anias85 04.10.06, 13:03 musze "na gwałt" szukac fotografa na 12 maja 2007 prosze o polecenie sprawdzonych z ktrótke opinią - prosze pisać na gazetowego pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monia76 Re: fotograf - W-wa poszukiwany! 04.10.06, 13:06 skoro na maj 2007 to czemu na gwałt?? namiary wysyłam na priv Odpowiedz Link Zgłoś
zaba002 Re: fotograf - W-wa poszukiwany! 04.10.06, 13:25 Hey odwiedź stronkę www.cukras.pl/ Pan robi piękne zdjęcia. My zaklepaliśmy już na przyszły rok. Odpowiedz Link Zgłoś
sliwka80 Re: fotograf - W-wa poszukiwany! 04.10.06, 13:30 Heeej my tez 12 maja 2007 My jestesmy z Warszawy, ale zdecydowalismy sie na slub i wesele w Ząbkach Jak tam, suknia juz wybrana?? Kurcze, ale z tym fotografem, to rzeczywiscie, ja sie nie moge zdecydowac Sama nie wiem, co bym chciala Tyle wiem, ze ladne zdjecia. I film (ale to juz moj N oraz tesciowa Odpowiedz Link Zgłoś
panna-niemloda polecam !!! 04.10.06, 14:13 Polecam swojego www.darekstawski.com/ Jestem bardzo zadowolona ze zdjec Odpowiedz Link Zgłoś
olivia1980 Re: fotograf - W-wa poszukiwany! 04.10.06, 20:34 Możecie napisać ile kosztują zdjęcia u tych fotografów? Odpowiedz Link Zgłoś
asia293 Re: fotograf - W-wa poszukiwany! 04.10.06, 20:48 Witam Zapraszamy do obejrzenia naszej strony na www.foto-art-studio.pl Odpowiedz Link Zgłoś
anias85 Re: fotograf - W-wa poszukiwany! 04.10.06, 22:49 za podpowiedzi dziekuję no i co robić?? bo wybór trudny.....a myślałam, ze tylko z suknia tak bywa....... polecani: tymonia76 Jarka Sosińskiego - zdjęcia wd mnie OK zaba002 www.cukras.pl/ - z małymi uwagami - OK panna_niemłoda Darek Stawski - fotograf przstojny zdjęcia OK, tylko jakies takie cukierkowe... asia www.foto-art-studio.pl - średnio OK - cienie fotografów na sukience młodej sa zamierzone, czy to wpadka?, ale 2 fotki są prześwietne ze skrzynki: oferta fotografa: mielcarek.net/portfolio/slubne OK, podobają mi sie te zdjęcia (tylko strona jaks-tak-bylejaka...) dafni www.perczynski.pl/ bardzo Ok, podobajami sie! dr_kaczusia fotografia-slubna.mhd.pl/ fotograf przystojny , fotki bardzo OK oferta fotografa: lastnimutefoto - nazwa niezachęca, ale fotki OK powiem tak - wybór trudny........bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
foto_slubik Re: fotograf - W-wa poszukiwany! 05.10.06, 08:31 O jezu, jakie kryteria... "fotograf przystojny, zdjecia srednie, zdjecia ok, nazwa byle jaka, strona byle jaka..." - do mnie nawet nie pisz, bo jestem brzydki, nie mam swojej strony, nazwisko mam pospolite, a poza tym wkurzaja mnie zmanierowane paniusie i zawsze im robie gorsze zdjecia Odpowiedz Link Zgłoś
6x9 Re: fotograf - W-wa poszukiwany! 05.10.06, 20:50 ona szuka na gwałt hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
amberwind Re: fotograf - W-wa poszukiwany! 05.10.06, 21:19 6x9 napisał: > ona szuka na gwałt hehehehe to wszystko tlumaczy Odpowiedz Link Zgłoś
agajac Re: fotograf - W-wa poszukiwany! 05.10.06, 21:27 Dlatego musi byc przystojny ) Ale czy to jeszcze bedzie gwałt??? Odpowiedz Link Zgłoś
mam6lat Re: fotograf - W-wa poszukiwany! 05.10.06, 21:28 a "foto-ślubik" to na figle, bo taki figlarny......"ślubik" Odpowiedz Link Zgłoś
nionczka Re: fotograf - W-wa poszukiwany! 08.10.06, 22:09 To czy fotograf jest przystojny czy nie napewno do kryteriów wyboru nie nalezy. Jestem pewna, ze to tylko taki komentarz. Co zas sie tyczy strony, uwazam, z w dzisiejeszych czasach ceniaca sie firma MUSI miec strone. I to nie tylko strone, musi miec DOBRA strone, ktora mozna ogladac w wielu przegladarkach. Aktualna, kompletna i latwa i przyjemna w nawigacji (odpada zle uzywany flash). A w przypadku fotografii (ktora jest dziedzina bardzo wizualna) mozliwosc obejrzenia portfolio w dobrej oprawie to minimum. Tak juz jest. Chyba, ze rzeczywiscie ktos bliski poleci fotografa bez strony, ale to sie zadko zdarza. Nie wystraczy byc dobrym, trzeba umiec sie sprzedac. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejmielcarek Re: fotograf - W-wa poszukiwany! 05.10.06, 09:37 anias85 napisała: > oferta fotografa: mielcarek.net/portfolio/slubne OK, podobają mi sie te zdjęcia > (tylko strona jaks-tak-bylejaka...) Nie ma to jak mi wjechać na ambicję Noc miałem długą i pracowitą Myślę, że coś drgnęło w tej kwestii... Odpowiedz Link Zgłoś
mysiek-pysiek Re: fotograf - W-wa poszukiwany! 05.10.06, 08:55 Po przejrzeniu propozycji dla mnie najlepszy jest ten fotograf www.darekstawski.com/ I nie patrzyłam wcale na to czy jest przystojny bo przeciez nie o to chodzi przy wyborze fotografa Widac,ze zdjecia tego faceta sa profesjonalne,kadry dobre,sylwetki proporcjonalne,ludzie świetnie oswietleni (co jest bardzo ważne na zdjeciach) a najważniejsze jest to,ze skupia sie na parze młodej a nie na wszystkim dookoła,jak to bywa czesto przy fotkach slubnych. Odpowiedz Link Zgłoś
zaba002 Re: fotograf - W-wa poszukiwany! 05.10.06, 08:57 Ten Pan ma bardzo ładne zdjęcia ale jest jak dla mnie piekielnie drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
lastminutefoto.pl Re: fotograf - W-wa poszukiwany! 05.10.06, 22:07 zapraszam - www.lastminutefoto.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tliissek Re: fotograf - W-wa poszukiwany! 08.10.06, 14:08 zapraszm na moja strone www.lisiarnia.pl pozdrawiam. tomek lis Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena9920 Re: fotograf - W-wa poszukiwany! 08.10.06, 21:39 ten fotograf jest świetny - widziałam zdjęcia ze slubu i wesela mojej koleżanki robione przez niego - super! www.perczynski.pl Odpowiedz Link Zgłoś