Dodaj do ulubionych

Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ?

• Gość: Bolek Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 10:42
      Najpierw zawracacie cztery litery o jakimś zbanowaniu pisowca a jak on coś
      napisze to pierwsi piszecie i odpowiadacie na jego durne posty.Krótka piłka
      banujemy go albo nie?
    • Gość: Halina Kunicka Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 12:42
      Najbardziej zainteresowani to harcerzyki z mylącej nazwy Kocham Radom i SLD.To
      samo lewackie środowisko.A ja mówię stanowcze nie i będę zawsze odpowiadała na
      jego mądre posty.
      • Gość: Kicio Re: Do Halinki K. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 12:50
        Halinko. Odpowiadaj skoro chcesz na wszystkie jego posty. Sam(a) sobie wystawiasz świadectwo, skoro nie interesuje cię merytoryczna strona tego co pisze. Znaczy się lubisz pisać, ale ze zrozumieniem tekstu pisanego jest cieniutko.
    • Gość: Boluś Re: Do Halinki K. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 15:02
      Nie obrażaj Haliny Kunickiej
    • czerwone_scierwo [...] 16.05.07, 16:16
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • s.t.r.a.w.b.e.r.r.y Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? 17.05.07, 07:23
      jestem za, mam już dość jego postów ziejących nienawiścią !
      • sympatyk_pis Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? 17.05.07, 07:32

Cieszę się, że dzięki mnie jakiś czerwony, który utożsamia się z ludźmi
        kryminalistami i złodziejami pokroju Pęczak, Jagiełło, Długosz, Sobotka,
        Szteliga, Jakubowska i wielu innych z tej samej formacji ma koszmary nocne.
        Znaczy to, że być może też ma coś na sumieniu jak większość z SLD, którzy tu na
        mnie plują bo tylko na to ich stać. No bo tak? Kogo tu bronić i w jaki sposób?
        Bandytów w białych rękawiczkach?
        ________________________________________________________________________________

ANDRZEJ KOSZTOWNIAK, LAT 31 - PREZYDENTEM RADOMIA WIELU KADENCJI!!!

RADOM - CUDZE CHWALICIE SWEGO NIE ZNACIE!!!
        • sympatyk_sld Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? 17.05.07, 07:50
          sympatyk_pis napisał:

>
          > który utożsamia się z ludźmi
          > kryminalistami i złodziejami pokroju Pęczak, Jagiełło, Długosz, Sobotka,
          > Szteliga, Jakubowska i wielu innych
          >
          > Bandytów w białych rękawiczkach?

Odsyłam post do moderatora o usunięcie.
        • sympatyk_sld Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? 17.05.07, 07:55
          sympatyk_pis napisał:

>
          > Cieszę się, że "dzięki mnie" jakiś czerwony

A więc to ty jesteś to czerwone_scierwo, zamierzam pisać do administracji o
          usunięcie tego loginu ponieważ zawiera wulgaryzm! I ten nick może obrażać innych !
          • sympatyk_pis [...] 17.05.07, 10:36
            • sympatyk_sld Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? 17.05.07, 12:23
              Ty jesteś człowiekiem rozumnym czy nie? - Czy ja mam nick sympatyk_sld czy
              członek_sld ?
              Ci panowie na których tak najeżdżasz nie są moimi kolegami tylko osobami które
              mnie jako obywatela reprezentują, na których głosowałem i glosować będę!

Ty powinieneś być wg mnie odizolowany od społeczeństwa jeśli nie umiesz
              uszanować czyiś poglądów !

To głownie przez takie osoby jak ty Polska zostaje doprowadzona do ruiny !

>Właśnie. Ja też jestem ciekawy co zrobi admin o zbliżonych do ciebie poglądach.

Admin jest bardzo tolerancyjną osoba, cud że jeszcze toleruje te twoje żenadne
              posty!

Wiesz, powinieneś podać sobie rękę z tym prof. J. N. który częstą występuje w
              "Rozmowach Niedokończonych" - obydwoje dobrze ziejecie nienawiścią !
              • Gość: traper Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 13:36
                Co było grane z licznikami pomiaru wody na ustroniu w tle z panem krześniakiem
                człowiekiem rekomendowanym na stołek prezesa spółdzielni przez pis
              • sympatyk_pis Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? 17.05.07, 15:27

"Ci panowie na których tak najeżdżasz nie są moimi kolegami tylko osobami które
                mnie jako obywatela reprezentują, na których głosowałem i glosować będę!"

Po prostu przeżyłem SZOK!!!
                Wyszło szydło z worka kim jesteś i co reprezentujesz!!!Jesteś takim samym jak
                oni KRYMINALISTAMI!!! Sąd za darmo ich nie skazał a ty utożsamiając się z nimi
                jesteś taką samą gnidą społeczną!!! ZERO dyskusji już z tobą bo zamiast się
                odciąć od paciarajstwa to jeszcze ich popierasz. Ale ok. Dzięki tobie wiem,
                że SLD nie jest gotowe i mając takich ludzi jak ty, nigdy nie będzie gotowe
                do wewnętrznych reform i samooczyszczenia. TOTALNE DNO!!!
                ________________________________________________________________________________

• sympatyk_sld Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? 17.05.07, 15:37
                  sympatyk_pis napisał:

> że SLD nie jest gotowe i mając takich ludzi jak ty

Po raz "setny" informuję cię że jestem zwykłym obywatelem popierającym SLD !
                • sympatyk_sld Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? 17.05.07, 15:45
                  sympatyk_pis napisał:

>
                  > "Ci panowie na których tak najeżdżasz nie są moimi kolegami tylko osobami które
                  > mnie jako obywatela reprezentują, na których głosowałem i glosować będę!"

Po za tym źle mnie zrozumiałeś mówiąc o "nich" mówiłem potocznie o całym SLD !
                  Tak na marginesie nie mam możliwości na nich glosować ponieważ oni są z innych
                  regionów !
                • Gość: Paweł Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? IP: *.tkdami.net 21.05.07, 17:05
                  Sympatyku, stopień Twojego zdziczenia i prymitywnego chamstwa (nie można nazwać
                  inaczej tego, co tutaj prezentujesz) osiągnął apogeum. Nazwanie człowieka gnidą
                  tylko dlatego, że ma odmienne preferencje polityczne to po prostu dno. To, że z
                  SLD wywodzą się również ludzie, o których piszesz jako o złodziejach wcale nie
                  znaczy, że taka jest cała partia. Sympatyk SLD ma prawo, podkreślam, ma prawo
                  mieć swoje przekonania i sympatie w dziedzinie polityki i nikt nie może mu tego
                  zabronić. Podobnie zresztą jak Tobie sympatyzować z obecną opcją. Jeszcze nie
                  wiadomo jak potoczą się losy teraz rządzących. Bo co można powiedzieć o
                  ministrze, który publicznie ogłasza mordercą wziętego lekarza, a później
                  okazuje się, że na tegoż lekarza nie ma żadnych dowodów i sad go po prostu
                  wypuszcza. To skandal, ale o Ziobrze nie mówi się w kategoriach przestępcy, bo
                  to przecież swojak z PiS-u. Nikt nie krzyknie: "król jest nagi". W rządzie jest
                  wielu przestępców skazanych prawomocnymi wyrokami i to jakoś Ci nie przeszkadza
                  nie zauważać tgo faktu. To się nazywa hipokryzja mój Panie. A także relatywizm
                  moralny. Nie jestem za zbanowaniem nikogo, bo od tego jest demokracja, zeby móc
                  wygłaszać własne poglądy, ale na Boga, więcej kultury, więcej taktu, więcej
                  tolerancji i zrozumienia. Zwracam się do sympatyka Pis-u i wszystkich
                  sympatyków rządzących partii i pytam - skąd w Was tyle jadu i nienawiści,
                  przecież większość z Was to katolicy, co zrozumieliście z nauk Chrystusa? Gdzie
                  Wasza godność, gdzie szacunek i miłość bliźniego? Jaki przykład dajecie innym,
                  czym chcecie zjednać sobie ludzi? Uważacie, że macie monopol na prawdę? Że
                  wszyscy odmiennie myślący to motłoch ogłupiony wrogą propagandą?
                  Zachłysnęliście się władzą, traktujecie ją jak krucjatę przeciwko "niewiernym"
                  politycznie, ale jedyne w czym przypominacie średniowiecznych krzewicieli
                  wiary, to to, że macie zakute łby! Mimo wszystko pozdrawiam i liczę na
                  chrześcijańską cierpliwość, wyrozumiałość i przebaczenie.
                  PS: Jeżeli chcecie, możecie nazywać mnie czerwonym. Choć to nie moja opcja, ale
                  zaczynam coraz bardziej za nimi tęsknić, dzięki Wam panowie rządzący i
                  sympatycy, dzięki Wam.
                  • sympatyk_pis Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? 21.05.07, 17:49

Napiszę coś w Pana stylu:
                    Ależ panie Pawle. Pana poziom nie tylko dotknął dna, ale nawet go przebił!
                    Tak zachowywać się i rzucać oszczerstwa może tylko osoba o niskich pobudkach
                    moralnych.
                    A teraz do rzeczy.
                    Jak zapewne sam Pan zauważył nigdzie nie nazwałem jakiegoś tam sympatyka_sld
                    gnidą tylko dlatego bo reprezentuje inne poglądy. Powtarzałem wielokrotnie, że
                    szanuję czyjeś poglądy ale nie szanuję, i na to zgody być nie może, popierania
                    bandytów ze swojego ugrupowania i jeszcze mówić publicznie, że... to są prawi
                    obywatele ale KTOŚ ich tam skrzywdził!!! To jest dopiero szczyt hipokryzji i
                    chamstwa!!! Nigdy nikogo nie zaatakuję za jego poglądy bądź odmienne zdanie,
                    ale nie pozwolę, żeby tacy ludzie, którzy nie widzą nic złego w poczynaniach
                    "swoich" złodziei, ba, często samemu stając w szeregu z nimi, probowali choćby
                    tu, na forum kogoś, a szczególnie mnie, umoralniać!!!

Czy teraz zrozumiał już Pan mój tekst czy nadal mam rozbierać na czynniki pierwsze?

• Gość: Paweł Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? IP: *.tkdami.net 21.05.07, 18:21
                      Ależ doskonale zrozumiałem tekst autorstwa szanownego Pana. Nie wiem jednak,
                      czy Pan zrozumiał mój. Powtarzam zatem pytanie - co ma Pan do powiedzenia na
                      temat "własnych złodziei" pokroju Leppera, Begerowej, Hojarskiej? Przypominam,
                      ża są to ludzie władzy, koalicjanci ugrupowania, z którym Pan sympatyzuje.
                      Pozdrawiam i życzę, żeby przy okazji polemiki ze mną nie zagapił się Pan i nie
                      wpadł w dziurę, którą przebiłem w dnie (moralnym, intelektualnym?).
                      • sympatyk_pis Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? 24.05.07, 16:19

Panie Pawle
                        Nie tylko nie sympatyzuję z ludźmi pokroju Samoobrony ale tym bardziej byłem
                        przeciwny tej koalicji. Jednak gó..arskie zachowanie PO i brak jakiejkolwiek
                        odpowiedzialności za sprawy Kraju zmusiły zwycięską partię do, przyznaję,
                        egzotycznych koalicji. To jest polityka, której, przyznam, czasami nie rozumiem.
                        Chyba dlatego, że nie jestem politykiem a jedynie sympatykiem. pzdr

• sympatyczka_pis Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? 21.05.07, 18:34
                      z dziecmi bys posiedzial, przeca jak do tej pory to twe najwieksze osiagniecie,
                      jedyna rzecz w zyciu jaka ci sie udala, i lepiej uwazaj, bo juz sasiad obrabia
                      ci "gospodarstwo"
                      • sympatyk_pis [...] 23.05.07, 15:24
                      • Gość: dida Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? IP: 88.156.136.* 25.05.07, 18:26
                        niezłe!
    • Gość: Kamila Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 16:57
      sympatyku-sld nie jestem zwolenniczką sympatyka-pis a tym bardziej jego partii
      ale to co ty napisałeś dyskredytuje cibie i twoją partię.Niestety ale muszę
      przyznać rację sympatykowi-pis.
      • sympatyk_sld Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? 17.05.07, 19:11
        Gość portalu: Kamila napisał(a):

>cibie i "TWOJĄ" partię

czy nie przypadkiem wyświetla wam się mój nick jako czlonek_sld? Przypominam że
        jestem sympatykiem i osoba popierająca te partię a nie członkiem !!!

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=68&w=61559086&a=62612725
        • sympatyk_pis Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? 23.05.07, 15:45

Już przygotowałem się na twoje kasowanie cenzorze politycznego stowarzyszenia
          Kocham Radom i wykonawco poleceń Gazety Wybiórczej i osobiście Domańskiego.
          Powtarzam mój wpis a ty go kasuj dalej. i tak w nieskończoność.

Wszystko co osiągnąłem w życiu zawdzięczam TYLKO sobie i Rodzicom!!! Nie twojej
          partii PZPR. Przypomnieć ci twój wpis gdzie popierasz bandytów z twojego
          ugrupowania. Pojechałbym ci tu tak, jak zasługujesz ale twój admin to wyrzuci
          (jak zwykle co PiS-owskie) a chciałbym, żeby przestroga przed bandytami była
          zawsze widoczna. A odnośnie wykształcenie pisałem wielokrotnie jakie mam, ale
          widocznie wy, po moskiewskich szkołach, nie potraficie czytać ze zrozumieniem
          bądź w języku polskim. A teraz przypomnienie co napisałem:

"Cieszę się, że dzięki mnie jakiś czerwony, który utożsamia się z ludźmi
          kryminalistami i złodziejami pokroju Pęczak, Jagiełło, Długosz, Sobotka,
          Szteliga, Jakubowska i wielu innych z tej samej formacji ma koszmary nocne.
          Znaczy to, że być może też ma coś na sumieniu jak większość z SLD, którzy tu na
          mnie plują bo tylko na to ich stać. No bo tak? Kogo tu bronić i w jaki sposób?
          Bandytów w białych rękawiczkach?"

a oto twoja odpowiedź:

A więc jesteś tym, o których pisałem powyżej. Utożsamiając się z ludźmi lewych
          interesów stajesz się jednym z nich i nawet nie masz MORALNEGO prawa zabierać
          głosu przynajmniej w tych sprawach!!!

• Gość: Bączek Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 11:34
      Zadziwiający jest zbieg okoliczności.Codziennie jakiś czerwony podrzucał wątek
      dotyczący sympatyka do góry.Kiedy jednak inny czerwony w przypływie szczerości
      (tak jak Oleksy) powiedział co myśli o swoich kolegach kryminalistach wątek
      zadziwiająco szybko stracił zainteresowanie.To się nazywa solidarność czerwonych.
    • Gość: FRt Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 17:00
      sympatyku_sld moze bys sie wypowiedzial bo jak czytam twoj wpis to rzeczywiscie
      sam napisales ze jestes za tymi ludzmi.
    • naiwny_cynik Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? 23.05.07, 17:02
      sympatyk_sld napisał:

> wpisujcie się, pokażmy że jest nas dużo !
      >
      > --
      > Różnorodności TAK, nietolerancji NIE !

Ja nie jestem. Gdzie by było tyle śmiechu, co teraz? Myślałem, że granice
      śmieszności są ograniczone, ale on udowadnia, że są nieograniczone :)
      • Gość: BB Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? IP: 82.139.33.* 23.05.07, 19:05
        naiwny_cynik pierwsze pióro PZPR?
        • naiwny_cynik Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? 23.05.07, 20:52
          Że niby Bogdan Karaś? Nieee... Pudło! :)
    • Gość: Elen Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? IP: 82.139.40.* 23.05.07, 17:08
      jestem za, mam już dość jego wulgaryzmów!
      • Gość: Drynka Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? IP: *.pr.radom.net 23.05.07, 22:41
        Popieram sympatyka_pis, więcej takich ludzi!
        • Gość: XP Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? IP: *.tkdami.net 24.05.07, 17:01
          Walnij jeszcze jednego "drynka" to ci przejdzie.
    • Gość: kam_71 Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 22:59
      Właśnie przecztałem wszystkie wątki, i tak od siebie musze powiedzieć
      nienawidze czerwonych za przeszłość, teraźniejszość i przyszłość, nie przepadam
      za czarnymi za to co teraz, nie lubie PO czyli środka za niezdecydowanie, na
      koalicjantów szkoda słów, więc co, chyba trzeba zacząć głosować na torysów lub
      republikanów pozdrawiam
      • Gość: Zimbabwe Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 23:38
        Mugabe jest w porzo. Głosuj na niego.
        P.S. P. Pawle - to jest to.
      • Gość: cter Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? IP: 82.139.40.* 25.05.07, 07:25
        Gość portalu: kam_71 napisał(a):

> Właśnie przecztałem wszystkie wątki, i tak od siebie musze powiedzieć
        > nienawidze czerwonych za przeszłość, teraźniejszość i przyszłość, nie przepadam
        >
        > za czarnymi za to co teraz, nie lubie PO czyli środka za niezdecydowanie, na
        > koalicjantów szkoda słów, więc co, chyba trzeba zacząć głosować na torysów lub
        > republikanów pozdrawiam

doprawdy?
    • Gość: Nandu Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 13:04
      Dzięki sympatykowi_pis wielu radomian wie naprawdę co dzieje się w mieście.Ma
      nie tylko dobrze przygotowane merytorycznie wpisy ale i wqszystko popiera
      dokładnymi
      i sprawdzonymi danymi.Nie dziwię się więć że uwiera czerwonym i platformiakom
      którzy wysługują się jakimś izraelskim stowarzyszeniem.
      • Gość: sympatyk_sympatyka Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? IP: 82.197.39.* 25.05.07, 13:31
        Sympatyk wie co sie dzieje w mieście i potrafi odpowiednio skomentować bieżące
        informacje z miasta .. chwała mu za to i na pohybel wrogom jego!
      • sympatyk_pis Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? 31.05.07, 21:05

Bączek to jest dla Ciebie odpowiedź:

sympatyk_sld w przypływie szczerości napisał:

A więc jesteś tym, o których pisałem powyżej. Utożsamiając się z ludźmi lewych
        interesów stajesz się jednym z nich i nawet nie masz MORALNEGO prawa zabierać
        głosu przynajmniej w tych sprawach!!!

Teraz już wiesz dlaczego sympatyk_sld założył nowy podbny wątek chcąc pozbyć się
        tego gdzie jawnie stanął w obronie takich ludzi jak Sobotka, Szteliga,
        Jakubowska, Długosz, Jagiełło, Pęczak mówiąc jeszcze na dodatek, że ZAWSZE
        będzie na nich głosował a Sąd wydając wyroki skazujące pomylił się bo wymienione
        osoby to "uczciwi inaczej"!!!

• mieszkaniec_radomia Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? 01.06.07, 19:05
          sympatyk_pis napisał:

>
          >

img517.imageshack.us/img517/198/ioiko1.gif
    • Gość: Hrabia Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? IP: 82.139.33.* 25.05.07, 15:04
      co by nie mówić też go lubię czytać.nie rzuca tak jak jego oponenci że ten to ma
      wszy a jego ojciec szkorbut tylko rzeczowo wszystko przedstawia.a kiedy się
      pomyli potrafi przeprosić (prawda jdk i redoxygene?).Ja tam dzięki niemu mogę
      wyrbić sobie swoje własne zdanie a nie bazować tylko na mediach związanych z
      TelaViwem
      • Gość: Paweł Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? IP: *.tkdami.net 25.05.07, 17:39
        Jaśnie Panie Hrabio! Szkół to widzę wielmożny Pan nie pokończył. Weź Pan atlas
        i zobacz Pan jak się pisze nazwę stolicy Izraela, a potem popraw Pan się i
        napisz poprawnie, bo mnie czerwona (w odróżnieniu od Pana błękitnej) krew
        zalewa. Członkowie i sympatycy PiS-u, a może by ojcowie duchowni jakieś szkółki
        niedzielne dla was zorganizowali? Myśleć was już nie nauczą ale może pisać
        chociaż...
        • Gość: Claudia Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 13:52
          A coż ty taki uczony jesteś?Spójrz na sympatyka.Niby taki kościółkowy a zobacz
          jak on pisze.I stylistyka i ortografia wzorowe.Nie licząc jakich drobnych
          pomyłek językowych czy literówek pisanych zapewne na szybko.Więc przestań chapać
          czerwonoarmisto i odność się zawsze do tematu a nie do tego jak kto pisze czy
          wygląda.
          • Gość: Paweł Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? IP: *.tkdami.net 01.06.07, 17:30
            Czy Ty czasem nie jesteś córką Kaźmierza Bartosiewicza z Konopielki
            Redlińskiego? Bo on też nożem i widelcem nie za bardzo lubił się posługiwać i
            krzycząc na żonę "zabieraj te pizdryki" nakazał rodzinie jeść drewnianymi
            kopyściami z jednej wielkiej glinianej michy. Ja uważam, że forma jest ważna, a
            błędy? Po cóż stawiano by w szkole pały? Nie czepiam się błędów, ale jeśli ktoś
            wymienia nazwy miast robiąc przy tym takie byki, to robi mi się niedobrze.
            Nazywasz mnie czerwonoarmistą, ale ja przecież nie nazwałem cię Aufseherin z
            Auschwitz, więc dlaczego mi ubliżasz? Czyżby też członkini PiS-u? Ta sama
            retoryka, te same obraźliwe epitety...Myślę, że tak.
    • shock2 Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? 27.05.07, 18:45
      jak najbardziej za!
    • sympatyk_sld Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? 27.05.07, 20:04
      Warto dodać to do naszego zbioru:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=68&w=63168878
    • shock2 Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? 27.05.07, 20:29
      ja
    • mieszkaniec.radomia Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? 01.06.07, 13:04
      Po tym gdy przeczytałem co napisał sympatyk_sld że będzie popierał takich ludzi
      jak Sobnotka Jagiełło Jakubowska Szteliga i innych łapówkarzy czy kryminalistów
      tylko dlatego że są z SLD to mówię zdecydowane TAK dla sympatyka_pis.
    • Gość: PiszęTakSamoWięcJe Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 13:44
      Buta, chamstwo, arogancja i zakłamanie - oto dzisiejsza konwencja SLD.Teraz nie
      dziwię się, że taki sympatyk_sld staje w obronie takich ludzi jak Sobotka,
      Jagiełło, Szteliga, Jakubowska, Pęczak, Długosz.
    • Gość: Dexter do prawnika lewicy - pozwijcie całe społeczeństwo IP: 82.139.33.* 02.06.07, 14:46
      które tak o was myśli
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=63515459
      • sympatyk_sld Re: do prawnika lewicy - pozwijcie całe społeczeń 02.06.07, 15:12
        Gość portalu: Dexter napisał(a):

> które tak o was myśli
        > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=63515459

Obywateli Polskich jest oko 48 mln, a parę mln mieszka zagranicą, a w tym wątku
        wypowiedziało się jakieś kilkadziesiąt osób, więc co mówisz że cale społeczeństwo ?

a na dodatek żenadnie powielasz ten wątek !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka