Jestes blisko ;-)) IP: *.dhcp-bl.indiana.edu 14.09.06, 18:12 ...probujcie dalej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tjbykowicz nie Patataj, a... 14.09.06, 18:33 raczej jest to odgłos paszczowy, kiedy ktos kto na zwierzeciu czterosladowym robi patataj i podczas patataj zwierze czterosladowe natepuje na noge przez nieuwage prowadzacego zwierzeciem czterosladowym, na ktorym robi patataj czasami odglos paszczowy polaczony bywa ze powiedzeniem "zesz kur.." a obraz Muncha ukradli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubica Re: nie Patataj, a... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 18:37 ano ukradli... a teraz to hehehe jest glownym podejrzanym cale szczescie zdazylem pare lat temu zrobic reprint na koszulke do tej pory zakladalem ja zawsze na sylwestra.... teraz wiem ze moge ja rowniez zakladac na mecze pucharowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hehehe Ukradli Krzyk, ale go juz znalezli... IP: *.dhcp-bl.indiana.edu 14.09.06, 18:38 ...jesli sie nie myle...a ten obraz nazywa sie...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schrei drei Re: Ukradli Krzyk, ale go juz znalezli... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 18:40 krzyk 3? bedzie czwarta czesc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubica Re: Hehehe,jju sie nie wymigasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 18:41 > krzyk Cie zdradzil no i ta charakterystyczna maska... Odpowiedz Link Zgłoś
tjbykowicz Re: Hehehe,jju sie nie wymigasz 14.09.06, 18:42 i glosn smiech, Hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hehehe Co sie nie wymigam, IP: *.dhcp-bl.indiana.edu 14.09.06, 18:44 ...jak sie wymigam...;-) A kto mnie zlapie...? Sluzby specjalne IV RP...? A Wy nie kombinujcie, tylko znajdzcie odpowiedz, jaki jest tytul tego obrazka, i dlaczego pasuje do gry naszeych eksportowych druzyn ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hehehe Brawo!!! IP: *.dhcp-bl.indiana.edu 14.09.06, 18:48 ...przyznaj sie, od poczatku wiedziales, co...? Odpowiedz Link Zgłoś
tjbykowicz Nie przyznam sie do Nietschego!!! ;) 14.09.06, 18:49 ani nie do niczego :) a tak serio - wiedzialem dopiero, jak klinkalem link i zobaczylem obraz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tjbykowicz nie klikalem wczesniej , bo tak bylo trudniej 14.09.06, 18:51 i zabawniej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hehehe No i dobrze... IP: *.dhcp-bl.indiana.edu 14.09.06, 18:52 ...teraz zczubowcy powinni zafundowac Ci karnet na mecze Legii do konca sezonu...taka "nagrode" ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hehehe Re: nie wiem, czy maja az tak duzy budżet ;) IP: *.dhcp-bl.indiana.edu 14.09.06, 18:59 No, pomalutku...jak sie z czuba rozkreci, to i budzet wzrosnie... A jesli chodzi o polska pilke i jej komentowanie, to mam takie male podejrzenie, ze przed serwisem "z czuba" otwieraja sie wielkie mozliwosci rozwoju, jednym slowem - ida tluste lata... Odpowiedz Link Zgłoś
tjbykowicz Re: nie wiem, czy maja az tak duzy budżet ;) 14.09.06, 19:02 ja to chyba pamietam jednego zczubowca z LO... ale pewien nie jestem :) Z czuba ma rzeczyswiscie b. duze szanse na sukces, bo oraz czesciej jest ciekawsze niz komentowany mecz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubica Re: nie wiem, czy maja az tak duzy budżet ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 19:03 > Z czuba ma rzeczyswiscie b. duze szanse na sukces, bo oraz czesciej jest > ciekawsze niz komentowany mecz to by dopiero byla smutna sprawa gdyby cokolwiek bylo mniej ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś
tjbykowicz Re: nie wiem, czy maja az tak duzy budżet ;) 14.09.06, 19:07 > to by dopiero byla smutna sprawa > gdyby cokolwiek bylo mniej ciekawe... chyba nam to nie grozi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubica kmita zabierzow czy unia janikowo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 19:09 stawiam na unie! Odpowiedz Link Zgłoś
tjbykowicz Re: kmita zabierzow czy unia janikowo? 14.09.06, 19:12 taaaak, to mocny zespól, z charakterem Odpowiedz Link Zgłoś
tjbykowicz Re: kmita zabierzow czy unia janikowo? 14.09.06, 19:13 choc kmita tez moze pokazac pazur ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hehehe Krzyk 3 i Krzyk 4 IP: *.dhcp-bl.indiana.edu 14.09.06, 18:47 A co sie tyczy Krzyku 3, to juz jest czworka, tak na marginesie... Coraz glupszy z kazda czescia...ale i tak lepszy, niz ten mecz, tak sobie mysle... Odpowiedz Link Zgłoś
tjbykowicz Re: nie Patataj, a... 14.09.06, 18:39 hehehe nie moze juz zniesc niego #####u wygobywajacego sie z obazu, kty ukradl poza tym sumienie go gryzie i za wszelka cene chce ujawnic, ze posiada obraz o glosnym tyyule Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hehehe No dalej, dalej... IP: *.dhcp-bl.indiana.edu 14.09.06, 18:24 ...jaki jest tytul obrazu...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Legii i Wisły boje na żywo IP: *.localnetwork.pl 14.09.06, 18:08 Na stronie głownej pisze, ze Legia przegrywa z Legia. Smutna sprawa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zass ten tekst z 18:05 to niby do mnie? :P IP: *.chello.pl 14.09.06, 18:10 legia przegrywa z legią? hm jak by to powiedziec "psychika graczy wpadła w dołek od korkociągu czerwonego półsłodkiego Fresco" (calkiem niezle slabe wino - polecam ;p ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubica Re: ten tekst z 18:05 to niby do mnie? :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 18:16 a jesli chodzi o wina to ten mecz to "komandos" tanie niezbyt wytrawne ;) ale za to jak kopie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zass Re: ten tekst z 18:05 to niby do mnie? :P IP: *.chello.pl 14.09.06, 18:19 Komandos przy Fresco to jak Legia przy Chelsea - jedno i drugie to mistrz w swojej klasie, ale dostarczają zupełnie innych wrażeń estetycznych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubica Re: Legii i Wisły boje na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 18:11 bo niestety legia nawet z legia by przegrala... smutna sprawa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dir Re: Legii i Wisły boje na żywo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.09.06, 18:09 To juz lepiej ogladac mecz Xanthi - Dynamo Bukareszt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hehehe Xanti -Dynamo... IP: *.dhcp-bl.indiana.edu 14.09.06, 18:11 ...a jaki wynik...? Moze to rzeczywiscie bedzie kawal dobrej pilki ;-) A wyreczajac fotoedytorke: www.oldviennamenu.com/images/girl.bmp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zass ooo własnie? co sie stało ze zdjęc nie ma? IP: *.chello.pl 14.09.06, 18:13 chocby narzeczonej o ktorej sie dorosły Sebastian wypowiada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dir Re: Xanti -Dynamo... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.09.06, 18:18 > ...a jaki wynik...? Moze to rzeczywiscie bedzie kawal dobrej pilki ;-) Juz 1-1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dir Re: Xanti -Dynamo... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.09.06, 18:21 I do tego ilu Polakow - Tomasz Wisio i Emanuel Olisadebe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zass Re: Xanti -Dynamo... IP: *.chello.pl 14.09.06, 18:25 obydwaj grają? hu hu dziwne dziwy... olisadebe coś pokazał czy tylko miota sie po boisku jak w swoich ostatnich meczach w reprezentacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubica Re: Xanti -Dynamo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 18:27 lepiej zeby nie pokazywal bo jeszcze z czerwona skonczy skoro za zdjecie koszulki jest zolta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dir Re: Xanti -Dynamo... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.09.06, 18:36 > obydwaj grają? Tak. > olisadebe coś pokazał czy tylko miota sie po boisku jak w swoich ostatnich > meczach w reprezentacji? Przyznaj sie, podgladales! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zass Re: Xanti -Dynamo... IP: *.chello.pl 14.09.06, 18:51 Gość portalu: Dir napisał(a): > > obydwaj grają? > > Tak. > > > olisadebe coś pokazał czy tylko miota sie po boisku jak w swoich ostatnic > h > > meczach w reprezentacji? > > Przyznaj sie, podgladales! nie podglądam... czyli grają AŻ tak źle? o_O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam A w ogóle IP: 62.233.189.* 14.09.06, 18:18 co to za komentatorzy w tv jacyś tacy nijacy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubica Re: A w ogóle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 18:20 chyba polscy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oio Stadion im. Marszalka Pilsudskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.06, 18:14 No nareszcie! Wreszcie ktos uzywa prawdziwej nazwy tego stadionu. Brawo GW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chyba Leginoista Re: Legii i Wisły boje na żywo IP: 87.65.184.* 14.09.06, 18:15 to ja jednak chyba sie poslucham "Z Czuba", i pojde na spacerek, bo ladna pogoda, ladniesza duzo nisz to co sie dzieje w ekranie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legionista Re: Legii i Wisły boje na żywo IP: 87.65.184.* 14.09.06, 18:18 ale jednak kortke zdjalem, i ogladam... Odpowiedz Link Zgłoś
