Dodaj do ulubionych

Wolne miejsca w białostockich przedszkolach

30.01.07, 13:25
Z czystym sumieniem mogę polecić przedszkole nr 28 na wierzbowej. Opieka
super, opiekunki są kochane, jedzenie dzieciaczkom też dobre no i
najwazniejsze, że dziecko jest zadowlone i z chęcią idzie do przedszkola.
Obserwuj wątek
    • Gość: lola Re: Wolne miejsca w białostockich przedszkolach IP: 195.138.200.* 05.03.07, 07:51
      Całkowicie się z panią zgadzam. Moje dziecko również chodzi do tego
      przedszkola. Drugie też tam się wybiera. Pozdrawiam
      • Gość: Karolina Re: Wolne miejsca w białostockich przedszkolach IP: *.elpos.net 05.03.07, 15:44
        Polecam Przedszkole 77 i 79 na Zielonych Wzgorzach.Chodzily tam moje
        pociechy.Nie mialam zadnych zastrzezen.
      • Gość: mama urwisów Re: Wolne miejsca w białostockich przedszkolach IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 06.03.07, 17:49
        Ja rowniez popieram. Przedskzole nr 28 na Wierzbowej jest idealne dla
        dzieciaczków.Juz moje 3 dziecko do neigo chodzi i ani razu zadne z nich sie nie
        skarżyło....kadra wysmienita,dobrze rozumiejąca potrzeby dziecka...wyrozumiała
        i chętna do rozmów z rodzicami...wystrój sal i przedskzola ...cudowny...mnóstwo
        zajęc tak wiec moje dziecko sie nie nudzi będac w przedskzolu a wrecz
        przeciwnie cięzko jest go z niego odebrać....tak więc z czystymi sumieniem
        polecam przedszkole 28
        • Gość: Antoniuk_man Re: Wolne miejsca w białostockich przedszkolach IP: *.elpos.net 06.03.07, 19:04
          Tylko dziwne,ze wedlug przewodnika dla rodzicow w tym przedszkolu 28 jest duzo
          wolnych miejsc,czyzby to same nauczycielki sie reklamowaly? A feee...
          • Gość: mama urwisów Re: Wolne miejsca w białostockich przedszkolach IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 06.03.07, 20:59
            witam!a gdzie taki przewodnik mozna dostac? i nie sadze ze to nauczyciele sie
            wypowiadaja .z tego co wiem to te przedszkole nigdy nie mialo problemów z
            naborem dzieciaczkow i nie sadze zeby potrzebna byla mu reklama. wiem to z
            opinii mam mających dzieci w tym PS oraz z wlasnego doswiadczenia. a na
            marginesie: forum jest po to by wypowiadac swoje zdanie wiec nie rozumiem skad
            Twoje podejrzenia ze to nauczyciele robia reklame swojemu przedszkolu?
            • Gość: Antoniuk_man Re: Wolne miejsca w białostockich przedszkolach IP: *.elpos.net 06.03.07, 21:35
              Przewodnik jest w necie .A skad moje podejrzenie?Bo osobiscie slyszalem wiele
              innych opinii (czytaj negatywnych) ale oczywiscie jest demokracja i kazdy ma
              swoje zdanie,no i kazdy rodzic może ma troche inne wymagania i na co innego
              patrzy.
              • Gość: jodla Re: Wolne miejsca w białostockich przedszkolach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 12:50
                a coś bliżej o tym przewodniku chciałabym poczytac też o innych przedszkolach.
                W necie jest duż informacji ale czasem ciężko odszukać tą właściwą. Z góry
                dzięki za podanie linka.
                • Gość: Bea Re: Wolne miejsca w białostockich przedszkolach IP: *.elpos.net 09.03.07, 14:27
                  www.nabor.bialystok.pcss.pl/ (oficjalny przewodnik,tu tez mozna
                  elektornicznie zlozyc podanie do wybranego przedszkola)
                  • Gość: up Re: Wolne miejsca w białostockich przedszkolach IP: *.elpos.net 10.03.07, 11:44
          • Gość: Proboszcz Re: Wolne miejsca w białostockich przedszkolach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 21:12
            Durniu!
            Jest dużo miejsc, bo osiedle jest stare i ma z 10 przedszkoli dookoła. Wszystko przez to, że nie chciało ci sie dymać starej i dzieci mało jest.
            Spoko przedszkole- syn chodził, córkę też wysyłam. Pozdrawiam Panie Przedszkolanki z Wierzbowej.
            • Gość: Mietek Re: Wolne miejsca w białostockich przedszkolach IP: *.elpos.net 14.03.07, 21:24
              Hahahaha jezeli takiego "durnego" proboszcza towarzystwo tam chodzi,co chcialo
              sie mu dymac jego starą to ja wolę sie trzymac z daleka od takiego przedszkola
              na Wierzbowej,w koncu dzieci jedne od drugich szybko się uczą a tam by sie
              nauczyly juz widzę jakiego slownictwa......
              • Gość: Probosze Mietków Re: Wolne miejsca w białostockich przedszkolach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 21:47
                Mietek!
                Twoje dzieci (o ile to w ogóle twoje- zrób DNA bo może ci starą ktoś wybałamucił- a raczje an pewno tak było) się niczego nie nauczą, bo odziedziczyły twoja tępotę.
    • Gość: jarek Re: Wolne miejsca w białostockich przedszkolach IP: *.csk.pl 14.03.07, 20:56
      Ja mogę polecić wszystkim zainteresowanym przedszkole nr 4 na Sokólskiej.
      Ciekawe zajęcia, zawsze coś się dzieje. Dzieciaki biorą udział w konkursach i
      osiągają wiele sukcesów. A co ważne ma bogatą ofertę zajęć dodatkowych. Każdy
      zanjdzie coś dla siebie.Polecam!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka