8macek 27.01.07, 11:19 ...w tej ciążowej sukience. jakoś tak pozytywnie zaczynam myśleć jak patrzę na takie prezenterki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jankowodnik1 Re: a pani magdzie sakowskiej jest bardzo do twar 27.01.07, 12:09 a na mój rozum to mi sie widzi że coś jakuś tak kamerzysty ze wszech stron brzuch jej pokazywujo. A czy ona chociaż menżata? Tfu.. rozpusta w tej stacji ... nie po bożemu. Trza im ministra edukacji w studio częściej Odpowiedz Link Zgłoś
8macek Re: a pani magdzie sakowskiej jest bardzo do twar 27.01.07, 12:42 jak dla mnie to kobieta w ciąży zawsze wygląda pięknie, ale pani magda jest po prostu wzorem ślicznej mamuśki in spe. Odpowiedz Link Zgłoś
8macek Re: a pani magdzie sakowskiej jest bardzo do twar 27.01.07, 12:45 i mogą takie mamuśki pokazywać w telewizji przez nomen omen 24h/dobę Odpowiedz Link Zgłoś
asiak44 Re: a pani magdzie sakowskiej jest bardzo do twar 08.02.07, 10:16 bardzo ładnie wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
jackie_brown Re: a pani magdzie sakowskiej jest bardzo do twar 08.02.07, 14:40 Ładnie wygląda i nie piszę tak dlatego, że to jedna z moich ulubionych prezenterek (Joannę Kryńską też lubię). Lubię też Knapika, a nie znoszę Porady (a kysz a kysz). Odpowiedz Link Zgłoś