Dodaj do ulubionych

Fryzjer Gdynia lub Gdańsk

05.01.07, 00:10
Poszukuje dobrego fryzjera w Gdyni,ewentualnie Gdańsk.Zależy mi na nowej
fryzurze i kolorze.Korzystałam już z Studia Hanny Zyguły na ul.Żwirki i Wigury
i Kosedy na 10 lutego.Z Kosedy jestem nie zadowolona,a u Hanny Zyguły było
ok,ale za3 i 4 razem fryzjerka nie zrobiła tego o co ją prosiłam.Proszę o
Waszą pomoc
Obserwuj wątek
    • misiakowa84 Re: Fryzjer Gdynia lub Gdańsk 05.01.07, 00:24
      hm.. ja osobiscie lubie Kosede . scinam sie tam u Kamili. kiedys u Lukasza. no
      ale skoro nie lubisz to trudno prawda. hm... sluszalam o fryzjerze przy ul
      swietojanskiej. jak terranowa jest przy swietojanskiej to obok terranowy jest
      przecznica prostopadla i po stronie terranowy czyli w tej górnej czesci jest
      dobry fryzjer. tak mi tylko mowiono .trzeba sprawdzic;)
      pozdrawiam.
      • proxy2 Club fryzjerski Altrnative !!! 05.03.10, 23:20
        Polecam Ci Club fryzjerski alternative w Centrum Handlowym Familia,polecam
        Zosię,mega kreatywna osoba ,bardzo kontaktowa i ma wiele do zaproponowania:))
        Pozdrawam!!
      • Gość: daria Re: Fryzjer Gdynia lub Gdańsk IP: *.ip.netia.com.pl 21.03.10, 16:36
        ja rowniez chodze do Kosedy ale na witawie i naprawde jest
        super .Moze nie potrafisz wytlumaczyc o co ci chodzi dlatego jestes
        niezadowolona?
    • Gość: agatorka Re: Fryzjer Gdynia lub Gdańsk IP: *.chello.pl 05.01.07, 09:24
      Podobno świetny jest fryzjer (a raczej stylista ;) ) w Gdańsku na przeciwko
      Szpitala Wojewódzkiego między cukierna, a barem "alibi", jeśli dobrze pamietam.
      Nazywa się chyba "Atelier Filip" Wojciech Rusiński .
      Podobno wizyta u niego to wydarzenie :D
      Sama chciałbym sie wybrać, ale zaopuszczam włosy :P
      • sabinka_20 Re: Fryzjer Gdynia lub Gdańsk 30.07.07, 23:47
        Też słyszałam o tym Filipie pozytywne opinie,ale sama spróbowałam i nie
        polecam. Każda klientka musi sama się rozczesać,co nie jest łatwe po ich
        odzywkach. Poza tym sama musiałam sobie suszyc wlosy,a sciał mnie w minute i na
        dodatek tak jak zawsze byłam ścięta,a prosiłam o jakas zmiane... i 50 zł poszło
        w błoto
        • Gość: almas Re: Fryzjer Gdynia lub Gdańsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.10, 21:05
          Zdecydowanie nie polecam salonu Kerastase w centrum Kwiatkowskiego w Gdyni. Włosy mam ścięte(wycieniowane) fatalnie, fryzjerka, mimo mojego tłumaczenia, ścięła mnie i tak po swojemu, zapłaciłam dużo pieniędzy, a teraz przez parę miesięcy będę musiała chodzić w związanych włosach :(
    • Gość: kail Re: Fryzjer Gdynia lub Gdańsk IP: *.gdynia.mm.pl 05.01.07, 09:46
      fryzjer w klifie salon dorota
    • krzysiek1042 Re: Fryzjer Gdynia lub Gdańsk 05.01.07, 13:12
      Salon Rococo,Gdynia 10 lutego (za Orange). Dziewczyna sobie chwali, a zarazem
      nie lubi np. salonów Gabriela
    • mosaca Re: Fryzjer Gdynia lub Gdańsk 07.01.07, 11:41
      Sopot hotel Marina salon fryzjerski nie pamietam nazwy ale rewelka .Narazie
      bylam tam 1 raz przed swietami.
      • Gość: misiakowa84 Re: Fryzjer Gdynia lub Gdańsk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.07, 14:23
        salon Doroty oczywiscie dobry! jest jeszcze w alfie jak cos. polecam.
      • Gość: tweedy Re: Fryzjer Gdynia lub Gdańsk IP: *.217-171-58.tkchopin.pl 03.10.09, 00:45
        polecam salon en vogue na ul.świętojańskiej w gdyni.
        chodzę do pani beatki(rudej).zawsze mi coś zaskakującego wyczaruje:)
        pełen profesjonalizm:)
        • kaczynska.ja Re: Fryzjer Gdynia lub Gdańsk 01.02.10, 22:53
          Ja też chodzę do en vogue na Świętojańskiej w Gdyni. Ale do p. Izy - jest super,
          polecam.

Pozdrawiam-marko

16sekund.pl

Gość portalu: tweedy napisał(a):

> polecam salon en vogue na ul.świętojańskiej w gdyni.
          > chodzę do pani beatki(rudej).zawsze mi coś zaskakującego wyczaruje:)
          > pełen profesjonalizm:)
    • Gość: klientka Re: Fryzjer Gdynia lub Gdańsk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 08:45
      Salon Roberto na I Armii Wojska Polskiego- w sumie kamienna góra,
      Dwóch stylistów Robert i Jacek! Jeśli chcesz coś szalonego polecam Roberta, a
      coś bardziej spokojnego ( ale też super) to Jacek. Fajny klimat, włoski robią
      super no i farby maja takie że trzymają bardzo długo i nie spłukują sie po
      trzech myciach!!!Napawde polecam- pełen profesjonalizm!!!Trudno do nich dotrzeć
      z ulicy no i trzeba wcześniej sie zapisać na dany termin bo inaczej nie ma
      szans...Pozdrawiam
      • Gość: ojojo Re: Fryzjer Gdynia lub Gdańsk IP: 80.51.240.* 08.01.07, 16:17
        Salonu Roberto NIE POLECAM. Właśnie zachęcona bardzo dobrymi komentarzami na
        forum uroda( chyba pisanymi przez tych panów) byłam u Roberta. Zupełnie nie
        poznał sie na moich włosach, obciął krzywo, niemiłosiernie zniszczył obcinając
        brzytwą mi włosy a fryzury "ni widu ni słychu". Przereklamowany salon dla
        sfrustrowanych farbowanych lal w stylu Paris Hilton. Największym szokiem było
        dla mnie pokrzykiwanie do klientek "baby, baby"... żenua
        • Gość: gość Re: Fryzjer Gdynia lub Gdańsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 14:25
          a ja polecam szymona na nowych ogrodach (jakieś trzy prszystanki tramwajowe w
          góre po lewej gdy za plecami gdańsk), koleś bardzo szympatyczny i fachowy,
          natomiast odraddzam filipa, może i na głowie nie było tragedii ale obsługa
          straszna, pani szarpie przy myciu, antomiast jak tnie filip- to gada z każdym
          byle nie z tobą. i zab ijcze ceny!!!!!
          • Gość: ojojo Re: Fryzjer Gdynia lub Gdańsk IP: 80.51.240.* 09.01.07, 18:35
            jw święta prawda
          • Gość: Kinia Re: Fryzjer Gdynia lub Gdańsk IP: *.ip.netia.com.pl 21.03.10, 16:39
            Ja polecam Pania Anie od kosedy na witawie:) bardzo mila osobka i
            naprawde chce zrozumiec czego oczekuje klient.
        • Gość: dzasti Re: Fryzjer Gdynia lub Gdańsk IP: *.chello.pl 28.11.09, 11:45
          Mojej koleżance pan robert tak popalił włosy, że do tej pory nie
          może dojść dosiebie.
      • dalenne Re: Fryzjer Gdynia lub Gdańsk 18.01.07, 13:58
        Absolutnie NIE polecam salonu Roberto!
        Pomimo umawiania się telefonicznego i wizyty osobistej 3-krotna przewałka z
        zapisami.W dniu umówionej wizyty, na moim miejscu zapisane jakieś panie - stałe
        klientki. Przekładanie na inne dni, czekanie 40 minut na sofie. Obsługa z
        wielką łaską.
        Pierwsze cięcie i kolor, w miarę ok.
        Drugie- katastrofa.

Salon Kerastase faktycznie niezły, ale okropnie drogi.

