Dodaj do ulubionych

INTRAKT spóldzielnia-czy ktoś coś wie?Pilne

IP: 212.244.158.* 17.03.03, 11:48
CZy ktoś miał z tą sóldzielnią do czynienia, jakieś doświadczenia miłe bądz
przeciwnie. Jak z terminami, rzetelnością i jakością tego co budują. Jakie
czynsze. Co tylko wiecie?

Wielkie dzieki!
Obserwuj wątek
    • Gość: Krzysiek Re: INTRAKT spóldzielnia-czy ktoś coś wie?Pilne IP: 126.20.50.* 17.03.03, 15:04
      www.intrakt.waw.pl

Po lekturze odechciało mi się dalszego wnikania w temat.
      Powodzenia,
      • Gość: Stefan. Re: INTRAKT spóldzielnia-czy ktoś coś wie?Pilne IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 18.03.03, 07:21
        Oglądałem w zeszłym roku "Sprawę dla reportera" z "Intraktem" w roli głównej.
        Nie warto interesować się tą spółdzielnią.
        • Gość: raf Re: INTRAKT spóldzielnia-czy ktoś coś wie?Pilne IP: 212.244.158.* 18.03.03, 11:19
          Gość portalu: Stefan. napisał(a):

> Oglądałem w zeszłym roku "Sprawę dla reportera" z "Intraktem" w roli głównej.
          > Nie warto interesować się tą spółdzielnią.

Dzieki Stefan. Czy znasz jakieś bliższe szczegóły?
          • Gość: Stefan. Re: INTRAKT spóldzielnia-czy ktoś coś wie?Pilne IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 19.03.03, 07:39
            Generalnie chodziło o fatalne wykonawstwo, w mieszkaniach pojawił się grzyb, w
            garażach kałuże wody jak po deszczu, odpadające tynki, wadliwa wentylacja itp.
            Były też jakieś problemy z gruntem pod budynkami, sprzedawali ten sam fragment
            po kilka razy.
            Z tego co pamiętam, drogi dojazdowe były w 100% finansowane przez lokatorów
            gdyż "Intrakt" nie miał zamiaru nic więcej budować.
            Sprawa była dość mocno nagłośniona, stąd obecne problemy finansowe spółdzielni.
            Wiem że jest strona internetowa poszkodowanych przez "Intrakt", niestety nie
            pamiętam adresu.
            Pozdrawiam.
    • Gość: monika Re: INTRAKT spóldzielnia-czy ktoś coś wie?Pilne IP: *.nestle.pl 18.03.03, 12:46
      na ich temat były już dwie sprawy dla reportera i jeden program w TVN. Trzymaj
      się od nich z daleka. Ja też oglądałam ich mieszknia (Mysiadlo).
      Mają kłopoty finansowe. Chcą od razu 90% kasy mimo że mieszkania są zrobione w
      jakiś 40-50%. Poza tym budują niechlujnie (byłam sprawdziłam), a pani
      hadnlowiec byłą niekompetentna i nie potrafiłą odpowiedziec na żadnie konkretne
      pytania dotyczące płatności, przeniesienia własności itp.

Pozdrawiam serdecznie i życzę udanego wyboru
      • Gość: raf Re: INTRAKT spóldzielnia-czy ktoś coś wie?Pilne IP: 212.244.158.* 19.03.03, 10:27
        Wielkie dzięki za wszystkie uwagi. Dzieki waszym cennym wiadomościach
        natychmiast odechciało mi się mieszkać w luksusach Intraktu. Odradzam wszystkim
        potencjalnym zainteresowanym.

Pozdrawiam
        • Gość: AB Re: INTRAKT spóldzielnia-czy ktoś coś wie?Pilne IP: *.se.com.pl / 10.0.11.* 19.03.03, 16:03
          Aby jeszcze bardziej Cię uczulić na INTRAKT polecam lekturę dzisiejszego Życia
          Warszawy.

Miłej lektury
          AB
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka