Dodaj do ulubionych

doamgam sie kategorycznie odpowiedzi administra

09.01.07, 23:20
acji w sprawie kasacji watku o tym, ze dieta wege przyczynia sie do ratowania
atmosfery z forum wege
Obserwuj wątek
    • bartoszcze Re: doamgam sie kategorycznie odpowiedzi administ 09.01.07, 23:40
      Ja tylko prywatnie zaryzykuję pogląd, że dieta wege u brumbaka absolutnie nie
      wpływa pozytywnie na atmosferę forum wege:))
      • ggigus na atmosfere tam ma wplyw b.pascal, wiec to do nie 09.01.07, 23:43
        go te uwagi

teraz nagle kojarzysz, drogi bartoszcze, o co mi chodzi? jak milo
        • bartoszcze Re: na atmosfere tam ma wplyw b.pascal, wiec to d 10.01.07, 00:01
          Znaczy co mam "teraz nagle kojarzyć"?
          Napisałaś, że chodzi o atmosferę na forum wege:)
      • brumbak111 Re: doamgam sie kategorycznie odpowiedzi administ 10.01.07, 16:41
        bartoszcze napisał:

> Ja tylko prywatnie zaryzykuję pogląd, że dieta wege u brumbaka absolutnie nie
        > wpływa pozytywnie na atmosferę forum wege:))
        >
        ..................
        zajmij się forumowymi kibolami jak misiu itd( "glupi gnoju" "śmierdząca
        mendo"sp** suko i tym podobne chamskie wyskoki

ich chamstwo ci najwyraźniej nie przeszkadza
        - po prostu przeszkadzają ci zwolennicy vege i tyle
    • evita_duarte Re: doamgam sie kategorycznie odpowiedzi administ 09.01.07, 23:58
      Watek zostal skasowany czy przeniesiony na osla? Nie robi to roznicy, ciekawi
      jednak dlaczego admini nie odpowiadaja. na miala pisalas? W ten sposob usuwajac
      nalezaloby wywalic kazdy watek o facetach na forum kobieta, kazdy watek o
      szowinistach na feminizmie i kazdy o kobietach na mezczyznie. Ciekawe gdzie
      umieszczonoby watek o wyleczalnosci raka piersi w stosunku do wyksztalcenia i
      pochodzenia kobiet. Na zdrowiu? na kobiecie? na feminizmie? Czy spoleczenstwo?
      • ggigus watku nie ma na oslej, a admini milcza (poza 10.01.07, 01:15
        pascalem rzecz jasna)
    • james_bond007 Re: doamgam sie kategorycznie odpowiedzi administ 10.01.07, 00:12
      A kimże ty jesteś, aby się domagać czegokolwiek od spółki Agora S.A. i jej
      dziecka Gazeta.pl?
      Mozesz sobie co najwyzej grzecznie poprosić, aby raczyli ci udzielić odpowiedzi,
      bo nawet obowiązku takiego nie mają.
      To ty korzystasz z jej gościnności i ZA DARMO korzystasz z jej serwerów,
      dostepnego archiwum, forum, itd. I jeszcze czegoś się dodatkowo domagasz???
      Mozesz co najwyzej wzbudzić uśmiech politowania ze swoimi "żądaniami" u kogoś z
      administracji. Zrozumiałbym, gdybyś płaciła za mozlwiwość korzystania z portalu,
      wtedy mogłabyś się czegoś domagać...

Dlatego m.in. jestem za wprowadzeniem odpłatnego posiadania konta na portalu i
      możliwości pisania po płatnym zalogowaniu.
      • ggigus to twoj problem, ze jestes za platnym korzystaniem 10.01.07, 01:16
        z forum
        ja nie jestem, a jak dla pascala forum wege to za duzo, to chetnie podsune pare
        kadnydatur na co-moderatora
        atmosfera sie poprawi
      • jureek Re: doamgam sie kategorycznie odpowiedzi administ 10.01.07, 09:16
        A skąd Twoja pewność, że Ggigus nie jest właścicielką akcji Agory i tym samym
        pracodawcą adminów?
        Jura
        • james_bond007 Re: doamgam sie kategorycznie odpowiedzi administ 10.01.07, 19:48
          Własciciel akcji spółki nie jest pracodawcą osób tam zatrudnionych. Nawet jesli
          posiada większość akcji, to jego władza z tego tytułu jest tylko pośrednia.
          Więcej na ten temat możesz przeczytać w kodeksie spółek handlowych.
          • abstrakt2003 prawo prawem a 10.01.07, 19:57
            życie życiem
            ================
            niech no tylko który parcownik podskoczy włascicielowi.... nie chciałbym być w
            jego skórze.
            PS
            Mam kilka akcji Agory.... :D
            • Gość: james_bond007 Re: prawo prawem a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 22:29
              I myslisz, że taki np. Jabbur nie odwazy sie przez to wyciąć twego posta? ;)
              • ggigus a moze jabbur sie odwazy i odpowie na moje posty 10.01.07, 22:31
                to by bylo dopiero!
              • abstrakt2003 Re: prawo prawem a 11.01.07, 16:10
                Gość portalu: james_bond007 napisał(a):

