aanna6 11.06.07, 10:29 dziewczyny pomocy szukam dobrego dermatologa z krakowa pilne bylismy juz prawie wszedzie nawet prokocim najlepiej prywatny bo szybciutko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panna_dziewanna Re: dobry dermatolog krakow - dzieciecy piln 13.06.07, 09:56 Ponoć nie ma specjalistycznych dermatologów dziecięcych. Tutaj polecana była dr. Małgorzata Lis, moja znajoma też u niej była i zadowolona. Zanim naprzepisywała leków - kazała zrobić badania. Przyjmuje na Kieleckiej 7. Odpowiedz Link Zgłoś
aanna6 Re: dobry dermatolog krakow - dzieciecy piln 13.06.07, 19:02 a wu=iesz moze w jakich godzinach albo masz tam nr tel dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
xxagaxx Re: dobry dermatolog krakow - dzieciecy piln 13.06.07, 22:01 na al. Pokoju w Specjalistycznej Poradni dla Dzieci i Młodzieży terminy są tygodniowe, bez skierowania, za darmo my chodzimy do dr Marczyńskiej, ale wybieramy się na następną wizytę do dr Włoch, bo ma specjalizację nie tylko z dermatologii ale też z pediatrii jest tam jeszcze jedna pani dermatolog, ale o niej nic nie wiem )) Odpowiedz Link Zgłoś
aanna6 Re: dr wloch 13.06.07, 22:42 a masz tel do rejstracji do tej p wloch i to jest panstwowo a moze tesz gdzies prywatnie niechodzi o cene tylko skutecznosc bo od 3 lat niemamy diagnozy dzieki sprobuje tam Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: posyłam na priv tel. do dr Lis 14.06.07, 11:40 czy ja tez moge prosic o telfon do dr Lis? Odpowiedz Link Zgłoś
xxagaxx dr Włoch - al. Pokoju 14.06.07, 23:23 Specjalistyczne Centrum Leczenia Dzieci i Młodzieży Spółka z o.o. al. Pokoju 2A centrala i rejestracja: 294-20-20 413-00-99 jedyny minus to fakt, że większość gabinetów mieści się na pierwszym piętrze, a windy brak ;-( Odpowiedz Link Zgłoś