piastovka 14.08.07, 13:38 tak sobie zadaje pytanie. pa, piastovka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
z.bednarek Re: kiedy będzie następna awaria magistrali ????? 14.08.07, 13:40 ty juz nudna jestes w tym temacie, nie masz co robic ze sie tak plodzisz monotonnie? Odpowiedz Link Zgłoś
piastovka Re: kiedy będzie następna awaria magistrali ????? 14.08.07, 13:46 z.bednarek napisał: > ty juz nudna jestes w tym temacie, nie masz co robic ze sie tak > plodzisz monotonnie? z.bednarek,z tobą nie dyskutuję.przedstawiłeś kilkanaście razy swój poziom. i nie mówię ci pa.nie ma komu.jak mnie nawyzywałeś kiedyś,że jestem c... Odpowiedz Link Zgłoś
piastovka Re: kiedy będzie następna awaria magistrali ????? 14.08.07, 13:46 z.bednarek napisał: > ty juz nudna jestes w tym temacie, nie masz co robic ze sie tak > plodzisz monotonnie? z.bednarek,z tobą nie dyskutuję.przedstawiłeś kilkanaście razy swój poziom. i nie mówię ci pa.nie ma komu.jak mnie nawyzywałeś kiedyś,że jestem c... Odpowiedz Link Zgłoś
z.bednarek [...] 14.08.07, 13:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
derekpl Re: kiedy będzie następna awaria magistrali ????? 14.08.07, 15:07 A mi się podoba – może jakaś nagroda w takim konkursie – np. Piwko na spotkaniu forowym. Odpowiedz Link Zgłoś
z.bednarek Re: kiedy będzie następna awaria magistrali ????? 14.08.07, 15:18 a jest to piwko? dzis o 18 pod palacykiem slubow? zobacze ilu odwaznych siedzi na tym forum i sie zjawi w realu. Odpowiedz Link Zgłoś
margot79 Re: kiedy będzie następna awaria magistrali ????? 14.08.07, 20:26 piastówko, sama sobie zadaję to pytanie... bo ile można... u mnie w pracy, kiedy wchodzę rano skwaszona to już wiedzą co jest tego powodem. Odpowiedz Link Zgłoś
piastovka Re: kiedy będzie następna awaria magistrali ????? 15.08.07, 16:58 margot79 napisała: > piastówko, sama sobie zadaję to pytanie... bo ile można... u mnie w pracy, kied > y > wchodzę rano skwaszona to już wiedzą co jest tego powodem. Margot79,ja mam już coś takiego,że podchodzę do kranu z bijącym sercem i myślę czy będzie woda czy nie będzie.zauważyłam,że nawet jak sobie przygotuję w 2 czy 3 wiaderkach wodę na czarną godzinę,zaraz wytrąca się rdza.nie nadaje się na miniprysznic.i nie nadaje się do niczego.tylko do ubikacji.a teraz pomyślmy sobie,że nie ma wody w święta wielkanocne czy wigilię i inne.wtedy tragedia. pa, piastovka Odpowiedz Link Zgłoś
adela1121 Re: kiedy będzie następna awaria magistrali ????? 15.08.07, 23:09 dziura na Majowej dalej jest. moze jutro bedzie powtorka z rozrywki ja mam juz wiaderka zapelnione Odpowiedz Link Zgłoś
mysza63 Re: kiedy będzie następna awaria magistrali ????? 16.08.07, 08:38 Dziewczyny nie kraczcie ;-(((( ale tak na wszelki wypadek lecę włączyć pranie ... Z.bednarek ewidentnie nie prowadzi domu (być może nie ma też potrzeby wymyć się w upalny dzień)więc mu rybka czy woda jest czy jej nie ma ale dla niektórych to sprawa w życiu priorytetowa Odpowiedz Link Zgłoś
z.bednarek Re: kiedy będzie następna awaria magistrali ????? 16.08.07, 09:31 spoko myszka, od wrzesnia ide na swoje, a jak na razie czasami mieszkam u rodzicow, czasami u dziewczyny. chociaz fakt, ostatni brak wody dal mi sie we znaki, gdyz panowie z saturna przywiezli praleczke, nowka sztuczka, wiec korcilo zeby przetestowac, co prawda za duzo do prania nie mialem, bo tam tylko recznik wisial, ale co z tego gdy wody nie bylo, no nic co sie odwlecze to nie uciecze, ide dzis ja przetestowac. Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi788 nadal jest dziura po awarii magistrali we Włochach 17.08.07, 18:24 Dzisiaj akurat przechodziłem we Włochach obok budynku Bayera w Al. Jerozolimskich i nadal jest dziura po awarii magistrali , która spoodowała brak wody we Włochach, Ursusie, Piastowie i Pruszkowie czyli 200.000 tysięcy ludzi. Przysypali tylko ziemią jest nadal dół i postawili bramki białoczerwone z npisem MPWIK. Czy to oznacza , że znowu będzie jakaś awaria ? Odpowiedz Link Zgłoś
piastovka Re: nadal jest dziura po awarii magistrali we Wło 18.08.07, 10:29 kazuyoshi788 napisał: > Dzisiaj akurat przechodziłem we Włochach obok budynku Bayera w Al. > Jerozolimskich i nadal jest dziura po awarii magistrali , która > spoodowała brak wody we Włochach, Ursusie, Piastowie i Pruszkowie > czyli 200.000 tysięcy ludzi. Przysypali tylko ziemią jest nadal dół > i postawili bramki białoczerwone z npisem MPWIK. Czy to oznacza , że > znowu będzie jakaś awaria ? oby nie. pa, piastovka Odpowiedz Link Zgłoś
ewka2266 Re: nadal jest dziura po awarii magistrali we Wło 18.08.07, 14:13 U mnie leci przyrudziała, znak że albo będzie awaria, albo cos grzebią. Odpowiedz Link Zgłoś
piastovka może uda się Wam jeszcze złapać wodę 05.09.07, 01:17 u mnie już nie ma :( nie trzeba było długo czekać na brak wody:( pa i dobranoc, piastovka Odpowiedz Link Zgłoś