• Gość: była klientka Fryzjer Gdynia lub Gdańsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 15:07
        Ja chwaliłam sobie Roberta jak otworzył własny salon. Teraz mam wrażenie, że
        obcina od niechcenia i więcej jest show niż obcinania. Zawsze trzeba czekać
        conajmniej pół godziny. Często obcina wiele głów na raz. Poza tym drogo ....

No ale ... nigdy nie miałam tak profesjonalnie farobowanych włosów jak u niego.
        I podejżewam, że przy najbliżeszej okazji zmiany koloru się z nim przeproszę.
      • miwda Re: Fryzjer Gdynia lub Gdańsk 20.01.07, 18:55
        Ceny maja tam z księzyca,,,,i dziwne podejscie do klienta,,jesli ktos jest w
        miare normalnie ubrany nie w tzw.markowe ciuchy zostaje spławiony,,a czasami nie
        cuch swiadczy o portfelu klienta....
    • Gość: ojojo Re: Fryzjer Gdynia lub Gdańsk IP: 80.51.240.* 09.01.07, 18:37
      A czy ktoś z Was był u Krzysztofa w Gdyni , obok dworca PKP?
      • Gość: Julia Re: Fryzjer Gdynia lub Gdańsk IP: *.chello.pl 12.05.07, 22:36
        Bylam u Krzysia w Gdyni polecam :))
        • drakas_a Re: Fryzjer Gdynia lub Gdańsk 03.10.09, 23:20
          No właśnie chciałam polecić:) I Krzysztof i Iza są wyśmienici:) I zawsze jest
          tam wesoło i po powrocie do domu też:)
    • plisak Re: Fryzjer Gdynia lub Gdańsk 09.01.07, 20:27
      Mogę podać namiary jeśli jeszcze aktualne ;)
      • Gość: Meryl Re: Fryzjer Gdynia lub Gdańsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 21:12
        Najlepszy salon w jakim była moja dziewczyna a jest naprawdę bardzo wymagająca
        to Kerastese w Centrum Kwiatkowskiego w Gdyni. Uwaga drogo!
      • kndnowak Re: Fryzjer Gdynia lub Gdańsk 30.07.07, 22:36
        ja bym prosiła o namiary do tego fryzjera. pozdrawiam
    • limka18 Parikardo w Gdyni 10.01.07, 21:17
      Ekstra salon! Pani Beata jest swietna fryzjerka!! Wkłada serce w kazda fruzyre,
      dopasowuje fruzyre do kształtu twarzy, odcien do koloru skory i co najwazniejsze
      do upodoban swojej klientki i jej rodzaju włosow. Wie czy dobrze układałyby mi
      sie włosy w takiej fruzyrze jaka jej pokazuje w gazecie. Potrafi dobrze doradzic
      i zna sie na tym co robi! Zawsze gdy wychodze jestem zachwycona! Goraco
      polecam!!! Salon znajduje sie na Swietojańskiej koło koscioła
    • asia77p Re: Fryzjer Gdynia lub Gdańsk 10.01.07, 23:14
      Jest super. Pan Maciek. Siedziba w niepozornym budynku na Wajdeloty we
      Wrzeszczu zaraz koło SKM. odmładza o 10 lattelefon 3448890
    • madzix87 Re: Fryzjer Gdynia lub Gdańsk 16.01.07, 19:20
      no hej ja jestem fryzjerka!!!i jezdze do klientek do domu!!!!nie biore duzo!!!
      jakbys chciala to moj nr 507749482
      • Gość: MRCELINO Re: Fryzjer Gdynia lub Gdańsk IP: *.gdynia.mm.pl 12.05.07, 20:55
        MOJA zONA CHODZI DO PANI DOROTY ( NIE SZEFOWEJ) W KLIFIE I MUSZE PRZYZNAC ZE
        WYGLADA........... ZACHWYCAJACO.
    • Gość: gość Re: Fryzjer Gdynia lub Gdańsk IP: *.pcboot.pl 18.01.07, 11:21
      poecam "La Tete" pracownię fryzjerska p. Ryszarda w Sopocie naprzeciw hotelu Europa. mimo krótkich włosow nigdy nie wiem z jaka fryzura wyjde:) polecam ale uwaga: nie jest to fryzjer ktory strzyze pod dyktando klientki i na wzor zdjecia byle bylo. jezeli uwaza ze twoja wizja nie pasuje do ciebie to Cie tak nie obetnie!
    • Gość: zuzia Re: Fryzjer Gdynia lub Gdańsk IP: *.devs.futuro.pl 20.01.07, 14:28
      we wrzeszczu vis'a vis CH Manhattan - salon Vogue. Wreszcie mam "swoją"
      fryzjerkę p. Kasię. Słucha sugestii, ale ma swoje pomysły, włosy same mi się
      układają, a mam dość dużo i sianowatych. Polecam!!Strzyżenie z układaniem to ok
      50 zł, więc nie wiem czy dużo
      • Gość: agulec Re: Fryzjer Gdynia lub Gdańsk IP: *.chello.pl 20.01.07, 15:42
        Też bardzo poelcam to miejsce :D
    • Gość: lika Re: Fryzjer Gdynia lub Gdańsk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.07, 11:50
      Spróbuj może w Kadusie.
    • Gość: zadowolona fryzjer Szymon na jasieniu............. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 22:48
      jak wyzej.........zajefajnie tnie , a na termin czeka sie iminumium 2 tygodnie
      • Gość: Angelika Effect-Sopot Hotel Hafner IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.07, 23:25
        Polecam p.Karine w salonie Effect w Hotelu Hafner w Sopocie.
        Naprawde super.
        Tu znalazlam opinie i poszlam...i nie zalowalam;)
        Polecam www.trojmiasto.pl/ob.phtml?id_ob=10850&akcja=wyniki#wyniki

• Gość: Asia Re: Fryzjer Gdynia lub Gdańsk IP: *.209.34.195.revers.nsm.pl 15.06.07, 11:07
      Ja polecam club fryzjerski Alternative niedaleko madisona :)
      • kurdkowa Re: Fryzjer Gdynia lub Gdańsk 15.06.07, 11:33
        Polecam kadusa,..salon Kleopatra vis a vis Zyguły na Żwirki i Wigury;)
        • Gość: kazik Re: Fryzjer Gdynia lub Gdańsk IP: *.bois.qwest.net 31.07.07, 00:42
          ponoc najlepszy jest we wroclawiu.pisali,ze ze swiata pilkarskiego wielu go zna.
          moze ci co go znaja,cos wiecej moga powiedziec.zawsze jak najlepszy to najlepszy
    • Gość: fifka Re: Fryzjer Gdynia lub Gdańsk IP: *.eranet.pl 28.09.07, 21:25
      rozumiem ze sopot nie wchodzi w rachube, mimo ze to posrodku ?
    • Gość: bizon Re: Fryzjer Gdynia lub Gdańsk IP: 193.189.116.* 28.09.07, 22:20
      Gabliel, dość drogi, ale warto

s6.bitefight.onet.pl/c.php?uid=119589
      • Gość: magda Re: Fryzjer Gdynia lub Gdańsk IP: 81.210.34.* 29.09.07, 01:23
        Salon Bogna, koło dworca PKP we Wrzeszczu.
    • zanka6 Re: Fryzjer Gdynia lub Gdańsk 31.03.08, 22:37
      Skorzystajcie z usług salonu fryzjerskiego na ul.Bema.Ja byłam i
      jestem bardzo zadowolona.Niestety nie pamiętam imienia fryzjerki ale
      ze wszystkich pracowników ona miała najfajniejszą fryzurę.Ciemne
      włosy z jasnymi pasmami na grzywce.Na tej ulicy sa dwa salony obok
      siebie.Tam gdzie ja byłam jest to "galeria fryzur".
      • zanka6 Re: Fryzjer Gdynia lub Gdańsk 31.03.08, 22:50
        Fryzjerka u której byłam w "galerii fryzur" jest chyba pierwszą
        osobą,która tak na prawde dobrała mi fryzurę,w której wygladam jak
        kobieta.Odmłodziła mnie o pare lat i mam fryzurę....Inni fryzjerzy
        namawiali mnie zawsze na trwałą,bo mam liche włosy a tu kobieta
        ostrzygła mnie,ufarbowała włosy .Wyglądam super i bez trwałej.
        • Gość: aqa Re: Fryzjer Gdynia lub Gdańsk IP: *.gdynia.mm.pl 02.04.08, 10:58
          prosze podaj namiary na ta genialna fryzjrke w galerii fryzur.jak
          ma na ime a moze podasz nr tel dzieki
          • zanka6 Re: Fryzjer Gdynia lub Gdańsk 03.04.08, 10:31
          • zanka6 Re: Fryzjer Gdynia lub Gdańsk 03.04.08, 10:33
            058 621-08-29. To jest numer tel.do salonu.Ja byłam u pani
            Żanety,poleciła mi ją koleżanka z pracy.Z tego co słyszałam to
            wszystkie fryzjerki z salonu są dobre.
      • Gość: Ala Re: Fryzjer Gdynia lub Gdańsk IP: *.com.pl 03.04.08, 10:40
        Hej czy ktoś z was wie gdzie teraz pracuje Adam, który jakiś rok
        temu pracował w En Vogue we Wrzeszczu? To dopiero jest super fryzjer-
        stylista... jedyny raz kiedy byłam na prawdę zadowolona...ale
        niestety nie wiem gdzie go teraz złapać :-(
    • Gość: myszka miki Re: Fryzjer Gdynia lub Gdańsk IP: 193.201.167.* 22.04.08, 13:24
      miałam okazje skorzystać z usług fryzjerskichw MANHATANIE- CO ZA
      PARTACTWO - I TO WSZYTSKO NA TEN TEMAT./
      • Gość: ALA Re: Fryzjer Gdynia lub Gdańsk IP: *.com.pl 23.04.08, 10:24
        u kogo?
        • Gość: Marta Re: Fryzjer Gdynia lub Gdańsk IP: *.gdynia.mm.pl 30.11.08, 11:07
          do mnie przyjeżdża fryzjerka i nie muszę się nigdzie ruszać i czekać itp.
          polecam tą formę, to jest wygodne i mi bardzo pasuje - pracuje do 19 i nie mam
          innej możliwości, a tu proszę bardzo - umawiam się na 20 i mam sprawę załatwioną
          fryzjerka Monika z "Twój Fryzjer"
          www.twojfryzjer.com.pl
      • Gość: kkaga club fryzjerski "exclusive"GDYNIA IP: *.chello.pl 30.01.09, 21:20
        zapraszamy do nas ,nie zawiedziemy was!!najwyzszy poziom jesli
        chodzi o zachowanie ciagu w szkoleniach,luz i uslugi na wzorowym
        poziomie w jednym!! dj,i pelna elektronika!!zapraszamy!!tel.056-622-
        39-32
        • Gość: kkaga Re: club fryzjerski "exclusive"GDYNIA IP: *.chello.pl 30.01.09, 21:23
          tel 058-622-39-32
          ul.msciwoja3 gdynia
          znajdziesz nas na naszej klasie
          wpisz:club fryzjerski"exclusive"

zapraszamY!!
    • Gość: kkaga Club fryzjerski "exclusive" IP: *.chello.pl 30.01.09, 21:30
      zapraszamy do nas!!!! ,nie zawiedziemy was!!najwyzszy poziom jesli
      poziomie w jednym!! dj,i pelna elektronika!!zapraszamy!!tel.058-622-
      39-32 ,501-17-17-37 ul.msciwoja3 gdynia(kolo centrum kwiatkowskiego)
      • Gość: anastasia Re: Club fryzjerski "exclusive" IP: *.chello.pl 15.05.09, 21:05
        exclusive fakt- świetne miejsce ALE NA DYSKOTEKE!!!!
        fachowców zupełny brakj- sami młodziurtcy bez wiekszego doświadczenia fryzjerzy. szkolenia... zapewne, skoro są salonem expert- tego jak sami mówią wymaga L'Oreal.
        strasznie głosnie miejsce i absolutnie nie da sie tam oddać błogości.
        ceny... zdecydowanie nie na te umiejetności!! conajmniej o połowe ze drogo!
        • Gość: Butterfly Re: Club fryzjerski "exclusive" IP: *.chello.pl 29.10.09, 22:05
          Zgadzam się z poprzedniczką.Byłam w tym salonie dwa razy i o dwa razy za wiele.Pierwszy raz był fatalny a drugiego powinno już nie być.Usługa hm...miła i ale profesjonalizmu oprócz ściemniania to tam nie ujrzycie.A tak na marginesie to nie jest zbyt przyjemne kiedy w drzwiach wejśćiowych stoi grupka ludzi palących papierosy a potem przesiakniętymi dłonmi zapachem nikotynu myją twoje włosy.
    • Gość: kkaga Re: Fryzjer Gdynia lub Gdańsk IP: *.chello.pl 30.01.09, 21:32
      zapraszamy do nas!!!! ,nie zawiedziemy was!!najwyzszy poziom jesli
      poziomie w jednym!! dj,i pelna elektronika!!zapraszamy!!tel.058-622-
      39-32 ,501-17-17-37 ul.msciwoja3 gdynia(kolo centrum kwiatkowskiego)
      • martigras Re: Fryzjer Gdynia lub Gdańsk 25.02.09, 15:27
        Witam! Ja w sobotę zamierzam odwiedzić jakiś salon w Gdyni. Co radzicie?
        Zastanawiam się na studiem Hanny Zyguły lub tym w Klifie. Pomocy:)
    • clk Gdynia 26.02.09, 11:06
      Nie polecam Gabriela - odkad stala ekipa odeszla, ceny z komsosu,
      dziwny szef itd..

Na Armii Krajowej kolo przychodni jest maly fajny fryzjer, ale trzeba
      trafic do dobrej dziewczyny.

W razie czego, sluze namiarami
      • primrose Re: Gdynia 27.02.09, 22:29
        clk napisała:

> Na Armii Krajowej kolo przychodni jest maly fajny fryzjer,

Na Armii Krajowej koło apteki się obcinałam i polecam.
        Fryzjerka szczupła, wysoka w okularach. Szukam fryzjera w okolicach Rumii/Redy
        zna ktoś może?
        • azalija Re: Gdynia 16.03.09, 12:34
          na ul. Zgoda 3 jest nowy salon, tam tnie Pan Roman- napewno i nim słyszałyście. jest rewelacyjny! baaardzo dobrze czułam sie u niego na fotelu, jest delikatny ale konkretny w doborze fryzury- subtelnej, nie wydziwia na szczęscie ;) to ich strona www.afromagia.pl polecam z ręką na sercu!
          • dabrowianka21 szukam namiarów na Kamile z Kleopatry z Gdańska 03.09.09, 10:28
            hej hej!

szukam namiarów na Kamile z Kleopatry z Gdańska.
            Zapomniałam wziaść tel a zmieniła zakład :(
            Bardzo prosze o info w którym salonie teraz pracuje.

Nikt inny mi tak fajnie nie dobieral fryzur ...

Dąbrowianka
            • Gość: oja Re: szukam namiarów na Kamile z Kleopatry z Gdańs IP: *.chello.pl 04.10.09, 17:28
              Witam,
              Szukam dobrej fryzjerki, która specjalizuje się w koloryzacji ( pasemka, farba
              itp. ). Mam cienkie włosy a chciałabym zrobić sobie jasne pasemka więc trochę
              się boję o ich kondycję. Osoba do której chodziłam, zmieniła miejsce pracy.
              Pilnie potrzebuję dobrego fryzjera, który pracuje na dobrych kosmetykach. Proszę
              polećcie mi kogoś.
              • drakas_a Re: szukam namiarów na Kamile z Kleopatry z Gdańs 04.10.09, 19:17
                Polecam z czystym sumieniem Pracownię Krzysztof - Gdynia, ul. Dworcowa.Krzysztof
                albo Iza. Przede wszystkim zawsze dobiera fryzurę do twarzy i kondycji włosów,
                poza tym nigdy po farbowaniu nie miałam zniszczonych włosów. Ceny przeciętne.
          • Gość: wiola Re: Gdynia IP: *.ip.netia.com.pl 21.03.10, 16:56
            Polecam kosede w witawie:):)szczegulnie Pania Anie
    • Gość: Asia Re: Fryzjer Gdynia lub Gdańsk IP: *.static.maxnet.net.pl 26.11.09, 13:14
      Cześc, polecam Club Fryzjerski Alternative, w Centrum Familia na Grunwaldzkiej.
      Byłam tam dwuktornie. Siedziałam na fotelu u Agnieszki i Kamila. Każda z tych
      osób miała pomysł na mnie, w mysl powiedzenia "kobieta zmienna jest" za każdym
      razem wychodziłam z uśmiechem na ustach. Co ważne, za każdym razem włosy
      świetnie mi sie układały, nie sa to zatem jacyś tam fryzjerczykowie ale
      100procentowi profesjonaliści. Kolor, podczas drugiej wizyty, mimo drobnych
      komplikacji tez wyszedł tak jak sobie zażyczyłam. Reklamuja się jako "styliści"
      ale moim zdaniem mogą być nawet dyktatorami:D Atmosfera bardzo luźna i
      sympatyczna. Sprawdźcie ich, warto.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka