nimeska Re: Witam:) 02.11.07, 17:03 to i ja sie witam :) na chwile obecna posiadaczka 80C ;)) ktory wymaga wymiany :) bedzie 75G ... czy bedzie ? zob Odpowiedz Link
nimeska Re: Witam:) 02.11.07, 17:03 to i ja sie witam :) na chwile obecna posiadaczka 80C ;)) ktory wymaga wymiany :) bedzie 75G ... czy bedzie ? zobaczymy juz niebawem ;)) Pozdrawiam Nimka Odpowiedz Link
mortutia Re: Witam:) 06.11.07, 00:25 w ramach tutejszego regulaminu nadrabiam swe zaniedbanie i się witam serdecznie Odpowiedz Link
madzioreck Re: Witam:) 10.11.07, 16:38 Witam baaardzo radośnie!!! Trafiłam przez przypadek z Broszki i aż z wrażenia zamarłam, uratowana! Genialne forum, no i w końcu okazało się, że nie jestem jednak kosmitką i jest nas więcej :) Pozdrowienia ode mnie i moich dziewczynek w rozmiarze 75F :) Odpowiedz Link
mam-i-ja Re: Witam:) 10.11.07, 19:48 Ja również witam! Jestem na forum już od dwóch miesięcy, czytam bardzo zachłannie, nawet coś napisałam,więc chyba czas najwyższy sie przywitać :) I od razu się pochwalę, że dzięki tej lekturze i podpowiedziom mam już dwa śliczne biustonosze w moim nowym rozmiarze :) Odpowiedz Link
martulka_s Re: Witam:) 13.11.07, 20:54 Witam was serdecznie ja i moje jeszcze kilka dni temu 70F. Teraz już do mnie leci 28GG, a kto wie co dalej. Poza tym rozpoczynam akcję "biustouświadamiania" siostry, bo piersi u nas rodzinną cechą są. Potem wezmę się za koleżanki. Wszystko dzięki wam. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
mahda_88 Re: Witam:) 15.11.07, 21:59 Witam wszystkich bardzo serdecznie, niedawno trafiłam na to forum (przez zupełny przypadek) i można powiedzieć, że wyszłam z "ciemnoty" jeśli chodzi o rozmiary. Wcześniej biust rozmiaru J lub K jawił mi się jako coś niewyobrażalnego, a sama nosiłam staniki c/d z rożnymi wariacjami na temat obwodów, zamartwiając się z powodu wymyślonej deformacji i obwisłości biustu która to nie pozwalała mi dobrać odpowiedniego stanika. Obecnie mam rozmiar 75F i i tak nie wiem czy przypadkiem nie spróbować wyższej literki. Pozdrawiam wszystkie biuściaste i ciesze się że pozwolono mi przejrzeć na oczy ;) Odpowiedz Link
akubaga Witam !!! Cieszę się, że znalazłam to forum :) 19.11.07, 11:05 Witam :) Bardzo się cieszę, że trafiłam (przypadkiem) na to forum. Dzięki Wam dowiedziałam się wielu ważnych rzeczy i kupiłam mój pierwszy właściwie dopasowany biustonosz :) Zawsze nosiłam bezkształtne (często przymałe) staniki w polskim rozmiarze 85G (bo większych w naszych sklepach już nie spotkałam :/ ). Dopiero dzięki radom z Lobby zorientowałam się, że mój właściwy rozmiar, to angielskie 34H lub 36G i jestem od kilku dni dumną właścicielką Panache Breeze 36G, który leży idealnie ;) DZIĘKUJĘ ZA CENNE RADY !!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link
fruuzia Re: Witam:) 22.11.07, 14:09 ja wprawdzie nie mogę się poszczycić specjalnie wybujałą wielkością miseczki, ale dzięki temu forum przesiadam się właśnie na 65D albo DD, więc we własnym mniemaniu oraz wszystkich znanych mi w realu sklepów z bielizną zrobiłam się biuściasta ;) Witam więc serdecznie i dziękuję za tę kopalnię wiedzy stanikowej :) Odpowiedz Link
mlekowtubce Re: Witam:) 27.11.07, 02:50 witam jestem tu nowa, mimo że czytam Was od dawna, ale jeszcze zanim zaczęłam tu bywać mniej więcej wiedziałam o co chodzi w życiu- czyli stanikach, :) Muszę się pochwalić moim ostatnim sukcesem- udało mi się namówić moją kochaną Mamę na przesiadkę z rozmiaru 80 C na 75 F. jestem z tego dumna, teraz kolej na mnie, bo coś czuję, że moje 70 F powinno się jak najszybciej zamienić na 65 G, ale czekam na jakiś przypływ gotówki i wtedy odwiedzę wreszcie Avocado, bo wolę jednak sklepy stacjonarne, zwłaszcza jak nie wiem do końca jaki rozmiar powinnam mieć, żeby było idealnie :) Odpowiedz Link
agusia1977 Re: Witam:) 08.12.07, 21:55 Witam w wątku powitalnym;) Na to forum trafiłam przypadkiem przedwczoraj i nie mogę się oderwać. Dzięki Wam zrozumiałam, że to jednak nie wina mojego biustu lecz złych staników, że coś zawsze było nie tak. Przede mną teraz znalezienie MOJEGO rozmiaru. Dziękuję, że jesteście!! Odpowiedz Link
malichna Re: Witam:) 08.12.07, 23:34 Podczytuję Wasze forum od dobrych dwóch tygodni i jestem nim zachwycona! A od czasu, gdy wreszcie nawróciłam się na odpowiedni rozmiar(co nie odbyło się bez pomocy forum, ponieważ w sklepie stawiłam się nastepnego dnia po przeczytaniuparu cennych wątków) naprawdęlubię swój biust! Po tylu latach! To...miłe;) Pozdrawiam wszystkie forumowiczki! Odpowiedz Link
abere8 Re: Witam:) 17.12.07, 09:00 Juz od jakiegos tygodnia czy dwoch pisze na forum i czytam je z zapartym tchem, wpisalam sie dzis na liste obecnosci, wiec teraz pora na przywitanie (niekonwencjonalna kolejnosc, wiem o tym) :-) W tym tygodniu spodziewam sie przyjscia Arabelli w zupelnie dla mnie nowym rozmiarze 65DD, wiec jak juz ja bede miala na sobie, to podziele sie wrazeniami :-) A forum jest swietnie zorganizowane i przejrzyste, super! Odpowiedz Link
malvasia Re: Witam:) 19.12.07, 15:27 witam, przeglądam forum od jakiegoś czasu i nadszedł czas się zalogować ;) już zdążyłam znaleźć sporo informacji, a wierzę, że znajdę jeszcze więcej :D Odpowiedz Link
vasco83 Re: Witam:) 29.12.07, 14:35 Witam:) zaczytuję się w LOBBY od jakiegoś czasu, więc wypada się przywitać z wszystkimi ,,pomocnymi biustami". Dzięki za nawrócenie Odpowiedz Link
wielebnna Re: Witam:) 28.12.07, 23:52 i ja witam zafascynowana wiedzą i zapałem foremek:))) i raz jeszcze dziękuję za porady rozmiarowe:) Odpowiedz Link
annasza33 Re: Witam:) 29.12.07, 23:48 Początkująca Nawrócona Biuściasta wita ;) Dopiero się wybieram do Poznania na zakupy, bo u mnie nic ale to nic nie ma, ale już wiem, że rozmiar 80 czy 85 H jest nie dla mnie! Dynda wokół jak luźne chomąto! Dzięki za uświadomienie! Forum jest super i zaczytuje się nim do upojenia! Blog Stanikomania też!!! Podpisano: Właścicielka wymiarów 78/117 :) Odpowiedz Link
kasiazyw Re: Witam:) 03.01.08, 08:36 Witam! Myślę, że to dobre forum dla mnie - po Waszym uświadomieniu kupiłam sobie stanik 80F zamiast 85D :-) Odpowiedz Link
cycusia Re: Witam:) 04.01.08, 10:26 Dopiero dziś zauważyłam ten wątek! Aktualnie 34HH-ale to poczatek szukania.Bardzo dziekuje załozycielkom i współtworzacym forum.Moj zduszony za małą miska i obwisły przez za luzny obwód biust wreszcie jest powodem do dumy! Zamarzyła mi sie jakas kampania na rzecz duzych biustów a raczej duzych miseczek. Taka na wielkich bilbordach. Moze wtedy by dotarło i w sklepach zamiast babcino-ortopedycznych staników pojawiloby sie seksowne 34HH,36J itd. Odpowiedz Link
m_mikstein Re: Witam:) 05.01.08, 14:08 Trochę spóźniona wpisuję się na listę obecności. Co prawda zaliczam się do małobiuściastych ale to forum wydaje mi się bardziej przydatne (dla biustu) i przyjaźniejsze (dla mnie) od forum mały biust :) Odpowiedz Link
maheda Witamy, prosiemy, prosiemy... :-) 05.01.08, 14:16 Każdy biust jest tutaj mile widziany, bez różnicy - stanik dobiera się identycznie ;-) Odpowiedz Link
szlachcianka-z-zachcianka Re: Witam:) 07.01.08, 09:26 Od dłuższego czasu poczytuje i wreszcie postanowiłam się ujawnić ;) Rozmiar jeszcze nie do końca zdiagnozowany, ale myślę że z pomocą obecnych tu ekspertek prędzej czy później się to uda ;) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link
topcia27 Cześć cześć...witam witam:))) 08.01.08, 07:51 Podczytuję już jakis czas, ale dziś potrzebuję pomocy więc oficjalnie sie witam:))) Pozdrawiam wszystkie Biuściaste!!!! Odpowiedz Link
ammma Re: Witam:) 08.01.08, 12:47 jestem mama dwumiesiecznej dziewczynki, przed ciaza 70H, obecnie 70J, mam nadzieje ze nareszcie dobiore dla siebie cos dobrego. Pozdrawiam Odpowiedz Link
pannajulianna Dzień dobry 09.01.08, 11:17 Witam gorąco wszystkie Panie, które mają do czego przytulać. Ja, mama dwunastoletniej panny, która jest genetycznie "obciążona" biuściastą figurą, i ośmimiesięcznej drugiej panny jeszcze bez biustu. Aktualnie 75 F, ale nie jset to strzał w 10 :)) POzdrawiam. Odpowiedz Link
basiuniacz cześć dziewczyny 09.01.08, 11:40 nie należę do biuściastych ale czytając kilka wątków doszlam do wniosku ze mam żle dobrany stanik. chcę czuć się ze sobą dobrze i komfortowo więc mam nadzieję ze mi pomożecie!a teraz lecę podać swoje gabaryty heee heee ;)pozdrawiam Odpowiedz Link
melmire Re: Witam:) 09.01.08, 12:53 Witajcie Biusciaste! Odkrylam was, a zarazem i fakt ze moje staniki tak naprawde sa do d. a nie do biustu. Nabylam juz metr krawiecki, lece sie mierzyc i pytac was o dobry rozmiar a potem....hulaj dusza, diabla nie ma, za to sa wyprzedaze :) Odpowiedz Link
azareth Re: Witam:) 09.01.08, 19:34 to ja się tez przywitam:) dotychczas byłam posiadaczką wersji sportowej 75A, a teraz na forum zamierzam to skonfrontowac z rzeczywistościa.. :) Odpowiedz Link
diuszesa Re: Witam:) 10.01.08, 22:36 Witam serdecznie wszystkie biuściaste i nie-biuściaste. Swietnie, że to forum istnieje! Bardzo się cieszę, że nareszcie znajdują się takie kobiety, które podjęły się jakże trudnego zadania - walki z uśrednionymi rozmiarami, stereotypami małych literek, za lużnymi obwodami, sklepami do d. i producentami nie biorącymi pod uwagę potrzeb kobiet. Ja jako posiadaczka biustu 70F lub 75E miałam nie lada problem ze znalezieniem jakiegokolwiek stanika, nie mówiąc już o ładnym czy seksownym. A przecież mój biust wcale nie jest taki duży czy nietypowy... W efekcie przez klka lat nosiłam za duży obwód i za małą miseczkę. Oczy otworzyła mi pewna kompetentna ekspedientka i od tej pory, tzn. już od kilku lat sama otwieram oczy koleżankom (otwieram oczy dosłownie - 65E???? nie wierzę, nosiłam zawsze 75C!. ) Wielkie gratulacje dla doświadczonych, znających się na rzeczy dziewczyn, które chca pomagać innym!!! Oby tak dalej! Odpowiedz Link
wronki12 Re: Witam:) 11.01.08, 20:55 Witam dziewczyny. Trafiłam do Was, bo po karmieniu piersią moje 80D zmieniło się w coś innego i nie bardzo wiedziałam w co. Dzięki forum i tabelkom znalazłam swoje nowe rozmiary i nawet już dokonałam zakupu na konto nowej wymiarówki. Teraz mam 85G lub 80H, więc w "normalnych" sklepach patrzą na mnie jak na ufo, a tu czuję sie jak wśród swoich. Odpowiedz Link
baryszka Re: Witam:) 13.01.08, 18:11 Ja trafiłam już dawno,ale...nie chciało mi się kolejnego konta zakładać. Teraz stwierdziłam,że czemu nie ;) Od dawna już edukuję się na forum o dużym biuście,teraz czas na lobby :] Odpowiedz Link
narnijka Re: Witam:) 13.01.08, 23:36 Witam Was Kochane! Cudownie że jestescie! Dzieki wam w koncu opadly klapki z moich oczu.w koncu koniec ze scisnietymi piersiami w za malych miseczkach..bo niby innych nie ma..BZDURA!!!Pokazalyscie ze sa! Dziękuje! Odpowiedz Link
green-avocado Re: Witam:) 14.01.08, 19:10 Ja równiez witam, cieszę się że tu trafiłam, bo straciłam już nadzieję na to, że istnieją dla mnie staniki. Myślałam zawsze, że jestem nietypowa (jakież to typowe ;) ) i po prostu tak ma być. A teraz wiem, że to nieprawda ! :) Odpowiedz Link
bluebebe Re: Witam:) 15.01.08, 21:51 ja tu już siedzę jak u siebie, a jeszcze się nie przywitałam. No to dobry wieczór:) Odpowiedz Link
agmani Re: Witam:) 18.01.08, 12:47 I mam nadzieje, dowiem sie, jaki naprawde mam rozmiar, bo na pewno inny niz noszony 80D. I pewnie bede na forum czesciej, bo mam wielka ambicje dobrac odpowiedni stanik do karmienia, ktory bedzie nie tylko wygodny, ale i seksowny. Przy pierwszym dziecku przemysl stanikowy sklepow sieciowych wmowil mi, ze takie staniki ani piekne ani wygodne nie sa, a w dodatku koncza sie z reguly na C-D! Tym razem mam nadzieje odnalezc swoj prawdziwy rozmiar. Dziekuje Bathildzie za namiary na forum! Odpowiedz Link
lucrezia.borgia Re: Witam:) 19.01.08, 12:28 Podczytuję od niedawna, witam wszystkich :) Kiepsko mi jeszcze wychodzi pisanie, ale mam nadzieję, że jakoś się wyrobię. Odpowiedz Link
nanafaza Re: Witam:) 20.01.08, 18:10 Witam, Od niedawna zaglądam i podczytuję i postanowiłam w końcu 'przerozmiarować' swoją bieliźnianą garderobę.. Mam nadzieje odnaleźć swój rozmiar i zacząć wreszcie dbać o piękny biust ;) Świetne forum :)) Odpowiedz Link
babajaga87 Babajaga wita Piękne Panie! 20.01.08, 21:42 Jako, że biuściastość to stan umysłu, a nie wielkość atrybutów, to też czuję, że zaliczam się do Waszego grona :) Czytam forum, stanikomanię i inne strony ''na temat'' od dawna, ponieważ po wielu większych i mniejszych upokorzeniach i rozczarowaniach, postanowiłam porzucić stacjonarne sklepy i zacząć realizować swoją pasję do pięknej bielizny przez internet :) Mój biust nie jest ani za duży, ani za mały, ale ponieważ jestem bardzo szczupła pod biustem (65cm), to z kupnem odpowiedniego stanika mam problem od zawsze. Dzięki Wam przekonałam się, że nie jestem jedynym takim "felernym" egzemplarzem na świecie i że kto szuka, nie błądzi :) W kupie siła, trzymajmy się razem! :) Odpowiedz Link