Gość: Bolek Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 10:42 Najpierw zawracacie cztery litery o jakimś zbanowaniu pisowca a jak on coś napisze to pierwsi piszecie i odpowiadacie na jego durne posty.Krótka piłka banujemy go albo nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halina Kunicka Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 12:42 Najbardziej zainteresowani to harcerzyki z mylącej nazwy Kocham Radom i SLD.To samo lewackie środowisko.A ja mówię stanowcze nie i będę zawsze odpowiadała na jego mądre posty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kicio Re: Do Halinki K. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 12:50 Halinko. Odpowiadaj skoro chcesz na wszystkie jego posty. Sam(a) sobie wystawiasz świadectwo, skoro nie interesuje cię merytoryczna strona tego co pisze. Znaczy się lubisz pisać, ale ze zrozumieniem tekstu pisanego jest cieniutko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boluś Re: Do Halinki K. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 15:02 Nie obrażaj Haliny Kunickiej Odpowiedz Link Zgłoś
czerwone_scierwo [...] 16.05.07, 16:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
s.t.r.a.w.b.e.r.r.y Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? 17.05.07, 07:23 jestem za, mam już dość jego postów ziejących nienawiścią ! Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyk_pis Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? 17.05.07, 07:32 Cieszę się, że dzięki mnie jakiś czerwony, który utożsamia się z ludźmi kryminalistami i złodziejami pokroju Pęczak, Jagiełło, Długosz, Sobotka, Szteliga, Jakubowska i wielu innych z tej samej formacji ma koszmary nocne. Znaczy to, że być może też ma coś na sumieniu jak większość z SLD, którzy tu na mnie plują bo tylko na to ich stać. No bo tak? Kogo tu bronić i w jaki sposób? Bandytów w białych rękawiczkach? ________________________________________________________________________________ ANDRZEJ KOSZTOWNIAK, LAT 31 - PREZYDENTEM RADOMIA WIELU KADENCJI!!! RADOM - CUDZE CHWALICIE SWEGO NIE ZNACIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyk_sld Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? 17.05.07, 07:50 sympatyk_pis napisał: > > który utożsamia się z ludźmi > kryminalistami i złodziejami pokroju Pęczak, Jagiełło, Długosz, Sobotka, > Szteliga, Jakubowska i wielu innych > > Bandytów w białych rękawiczkach? Odsyłam post do moderatora o usunięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyk_sld Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? 17.05.07, 07:55 sympatyk_pis napisał: > > Cieszę się, że "dzięki mnie" jakiś czerwony A więc to ty jesteś to czerwone_scierwo, zamierzam pisać do administracji o usunięcie tego loginu ponieważ zawiera wulgaryzm! I ten nick może obrażać innych ! Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyk_pis [...] 17.05.07, 10:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyk_sld Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? 17.05.07, 12:23 Ty jesteś człowiekiem rozumnym czy nie? - Czy ja mam nick sympatyk_sld czy członek_sld ? Ci panowie na których tak najeżdżasz nie są moimi kolegami tylko osobami które mnie jako obywatela reprezentują, na których głosowałem i glosować będę! Ty powinieneś być wg mnie odizolowany od społeczeństwa jeśli nie umiesz uszanować czyiś poglądów ! To głownie przez takie osoby jak ty Polska zostaje doprowadzona do ruiny ! >Właśnie. Ja też jestem ciekawy co zrobi admin o zbliżonych do ciebie poglądach. Admin jest bardzo tolerancyjną osoba, cud że jeszcze toleruje te twoje żenadne posty! Wiesz, powinieneś podać sobie rękę z tym prof. J. N. który częstą występuje w "Rozmowach Niedokończonych" - obydwoje dobrze ziejecie nienawiścią ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: traper Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 13:36 Co było grane z licznikami pomiaru wody na ustroniu w tle z panem krześniakiem człowiekiem rekomendowanym na stołek prezesa spółdzielni przez pis Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyk_pis Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? 17.05.07, 15:27 "Ci panowie na których tak najeżdżasz nie są moimi kolegami tylko osobami które mnie jako obywatela reprezentują, na których głosowałem i glosować będę!" Po prostu przeżyłem SZOK!!! Wyszło szydło z worka kim jesteś i co reprezentujesz!!!Jesteś takim samym jak oni KRYMINALISTAMI!!! Sąd za darmo ich nie skazał a ty utożsamiając się z nimi jesteś taką samą gnidą społeczną!!! ZERO dyskusji już z tobą bo zamiast się odciąć od paciarajstwa to jeszcze ich popierasz. Ale ok. Dzięki tobie wiem, że SLD nie jest gotowe i mając takich ludzi jak ty, nigdy nie będzie gotowe do wewnętrznych reform i samooczyszczenia. TOTALNE DNO!!! ________________________________________________________________________________ ANDRZEJ KOSZTOWNIAK, LAT 31 - PREZYDENTEM RADOMIA WIELU KADENCJI!!! RADOM - CUDZE CHWALICIE SWEGO NIE ZNACIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyk_sld Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? 17.05.07, 15:37 sympatyk_pis napisał: > że SLD nie jest gotowe i mając takich ludzi jak ty Po raz "setny" informuję cię że jestem zwykłym obywatelem popierającym SLD ! Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyk_sld Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? 17.05.07, 15:45 sympatyk_pis napisał: > > "Ci panowie na których tak najeżdżasz nie są moimi kolegami tylko osobami które > mnie jako obywatela reprezentują, na których głosowałem i glosować będę!" Po za tym źle mnie zrozumiałeś mówiąc o "nich" mówiłem potocznie o całym SLD ! Tak na marginesie nie mam możliwości na nich glosować ponieważ oni są z innych regionów ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? IP: *.tkdami.net 21.05.07, 17:05 Sympatyku, stopień Twojego zdziczenia i prymitywnego chamstwa (nie można nazwać inaczej tego, co tutaj prezentujesz) osiągnął apogeum. Nazwanie człowieka gnidą tylko dlatego, że ma odmienne preferencje polityczne to po prostu dno. To, że z SLD wywodzą się również ludzie, o których piszesz jako o złodziejach wcale nie znaczy, że taka jest cała partia. Sympatyk SLD ma prawo, podkreślam, ma prawo mieć swoje przekonania i sympatie w dziedzinie polityki i nikt nie może mu tego zabronić. Podobnie zresztą jak Tobie sympatyzować z obecną opcją. Jeszcze nie wiadomo jak potoczą się losy teraz rządzących. Bo co można powiedzieć o ministrze, który publicznie ogłasza mordercą wziętego lekarza, a później okazuje się, że na tegoż lekarza nie ma żadnych dowodów i sad go po prostu wypuszcza. To skandal, ale o Ziobrze nie mówi się w kategoriach przestępcy, bo to przecież swojak z PiS-u. Nikt nie krzyknie: "król jest nagi". W rządzie jest wielu przestępców skazanych prawomocnymi wyrokami i to jakoś Ci nie przeszkadza nie zauważać tgo faktu. To się nazywa hipokryzja mój Panie. A także relatywizm moralny. Nie jestem za zbanowaniem nikogo, bo od tego jest demokracja, zeby móc wygłaszać własne poglądy, ale na Boga, więcej kultury, więcej taktu, więcej tolerancji i zrozumienia. Zwracam się do sympatyka Pis-u i wszystkich sympatyków rządzących partii i pytam - skąd w Was tyle jadu i nienawiści, przecież większość z Was to katolicy, co zrozumieliście z nauk Chrystusa? Gdzie Wasza godność, gdzie szacunek i miłość bliźniego? Jaki przykład dajecie innym, czym chcecie zjednać sobie ludzi? Uważacie, że macie monopol na prawdę? Że wszyscy odmiennie myślący to motłoch ogłupiony wrogą propagandą? Zachłysnęliście się władzą, traktujecie ją jak krucjatę przeciwko "niewiernym" politycznie, ale jedyne w czym przypominacie średniowiecznych krzewicieli wiary, to to, że macie zakute łby! Mimo wszystko pozdrawiam i liczę na chrześcijańską cierpliwość, wyrozumiałość i przebaczenie. PS: Jeżeli chcecie, możecie nazywać mnie czerwonym. Choć to nie moja opcja, ale zaczynam coraz bardziej za nimi tęsknić, dzięki Wam panowie rządzący i sympatycy, dzięki Wam. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyk_pis Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? 21.05.07, 17:49 Napiszę coś w Pana stylu: Ależ panie Pawle. Pana poziom nie tylko dotknął dna, ale nawet go przebił! Tak zachowywać się i rzucać oszczerstwa może tylko osoba o niskich pobudkach moralnych. A teraz do rzeczy. Jak zapewne sam Pan zauważył nigdzie nie nazwałem jakiegoś tam sympatyka_sld gnidą tylko dlatego bo reprezentuje inne poglądy. Powtarzałem wielokrotnie, że szanuję czyjeś poglądy ale nie szanuję, i na to zgody być nie może, popierania bandytów ze swojego ugrupowania i jeszcze mówić publicznie, że... to są prawi obywatele ale KTOŚ ich tam skrzywdził!!! To jest dopiero szczyt hipokryzji i chamstwa!!! Nigdy nikogo nie zaatakuję za jego poglądy bądź odmienne zdanie, ale nie pozwolę, żeby tacy ludzie, którzy nie widzą nic złego w poczynaniach "swoich" złodziei, ba, często samemu stając w szeregu z nimi, probowali choćby tu, na forum kogoś, a szczególnie mnie, umoralniać!!! Czy teraz zrozumiał już Pan mój tekst czy nadal mam rozbierać na czynniki pierwsze? ________________________________________________________________________________ ANDRZEJ KOSZTOWNIAK, LAT 31 - PREZYDENTEM RADOMIA WIELU KADENCJI!!! RADOM - CUDZE CHWALICIE SWEGO NIE ZNACIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? IP: *.tkdami.net 21.05.07, 18:21 Ależ doskonale zrozumiałem tekst autorstwa szanownego Pana. Nie wiem jednak, czy Pan zrozumiał mój. Powtarzam zatem pytanie - co ma Pan do powiedzenia na temat "własnych złodziei" pokroju Leppera, Begerowej, Hojarskiej? Przypominam, ża są to ludzie władzy, koalicjanci ugrupowania, z którym Pan sympatyzuje. Pozdrawiam i życzę, żeby przy okazji polemiki ze mną nie zagapił się Pan i nie wpadł w dziurę, którą przebiłem w dnie (moralnym, intelektualnym?). Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyk_pis Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? 24.05.07, 16:19 Panie Pawle Nie tylko nie sympatyzuję z ludźmi pokroju Samoobrony ale tym bardziej byłem przeciwny tej koalicji. Jednak gó..arskie zachowanie PO i brak jakiejkolwiek odpowiedzialności za sprawy Kraju zmusiły zwycięską partię do, przyznaję, egzotycznych koalicji. To jest polityka, której, przyznam, czasami nie rozumiem. Chyba dlatego, że nie jestem politykiem a jedynie sympatykiem. pzdr ________________________________________________________________________________ ANDRZEJ KOSZTOWNIAK, LAT 31 - PREZYDENTEM RADOMIA WIELU KADENCJI!!! RADOM - CUDZE CHWALICIE SWEGO NIE ZNACIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyczka_pis Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? 21.05.07, 18:34 z dziecmi bys posiedzial, przeca jak do tej pory to twe najwieksze osiagniecie, jedyna rzecz w zyciu jaka ci sie udala, i lepiej uwazaj, bo juz sasiad obrabia ci "gospodarstwo" Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyk_pis [...] 23.05.07, 15:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dida Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? IP: 88.156.136.* 25.05.07, 18:26 niezłe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 16:57 sympatyku-sld nie jestem zwolenniczką sympatyka-pis a tym bardziej jego partii ale to co ty napisałeś dyskredytuje cibie i twoją partię.Niestety ale muszę przyznać rację sympatykowi-pis. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyk_sld Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? 17.05.07, 19:11 Gość portalu: Kamila napisał(a): >cibie i "TWOJĄ" partię czy nie przypadkiem wyświetla wam się mój nick jako czlonek_sld? Przypominam że jestem sympatykiem i osoba popierająca te partię a nie członkiem !!! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=68&w=61559086&a=62612725 Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyk_pis Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? 23.05.07, 15:45 Już przygotowałem się na twoje kasowanie cenzorze politycznego stowarzyszenia Kocham Radom i wykonawco poleceń Gazety Wybiórczej i osobiście Domańskiego. Powtarzam mój wpis a ty go kasuj dalej. i tak w nieskończoność. Wszystko co osiągnąłem w życiu zawdzięczam TYLKO sobie i Rodzicom!!! Nie twojej partii PZPR. Przypomnieć ci twój wpis gdzie popierasz bandytów z twojego ugrupowania. Pojechałbym ci tu tak, jak zasługujesz ale twój admin to wyrzuci (jak zwykle co PiS-owskie) a chciałbym, żeby przestroga przed bandytami była zawsze widoczna. A odnośnie wykształcenie pisałem wielokrotnie jakie mam, ale widocznie wy, po moskiewskich szkołach, nie potraficie czytać ze zrozumieniem bądź w języku polskim. A teraz przypomnienie co napisałem: "Cieszę się, że dzięki mnie jakiś czerwony, który utożsamia się z ludźmi kryminalistami i złodziejami pokroju Pęczak, Jagiełło, Długosz, Sobotka, Szteliga, Jakubowska i wielu innych z tej samej formacji ma koszmary nocne. Znaczy to, że być może też ma coś na sumieniu jak większość z SLD, którzy tu na mnie plują bo tylko na to ich stać. No bo tak? Kogo tu bronić i w jaki sposób? Bandytów w białych rękawiczkach?" a oto twoja odpowiedź: "Ci panowie na których tak najeżdżasz nie są moimi kolegami tylko osobami które mnie jako obywatela reprezentują, na których głosowałem i glosować będę!" A więc jesteś tym, o których pisałem powyżej. Utożsamiając się z ludźmi lewych interesów stajesz się jednym z nich i nawet nie masz MORALNEGO prawa zabierać głosu przynajmniej w tych sprawach!!! ________________________________________________________________________________ ANDRZEJ KOSZTOWNIAK, LAT 31 - PREZYDENTEM RADOMIA WIELU KADENCJI!!! RADOM - CUDZE CHWALICIE SWEGO NIE ZNACIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bączek Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 11:34 Zadziwiający jest zbieg okoliczności.Codziennie jakiś czerwony podrzucał wątek dotyczący sympatyka do góry.Kiedy jednak inny czerwony w przypływie szczerości (tak jak Oleksy) powiedział co myśli o swoich kolegach kryminalistach wątek zadziwiająco szybko stracił zainteresowanie.To się nazywa solidarność czerwonych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FRt Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 17:00 sympatyku_sld moze bys sie wypowiedzial bo jak czytam twoj wpis to rzeczywiscie sam napisales ze jestes za tymi ludzmi. Odpowiedz Link Zgłoś
naiwny_cynik Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? 23.05.07, 17:02 sympatyk_sld napisał: > wpisujcie się, pokażmy że jest nas dużo ! > > -- > Różnorodności TAK, nietolerancji NIE ! Ja nie jestem. Gdzie by było tyle śmiechu, co teraz? Myślałem, że granice śmieszności są ograniczone, ale on udowadnia, że są nieograniczone :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? IP: 82.139.33.* 23.05.07, 19:05 naiwny_cynik pierwsze pióro PZPR? Odpowiedz Link Zgłoś
