Gość: raf IP: 212.244.158.* 17.03.03, 11:48 CZy ktoś miał z tą sóldzielnią do czynienia, jakieś doświadczenia miłe bądz przeciwnie. Jak z terminami, rzetelnością i jakością tego co budują. Jakie czynsze. Co tylko wiecie? Wielkie dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krzysiek Re: INTRAKT spóldzielnia-czy ktoś coś wie?Pilne IP: 126.20.50.* 17.03.03, 15:04 www.intrakt.waw.pl Po lekturze odechciało mi się dalszego wnikania w temat. Powodzenia, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan. Re: INTRAKT spóldzielnia-czy ktoś coś wie?Pilne IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 18.03.03, 07:21 Oglądałem w zeszłym roku "Sprawę dla reportera" z "Intraktem" w roli głównej. Nie warto interesować się tą spółdzielnią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf Re: INTRAKT spóldzielnia-czy ktoś coś wie?Pilne IP: 212.244.158.* 18.03.03, 11:19 Gość portalu: Stefan. napisał(a): > Oglądałem w zeszłym roku "Sprawę dla reportera" z "Intraktem" w roli głównej. > Nie warto interesować się tą spółdzielnią. Dzieki Stefan. Czy znasz jakieś bliższe szczegóły? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan. Re: INTRAKT spóldzielnia-czy ktoś coś wie?Pilne IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 19.03.03, 07:39 Generalnie chodziło o fatalne wykonawstwo, w mieszkaniach pojawił się grzyb, w garażach kałuże wody jak po deszczu, odpadające tynki, wadliwa wentylacja itp. Były też jakieś problemy z gruntem pod budynkami, sprzedawali ten sam fragment po kilka razy. Z tego co pamiętam, drogi dojazdowe były w 100% finansowane przez lokatorów gdyż "Intrakt" nie miał zamiaru nic więcej budować. Sprawa była dość mocno nagłośniona, stąd obecne problemy finansowe spółdzielni. Wiem że jest strona internetowa poszkodowanych przez "Intrakt", niestety nie pamiętam adresu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: INTRAKT spóldzielnia-czy ktoś coś wie?Pilne IP: *.nestle.pl 18.03.03, 12:46 na ich temat były już dwie sprawy dla reportera i jeden program w TVN. Trzymaj się od nich z daleka. Ja też oglądałam ich mieszknia (Mysiadlo). Mają kłopoty finansowe. Chcą od razu 90% kasy mimo że mieszkania są zrobione w jakiś 40-50%. Poza tym budują niechlujnie (byłam sprawdziłam), a pani hadnlowiec byłą niekompetentna i nie potrafiłą odpowiedziec na żadnie konkretne pytania dotyczące płatności, przeniesienia własności itp. Pozdrawiam serdecznie i życzę udanego wyboru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf Re: INTRAKT spóldzielnia-czy ktoś coś wie?Pilne IP: 212.244.158.* 19.03.03, 10:27 Wielkie dzięki za wszystkie uwagi. Dzieki waszym cennym wiadomościach natychmiast odechciało mi się mieszkać w luksusach Intraktu. Odradzam wszystkim potencjalnym zainteresowanym. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AB Re: INTRAKT spóldzielnia-czy ktoś coś wie?Pilne IP: *.se.com.pl / 10.0.11.* 19.03.03, 16:03 Aby jeszcze bardziej Cię uczulić na INTRAKT polecam lekturę dzisiejszego Życia Warszawy. Miłej lektury AB Odpowiedz Link Zgłoś