Dodaj do ulubionych

kiedy będzie następna awaria magistrali ???????

14.08.07, 13:38
tak sobie zadaje pytanie.
pa, piastovka
Obserwuj wątek
    • z.bednarek Re: kiedy będzie następna awaria magistrali ????? 14.08.07, 13:40
      ty juz nudna jestes w tym temacie, nie masz co robic ze sie tak
      plodzisz monotonnie?
      • piastovka Re: kiedy będzie następna awaria magistrali ????? 14.08.07, 13:46
        z.bednarek napisał:

> ty juz nudna jestes w tym temacie, nie masz co robic ze sie tak
        > plodzisz monotonnie?

z.bednarek,z tobą nie dyskutuję.przedstawiłeś kilkanaście razy swój
        poziom.
        i nie mówię ci pa.nie ma komu.jak mnie nawyzywałeś kiedyś,że jestem
        c...
      • piastovka Re: kiedy będzie następna awaria magistrali ????? 14.08.07, 13:46
        z.bednarek napisał:

> ty juz nudna jestes w tym temacie, nie masz co robic ze sie tak
        > plodzisz monotonnie?

z.bednarek,z tobą nie dyskutuję.przedstawiłeś kilkanaście razy swój
        poziom.
        i nie mówię ci pa.nie ma komu.jak mnie nawyzywałeś kiedyś,że jestem
        c...
        • z.bednarek [...] 14.08.07, 13:49
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • derekpl Re: kiedy będzie następna awaria magistrali ????? 14.08.07, 15:07
      A mi się podoba – może jakaś nagroda w takim konkursie – np. Piwko na spotkaniu forowym.
      • z.bednarek Re: kiedy będzie następna awaria magistrali ????? 14.08.07, 15:18
        a jest to piwko?

dzis o 18 pod palacykiem slubow?

zobacze ilu odwaznych siedzi na tym forum i sie zjawi w realu.
        • margot79 Re: kiedy będzie następna awaria magistrali ????? 14.08.07, 20:26
          piastówko, sama sobie zadaję to pytanie... bo ile można... u mnie w pracy, kiedy
          wchodzę rano skwaszona to już wiedzą co jest tego powodem.
          • piastovka Re: kiedy będzie następna awaria magistrali ????? 15.08.07, 16:58
            margot79 napisała:

> piastówko, sama sobie zadaję to pytanie... bo ile można... u mnie
            w pracy, kied
            > y
            > wchodzę rano skwaszona to już wiedzą co jest tego powodem.

Margot79,ja mam już coś takiego,że podchodzę do kranu z bijącym
            sercem i myślę czy będzie woda czy nie będzie.zauważyłam,że nawet
            jak sobie przygotuję w 2 czy 3 wiaderkach wodę na czarną
            godzinę,zaraz wytrąca się rdza.nie nadaje się na miniprysznic.i nie
            nadaje się do niczego.tylko do ubikacji.a teraz pomyślmy sobie,że
            nie ma wody w święta wielkanocne czy wigilię i inne.wtedy tragedia.
            pa, piastovka
            • adela1121 Re: kiedy będzie następna awaria magistrali ????? 15.08.07, 23:09
              dziura na Majowej dalej jest.
              moze jutro bedzie powtorka z rozrywki
              ja mam juz wiaderka zapelnione
              • mysza63 Re: kiedy będzie następna awaria magistrali ????? 16.08.07, 08:38
                Dziewczyny nie kraczcie ;-(((( ale tak na wszelki wypadek lecę włączyć pranie ...

Z.bednarek ewidentnie nie prowadzi domu (być może nie ma też potrzeby wymyć się w upalny dzień)więc mu rybka czy woda jest czy jej nie ma ale dla niektórych to sprawa w życiu priorytetowa
                • z.bednarek Re: kiedy będzie następna awaria magistrali ????? 16.08.07, 09:31
                  spoko myszka, od wrzesnia ide na swoje, a jak na razie czasami
                  mieszkam u rodzicow, czasami u dziewczyny.

chociaz fakt, ostatni brak wody dal mi sie we znaki, gdyz panowie z
                  saturna przywiezli praleczke, nowka sztuczka, wiec korcilo zeby
                  przetestowac, co prawda za duzo do prania nie mialem, bo tam tylko
                  recznik wisial, ale co z tego gdy wody nie bylo, no nic co sie
                  odwlecze to nie uciecze, ide dzis ja przetestowac.
                  • kazuyoshi788 nadal jest dziura po awarii magistrali we Włochach 17.08.07, 18:24
                    Dzisiaj akurat przechodziłem we Włochach obok budynku Bayera w Al.
                    Jerozolimskich i nadal jest dziura po awarii magistrali , która
                    spoodowała brak wody we Włochach, Ursusie, Piastowie i Pruszkowie
                    czyli 200.000 tysięcy ludzi. Przysypali tylko ziemią jest nadal dół
                    i postawili bramki białoczerwone z npisem MPWIK. Czy to oznacza , że
                    znowu będzie jakaś awaria ?
                    • piastovka Re: nadal jest dziura po awarii magistrali we Wło 18.08.07, 10:29
                      kazuyoshi788 napisał:

> Dzisiaj akurat przechodziłem we Włochach obok budynku Bayera w Al.
                      > Jerozolimskich i nadal jest dziura po awarii magistrali , która
                      > spoodowała brak wody we Włochach, Ursusie, Piastowie i Pruszkowie
                      > czyli 200.000 tysięcy ludzi. Przysypali tylko ziemią jest nadal
                      dół
                      > i postawili bramki białoczerwone z npisem MPWIK. Czy to oznacza ,
                      że
                      > znowu będzie jakaś awaria ?
                      oby nie.
                      pa, piastovka
                      • ewka2266 Re: nadal jest dziura po awarii magistrali we Wło 18.08.07, 14:13
                        U mnie leci przyrudziała, znak że albo będzie awaria, albo cos
                        grzebią.
                        • piastovka może uda się Wam jeszcze złapać wodę 05.09.07, 01:17
                          u mnie już nie ma :( nie trzeba było długo czekać na brak wody:(
                          pa i dobranoc, piastovka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka