retomka 29.12.06, 10:09 możecie kogoś polecić? proszę popytajcie. Podajcie nazwisko i gdzie go znaleźć. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kami_sia Re: dobry kardiolog- pilnie poszukuję 29.12.06, 10:28 dr.Sidorowicz. Przyjmuje w II Aleji w bramie tam gdzie jest ten duży sklep z rzeczami dla dzieci (dom dziecka)czy ( świat dziecka) nie pamiętam nazwy.. Pani doktor jest w budynku po lewej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: dobry kardiolog- pilnie poszukuję IP: *.org 30.12.06, 13:12 Sorry ale ja nie mam dobrego zdania o kardilogach w Cz-wie, fakt jest taki ze przez tych baranów moj tata nie zyje od 7 lat.Jak zawiozłam Go do specjalisty w Zabrzu było juz za pozno na leczenie.Uciekajcie z leczeniem z tego miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: dobry kardiolog- pilnie poszukuję IP: 212.160.86.* 30.12.06, 15:31 A ja moge polecic dr Edyte Gajde, przyjmuje w przychodni na Zawodziu i w tamtejszym szpitalu. Wg mnie jest fachowcem, mnie pomogła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Re: dobry kardiolog- pilnie poszukuję IP: *.prenet.pl 30.12.06, 20:46 Polecam dr Beatę Łodzinską wspaniały fachowiec przyjmuje w przychodni szpitala na Zawodziu lub prywatnie w rodzinnej kamienicy w III Aleji miedzy apteką Cefarmu a Kurią Biskupią w tym samym gabinecie co jej ojciec znany urolog i nefrolog dr Łodzinśki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: dobry kardiolog- pilnie poszukuję IP: 80.54.171.* 30.12.06, 21:17 Polecam Beate Łodzińską, najlepszy kardiolog w Cz-wie. NIe ma lepszego !!! Przyjmuje na Zawodziu i w kamienicy w III al. NMP obok apteki. Lekarz z powołania jakich brakuje w CZ-wie. Reszta to wypisywacze recept Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remi Re: dobry kardiolog- pilnie poszukuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 21:22 dr Biskupek ordynator ze szpitala przy Mickiewicza prywatnie przyjmuje na Lelewela przy ryneczku prawdziwy lekarz z powołania nie zbywa pacjenta pierwsza wizyta trwa nawet godzinę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alli10 Re: dobry kardiolog- pilnie poszukuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 20:31 chciałam zapytać czy pani kardiolog Łobodzińska ma w swoim prywatnym gabinecie aparat do ekg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poinformowana Re: dobry kardiolog- pilnie poszukuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 21:02 Wszyscy przyjmujacy w przychodni na Mickiewicza. Pracownicy oczywiscie osrodka centrum serca i polonii z zabrza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Re: dobry kardiolog- pilnie poszukuję IP: *.prenet.pl 10.01.07, 21:22 Tylko pani dr Łodzińska to wspaniały specjalista .Do Alego oczywiscie ze ma EKG w swoim prywatnym gabinecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyszła pacjentka Re: dobry kardiolog- pilnie poszukuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 21:33 A mogła bym sie dowiedziec ile kosztuje taka wizyta i dr Łodzińskiej? P.S. Z jej tatą też mam doczynienia.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawałowiec Re: dobry kardiolog- pilnie poszukuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 19:23 Polecam Ci Centrum Chorób Serca śą tam wybitni fachowcy jestem po II zawałach i jeszcze żyje ale nie dzięki konowałom z Częstochowy .Byłem na rencie do 2000 roku pani która zwała się kardiologiem a przyjmuje w szpitalu na Parkitce i w Megasamie prywatnie, niema szpitalnej praktyki .Zabrała mi rentę po upływie pół roku dzieki tej pani co zwie się" kardiologiem" dostałem w kwietniu 2001r II zawał niebył to zbieg okolicznosci? Jestem kaleką która wegetuje a nie żyje więc omijaj tych psełdo "kardiologów" bo Cię zrobią kaleką .Staraj się dostac do szpitala Mickiewicza tam jest oddział kardiologiczny założony przez profesorów Zembalę i Polońskiego a lekarze są z Zabrza. Najlepiej by było żebyś dostała się do samego Zabrza tam jet masa doskonałych kardiologów oni tam mają sprzet i nie biorą łapówek.Ja dzięki nim i ich fachowej opiece jaszcze zipię . Życze Ci dużo zdrowia - pozadrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ol Re: dobry kardiolog- pilnie poszukuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 10:34 Polecam dr Jana Besarabę z ośrodka na Mickiewicza Prof. Zembali. Przyjmuje we wtorki na Zaciszańskie 25, rejestracja pod nr 034/3658 076. Mają EKG i aparat do UKG serca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarz Re: dobry kardiolog- pilnie poszukuję IP: 80.54.171.* 13.01.07, 13:04 Polecam dr Beatę Łodzińską. Uważam, że to najlepszy kardiolog w Cz-wie. Lekarz z powołania. Przyjmuję w poradni na Zawodziu, ma prywatny gabinet w Al. NMP 52 a ponadto dyżuruje na odziale kardiologicznym na Mickiewicza prof. Zembali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagmara Re: dobry kardiolog- pilnie poszukuję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.07, 20:58 najlepszy jest dr.Foremny z Parkitki nie ma od niego lepszego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Re: dobry kardiolog- pilnie poszukuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 23:41 Tylko kardiolodzy z Centrum Chorob Serca, nie ryzykuj u Czestochowskich.Polecam ordynatora, ktory dojezdza z Zabrza, przyjmuje prywatnie chyba to ul Lelewela. Podaje Ci nr telefonu do rejestracji tam dowiesz sie wszystkiego, naturalnie przed wizyta robione jest ekg. 508620082 to nr tel. dr Wnek /e z kreseczka na dole/. Rowniez polecam wymienionego wczesniej lekarza dr Besarabe, on pracuje z dr Wnekiem i jest rowniez dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
retomka Re: dobry kardiolog- pilnie poszukuję 29.01.07, 11:09 Bardzo dziekuję za wszystkie wpisy. Niestety dostać się do Centrum na Mick. to nie takie proste... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vera Re: dobry kardiolog- pilnie poszukuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 14:24 P.dr. Foremny . Najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
kardiowerter Re: dobry kardiolog- pilnie poszukuję 29.01.07, 16:00 Na Mickiewicza jest nowy ordynator - dr T.Zębik, z Zabrza. Przyjmuje w Lublńcu w poradni SAlmed. Na Parkitce radzę dr Jolantę Gabryel - warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: dobry kardiolog- pilnie poszukuję IP: 80.54.169.* 29.01.07, 17:25 dr Gabryel tez nie polecam mame wypisala ze szpitala i dostala zatoru plucnego gryzie ziemie , parkitka to lapowkarze i wykanczalnia , lepiej zapisz sie prywatnie do nowego ordynatora w Lublincu a nie u tych lapowkarzy i on wtedy skieruje Cie do siebie do szpitala jak bedzie taka potrzeba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dobry kardiolog- pilnie poszukuję IP: 80.48.49.* 30.01.07, 19:09 Polecam dra Zbigniewa Łebka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: dobry kardiolog- pilnie poszukuję IP: 80.51.57.* 30.01.07, 21:31 Z tym Łepkiem to chyba żart -Boże uchowaj od takich kardiologów.Tylko lekarze z oddziału na Mickiewicza a od częstochowskich sław uciekać jak najdalej. Odpowiedz Link Zgłoś