Gość: Dzidka IP: 193.128.25.* 18.07.03, 11:34 Z przyjemnością zjadłabym nawet głupią parówkę w zupie... Do kantyny nie pójdę, bo pada, a zresztą nie mam nawet tych 4 zł na obiad.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: blenda Re: Jeść mi sie chce :-/ IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 18.07.03, 11:42 Pada?? hmm u nas slonce swieci ladne. proponuje zrobic przeglad szafek i lodowki cos napeno sie z najdzie a cos to juz duuzo bo z z niczego mozna juz cos zrobic;). powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Jeść mi sie chce :-/ 18.07.03, 11:59 A w szafkach same papierzyska:-)))) Dzidka wlasnie zjadlem dwie przepyszne buleczki z roznosciami. Gdybym wiedzial wczesniej, zes glodna to bym sie chetnie podzielil:-) dzierżbór przepyszszszne jedzonko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidka Re: Jeść mi sie chce :-/ IP: 193.128.25.* 18.07.03, 13:29 > Dzidka wlasnie zjadlem dwie przepyszne buleczki z roznosciami. No tak, a ja się zastanawiam, dlaczego Różności nie działają... Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Jeść mi sie chce :-/ 18.07.03, 13:17 U Ciebie Blenda o 12 świeciło słońce? u mnie tak od 10 gęste chmury...chyba bedzie deszcz,a może i burza? Odpowiedz Link Zgłoś
janior Re: Jeść mi sie chce :-/ 18.07.03, 14:33 U Was chmury, pada? Aaaaaaa w Wawie tak grzeje, że zdechnąc można... W piecu jest chłodniej... Jeździęłem po mieście trochesamochodem, wytrzymac sie nie da... Deeeeeeeszzzzzzzczuuuuu chcę... A od jutro czeka mnie podróż samochodem do Francji... Zdechnę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidka Re: Do kantyny? IP: 193.128.25.* 18.07.03, 13:28 aard napisał: > Jesteś żołnierrką? Nie, pracuję w firmie, co dba o pracowników, a "stołówka" to brzmi jakoś tak mizernie, więc chodzimy do kantyny :) Odpowiedz Link Zgłoś
aard U nas też jest :-) 18.07.03, 14:08 Gość portalu: Dzidka napisał(a): > Nie, pracuję w firmie, co dba o pracowników, a "stołówka" to brzmi jakoś tak > mizernie, więc chodzimy do kantyny :) U nas się na to mówi "koryto" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidka Burczy, burczy... IP: 193.128.25.* 18.07.03, 14:10 Zjadłam kaszę z sosem grzybowym Knorra. Zaczynam mieć jej dosyć. Odpowiedz Link Zgłoś
aard Cóś jeść trzeba... 18.07.03, 14:27 Gość portalu: Dzidka napisał(a): > Zjadłam kaszę z sosem grzybowym Knorra. Zaczynam mieć jej dosyć. Więc może pora zmienić dietę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidka nawet wiem, có dziś zjem... IP: 193.128.25.* 18.07.03, 14:38 > Więc może pora zmienić dietę :-) W domu czeka fanzolka żółta, w cenie 1,49 za kilogram. Ale do domu daleko... Odpowiedz Link Zgłoś
aard No nareszcie! 18.07.03, 14:50 Gość portalu: Dzidka napisał(a): > W domu czeka fanzolka żółta, w cenie 1,49 za kilogram. Ale do domu daleko... Ale to dobre jezd? Żółta to jaka, bom sceptyczny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidka Co nareszcie? IP: 193.128.25.* 18.07.03, 15:07 > Ale to dobre jezd? Żółta to jaka, bom sceptyczny? No co Ty, żółtej fasolki nie widziałeś?! Wejdź do pierwszego warzywniaka... Pewnie, że dobra. Ugotowana z wody i odrobinkę polana masełkiem.... Pół kilo znika w okamgnieniu, a raczej w żołądku. Odpowiedz Link Zgłoś
aard Z gastrocyklu aarda: OKAMGNIENIE 18.07.03, 15:20 Gość portalu: Dzidka napisał(a): > Pół kilo znika w okamgnieniu, a raczej w żołądku. OKAMGNIENIE - narząd dzidkowego układu pokarmowego służący do znikania fasolki (koniecznie żółtej). Umiejscowiony w bliżej nie-oko-reślonym miejscu, bo nie wiadomo, co stoi wyżej ani co wisi niżej. BadaczKA przypuszcza na podstawie odrębnych danych, że może on też służyć do absorpcji wina czerwonego w ilościach dowolnych w kierunku zzewnętrzo kuśrodczym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidka Ardomgnienie gastrowe IP: 193.128.25.* 18.07.03, 15:28 > OKAMGNIENIE - narząd dzidkowego układu pokarmowego służący do znikania fasolki > (koniecznie żółtej). Umiejscowiony w bliżej nie-oko-reślonym miejscu, bo nie > wiadomo, co stoi wyżej ani co wisi niżej. Komu wisi, temu wisi. Mnie tam nic nie wisi (Dzidka obejrzawszy sie w lustrze) Odpowiedz Link Zgłoś
aard W kwestii zwisu 18.07.03, 15:33 Gość portalu: Dzidka napisał(a): > Komu wisi, temu wisi. Mnie tam nic nie wisi Gdzie? (Dzidka obejrzawszy sie w lustrze) Za wsze lepiej mieć pewność :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidka Bystrzak :-PPPP IP: 193.128.25.* 18.07.03, 15:36 > Gdzie? No mówię, że tam! > Za wsze lepiej mieć pewność :-) A za pchłe Odpowiedz Link Zgłoś
aard Miło to czytać 18.07.03, 15:45 Gość portalu: Dzidka napisał(a): > No mówię, że tam! Dzika Weszka i tam-tamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidka A jeszcze milej słuchać IP: 193.128.25.* 18.07.03, 15:49 > Dzika Weszka i tam-tamy. Dzidka weszła! BTW ta część Dzikiej Mrówki była chyba najfajniejsza, chociaż "Dz. M. i Jezioro Złotego Lodu"... hmm, nie mogę się zdecydować. Odpowiedz Link Zgłoś
aard I runął w D Ó Ł... "Paaaabloooo!!!" 18.07.03, 15:54 Gość portalu: Dzidka napisał(a): > Dzidka weszła! Już? Beze mnie? A czy doszła? > > BTW ta część Dzikiej Mrówki była chyba najfajniejsza, chociaż "Dz. M. i Jezioro Złotego Lodu"... hmm, nie mogę się zdecydować. Wszystkie były ekstra! Takie "panasamochodzikowe" trochę w klimacie (co mnie bardzo znienacka zaskoczyło zresztą). Te dwie wymienione znam najlepiej, ale pamiętam, ze jeszcze bardzo lubiłem "Podwodny świat Dz.M." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidka Ay, Carmelaaaaa!! IP: 193.128.25.* 18.07.03, 15:59 > Wszystkie były ekstra! Takie "panasamochodzikowe" trochę w klimacie (co mnie > bardzo znienacka zaskoczyło zresztą). Te dwie wymienione znam najlepiej, ale > pamiętam, ze jeszcze bardzo lubiłem "Podwodny świat Dz.M." No i "Pod Żaglami". Spływam niestety - albo stety? Darzbór aardom dzierżącym!!!! :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aard OLBRZYMIE NACZYNIA 18.07.03, 16:07 Gość portalu: Dzidka napisał(a): > Spływam niestety - albo stety? Ja też - stety, bo łykend :-)))) Darzbór aardom dzierżącym!!!! :-))))) Dzierżbórr Dzidka w poniedziałłek ponownie!! (?) Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Jeść mi sie chce :-/ 18.07.03, 15:22 Dzidko Królowo! Poproś Hrabiego Barry Kenta, a z pewnością odstąpi Ci Ostatnią Paróweczkę! (chyba że dziedzic Pruski był pierwszy...) PS. CZY KONIE MNIE SŁYSZĄ??? Odpowiedz Link Zgłoś
maruda Re: Jeść mi sie nie chce :-/ 01.08.03, 15:09 Taki upał jest dobry, żeby się odchudzić, bo nie mam ochoty nic jeść :( Ale odchudzić się też nie mam z czego... :/ Odpowiedz Link Zgłoś