tjbykowicz rykoszetu nie było, bo 14.09.06, 18:16 Szałachowski wciągnął brzuch :) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: rykoszetu nie było, bo 14.09.06, 18:20 Ten Dżunior to musi być zarąbisty kolo,z pewnością lepszy niż Dżunior z serialu Rodzina Soprano,a poza tym bez picyngli tą bramę walną,brawo,tak trzymać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubica to bedzie klasyczny polski wynik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 18:19 1:1 u siebie i 0:0 na wyjezdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hehehe I tak sobie mysle, IP: *.dhcp-bl.indiana.edu 14.09.06, 18:20 ...ze masz racje... I duzo zoltych kartek, + jedna czerwona... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubica Re: I tak sobie mysle, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 18:25 oj jak austria dostanie czerwona to sie wkurzy i skonczy sie na 1:3 jak legia dostanie czerwona to sie wkurzy i wtedy tez bedzie 1:3 hmm... a czy w warszawie maja sprytnych chlopcow od podawania pilek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zass Re: I tak sobie mysle, IP: *.chello.pl 14.09.06, 18:27 buhahaha tych chlopcow to chyba nie starczy aby awansowac w dwumeczu chyba ze mamy jakies wtyki w juniorach austrii wieden ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubica Re: I tak sobie mysle, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 18:28 pewnie ze mamy! sebastian mila! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hehehe E, a skad by mieli ich wziasc... IP: *.dhcp-bl.indiana.edu 14.09.06, 18:28 Wszystko co dobre w tym sporcie, pochodzi z Brazylii... A co do wkurzen, to pal szesc, czy Legia sie wkurzy, czy Austria - byle tylko sie Mila nie wkurzyl...taka nauke z cytatow wynioslem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: I tak sobie mysle, 14.09.06, 18:31 Gość portalu: kubica napisał(a): > oj jak austria dostanie czerwona to sie wkurzy i skonczy sie na 1:3 > > jak legia dostanie czerwona to sie wkurzy i wtedy tez bedzie 1:3 > > hmm... a czy w warszawie maja sprytnych chlopcow od podawania pilek? oczywiście ale o tym już gdzieś napisałem.... oto jeden z naszych dzielnych chłopaków bi.gazeta.pl/im/7/3618/z3618277U.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasam Re: Legii i Wisły boje na żywo IP: *.echo.com.pl 14.09.06, 18:21 ale ta austria musi byc cienka skoro dala sobie wbic bramke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hehehe A propos Fotoedytorki... IP: *.dhcp-bl.indiana.edu 14.09.06, 18:22 Co, jak, jak to...? To nie bedzie, az nie wroci...? :-((( A kiedy wraca...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nerd cytaty z Mili wymiatają IP: *.toya.net.pl 14.09.06, 18:22 rotfl rotfl rotfl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Legii i Wisły boje na żywo IP: *.pools.arcor-ip.net 14.09.06, 18:23 prosze przestancie cytowac Mile bo sie rozplacze tylko dleczego on zarabia tyle ile ja bym chcial? Moze warto byc maminsynkeim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubica Re: Legii i Wisły boje na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 18:39 18:37 To podobno najlepszy mecz Austrii w tym sezonie. A teraz wyobraźcie sobie, że niektórzy oglądają ich tydzień w tydzień. ciekawe ile im za to ogladanie doplacaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hehehe "To zupelnie inna Legia" IP: *.dhcp-bl.indiana.edu 14.09.06, 18:50 Ble,ble,ble... Bedzie 1:1, duzo zoltych kartek i jedna czerwona...jak amen w pacierzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zass dlaczego nie widać różnicy IP: *.chello.pl 14.09.06, 18:55 pomiędzy tym meczem w pucharze UEFA a towarzyskim spotkaniem giekaesu z banikiem ostrawa? jezeli nie widac roznicy - to po co przeplacac [za bilety]? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zass Re: dlaczego nie widać różnicy IP: *.chello.pl 14.09.06, 19:02 acha - giekaes wygrał 2-1. oby tu tez tak bylo bo w końcu za 3 sezony to my będziemy sie bic w pucharze UEFA (a jak ;p ) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubica Re: dlaczego nie widać różnicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 19:05 jak tak dalej pojdzie to zeby polski zespol bil sie w (eliminacjach do) PUEFA bedzie musial byc mistrzem polski... a wicemistrzowi zostanie intertoto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zass Re: dlaczego nie widać różnicy IP: *.chello.pl 14.09.06, 19:09 jeszcze za puchar polski powinni nam dac jeszcze jedno miejsce w intertoto ;] eliminacje pUEFA i 2 w intertoto --> to juz cos ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubica Re: dlaczego nie widać różnicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 19:11 tak... to juz cos: to 3 remisy 1:1 u siebie i 3 razy bez bramek na wyjezdzie ale za to ile zoltych i czerwonych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zass Re: dlaczego nie widać różnicy IP: *.chello.pl 14.09.06, 19:12 :] hmmm dlaczego z nikt sposrod nas tu zgromadzonych na forum nie wierzy w polskie druzyny? :P dziiiiiiiiiiiiwne :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubica Re: dlaczego nie widać różnicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 19:14 saragossa, shalke, lazio, inter, barcelona, m city jakos juz do nas nie przyjezdzaja... Odpowiedz Link Zgłoś
fdj _____________Mila się rozgrzewa___________ 14.09.06, 18:55 Mila - ostatnia nadzieja Legii... Odpowiedz Link Zgłoś
fdj _____________Ej, a pamiętacie...___________ 14.09.06, 19:04 ... Polska - Serbia i teksty komentatorów: "a Garguła cały czas się rozgrzewa" ? ;-) Może z Milą będzie tak samo :-D Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: _____________Ej, a pamiętacie...___________ 14.09.06, 19:22 No i wykrakałem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubica Re: _____________Ej, a pamiętacie...___________ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 19:23 wazne ze sie chlopak rozgrzal ;] Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: _____________Ej, a pamiętacie...___________ 14.09.06, 19:24 Może mu starczy do następnego meczu? P.S. Rezerw ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
tjbykowicz Re: _____________Ej, a pamiętacie...___________ 14.09.06, 19:23 i co? glupio Ci teraz? :) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: _____________Ej, a pamiętacie...___________ 14.09.06, 19:26 Niespecjalnie. Ja jestem z Poznania, więc teoretycznie powinienem być za Austrią ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tjbykowicz Re: _____________Ej, a pamiętacie...___________ 14.09.06, 19:30 w sumie racja - z Poznania jest blizej do Wiednia , niz do Warszawy, a Poznaniacy mówia w tym samym języku, co Wiedeńczycy :P z calym szacunkiem, nie popieram kibicowania Austrii W., nawet jak jest sie z Poznania, krakowa, czy Gdanska Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: _____________Ej, a pamiętacie...___________ 14.09.06, 19:34 Toteż dlatego napisałem "teoretycznie". Mam z tym pewien problem, bo jakoś nie potrafię jakoś życzyć innym polskim zespołom ;-) Ale też nie dramatyzuję, gdy im się nie uda ;-) A pomaga mi w tym (nie dramatyzowaniu) chociażby brak pewnego typu jadu w relacji ZCZuba, gdy chodzi o Legię. W stosunku do innych polskich drużyn nie są aż tak wyrozumiali ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: _____________Ej, a pamiętacie...___________ 14.09.06, 19:37 fdj napisał: > Toteż dlatego napisałem "teoretycznie". > Mam z tym pewien problem, bo jakoś nie potrafię jakoś życzyć innym polskim > zespołom ;-) Źle życzyć jakoś nie potrafię - miało być. Sie mi coś nie tak napisało ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tjbykowicz Re: _____________Ej, a pamiętacie...___________ 14.09.06, 19:40 ja tez nie dramatyzuje to by bylo niezdrowe, za czesto bylyby ku temu okazje co do Zczubowcow, to wydaje mi sie, ze jada rowno po wszystkich ;)(vide komentarze odn. niejakiego >>Nędzy<<) zobaczymy przy meczu Wisly K Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: _____________Ej, a pamiętacie...___________ 14.09.06, 20:09 E - teraz będą udawać i Wisłę też oszczędzą ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
fdj _____________Buahahahahahahahaha. ..___________ 14.09.06, 19:30 Mila nie zagrał ani minuty, ale zdążył się wymienić na koszulkę i wystąpił przed TV w trykocie Legii :-] Odpowiedz Link Zgłoś
tjbykowicz Re: _____________Buahahahahahahahaha. .._________ 14.09.06, 19:33 a z kim sie wymienil? bo nie ogladam Odpowiedz Link Zgłoś