> I myslisz, że taki np. Jabbur nie odwazy sie przez to wyciąć twego posta? ;)
                =============
                Powiedziałem "Mam kilka..."
                Sytuacja wyglądała by zupełnie gdybym miał powyżej 5% akcji. Wtedy żaden admin
                by mnie nie ruszył.
          • jureek Re: doamgam sie kategorycznie odpowiedzi administ 11.01.07, 09:07
            Odpowiem cytatem z Bartoszcze: "Nie bądź bardziej papieski niż Benedykt".
            Jura
      • muka77 Re: doamgam sie kategorycznie odpowiedzi administ 10.01.07, 13:10
        james_bond007 napisał:

> A kimże ty jesteś, aby się domagać czegokolwiek od spółki Agora S.A. i jej
        > dziecka Gazeta.pl?
        > Mozesz sobie co najwyzej grzecznie poprosić, aby raczyli ci udzielić odpowiedzi
        > ,
        > bo nawet obowiązku takiego nie mają.
        > To ty korzystasz z jej gościnności i ZA DARMO korzystasz z jej serwerów,
        > dostepnego archiwum, forum, itd. I jeszcze czegoś się dodatkowo domagasz???
        > Mozesz co najwyzej wzbudzić uśmiech politowania ze swoimi "żądaniami" u kogoś z
        > administracji. Zrozumiałbym, gdybyś płaciła za mozlwiwość korzystania z portalu
        > ,
        > wtedy mogłabyś się czegoś domagać...
        >
        > Dlatego m.in. jestem za wprowadzeniem odpłatnego posiadania konta na portalu i
        > możliwości pisania po płatnym zalogowaniu.
        >

Hyhy dobry pomysl nie ma obowiazku korzystania z gazety.pl jest masa innych
        darmowych miejsc w internecie, moze kiedys ludzie zrozumieja to i troche sie
        pozmienia w polskim internecie, bo na razie, trzymaja sie kurczowo forum gazety
        walczac z cenzura, zamiast miec wlasne forum bez cenzury zupelnie.
        Pozdrawiam.
      • genoveva Re: doamgam sie kategorycznie odpowiedzi administ 10.01.07, 14:08
        No, no. Żeby przyznać niebieskiego ptaka wypowiedzi, z której wynika, że
        administracja robi użytkownikom łaskę (nie mylić z laską) odpowiadając na ich
        pytania... albo, że konkretna forumowiczka wzbudza u administracji uśmiech
        politowania ...
        Gratuluję tzw. miękkich umiejętności :]
        • ggigus :))) dolaczam sie do gratulacji 10.01.07, 16:13

• evita_duarte przynajmniej oficjalnie wiemy, 10.01.07, 17:31
          czego wlasciwie wiekszosc domyslala sie od dawna. Gazeta.pl lamie wlasne
          zasady. Co do placenia za forum to powiem tylko, ze bez czytelnikow zaden
          przedsiebiorca nie umiesci tu swojej reklamy, wiec co za glupota mowic, ze
          gazeta na nasz nie zarabia.
      • brumbak111 Re: doamgam sie kategorycznie odpowiedzi administ 10.01.07, 17:58
        james_bond007 napisał:

> A kimże ty jesteś, aby się domagać czegokolwiek od spółki Agora S.A. i jej
        > dziecka Gazeta.pl?
        > ......
        a kim-że TY jesteś by uzurpowac sobie wypowiadanie się w imieniu AGORY.S.A.

każde dzieckoi widzi że
        na forum Gazeta.pl/Agora

brutalnie łamane sa zasady i wartości Agory opublikowane w portalu

a Anonimowa Administracja - nie reaguje
      • abstrakt2003 archiwum Gazety Wyborczej jest płatne. n/t 10.01.07, 19:25

• jaceq Re: archiwum Gazety Wyborczej jest płatne. n/t 10.01.07, 22:00
          abstrakt2003 napisał:
          > archiwum Gazety Wyborczej jest płatne.

I to jest drugi powód, dla którego nikt z niego nie korzysta. A pierwszy jest
          taki, że jest kiepskie.
    • b.pascal Kilka słów wyjaśnienia... 10.01.07, 07:48
      Milczenie administracji proponuję interpretować w ten sposób, że ma ona podobne
      zdanie na Twój temat, co ja i nie wdaje się w niepotrzebne potyczki słowne z
      Tobą. Chyba zacznę naśladować ich powściągliwość. Odpowiem jeszcze tylko hurtem
      na te punkty, które uważam za ważne w dyskusji o forum Wege.
      Co do pomocy w moderowaniu forum, to nie jest ona potrzebna, bo forum jest dla
      dość niszowe, a ruch umiarkowany, więc wyrabiam się bez problemu sam.
      Co do atmosfery forum, to jeśli przestaniesz w dyskusjach prawić złośliwości
      pod adresem osób mających odmienną od Ciebie, to zrobisz dla atmosfery forum
      więcej dobrego niż jakikolwiek moderator. Proponuję, żebyś na forum Wege
      umieszczała to, co spodziewają się tam znaleźć zaglądający tam uczestnicy, czyli
      przepisy. Nie sądzę, żeby na temat przepisów można było prowadzić złośliwe
      dyskusje (choć właściwie przypominam sobie co najmniej jeden taki przypadek; nie
      będę pokazywał palcem, kto tamten wątek w ten sposób "popsuł"). Natomiast
      dyskusje, a może raczej pyskówki, ideologiczne proponuję prowadzić tutaj:
      usenet.gazeta.pl/usenet/0,48200.html?group=pl.soc.wegetarianizm

To miejsce jest wręcz do tego przeznaczone, jak wynika z opisu grupy. Nie ma tam
      też moderacji, więc nikt Ci nie będzie przeszkadzał w prawieniu złośliwości.
      Brumak już dawno tam się przeniósł z większością swojej twórczości, co mu się
      bardzo chwali. :)
      Buźka. :*
      • jureek Re: Kilka słów wyjaśnienia... 10.01.07, 09:31
        b.pascal napisał:

> Nie sądzę, żeby na temat przepisów można było prowadzić złośliwe
        > dyskusje

Ja sobie w ogóle nie wyobrażam dyskusji o przepisach. Sprowadzenie forum do
        przepisów to najlepszy sposób na ucięcie dyskusji na forum _dyskusyjnym_ i
        zrobienie z niego tablicy ogłoszeń. To chyba nie jest sens forum _dyskusyjnego_,
        czy może się mylę?

> (choć właściwie przypominam sobie co najmniej jeden taki przypadek; ni
        > e
        > będę pokazywał palcem, kto tamten wątek w ten sposób "popsuł"). Natomiast
        > dyskusje, a może raczej pyskówki, ideologiczne proponuję prowadzić tutaj:
        > <a
        href="usenet.gazeta.pl/usenet/0,48200.html?group=pl.soc.wegetarianizm"
        target="_blank">usenet.gazeta.pl/usenet/0,48200.html?group=pl.soc.wegetarianizm</a>

Na forum wegetarianizm wycinasz wypowiedzi podające linki do innych
        konkurencyjnych serwisów. A co tutaj sam robisz?
        Jura
      • brumbak111 Re: Kilka słów wyjaśnienia... 10.01.07, 18:06

• perry.o Re: doamgam sie kategorycznie odpowiedzi administ 11.01.07, 15:17
      Informacje o przyczynie usunięcia są udzielane tylko autorom usuniętych
      wypowiedzi i tylko listownie - na maile wysłane do forum@agora.pl
      • ggigus drogi perry.o, najpierw przeczytaj, o co chodzi 11.01.07, 17:27
        wysylam maile na forum@gazeta.pl i nie dostaje zadnych wypowiedzi
        a ponadto w tym watku chodzilo mi o to, aby administracja zajela glosw sporze z
        pascalem. Moim sporze
        • james_bond007 Re: drogi perry.o, najpierw przeczytaj, o co chod 11.01.07, 19:26
          Ma się wcinac między wódkę a zakąskę?
          • brumbak111 Re: drogi perry.o, najpierw przeczytaj, o co chod 11.01.07, 20:36
            james_bond007 napisał:

> Ma się wcinac między wódkę a zakąskę?
            >
            ...........
            \kolejny spam tego trolla

do kosza

• brumbak111 Re: doamgam sie kategorycznie odpowiedzi administ 11.01.07, 20:39
        perry.o napisał:

> Informacje o przyczynie usunięcia są udzielane tylko autorom usuniętych
        > wypowiedzi i tylko listownie - na maile wysłane do forum@agora.pl
        .................................
        aha, tak przy okazji, może orientujesz się
        ktotu stawnowi Administracje forum
        i kto z nich zajmuje sie nadzorowaniem moderacji

- zglaszamy tu że taki typek o ksywce b.pascal
        podajaćy się za moderatora

bezczelnie łamie Netykiet
        ezasady i wartości Agory

zasady przyzwoitości
        i szydzi z internautów/ek

Jeżeli ta Anonimowa Administracja to popiera to niech sie przedstawi i powie
        że tak własnie ma być.

Nie ma sprawy/ nie będzie wiecej pytań.

Na razie czekamy na sensowną odpowiedź.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka