19.03.05, 18:26
no to idziemy do przodu!
Obserwuj wątek
    • dunajec1 Re: 18400 19.03.05, 18:36
      Zawsze,bo czasem dwa do przodu a trzy do ...
      • ellenai Re: 18400 19.03.05, 18:43
        ja nie moge sie doczekac 20 tys! to bedzie sukces,plus atmosfera forum,jest
        swietnie z wami
        • aleks44 Re: 18400 19.03.05, 19:00
          to dobrze ,ze jestesmy zgodni,bo po sasiedzku to roznie z tym bywa
          • dunajec1 Re: 18400 19.03.05, 19:12
            Wiesz co mi sie przypomnialo Aleks jak mowisz po sasiedzku? Mialem kiedys
            drugiego sasiada a wlasciwie sasiadke{litwinka,ale nie rozumiala po polsku} oto
            ona mowi mi raz:sasiedzi sa dobrzy jak sa wysokie ploty miedzy nimi,hehe,cos w
            tym jest.
            • aleks44 Re: 18400 19.03.05, 19:29
              Wiesz Dunajec ja jestem taki troche przekret,uwazam,ze stosuki dobrosasiedzkie
              powinny byc,jestem za,ale na zasadzie nie zagladania sobie do garnkow,a Wiesz
              jak to bywa ,dasz palec a wezma cala reke i w tedy powsataje problem.Uwazam ze
              mieszkanie ,czy dom ,jest azylem dla kazdego ,dlatego jak ide do kogos, to
              licze sie z tym ,ze gospodarz tez ma prawo do odpoczynku i ma prawo miec mnie
              dosyc,dlatego zmywam sie bo nie chce zeby w duchu nie modlil sie zebym juz
              sobie poszedl.
              Rozumiem ta Litwinke,
              • ellenai Re: 18400 19.03.05, 20:03
                oj z sasiadami to roznie bywa,nie mialam w szczescia w polsce do sasiadow,tu
                jest lepiej,z tym plotem to racja,bo ja lubie swoja prywatnosc
                • assasin76 ja w sumie nie narzekam:) 19.03.05, 20:13
                  tu w sączu mam miłych sąsiadów co niektórych;))
                  • aleks44 Re: ja w sumie nie narzekam:) 19.03.05, 20:49
                    no wlasnie co nie ktorych i to jest wlasnie TO
                    • ellenai Re: ja w sumie nie narzekam:) 19.03.05, 21:10
                      wlasnie,trzeba sie skupiac na tych co sa fajni
                      • dunajec1 Re: ja w sumie nie narzekam:) 19.03.05, 22:16
                        Ale czy masz mozliwosc wyboru?Ja jak kupilem dom, w dwa tyg. po tym mialem
                        awarie wody,to gdzie ? do sasiadki{nie litwinki,nie znalem jej wtedy}i prosze o
                        podlaczenie wezem na dwa dni,zaplace za wode,gdzie tam,kurka siwa postawilem
                        plot ,siedem lat mieszkam jeszcze sie nie odozwala,a z drugiej strony kupil
                        inny miesiac temu,widzialem go raz, ale ci to beda lepsi,mam nadzieje.hehe
                        • aleks44 Re: ja w sumie nie narzekam:) 19.03.05, 22:26
                          to faktycznie nie wesolo,ja tak drasycznych sytuacji nie mam ,ale zawsze jakas
                          moze sie zaognic
                          • ellenai Re: ja w sumie nie narzekam:) 20.03.05, 01:22
                            no ja mialam paskudna sytuacje ze sasiadka przez psy ktore mialam na
                            weekend,pozniej jej glupio bylo i przyszla mnie przeprosc!ale i tak syf jest i
                            bedzie,z tym ze nie bede mieszkac tu cale zycie,bo dom wynajmuje tylko
                            • aleks44 Re: ja w sumie nie narzekam:) 20.03.05, 09:04
                              problem sie sam rozwiaze po jakims czasie ,tylko szkoda Twoich nerwow i zdrowia.
                              • ellenai Re: ja w sumie nie narzekam:) 20.03.05, 09:24
                                masz racje,bo czas na wszystko najlepszy jest!
                                • aleks44 Re: ja w sumie nie narzekam:) 20.03.05, 09:29
                                  dokladnie najlepszym jest lekarstwem
                                  • ellenai Re: ja w sumie nie narzekam:) 21.03.05, 02:24
                                    cmok!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka