Dodaj do ulubionych

dobry kardiolog- pilnie poszukuję

29.12.06, 10:09
możecie kogoś polecić? proszę popytajcie.
Podajcie nazwisko i gdzie go znaleźć. Dzięki
Obserwuj wątek
    • kami_sia Re: dobry kardiolog- pilnie poszukuję 29.12.06, 10:28
      dr.Sidorowicz.
      Przyjmuje w II Aleji w bramie tam gdzie jest ten duży sklep z rzeczami dla
      dzieci (dom dziecka)czy ( świat dziecka) nie pamiętam nazwy..
      Pani doktor jest w budynku po lewej.
    • Gość: Kaska Re: dobry kardiolog- pilnie poszukuję IP: *.org 30.12.06, 13:12
      Sorry ale ja nie mam dobrego zdania o kardilogach w Cz-wie, fakt jest taki ze
      przez tych baranów moj tata nie zyje od 7 lat.Jak zawiozłam Go do specjalisty w
      Zabrzu było juz za pozno na leczenie.Uciekajcie z leczeniem z tego miasta
    • Gość: gosc Re: dobry kardiolog- pilnie poszukuję IP: 212.160.86.* 30.12.06, 15:31
      A ja moge polecic dr Edyte Gajde, przyjmuje w przychodni na Zawodziu i w tamtejszym szpitalu. Wg mnie jest fachowcem, mnie pomogła.
      • Gość: Bogdan Re: dobry kardiolog- pilnie poszukuję IP: *.prenet.pl 30.12.06, 20:46
        Polecam dr Beatę Łodzinską wspaniały fachowiec przyjmuje w przychodni szpitala
        na Zawodziu lub prywatnie w rodzinnej kamienicy w III Aleji miedzy apteką
        Cefarmu a Kurią Biskupią w tym samym gabinecie co jej ojciec znany urolog i
        nefrolog dr Łodzinśki.
        • Gość: znawca Re: dobry kardiolog- pilnie poszukuję IP: 80.54.171.* 30.12.06, 21:17
          Polecam Beate Łodzińską, najlepszy kardiolog w Cz-wie. NIe ma lepszego !!!
          Przyjmuje na Zawodziu i w kamienicy w III al. NMP obok apteki. Lekarz z
          powołania jakich brakuje w CZ-wie. Reszta to wypisywacze recept
          • Gość: remi Re: dobry kardiolog- pilnie poszukuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 21:22
            dr Biskupek ordynator ze szpitala przy Mickiewicza prywatnie przyjmuje na
            Lelewela przy ryneczku prawdziwy lekarz z powołania nie zbywa pacjenta pierwsza
            wizyta trwa nawet godzinę
          • Gość: alli10 Re: dobry kardiolog- pilnie poszukuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 20:31
            chciałam zapytać czy pani kardiolog Łobodzińska ma w swoim prywatnym gabinecie
            aparat do ekg
            • Gość: poinformowana Re: dobry kardiolog- pilnie poszukuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 21:02
              Wszyscy przyjmujacy w przychodni na Mickiewicza. Pracownicy oczywiscie osrodka
              centrum serca i polonii z zabrza
              • Gość: Bogdan Re: dobry kardiolog- pilnie poszukuję IP: *.prenet.pl 10.01.07, 21:22
                Tylko pani dr Łodzińska to wspaniały specjalista .Do Alego oczywiscie ze ma EKG
                w swoim prywatnym gabinecie.
                • Gość: przyszła pacjentka Re: dobry kardiolog- pilnie poszukuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 21:33
                  A mogła bym sie dowiedziec ile kosztuje taka wizyta i dr Łodzińskiej?