naiwny_cynik Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? 23.05.07, 20:52 Że niby Bogdan Karaś? Nieee... Pudło! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elen Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? IP: 82.139.40.* 23.05.07, 17:08 jestem za, mam już dość jego wulgaryzmów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drynka Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? IP: *.pr.radom.net 23.05.07, 22:41 Popieram sympatyka_pis, więcej takich ludzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XP Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? IP: *.tkdami.net 24.05.07, 17:01 Walnij jeszcze jednego "drynka" to ci przejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kam_71 Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 22:59 Właśnie przecztałem wszystkie wątki, i tak od siebie musze powiedzieć nienawidze czerwonych za przeszłość, teraźniejszość i przyszłość, nie przepadam za czarnymi za to co teraz, nie lubie PO czyli środka za niezdecydowanie, na koalicjantów szkoda słów, więc co, chyba trzeba zacząć głosować na torysów lub republikanów pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zimbabwe Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 23:38 Mugabe jest w porzo. Głosuj na niego. P.S. P. Pawle - to jest to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cter Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? IP: 82.139.40.* 25.05.07, 07:25 Gość portalu: kam_71 napisał(a): > Właśnie przecztałem wszystkie wątki, i tak od siebie musze powiedzieć > nienawidze czerwonych za przeszłość, teraźniejszość i przyszłość, nie przepadam > > za czarnymi za to co teraz, nie lubie PO czyli środka za niezdecydowanie, na > koalicjantów szkoda słów, więc co, chyba trzeba zacząć głosować na torysów lub > republikanów pozdrawiam doprawdy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nandu Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 13:04 Dzięki sympatykowi_pis wielu radomian wie naprawdę co dzieje się w mieście.Ma nie tylko dobrze przygotowane merytorycznie wpisy ale i wqszystko popiera dokładnymi i sprawdzonymi danymi.Nie dziwię się więć że uwiera czerwonym i platformiakom którzy wysługują się jakimś izraelskim stowarzyszeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sympatyk_sympatyka Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? IP: 82.197.39.* 25.05.07, 13:31 Sympatyk wie co sie dzieje w mieście i potrafi odpowiednio skomentować bieżące informacje z miasta .. chwała mu za to i na pohybel wrogom jego! Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyk_pis Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? 31.05.07, 21:05 Bączek to jest dla Ciebie odpowiedź: sympatyk_sld w przypływie szczerości napisał: "Ci panowie na których tak najeżdżasz nie są moimi kolegami tylko osobami które mnie jako obywatela reprezentują, na których głosowałem i glosować będę!" A więc jesteś tym, o których pisałem powyżej. Utożsamiając się z ludźmi lewych interesów stajesz się jednym z nich i nawet nie masz MORALNEGO prawa zabierać głosu przynajmniej w tych sprawach!!! Teraz już wiesz dlaczego sympatyk_sld założył nowy podbny wątek chcąc pozbyć się tego gdzie jawnie stanął w obronie takich ludzi jak Sobotka, Szteliga, Jakubowska, Długosz, Jagiełło, Pęczak mówiąc jeszcze na dodatek, że ZAWSZE będzie na nich głosował a Sąd wydając wyroki skazujące pomylił się bo wymienione osoby to "uczciwi inaczej"!!! ________________________________________________________________________________ ANDRZEJ KOSZTOWNIAK, LAT 31 - PREZYDENTEM RADOMIA WIELU KADENCJI!!! RADOM - CUDZE CHWALICIE SWEGO NIE ZNACIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkaniec_radomia Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? 01.06.07, 19:05 sympatyk_pis napisał: > > img517.imageshack.us/img517/198/ioiko1.gif Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hrabia Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? IP: 82.139.33.* 25.05.07, 15:04 co by nie mówić też go lubię czytać.nie rzuca tak jak jego oponenci że ten to ma wszy a jego ojciec szkorbut tylko rzeczowo wszystko przedstawia.a kiedy się pomyli potrafi przeprosić (prawda jdk i redoxygene?).Ja tam dzięki niemu mogę wyrbić sobie swoje własne zdanie a nie bazować tylko na mediach związanych z TelaViwem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? IP: *.tkdami.net 25.05.07, 17:39 Jaśnie Panie Hrabio! Szkół to widzę wielmożny Pan nie pokończył. Weź Pan atlas i zobacz Pan jak się pisze nazwę stolicy Izraela, a potem popraw Pan się i napisz poprawnie, bo mnie czerwona (w odróżnieniu od Pana błękitnej) krew zalewa. Członkowie i sympatycy PiS-u, a może by ojcowie duchowni jakieś szkółki niedzielne dla was zorganizowali? Myśleć was już nie nauczą ale może pisać chociaż... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Claudia Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 13:52 A coż ty taki uczony jesteś?Spójrz na sympatyka.Niby taki kościółkowy a zobacz jak on pisze.I stylistyka i ortografia wzorowe.Nie licząc jakich drobnych pomyłek językowych czy literówek pisanych zapewne na szybko.Więc przestań chapać czerwonoarmisto i odność się zawsze do tematu a nie do tego jak kto pisze czy wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? IP: *.tkdami.net 01.06.07, 17:30 Czy Ty czasem nie jesteś córką Kaźmierza Bartosiewicza z Konopielki Redlińskiego? Bo on też nożem i widelcem nie za bardzo lubił się posługiwać i krzycząc na żonę "zabieraj te pizdryki" nakazał rodzinie jeść drewnianymi kopyściami z jednej wielkiej glinianej michy. Ja uważam, że forma jest ważna, a błędy? Po cóż stawiano by w szkole pały? Nie czepiam się błędów, ale jeśli ktoś wymienia nazwy miast robiąc przy tym takie byki, to robi mi się niedobrze. Nazywasz mnie czerwonoarmistą, ale ja przecież nie nazwałem cię Aufseherin z Auschwitz, więc dlaczego mi ubliżasz? Czyżby też członkini PiS-u? Ta sama retoryka, te same obraźliwe epitety...Myślę, że tak. Odpowiedz Link Zgłoś
shock2 Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? 27.05.07, 18:45 jak najbardziej za! Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyk_sld Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? 27.05.07, 20:04 Warto dodać to do naszego zbioru: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=68&w=63168878 Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkaniec.radomia Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? 01.06.07, 13:04 Po tym gdy przeczytałem co napisał sympatyk_sld że będzie popierał takich ludzi jak Sobnotka Jagiełło Jakubowska Szteliga i innych łapówkarzy czy kryminalistów tylko dlatego że są z SLD to mówię zdecydowane TAK dla sympatyka_pis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiszęTakSamoWięcJe Re: Kto jest za zbanowaniem sympatyka_pis ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 13:44 Buta, chamstwo, arogancja i zakłamanie - oto dzisiejsza konwencja SLD.Teraz nie dziwię się, że taki sympatyk_sld staje w obronie takich ludzi jak Sobotka, Jagiełło, Szteliga, Jakubowska, Pęczak, Długosz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dexter do prawnika lewicy - pozwijcie całe społeczeństwo IP: 82.139.33.* 02.06.07, 14:46 które tak o was myśli forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=63515459 Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyk_sld Re: do prawnika lewicy - pozwijcie całe społeczeń 02.06.07, 15:12 Gość portalu: Dexter napisał(a): > które tak o was myśli > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=63515459 Obywateli Polskich jest oko 48 mln, a parę mln mieszka zagranicą, a w tym wątku wypowiedziało się jakieś kilkadziesiąt osób, więc co mówisz że cale społeczeństwo ? a na dodatek żenadnie powielasz ten wątek ! Odpowiedz Link Zgłoś