ap77 16.06.07, 16:06 Moze ktos kojarzy,organizowal tam uroczystosc, obiad ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia-k Re: Moonsfera w Warszawie? 16.06.07, 23:18 ostatnio jak rozmawiałam z menager'ką hotelu i restauracji Gaja na Połczyńskiej to usłyszałam że oni również organizują przyjecia weselne w Moonsferze. niestetty szczegółów nie znam nie zapytaliśmy się a teraz sama się zastanawiam nad Moonsferą na tą chwilę najbardziej interesuje mnie cena talerzyka Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-k tyle znalazłam :) 17.06.07, 00:17 szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?slowo=moonsfera justyna.e może wie coś więcej Odpowiedz Link Zgłoś
justyna.e Re: Moonsfera w Warszawie? 25.06.07, 14:03 nie pomoge Wam kobity... w koncu nie zdecydowalismy sie na Moonsfere ale zrobili fajne pierwsze wrazenie, poza tym podoba mi sie klimat tego miejsca, bylam tam kilka razy, w tym raz na imprezie firmowej Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-k Re: Moonsfera w Warszawie? 25.06.07, 17:54 a może chociaż wiesz jaką proponują cenę za talerzyk Odpowiedz Link Zgłoś
elizapj Re: Moonsfera w Warszawie? 25.06.07, 20:02 ja dzis napisalam do moonsfery. jak odpowiedza to dam znac mnie co prawda oprocz cen meczy rowniez gorny limity gosci...wiec jestem ciekawa co mi odpisza, bo po zdjeciach trudna sie zorientowac ile tam moze faktycznie wygodnie usiasc. ale wystroj uwazam za super...wiec byloby fajnie gdyby nam sie udalo powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
elizapj Re: Moonsfera w Warszawie? 27.06.07, 01:29 wiec jest odp od moonsfery dla mnie niestetu odpada ze wzgledu na gorny limit gosci ale moze Tobie, lub lomu sinnemu pasuje, wiec podaje: "Cena przyjęcia za osobę wynosić będzie od 250 PLN za osobę( menu + napoje bezalkoholowe). Dodatkowym kosztem będzie alkohol, ewentualny parkiet w przypadku tańca w restauracji, dekoracja kwiatowa stołu oraz serwis." hmhm...jak na mnie to troche przesadzili...prosza prawie tyle co bristol...a troche im brakuje...mimo calego szcunku do wystroju.... ale niech im bedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynak83 Re: Moonsfera w Warszawie? 27.06.07, 16:47 ????? Jestem w szoku! Byliśmy tam jakiś czas temu z mężem na weselu i w życiu tyle bym nie zapłaciła za tą restaurację! Jest tam b. ładnie ale... Po 1. na jedzenie czekaliśmy baaardzo długo (a jednocześnie nie było podanych żadnych przystawek ani przekąsek)a jak już podano obiad to był zimny! Poza tym Wódkę podano po ok 1,5 godziny... napoje bezalkoholowe stały na stołach w plastikowych butlach... Ale genaralnie wystrój ładny, może sala nieco nieustawna ale to akurat nie przeszkadza bardzo... tańce były na tarasie... Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-k Re: Moonsfera w Warszawie? 27.06.07, 17:13 a na ilu gości przewidziana jest ta sala chodzi mi o stoliki + parkiet? cen rzeczywiście powala Odpowiedz Link Zgłoś