P.S. Z jej tatą też mam doczynienia....
    • Gość: zawałowiec Re: dobry kardiolog- pilnie poszukuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 19:23
      Polecam Ci Centrum Chorób Serca śą tam wybitni fachowcy jestem po II zawałach
      i jeszcze żyje ale nie dzięki konowałom z Częstochowy .Byłem na rencie do 2000
      roku pani która zwała się kardiologiem a przyjmuje w szpitalu na
      Parkitce i w Megasamie prywatnie, niema szpitalnej praktyki .Zabrała mi rentę
      po upływie pół roku dzieki tej pani co zwie się" kardiologiem" dostałem w
      kwietniu 2001r II zawał niebył to zbieg okolicznosci? Jestem kaleką która
      wegetuje a nie żyje więc omijaj tych psełdo "kardiologów" bo Cię zrobią
      kaleką .Staraj się dostac do szpitala Mickiewicza tam jest oddział
      kardiologiczny założony przez profesorów Zembalę i Polońskiego a lekarze są z
      Zabrza. Najlepiej by było żebyś dostała się do samego Zabrza tam jet masa
      doskonałych kardiologów oni tam mają sprzet i nie biorą łapówek.Ja dzięki nim i
      ich fachowej opiece jaszcze zipię .

Życze Ci dużo zdrowia - pozadrawiam
      • Gość: ol Re: dobry kardiolog- pilnie poszukuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 10:34
        Polecam dr Jana Besarabę z ośrodka na Mickiewicza Prof. Zembali. Przyjmuje we
        wtorki na Zaciszańskie 25, rejestracja pod nr 034/3658 076. Mają EKG i aparat do
        UKG serca.
        • Gość: lekarz Re: dobry kardiolog- pilnie poszukuję IP: 80.54.171.* 13.01.07, 13:04
          Polecam dr Beatę Łodzińską. Uważam, że to najlepszy kardiolog w Cz-wie. Lekarz
          z powołania. Przyjmuję w poradni na Zawodziu, ma prywatny gabinet w Al. NMP 52
          a ponadto dyżuruje na odziale kardiologicznym na Mickiewicza prof. Zembali
          • Gość: dagmara Re: dobry kardiolog- pilnie poszukuję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.07, 20:58
            najlepszy jest dr.Foremny z Parkitki nie ma od niego lepszego
            • Gość: Jaga Re: dobry kardiolog- pilnie poszukuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 23:41
              Tylko kardiolodzy z Centrum Chorob Serca, nie ryzykuj u Czestochowskich.Polecam ordynatora, ktory dojezdza z Zabrza, przyjmuje prywatnie chyba to ul Lelewela. Podaje Ci nr telefonu do rejestracji tam dowiesz sie wszystkiego, naturalnie przed wizyta robione jest ekg. 508620082 to nr tel. dr Wnek /e z kreseczka na dole/. Rowniez polecam wymienionego wczesniej lekarza dr Besarabe, on pracuje z dr Wnekiem i jest rowniez dobry.
    • retomka Re: dobry kardiolog- pilnie poszukuję 29.01.07, 11:09
      Bardzo dziekuję za wszystkie wpisy. Niestety dostać się do Centrum na Mick. to
      nie takie proste...
    • Gość: Vera Re: dobry kardiolog- pilnie poszukuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 14:24
      P.dr. Foremny . Najlepszy
      • kardiowerter Re: dobry kardiolog- pilnie poszukuję 29.01.07, 16:00
        Na Mickiewicza jest nowy ordynator - dr T.Zębik, z Zabrza. Przyjmuje w Lublńcu
        w poradni SAlmed. Na Parkitce radzę dr Jolantę Gabryel - warto.
        • Gość: jola Re: dobry kardiolog- pilnie poszukuję IP: 80.54.169.* 29.01.07, 17:25
          dr Gabryel tez nie polecam mame wypisala ze szpitala i dostala zatoru plucnego
          gryzie ziemie , parkitka to lapowkarze i wykanczalnia , lepiej zapisz sie
          prywatnie do nowego ordynatora w Lublincu a nie u tych lapowkarzy i on wtedy
          skieruje Cie do siebie do szpitala jak bedzie taka potrzeba
          • Gość: gość Re: dobry kardiolog- pilnie poszukuję IP: 80.48.49.* 30.01.07, 19:09
            Polecam dra Zbigniewa Łebka.
            • Gość: xxx Re: dobry kardiolog- pilnie poszukuję IP: 80.51.57.* 30.01.07, 21:31
              Z tym Łepkiem to chyba żart -Boże uchowaj od takich kardiologów.Tylko lekarze z
              oddziału na Mickiewicza a od częstochowskich sław uciekać jak najdalej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka