arnold7 12.10.07, 16:58 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10650&w=70408610 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alladyn15 Re: Wciepcie swoje propozycje 12.10.07, 17:13 Alladyn - jeden z niedocenianych Odpowiedz Link
gryfny Re: Wciepcie swoje propozycje 12.10.07, 17:39 de.wikipedia.org/wiki/Bild:Graf_Florian_Henckel_von_Donnersmarck.jpg juz je w histori kina Odpowiedz Link
alladyn15 Re: Wciepcie swoje propozycje 12.10.07, 17:50 www.askdance.pl/www_pliki/mirek%20i%20monika1.jpg oto ja,w historii tanca ujety. Odpowiedz Link
arnold7 Re: Wciepcie swoje propozycje 12.10.07, 18:08 Propozycja przyjynto, ale wpisz to tam na lista, bo sie potraca. Odpowiedz Link
annak12 Re: Wciepcie swoje propozycje 12.10.07, 18:08 Gerard Józef Cieślik wspaniały piłkarz,trener,człowiek:) Odpowiedz Link
arnold7 Re: Wciepcie swoje propozycje 12.10.07, 18:10 Kolejno przyjynto propozycja Anna:) Odpowiedz Link
annak12 Re: Wciepcie swoje propozycje 12.10.07, 18:20 Janosch twórca bajek dla dzieci,Cholonka oglondałach,ma swoje poglondy(religia),ale niy narzuco ich przeca nikomu:) Odpowiedz Link
annak12 Re: Wciepcie swoje propozycje 12.10.07, 18:25 Kazimierz Kutz-jako reżyser,polityka w nim niy widzam:) Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Wciepcie swoje propozycje 12.10.07, 18:30 plebiscyt? niyporadzisz to inakszy nazwac´? Odpowiedz Link
arnold7 Re: Wciepcie swoje propozycje 12.10.07, 21:59 hanys_hans napisał: > plebiscyt? niyporadzisz to inakszy nazwac´? > Moze sie lepij zajmij moderowaniym tego forum. Co sam robi niyjaki Alladyn poza nabijaniym licznika? Pewnikiym zasyfio tyn wontek. Jak Ci to pasuje, to niych tak bydzie. Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Wciepcie swoje propozycje 12.10.07, 22:44 arnold7 napisał: > Moze sie lepij Lepi to sie guwno glina i plastelina > zajmij moderowaniym tego forum. > Co sam robi niyjaki Alladyn poza > nabijaniym licznika? Na FGGG od moderowania soom wszyscy urzytkownicy tego forum Ballest Ritta jusz go rous sam upoomnieli jak tak dali bydzie i sie niypoprawi to tak dali niy bydzie zrobiymy "plebis scitum" i uchwała zgromadzenia FGGG bydzie furgou jak szmata z badychauzu > Pewnikiym zasyfio tyn wontek. Jak Ci to pasuje, to niych > tak bydzie. Narazie to ty sam zasyfiosz FGGG! Kedys´ Plebiscyt na nojwiynkszeg ciula foroow s´lonskich teroski juzajs´ nastympny plebiscyt.... Niyporadzisz to inakszy nazwac´? Robisz to naskwol? Odpowiedz Link
ballest Re: Wciepcie swoje propozycje 12.10.07, 22:50 Plkebiscyty Arnoldzika, to plebiscyty na Ci.low a na takie plebiscyty uon zasuozou! Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Wciepcie swoje propozycje 12.10.07, 22:56 te najczyńściyj wymieniane miana to i tak już dużo orderow noszom,że asz sie pod niymi uginajom,a kaj sam som te skromne ludzie co o rozgłos niy zabiegajom? Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Wciepcie swoje propozycje 12.10.07, 22:59 niy ma tak ogłosić jaki konkurs i zaś Ci sami majom wygrać,to w końcu okoze sie,ze same tumoki sam som a yno pora mondrych je co kultura nom pokazujom,na tym wic polego,żeby sie dokoła siebie obejrzeć i znyjść tego co som o to niy zabiego i żyje sobie spokojna a mimo to robi dobro robota Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Wciepcie swoje propozycje 12.10.07, 23:00 Ballest,mogesz swoje prywatne animozje tera na boku zostawić? Odpowiedz Link
ballest Re: Wciepcie swoje propozycje 12.10.07, 23:12 To nie som prywatne animozje, bo BRONEK WSZYSTKICH SLONZOKOW UOBRAZIOU, to dlo mnie slonski HADZIAJ! Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Wciepcie swoje propozycje 12.10.07, 23:22 te Panowie to było do Wos wszystkich,Hanys Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Wciepcie swoje propozycje 13.10.07, 09:00 sloneczko1 napisała: > te Panowie to było do Wos wszystkich,Hanys a czymu doomie.... Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Wciepcie swoje propozycje 12.10.07, 23:05 sloneczko1 napisała: > spokojnie moji Panowie Od kedy to arnoldowi za dwoje godosz? Chocbys mu i za troje godaua to i tak go kultury niy nauczysz... arnold7 napisał: > Szyga to ciul jak pieron, jedyno jego zasluga to zmarginalizowanie polityczne > propolskigo ZG:) Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Wciepcie swoje propozycje 13.10.07, 12:28 arnold7 napisał: > Moze sie lepij zajmij moderowaniym tego forum. Co sam robi niyjaki Alladyn poza > nabijaniym licznika? Pewnikiym zasyfio tyn wontek. Jak Ci to pasuje, to niych > tak bydzie. > A ty poradzisz na tymat pisac? Odpowiedz Link
annak12 Re: Wciepcie swoje propozycje 12.10.07, 18:30 Bronek Wątroba:)fraszkopisarz w jynzyku śloonskim,dużo dobrego robi dlo naszyj kultury:)) Odpowiedz Link
alladyn15 Re: Wciepcie swoje propozycje 12.10.07, 18:53 Abel - zycie poswiecil dla Slaska. Odpowiedz Link
alladyn15 Re: Wciepcie swoje propozycje 12.10.07, 18:59 Dzieciak z Panzerfaust - 3 ruskie czolgi zalatwil i dostal co mu sie nalezalo. Odpowiedz Link
rita100 Re: Wciepcie swoje propozycje 12.10.07, 19:33 Krzysztof Szyga za wspaniałe przemówienia w Sejmie i obronę Sloonska Odpowiedz Link
alladyn15 Re: Wciepcie swoje propozycje 12.10.07, 21:31 Alladyn - bo nie bedzie zdradzal co wie o Rita100 Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Wciepcie swoje propozycje 12.10.07, 21:34 arnold7 napisał: > Jak myslicie - kto powinien byc uznany za najwybitniejszego lub jednego z > najwybitniejszych zyjacych Gornoslazakow? Pierwsze 19 (ze wzgledow > technicznych) uzasadnionych powaznych propozycji wezmie udzial w plebiscycie. > plebiscyt? niyporadzisz to inakszy nazwac´? "Plebiscyt (łac. plebis scitum = 'uchwała zgromadzenia ludowego, plebejuszy') - termin używany w podobnym znaczeniu jak referendum. Nie jest ono jednak do końca określone i zależy od tradycji danego państwa. I tak na przykład: W warunkach polskich plebiscyt oznacza powszechne głosowanie na jakimś obszarze w sprawie jego przynależności terytorialnej do jakiegoś państwa. Używano niekiedy tej nazwy dla referendów o innej tematyce, np. referendum "3 x tak" z 1946 nazywano wówczas plebiscytem ludowym." Odpowiedz Link
arnold7 Re: Wciepcie swoje propozycje 12.10.07, 22:03 Tiaa, a kaczka to takie danie na obiod ino. Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Wciepcie swoje propozycje 14.10.07, 07:49 arnold7 napisał: > Tiaa, a kaczka to takie danie na obiod ino. > A przi tyj uokazji prosza na tymat. Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Wciepcie swoje propozycje 14.10.07, 08:00 upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/2/2d/Plakat_plebiscyt.jpg/230px-Plakat_plebiscyt.jpg Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Wciepcie swoje propozycje 14.10.07, 10:15 jako,że plebiscyt to źle nom sie kojarzy to bydymy godać i pisać : wybory Odpowiedz Link
rita100 Re: Wciepcie swoje propozycje 12.10.07, 21:38 alladyn15 napisał: > Alladyn - bo nie bedzie zdradzal co wie o Rita100 przestań się bawić jak dziecko. Nie znasz Sloonzaka , którego bys mógł zaproponować do plebiscytu ? Odpowiedz Link
alladyn15 Re: Wciepcie swoje propozycje 12.10.07, 21:58 Brakuje mi matczynej troski,to fakt.Jednak nadmienie,ze co hanys_hans zamiescil,to sie z tym zgadzam. Nie jestesmy sami w Kosmosie i lysienie glowy mezczyzny, jest zalezne od czarnych plam na Ksiezycu. Odpowiedz Link
rita100 Re: Wciepcie swoje propozycje 12.10.07, 22:02 Ja też się zgadzam, plebiscyt to nazwa najczęściej stosowana przy wyborze narodu, ale nie ludzi. Można ją zmienić pewnie, ale to nie od nas zależy. Ponoć jako matka nie jestem dobra. Odpowiedz Link
arnold7 Re: Wciepcie swoje propozycje 12.10.07, 22:07 I stad te plebiscyty na auto roku, clip roku i media roku, a tysz osoba roku itp. Suowo zmiynio znoczymie, jusz downo ni ma durs stalinizmu we doborze tytuuow. A przi tyj uokazji prosza na tymat. Odpowiedz Link
arnold7 Re: Wciepcie swoje propozycje 12.10.07, 22:01 rita100 napisała: > Krzysztof Szyga za wspaniałe przemówienia w Sejmie i obronę Sloonska Tego pana sorry Rita, ale wciepna we inno sonda, ze Bronkiym Korfantym, literatym Kijonkom i tym hampelmanym Hubertym Dworniokym. Odpowiedz Link
rita100 Re: Wciepcie swoje propozycje 12.10.07, 22:09 Możesz Arnold wyciepać Krzysztofa Szyge, ale z mojej pamięci tego człowieka nie wyciepniesz :) Pierwszy raz słyszałam gwarę sloonsko z mównicy sejmowej. Macie w rękach przszłośc tego młodego człowieka i od was zależy czy sie dalej rozwinie czy jak inni popadnie w zapomnienie i niedocenienie. Warto o niego zadbać. Odpowiedz Link
arnold7 Re: Wciepcie swoje propozycje 12.10.07, 22:20 rita100 napisała: > Możesz Arnold wyciepać Krzysztofa Szyge, ale z mojej pamięci tego człowieka nie > wyciepniesz :) Pierwszy raz słyszałam gwarę sloonsko z mównicy sejmowej. Macie > w > rękach przszłośc tego młodego człowieka i od was zależy czy sie dalej rozwinie > czy jak inni popadnie w zapomnienie i niedocenienie. Warto o niego zadbać. Szyga to ciul jak pieron, jedyno jego zasluga to zmarginalizowanie polityczne propolskigo ZG:) Odpowiedz Link
rita100 Re: Wciepcie swoje propozycje 12.10.07, 22:27 arnold7 napisał: > > Szyga to ciul jak pieron, jedyno jego zasluga to zmarginalizowanie polityczne > propolskigo ZG:) > Ok, ale jak do tej pory nie wypromowaliście żadnego sloonzoka, który byłby sławny, by bez zastanowienia podać jego nazwisko. Tylko sie spieracie, a to nie służy sprawie sloonska. > Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Wciepcie swoje propozycje 12.10.07, 22:21 Ojgyn z Pniokow,i wszystkie co piszom kaj sie do po ślonsku i godajom tysz tak Odpowiedz Link
arnold7 Re: Wciepcie swoje propozycje 12.10.07, 22:26 Ja, i Hans ze Peterwitz. Ale Sloneczko wybocz, niy korzdy uo nich slyszou. A uo to sam uazi, prawie:) Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Wciepcie swoje propozycje 12.10.07, 22:50 annak12 napisała: > Bronek Wątroba:)fraszkopisarz w jynzyku śloonskim,dużo dobrego robi dlo naszyj > kultury:)) A to ci Anka! Zdo mi sie - fanka! Odpowiedz Link
ballest Do Bronnka uobudy! 12.10.07, 22:58 Tylko czlowiek, co Polskou chwoli za to , ze Polska Slonzokow karci, zasluzou tylko na okreslenie "Hämisch" Odpowiedz Link
builder Re: ja mysla ballest zy ty jestes=s`wir totalitarn 12.10.07, 23:02 ballest napisał: > Tylko czlowiek, co Polskou chwoli za to , ze Polska Slonzokow karci, zasluzou > tylko na okreslenie "Hämisch" Odpowiedz Link
broneknotgeld Do ballesta! 12.10.07, 23:06 Ballest, ciśniesz mi sie do rzici bez mydła już niy piyrszy roz. Nawet Słoneczko może to potwierdzić. Zmiyń se lepi nicka na "ciynkibolek". Odpowiedz Link
ballest Re: Do Bronnka uobudy! 12.10.07, 23:23 Bronek, jezes polskim PACHOLKIEM! To kazdy wiy, nasze dziouchy mozesz zbalamoncic, ale nie nos! Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Do Bronnka uobudy! 12.10.07, 23:27 Hehehe - dziynki za wpis do "ksiyngi zeflugu". 8 listopada bydzie trzeci, to możno juzaś coś szkryfniesz. Odpowiedz Link
ballest Re: Do Bronnka uobudy! 12.10.07, 23:31 Bronek, Ty mnie nie znosz, fto roz zgrzyszou,. jest dlo mnie GRZYSZNIKIEM, a Twoje chwolenie POLSKI, za to ze Chorzow nie dostou ME w nozny , na to se nawet polscy Slonzoki nie zdobyli. Na cos takiego se tylko SLONZOKI co nos nienawidzom, zdobyc umiom. Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Do Bronnka uobudy! 12.10.07, 23:36 jeronie,o takie gupoty sie wadzić ,a niych tyn stadion w chorzowie całkiym rozbierom,aby spokoj bydzie Odpowiedz Link
broneknotgeld Boroczku 12.10.07, 23:38 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28940&w=60953347&a=64962168 Durś cie tyn wontek tropi? Odpowiedz Link
ballest Kto nie powinien byc pod uwaqga brany 13.10.07, 10:21 Osoby z imionami na ----slaw, czy ----mierz, trakie muesza byc wykluczone, Odpowiedz Link
arnold7 Re: Kto nie powinien byc pod uwaqga brany 13.10.07, 10:51 Najpierw wymien imiona wszystkich Piastow Slaskich pajacu. Odpowiedz Link
arnold7 Re: Do Bronnka uobudy! 13.10.07, 10:53 ballest napisał: > Bronek, Ty mnie nie znosz, fto roz zgrzyszou,. jest dlo mnie GRZYSZNIKIEM, a > Twoje chwolenie POLSKI, za to ze Chorzow nie dostou ME w nozny , na to se nawe > t > polscy Slonzoki nie zdobyli. > Na cos takiego se tylko SLONZOKI co nos nienawidzom, zdobyc umiom. Psychopata. Odpowiedz Link
broneknotgeld Arnold 13.10.07, 11:00 Coś mu sie prziśniyło i bałamońci. Już żem mu kedyś szkryfnoł coby podoł link, bo przeca bez tego widać że to cygaństwo. Hehe - Arnold jak bydziesz na zeflugu to se poczytosz jego gryfny post do ty naszy ksiyngi. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Arnold 13.10.07, 11:04 Niy pamiyntosz coś tam doł? No ja, wiek swoje robi. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Arnold 13.10.07, 11:06 Hehe - jak ze tego domagosz, to zaqś mi se yno tkosz do rzici bez mydła - recydywa. Przijedź 8 listopada do "Wiśniowego Sadu" - ksiynga jest dostympno dlo wszyskich uczestnikow zeflugu. Zaś se coś wpiszesz. Odpowiedz Link
ballest Re: Arnold 13.10.07, 11:08 Mie sie zdou, ze Ty nie pamientosz, cos Ty napisou, jak jou skryslou moja krytaka na Goroli skuli ME! Wtedy ues se przestou maskowac, Slonski Goroliczku! Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Arnold 13.10.07, 11:19 Przipomnij mi to linkym, bo ciyngym yno cosik bałamońcisz. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Arnold 13.10.07, 11:03 No ja, miało być "wpis" a niy "post" - dyć se uśmiejesz. Odpowiedz Link
ballest Re: Do Bronnka uobudy! 13.10.07, 11:01 Godosz, ze Bronek to psychopata, bo sie cieszou z faktu, ze Slonsk nie dostou ME? Odpowiedz Link
arnold7 Re: Do Bronnka uobudy! 13.10.07, 11:08 ballest napisał: > Godosz, ze Bronek to psychopata, bo sie cieszou z faktu, ze Slonsk nie dostou M > E? Naucz sie czytac psychopato. Odpowiedz Link
ballest Re: Do Bronnka uobudy! 13.10.07, 11:13 Arnoldziku. lec po pomoc do Braida, uobudo, moze juzas mi pokozecie polskie prawo lokacyjne miast;) Tak Arnoldziku, Ty tylko malym klamczuszkiem jestes, a sam przez te "scierwo" ues se w abseits wmanipulowou. Dodom, ze w miedzyczasie kazdy, oprocz tych co yno jedna szarou komoreczka majom, wiy, ze kazde miasto z rynkiem i ratuszem wytyczone w Sredniowieczu kolonisci zalozyli! Tera wiysz fto psychopata jest! ;) Odpowiedz Link
arnold7 Re: Do Bronnka uobudy! 13.10.07, 11:19 Slowa "zawsze", "kazdy", "wszyskie" itp sa typowe dla wypaczonych mozgow psychopatow. Odpowiedz Link
ballest Re: Do Bronnka uobudy! 13.10.07, 11:26 Czyli Arnoldziku, klamco, jak sie dzisiej ustosukujesz do Sredniowiecza i polskiego prawa lokacyjnego miast, moze podosz link do niego, zeby mi udowodnic, ze jou psychopata jest! A jak tego zrobic nie umiysz to wiysz fto nim jest i fto urojenia mou! Na razie tylko obrazosz, a wiysz fto uobrazou, tylko tyn keremu argumentow brak! Odpowiedz Link
arnold7 Re: Do Bronnka uobudy! 13.10.07, 11:29 Charakterystyczne dla psychopaty jest uzywanie slow "zawsze", "kazdy", "wszystkie" itp. Odpowiedz Link
ballest Re: Do Bronnka uobudy! 13.10.07, 11:41 Arnoldziku, charakterystyczne do psychopaty, jest nazywanie kazdego z kerym sie on nie zgodzou psychopata. Przez to mu sie wydaje, ze yno psychopatami otoczony je. Mie zes juz wtedy, jak uech podou, ze nie ma polskiego prawa lokacyjnego do miast, psychopata nazwou, ale na ten dowod na te polskie prawo lokacyjkne dali czekom! Moze je w koncu podosz, zamiast kogos za cos psychopata wyzywac, podej ze racja mosz! Odpowiedz Link
ballest Arnoldziku, czekom na tyn link! 13.10.07, 11:50 albo mie juzas scierwem wyzwiesz! Odpowiedz Link
arnold7 Re: Arnoldziku, czekom na tyn link! 13.10.07, 11:52 To nie jest watek majacy na celu bicie miszcza. W temacie miast dostales lanie na tylu forach i w tylu watkach, ze szkoda czasu wyliczac. Odpowiedz Link
ballest Re: Arnoldziku, czekom na tyn link! 13.10.07, 12:03 No to czekom na nastepny lanie, jesli takie lanie dostawalem, jak na tym watku od Ciebie, to sie cieszam bardzo na nastepne. No a tera podej ten link do TEGO POLSKIEGO prawa lokacyjngo miast! Spojsc mi juzas pieronowe lanie. Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Wciepcie swoje propozycje 13.10.07, 12:31 arnold7 napisał: > Psychopata. A ty poradzisz na tymat pisac? Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Wciepcie swoje propozycje 13.10.07, 12:33 arnold7 napisał: > OK Bronek. > A ty poradzisz na tymat pisac? Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Wciepcie swoje propozycje 13.10.07, 12:36 arnold7 napisał: > > Naucz sie czytac psychopato. A ty poradzisz na tymat pisac? Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Wciepcie swoje propozycje 13.10.07, 12:37 arnold7 napisał: > Slowa "zawsze", "kazdy", "wszyskie" itp sa typowe dla wypaczonych mozgow > psychopatow. A ty poradzisz na tymat pisac? Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Wciepcie swoje propozycje 13.10.07, 12:39 arnold7 napisał: > Charakterystyczne dla psychopaty jest uzywanie slow "zawsze", "kazdy", > "wszystkie" itp. A ty poradzisz na tymat pisac? Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Wciepcie swoje propozycje 13.10.07, 12:40 arnold7 napisał: > To nie jest watek majacy na celu bicie miszcza. W temacie miast dostales lanie > na tylu forach i w tylu watkach, ze szkoda czasu wyliczac. A ty poradzisz na tymat pisac? Odpowiedz Link
arnold7 Re: Wciepcie swoje propozycje 13.10.07, 12:40 Czkawka czy tylko licznik ponad wszystko? Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Wciepcie swoje propozycje 13.10.07, 14:29 arnold7 napisał: > Czkawka czy tylko licznik ponad wszystko? A ty poradzisz na tymat pisac? Narazie to ty sam zasyfiosz FGGG wpisami niy na tymat! Odpowiedz Link
arnold7 Re: Wciepcie swoje propozycje 13.10.07, 15:12 Haha, a to przypadkiem nie ty i miszcz skierowaliscie tor dyskusji w zwyczajowy hasiok? Niejednokrotnie udowodniliscie obaj, ze logiczne myslenie nie jest wasza mocna strona, a belkot i nabijanie licznika wychodza wam za to wyjatkowo skutecznie. Powodzenia, a lista kandydatow jest i tak na innym forum. Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Wciepcie swoje propozycje 13.10.07, 15:21 kaj zaczynosz do slonzokow goroli zaliczac ze zza Brynicy chyba. Abo? Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Bronek 13.10.07, 17:18 uważom,że wpis do ksiyngi niy je żodnom kartom przetargowom,to była z moji strony uprzejmość i chęć pogodzynio Wos,niy życza sie żeby z tego robić pośmiewisko albo coś jeszcze gorszego Odpowiedz Link
broneknotgeld Słoneczko 13.10.07, 19:51 Jak niy pamiyntosz kto terozki zaczoł łostuda, to se przipomnij forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34281&w=70408747&a=70428776 A czy tyn jego wpis był richtig ku zgodzie to przeca sama wiysz. Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Bronek 14.10.07, 01:07 niy boł,ale do mie sie liczy kożdy wpis,byle niy wulgarny---musicie sie jednak kiedyś spotkać w cztyry oczy i pogodać tak od serca i myśla,że zgoda bydzie bo jak mo być zgoda miyndzy narodami jak niy umiy być zgoda miyndzy ślonzokami Odpowiedz Link
broneknotgeld Słoneczko 14.10.07, 10:44 Dyć dziynki za dobre chyńci. Jak sama widzisz - niywiela to dało. Mie jakoś zgoda, czy wspołpraca ze Ballestym już downo przestała interesować. Styknie że se mie niy tyko. Coś mi se jednak widzi, że jego to kusi. "Kto sieje wiater tyn zbiyro burze". Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Słoneczko 14.10.07, 13:46 mi sie zdo,ze mu żol,że niy mo miana co sie kończy na -sław ;) Wie--sław to by było do niego jak uloł:) Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: 14.10.07, 13:49 ale tera mi prziszła inkszo myśl--doprowadza i tak kiedyś do waszego spotkania,jo poczimia wasze szakety a Wy ....... bydziecie dochodzić do porozumiynia;) to bydzie naprowdy interesujonce heheheheheh........ Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: 14.10.07, 15:50 Słoneczko, niy tako mie już atakowali forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=170&w=19010066&a=19153251 Dyć nic im to niy dało. Tela że lampasy tyż mi se czasym przidowajom. Odpowiedz Link