klymenystra 05.10.06, 21:29 zna ktos kogos godnego zaufania, blisko centrum albo w podgorzu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peteen nawet ty, klymenystra, nawet ty??? 05.10.06, 21:34 ubodłaś mnie, ale cóż... a weźno użyj archiwum, dziesiątki postów na ten temat już były! Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: nawet ty, klymenystra, nawet ty??? 05.10.06, 22:06 nie dziala mnie wyszukiwarka, nie wiem, czemu,a problem jest pilny :((( i jesli nie znajde nic do jutra, to bedzie bardzo zle, wiesz? :( Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: nawet ty, klymenystra, nawet ty??? 05.10.06, 22:09 no, tej choroby się w jeden dzień nie wyleczy... ;c) wyszukiwarka nie działa, to ściema, skoro ci net chodzi, zresztą ja pisałem o tym forum, a nie wyszukiwarce jako takiej, co parę dni ktoś pytał o dermatologa: pisali i dr politowskiej, dr marzec (innych nazwisk nie pamiętam) dr p przyjmuje tam, gdzie w dobrych czasach było kino warszawa a dr m m.in. w lim (herbewo) pasi taka podpowiedź? Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: nawet ty, klymenystra, nawet ty??? 06.10.06, 06:39 nie pasi mi to, co mi zarzucasz. po wpisaniu w wyszukiwarke pojawiaja mi sie rozne linki, a nie posty. a same nazwiska srednio mi wystarcza, bo potrzebuje dokladny adres i telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: nawet ty, klymenystra, nawet ty??? 05.10.06, 22:43 Nie bluźnij, Peteenie. Znak to, że stare, dobre czasy wróciły na forum.;) Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: dermatolog w krakowie!!! 06.10.06, 00:50 Marek Brzewski,Długa 64,wtorki i czwartki od 16 do 18. Odpowiedz Link Zgłoś
peerelski Re: dermatolog w krakowie!!! 06.10.06, 06:45 tylko nie daj sie tym krwiopijcom wycyckac z portmonetki Odpowiedz Link Zgłoś
peerelski Re: dermatolog w krakowie!!! 06.10.06, 05:20 a moze to tylko tzw rush? Odpowiedz Link Zgłoś
peerelski Re: dermatolog w krakowie!!! 06.10.06, 05:50 nie, nie Geoffrey, tylko...rash Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga2320 Re: dermatolog w krakowie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 09:47 na mailu gazetowym masz wiadomość. Nie wiem czy dopisalam ale ta pani dr co o niej wspomnialam przyjmuje w ramach ubezpieczenia. :) Odpowiedz Link Zgłoś
peerelski Re: dermatolog w krakowie!!! 06.10.06, 10:04 OK w ramach ubezpieczenia nie wybulisz, ale i tak Klitemnystro lepiej wyjdziesz jak pierwej zapytasz kogos kto juz to mial ;)) Odpowiedz Link Zgłoś