kasia.kul 30.01.07, 13:25 Z czystym sumieniem mogę polecić przedszkole nr 28 na wierzbowej. Opieka super, opiekunki są kochane, jedzenie dzieciaczkom też dobre no i najwazniejsze, że dziecko jest zadowlone i z chęcią idzie do przedszkola. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lola Re: Wolne miejsca w białostockich przedszkolach IP: 195.138.200.* 05.03.07, 07:51 Całkowicie się z panią zgadzam. Moje dziecko również chodzi do tego przedszkola. Drugie też tam się wybiera. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Wolne miejsca w białostockich przedszkolach IP: *.elpos.net 05.03.07, 15:44 Polecam Przedszkole 77 i 79 na Zielonych Wzgorzach.Chodzily tam moje pociechy.Nie mialam zadnych zastrzezen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama urwisów Re: Wolne miejsca w białostockich przedszkolach IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 06.03.07, 17:49 Ja rowniez popieram. Przedskzole nr 28 na Wierzbowej jest idealne dla dzieciaczków.Juz moje 3 dziecko do neigo chodzi i ani razu zadne z nich sie nie skarżyło....kadra wysmienita,dobrze rozumiejąca potrzeby dziecka...wyrozumiała i chętna do rozmów z rodzicami...wystrój sal i przedskzola ...cudowny...mnóstwo zajęc tak wiec moje dziecko sie nie nudzi będac w przedskzolu a wrecz przeciwnie cięzko jest go z niego odebrać....tak więc z czystymi sumieniem polecam przedszkole 28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antoniuk_man Re: Wolne miejsca w białostockich przedszkolach IP: *.elpos.net 06.03.07, 19:04 Tylko dziwne,ze wedlug przewodnika dla rodzicow w tym przedszkolu 28 jest duzo wolnych miejsc,czyzby to same nauczycielki sie reklamowaly? A feee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama urwisów Re: Wolne miejsca w białostockich przedszkolach IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 06.03.07, 20:59 witam!a gdzie taki przewodnik mozna dostac? i nie sadze ze to nauczyciele sie wypowiadaja .z tego co wiem to te przedszkole nigdy nie mialo problemów z naborem dzieciaczkow i nie sadze zeby potrzebna byla mu reklama. wiem to z opinii mam mających dzieci w tym PS oraz z wlasnego doswiadczenia. a na marginesie: forum jest po to by wypowiadac swoje zdanie wiec nie rozumiem skad Twoje podejrzenia ze to nauczyciele robia reklame swojemu przedszkolu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antoniuk_man Re: Wolne miejsca w białostockich przedszkolach IP: *.elpos.net 06.03.07, 21:35 Przewodnik jest w necie .A skad moje podejrzenie?Bo osobiscie slyszalem wiele innych opinii (czytaj negatywnych) ale oczywiscie jest demokracja i kazdy ma swoje zdanie,no i kazdy rodzic może ma troche inne wymagania i na co innego patrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jodla Re: Wolne miejsca w białostockich przedszkolach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 12:50 a coś bliżej o tym przewodniku chciałabym poczytac też o innych przedszkolach. W necie jest duż informacji ale czasem ciężko odszukać tą właściwą. Z góry dzięki za podanie linka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bea Re: Wolne miejsca w białostockich przedszkolach IP: *.elpos.net 09.03.07, 14:27 www.nabor.bialystok.pcss.pl/ (oficjalny przewodnik,tu tez mozna elektornicznie zlozyc podanie do wybranego przedszkola) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: Wolne miejsca w białostockich przedszkolach IP: *.elpos.net 10.03.07, 11:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Proboszcz Re: Wolne miejsca w białostockich przedszkolach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 21:12 Durniu! Jest dużo miejsc, bo osiedle jest stare i ma z 10 przedszkoli dookoła. Wszystko przez to, że nie chciało ci sie dymać starej i dzieci mało jest. Spoko przedszkole- syn chodził, córkę też wysyłam. Pozdrawiam Panie Przedszkolanki z Wierzbowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mietek Re: Wolne miejsca w białostockich przedszkolach IP: *.elpos.net 14.03.07, 21:24 Hahahaha jezeli takiego "durnego" proboszcza towarzystwo tam chodzi,co chcialo sie mu dymac jego starą to ja wolę sie trzymac z daleka od takiego przedszkola na Wierzbowej,w koncu dzieci jedne od drugich szybko się uczą a tam by sie nauczyly juz widzę jakiego slownictwa...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Probosze Mietków Re: Wolne miejsca w białostockich przedszkolach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 21:47 Mietek! Twoje dzieci (o ile to w ogóle twoje- zrób DNA bo może ci starą ktoś wybałamucił- a raczje an pewno tak było) się niczego nie nauczą, bo odziedziczyły twoja tępotę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Wolne miejsca w białostockich przedszkolach IP: *.csk.pl 14.03.07, 20:56 Ja mogę polecić wszystkim zainteresowanym przedszkole nr 4 na Sokólskiej. Ciekawe zajęcia, zawsze coś się dzieje. Dzieciaki biorą udział w konkursach i osiągają wiele sukcesów. A co ważne ma bogatą ofertę zajęć dodatkowych. Każdy zanjdzie coś dla siebie.Polecam!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś