Gość: Kocisz IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 24.08.03, 21:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: test Re: Driverzy ze Skod Fabii...opamiętajcie się... IP: *.citicorp.com 24.08.03, 21:17 test Link Zgłoś
Gość: Adek Re: Driverzy ze Skod Fabii...opamiętajcie się... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.03, 21:25 Gość portalu: Kocisz napisał(a): > siejecie grozę na polskich drogach wysilając się pod czas wyprzedzania, nie > róbcie takich min jakbyście mieli się zesrac z wysiłku, od tego mocy nie > przybędzie!!!! Nie robie miny Nie zesrywam sie Nie pierdykaj mi tu 19 tdi nie musze sie starac by wyprzedzić Kocisza ze swoim pewnie Punto 1.2 :-)) Link Zgłoś
Gość: Kocisz Re: Driverzy ze Skod Fabii...opamiętajcie się... IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 24.08.03, 21:29 Gość portalu: Adek napisał(a): > Gość portalu: Kocisz napisał(a): > > > siejecie grozę na polskich drogach wysilając się pod czas wyprzedzania, ni > e > > róbcie takich min jakbyście mieli się zesrac z wysiłku, od tego mocy nie > > przybędzie!!!! > > > Nie robie miny > Nie zesrywam sie > Nie pierdykaj mi tu > 19 tdi nie musze sie starac by wyprzedzić Kocisza ze swoim pewnie Punto 1.2 > :-)) pudło, nie Punto :)))) Link Zgłoś
bisnesmen Re: Driverzy ze Skod Fabii...opamiętajcie się... 24.08.03, 22:04 Gość portalu: Kocisz napisał(a): > pudło, nie Punto :)))) Ale 1.2l Może zacznij się czepiać kierowców w niebieskich koszulach, albo aut z trojgiem pasażerów, albo samochodów na gumach Continental? Będzie to miało tyle samo sensu co Twoje idiotyczne generalizacje, ale przynajmniej będziesz oryginalny. Napisz, jakim bolidem dajesz się tak wyprzedzać, to specjalnie dla Ciebie zrobię "minę srającego na puszczy" gdy gdzieś na szosie zostawię Cię z tyłu moim Audi s4. Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Driverzy ze Skod Fabii...opamiętajcie się... IP: *.trzebinia.net 24.08.03, 22:03 Gość portalu: Adek napisał(a): > Nie robie miny > Nie zesrywam sie > Nie pierdykaj mi tu > 19 tdi nie musze sie starac by wyprzedzić Kocisza ze swoim pewnie Punto 1.2 > :-)) Ale 1.9 JTD już tak ;-) pozdr Link Zgłoś
Gość: Woj Re: Driverzy ze Skod Fabii...opamiętajcie się... IP: 62.29.254.* 24.08.03, 22:40 1.9 JDT w Punto to wciągam lewą dziurką od nosa Fabią TDI :-) Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Driverzy ze Skod Fabii...opamiętajcie się... IP: *.trzebinia.net 25.08.03, 09:54 Gość portalu: Woj napisał(a): > 1.9 JDT w Punto to wciągam lewą dziurką od nosa Fabią TDI :-) Widze,że ta Fabka TDI cię dowartościowała. p.s.JTD pozdr Link Zgłoś
Gość: fabia-drv Re: Driverzy ze Skod Fabii...opamiętajcie się... IP: darkstar:* / 10.2.15.* 24.08.03, 22:09 Ja mam fabię 1.4 16v co prawda tylko 75 KM ale szybko się rozpędza przy wyprzedaniu. Fabia Fabii nierówna,zauważ - są też 1.2 HTP 54 KM. Link Zgłoś
Gość: Woj Re: Driverzy ze Skod Fabii...opamiętajcie się... IP: 62.29.254.* 24.08.03, 22:43 Wlasnie dzisiaj kierownik Omegi 2.0 mial taka mine jak by sral, gdy chcial mnie wyprzedzic. Uciekalem mu bez najmniejszego problemu...Fabią :-D Link Zgłoś
Gość: Kocisz Re: Driverzy ze Skod Fabii...opamiętajcie się... IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 25.08.03, 08:04 Gość portalu: Woj napisał(a): > Wlasnie dzisiaj kierownik Omegi 2.0 mial taka mine jak by sral, gdy chcial > mnie wyprzedzic. Uciekalem mu bez najmniejszego problemu...Fabią :-D Tia....pytanie z ilu Omeg ta Omega była przed tem złożona....i wierz mi znaczek na klapie bagażnika wcale nie musi oznaczac że miała ona 2 literki :)))) Link Zgłoś
remo29 Re: Driverzy ze Skod Fabii...opamiętajcie się... 25.08.03, 09:09 Gość portalu: Kocisz napisał(a): > Gość portalu: Woj napisał(a): > > > Wlasnie dzisiaj kierownik Omegi 2.0 mial taka mine jak by sral, [...] Zapomniał dodać, że ta omega miała vectrę na lawecie :) Link Zgłoś
Gość: niki Re: Driverzy ze Skod Fabii...opamiętajcie się... IP: *.stacje.agora.pl 25.08.03, 09:15 remo29 napisał: > Gość portalu: Kocisz napisał(a): > > > Gość portalu: Woj napisał(a): > > > > > Wlasnie dzisiaj kierownik Omegi 2.0 mial taka mine jak by sral, > [...] > > Zapomniał dodać, że ta omega miała vectrę na lawecie :) Zapomnial tez burak o przepisach. Widac osiol zapomnial, ze NIE WOLNO przyspieszac ("uciekac"), gdy jest sie wyprzedzanym, bo to jeden z najbardziej niebezpiecznych manewrow, jakie mozna wykonac na drodze. (Ile dzwonow przez to bylo... :( ) Ludzie, czego wy chcecie od tych skod? Odwalcie sie raz na zawsze, samochod jak kazdy inny. zakompleksionych nie pozdrawiam, pozostalych tak nik Link Zgłoś
Gość: Woj Re: Driverzy ze Skod Fabii...opamiętajcie się... IP: 62.29.254.* 25.08.03, 18:23 > Zapomnial tez burak o przepisach. Widac osiol zapomnial, ze NIE WOLNO > przyspieszac ("uciekac"), gdy jest sie wyprzedzanym, bo to jeden z najbardziej A gdzie ja buraku-osle napisalem, ze mnie wyprzedzal? CHCIAL wyprzedzic! Jechalem jakis czas za nim (stad wiem ze to 2.0) - facet wyprzedzal wszystko co sie dalo. Wiec podczepilem sie na doczepke, a pozniej go wyprzedzilem. Chyba nie mogl przelknac tej zniewagi bo gonil mnie 50 km, ale jakos mu sie nie udalo wyprzedzic, wiec stad napisalem, ze zyla mu wychodzila. Nigdy nie przyspieszam jak widze, ze ktos mnie wyprzedza i jest JUZ W TRAKCIE manerwu. No ale dla burakow-oslow kazda niescislosc slowna jest argumentem do drwin i obrazania. Sory za epitety, ale to nie ja zaczalem stosowac to slownictwo. Link Zgłoś
Gość: Woj Re: Driverzy ze Skod Fabii...opamiętajcie się... IP: 62.29.254.* 25.08.03, 18:17 I co jeszcze madrego powiesz? Link Zgłoś
Gość: Woj Re: Driverzy ze Skod Fabii...opamiętajcie się... IP: 62.29.254.* 25.08.03, 18:17 A widziales w poprzednim modelu Omegi silniki mniejsze od 2.0? Link Zgłoś
Gość: ttt Re: Driverzy ze Skod Fabii...opamiętajcie się... IP: 81.15.182.* 25.08.03, 09:45 Gość portalu: Woj napisał(a): > Wlasnie dzisiaj kierownik Omegi 2.0 mial taka mine jak by sral, gdy chcial > mnie wyprzedzic. Uciekalem mu bez najmniejszego problemu...Fabią :-D A skąd wiesz, żśe to 2.0? Jeżeli on wyprzedzał, a ty uciekłeś to jak zobaczyłeśznaczek z tyłu? A może jednak pokazał ci tył? Link Zgłoś
remo29 Re: Driverzy ze Skod Fabii...opamiętajcie się... 25.08.03, 09:59 > A może jednak pokazał ci tył? Nie. Pokazał mu znaczek, trzymając pajaca za kark i tłukąc o klapę bagażnika. Link Zgłoś
Gość: Woj Re: Driverzy ze Skod Fabii...opamiętajcie się... IP: 62.29.254.* 25.08.03, 18:18 Sam jestes pajac. Link Zgłoś
panprezes1 Re: Driverzy ze Skod Fabii...opamiętajcie się... 25.08.03, 21:41 Hehe, a ja jechałem dzisiaj autkiem żony (Toyota Carina 2.0),na drodze ekspresowej, i widzę że z tyłu dojeżdża mnie jakaś szybka Fabka. Przypieszam, 120, 130, 150 km/h, 160, o k..wa, Fabka siedzi mi na zderzaku, zjeżdżam na prawy pas z "gazem" do podłogi, a koleś mija mnie, przyspieszając tak , że zostaję w tyle. (Carina 2.0). Gdy wreszcie dojechaliśmy do centrum miasta (zjazd, światła, w końcu korek), patrzę, ta sama Fabia, silniczek 1.9 TDI, no tak, to nie jakieś badziewie z 1.4, w końcu to Diesel.... Respect!!! Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Driverzy ze Skod Fabii...opamiętajcie się... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.03, 08:08 panprezes1 napisał: > Hehe, a ja jechałem dzisiaj autkiem żony (Toyota Carina 2.0),na drodze > ekspresowej, i widzę że z tyłu dojeżdża mnie jakaś szybka Fabka. > Przypieszam, 120, 130, 150 km/h, 160, o k..wa, Fabka siedzi mi na zderzaku, > zjeżdżam na prawy pas z "gazem" do podłogi, a koleś mija mnie, przyspieszając > tak , że zostaję w tyle. (Carina 2.0). > > Gdy wreszcie dojechaliśmy do centrum miasta (zjazd, światła, w końcu korek), > patrzę, ta sama Fabia, silniczek 1.9 TDI, no tak, to nie jakieś badziewie z > 1.4, w końcu to Diesel.... > > Respect!!! Po Chip Tuningu Fabia 1.9 TDI może mieć między 120-130 km. Pomiary na hamowni wg jednej z gazet wykazały 108 km dla tego silnika zamontowanego w Fabii. Elastyczność na pewno oszałamiająca. Pozdr. Link Zgłoś
mareks11 Re: Driverzy ze Skod Fabii...opamiętajcie się... 26.08.03, 20:55 Gość portalu: Miki napisał(a): > panprezes1 napisał: > > > Hehe, a ja jechałem dzisiaj autkiem żony (Toyota Carina 2.0),na drodze > > ekspresowej, i widzę że z tyłu dojeżdża mnie jakaś szybka Fabka. > > Przypieszam, 120, 130, 150 km/h, 160, o k..wa, Fabka siedzi mi na zderzaku > , > > zjeżdżam na prawy pas z "gazem" do podłogi, a koleś mija mnie, przyspiesza > jąc > > tak , że zostaję w tyle. (Carina 2.0). > > > > Gdy wreszcie dojechaliśmy do centrum miasta (zjazd, światła, w końcu korek > ), > > patrzę, ta sama Fabia, silniczek 1.9 TDI, no tak, to nie jakieś badziewie > z > > 1.4, w końcu to Diesel.... > > > > Respect!!! > > Po Chip Tuningu Fabia 1.9 TDI może mieć między 120-130 km. Pomiary na hamowni > wg jednej z gazet wykazały 108 km dla tego silnika zamontowanego w Fabii. > Elastyczność na pewno oszałamiająca. Pozdr. Napisz Miki w jakiej gazecie to było, moja Fabia 1.9 TDi nie ma chipa, planowłem kiedyś się tym zająć , może mi najdzie chęć... Fakt, to autko z tym silnikiem ma oszołamiającą elastyczność, szacuję że silnik ma dobrze ponad 100 KM i więcej niż 240 Nm momentu... Szacuneczek. Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Driverzy ze Skod Fabii...opamiętajcie się... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.03, 09:28 mareks11 napisała: > Gość portalu: Miki napisał(a): > > > panprezes1 napisał: > > > > > Hehe, a ja jechałem dzisiaj autkiem żony (Toyota Carina 2.0),na drodz > e > > > ekspresowej, i widzę że z tyłu dojeżdża mnie jakaś szybka Fabka. > > > Przypieszam, 120, 130, 150 km/h, 160, o k..wa, Fabka siedzi mi na zde > rzaku > > , > > > zjeżdżam na prawy pas z "gazem" do podłogi, a koleś mija mnie, przysp > iesza > > jąc > > > tak , że zostaję w tyle. (Carina 2.0). > > > > > > Gdy wreszcie dojechaliśmy do centrum miasta (zjazd, światła, w końcu > korek > > ), > > > patrzę, ta sama Fabia, silniczek 1.9 TDI, no tak, to nie jakieś badzi > ewie > > z > > > 1.4, w końcu to Diesel.... > > > > > > Respect!!! > > > > Po Chip Tuningu Fabia 1.9 TDI może mieć między 120-130 km. Pomiary na > hamowni > > wg jednej z gazet wykazały 108 km dla tego silnika zamontowanego w Fabii. > > Elastyczność na pewno oszałamiająca. Pozdr. > > > Napisz Miki w jakiej gazecie to było, moja Fabia 1.9 TDi nie ma chipa, > planowłem kiedyś się tym zająć , może mi najdzie chęć... > > Fakt, to autko z tym silnikiem ma oszołamiającą elastyczność, szacuję że > silnik ma dobrze ponad 100 KM i więcej niż 240 Nm momentu... > > Szacuneczek. Nie pamiętam gdzie, ale był test Fabii 1.9 TDI Combi Comfort. Była badana na siłowni i zamiast 100 km miała 108 km (bez chipa). Bardzo chwalili sobie silniczek. A chipy wyszukaj w necie, dużo na ten temat. Pozdr. Link Zgłoś
Gość: Karolek Re: Driverzy ze Skod Fabii...opamiętajcie się... IP: *.chello.pl 01.10.03, 15:22 miałem dokładnie tak samo - fabka 1.9 TDI siedziała mi na ogonie od startu do 150 km/h. W końcu puściłem. Nie cisnąłem swojegodo końca, ale wydawało mi się, że wiele szybciej nie uda mi się przyspieszać. A... jeżdże volvo 850 2,5. Bardzo mnie to zagięło :-) Link Zgłoś
Gość: Woj Re: Driverzy ze Skod Fabii...opamiętajcie się... IP: 62.29.254.* 27.08.03, 23:55 Moja miala w serii 111 KM i 264 Nm, tak wiec 10 KM i 24 Nm gratis :-) Link Zgłoś
Gość: Adek Re: Driverzy ze Skod Fabii...opamiętajcie się... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.03, 21:33 Gość portalu: Miki napisał(a): > panprezes1 napisał: > > > Hehe, a ja jechałem dzisiaj autkiem żony (Toyota Carina 2.0),na drodze > > ekspresowej, i widzę że z tyłu dojeżdża mnie jakaś szybka Fabka. > > Przypieszam, 120, 130, 150 km/h, 160, o k..wa, Fabka siedzi mi na zderzaku > , > > zjeżdżam na prawy pas z "gazem" do podłogi, a koleś mija mnie, przyspiesza > jąc > > tak , że zostaję w tyle. (Carina 2.0). > > > > Gdy wreszcie dojechaliśmy do centrum miasta (zjazd, światła, w końcu korek > ), > > patrzę, ta sama Fabia, silniczek 1.9 TDI, no tak, to nie jakieś badziewie > z > > 1.4, w końcu to Diesel.... > > > > Respect!!! > > Po Chip Tuningu Fabia 1.9 TDI może mieć między 120-130 km. Pomiary na hamowni > wg jednej z gazet wykazały 108 km dla tego silnika zamontowanego w Fabii. > Elastyczność na pewno oszałamiająca. Pozdr. A moze to byłem Ja.... Fakt , wielu ma takie odczucia jak Ty widzac Fabie , lekcewazenie a potem... hahahha niezle sie sprawuje ten dieselek. Jakie to bylo miasto?? Jaki kolor Fabki? Nebeska Skoda?:) Link Zgłoś
Gość: Niknejm Niebieska Fabia TDI IP: *.pg.com 27.08.03, 16:17 Gość portalu: Adek napisał(a): > Jakie to bylo miasto?? > Jaki kolor Fabki? > Nebeska Skoda?:) Widziałem właśnie niedawno niebieską Fabkę TDI. Na starcie została (zwykle dość dynamicznie ruszam), potem ja ustabilizowałem prędkość na 90km/h i wtedy Fabka dogoniła mnie i pojechała dalej przyspieszając. Znak szczególny - tylne światła zabazgrane czarną farbą do tego stopnia, że świateł niemal nie było widać, mimo, że były włączone ;-) To byłeś Ty? Miasto - Warszawa. Jeśli tak, to usuń proszę tą 'pastę do butów' ze świateł, bo jak ktoś Cię z tyłu tryknie i wezwie Policję, to będzie na 100% Twoja wina - tak na przyszłość. Pzdr Niknejm Link Zgłoś
Gość: POOL Re: Niebieska Fabia TDI IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.03, 22:11 Oj nie byłbym taki pewny. Na 100% to wszyscy umrzemy. Link Zgłoś
Gość: Adek Re: Niebieska Fabia TDI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.03, 09:27 Gość portalu: Niknejm napisał(a): > Gość portalu: Adek napisał(a): > > > Jakie to bylo miasto?? > > Jaki kolor Fabki? > > Nebeska Skoda?:) > > Widziałem właśnie niedawno niebieską Fabkę TDI. Na starcie została (zwykle dość > > dynamicznie ruszam), potem ja ustabilizowałem prędkość na 90km/h i wtedy Fabka > dogoniła mnie i pojechała dalej przyspieszając. Znak szczególny - tylne światła > > zabazgrane czarną farbą do tego stopnia, że świateł niemal nie było widać, > mimo, że były włączone ;-) To byłeś Ty? Miasto - Warszawa. Jeśli tak, to usuń > proszę tą 'pastę do butów' ze świateł, bo jak ktoś Cię z tyłu tryknie i wezwie > Policję, to będzie na 100% Twoja wina - tak na przyszłość. > > Pzdr > Niknejm OOooooo NIEEEEEEEEE nie uznaje takich dodatków:)) Moja nebeska ale Śląsk:)) pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: limo Re: Niebieska Fabia TDI IP: 212.244.79.* 26.02.04, 13:39 > Moja nebeska ale Śląsk:)) Z tą "nebeską" to tak nie szpanuj, bo niebieska po czesku to jest "modra". Link Zgłoś
Gość: Braził Re: Niebieska Fabia TDI IP: *.chelm.sdi.tpnet.pl 26.02.04, 14:53 No co Wy ? Laska je nebeska !!! pzdr. Link Zgłoś
andre_234 Re: Niebieska Fabia TDI 26.02.04, 14:56 No widite ? Niebiańska miłość do skody. To je to ! pzdr Link Zgłoś
Gość: Woj Re: Driverzy ze Skod Fabii...opamiętajcie się... IP: 62.29.254.* 28.08.03, 00:02 > Po Chip Tuningu Fabia 1.9 TDI może mieć między 120-130 km. Pomiary na hamowni > wg jednej z gazet wykazały 108 km dla tego silnika zamontowanego w Fabii. Przed chipem 111 KM, po 134 KM > Elastyczność na pewno oszałamiająca. Pozdr. Obecnie 4.9 sek 60-100 na III biegu i 9.0 sek. 80-120 na 5 biegu (na 3-cim 6.6 sek. - jakby, ktos zaczal znowu pisac, ze to sa sztuczne normy stworzone pod diesle, bo w benzynce mozna biegi redukowac i ten zakres predkosci szybciej osiagnac) Pozdrawiam. Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Driverzy ze Skod Fabii...opamiętajcie się... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.03, 09:51 Gość portalu: Woj napisał(a): > > Po Chip Tuningu Fabia 1.9 TDI może mieć między 120-130 km. Pomiary na > hamowni > > wg jednej z gazet wykazały 108 km dla tego silnika zamontowanego w Fabii. > > Przed chipem 111 KM, po 134 KM > > > Elastyczność na pewno oszałamiająca. Pozdr. > > Obecnie 4.9 sek 60-100 na III biegu i 9.0 sek. 80-120 na 5 biegu (na 3-cim 6.6 > sek. - jakby, ktos zaczal znowu pisac, ze to sa sztuczne normy stworzone pod > diesle, bo w benzynce mozna biegi redukowac i ten zakres predkosci szybciej > osiagnac) > > Pozdrawiam. No i wycinasz kolegów w "lepszych" samochodach ! Link Zgłoś
Gość: USN Re: Driverzy ze Skod Fabii...opamiętajcie się... IP: *.acn.pl / *.acn.pl 01.10.03, 11:52 Pomijac wykroczenie drogowe (przyspieszanie w trakcie wyprzedzania), które kwalifikuje się do dokładneo obicia mordy, muszę ci zakomunikować, że aby wyprzedzić Fabię 1,4 mpi Omegą 2.0 wystarcza pół gazu (nawet gazu LPG) Link Zgłoś
Gość: USN Re: Driverzy ze Skod Fabii...opamiętajcie się... IP: *.acn.pl / *.acn.pl 01.10.03, 11:48 Dokładnie! Przez takiego debila w zakratkowanym 1,4 MPi o mało bym nie zginał. Zaczął mnie wyprzedzać i o mały włos nie wpadłby na jadącego z przeciwka poloneza. Ludzie- opanujcie się- ten samochód nadaje się do miasta!!!! USN Link Zgłoś
Gość: LOLROTFL Re: Driverzy ze Skod Fabii...opamiętajcie się... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.03, 11:51 fabia łoriorzy zejdzcie na ziemie, otrzasnijcie sie i nie popelniajcie wiecej bledu jakim jest nabijanie kabzy teutonskim chamom Link Zgłoś
Gość: mr x Re: Driverzy ze Skod Fabii...opamiętajcie się... IP: *.p.lodz.pl 01.10.03, 13:02 Jak byś jeździł takim badziewiem to też byś próbował dowartościować sie jazdą, a że mocą ten pojazd nie grzeszy to próbują nadrabiać bezczelnością i drogowym chamstwem Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Driverzy ze Skod Fabii...opamiętajcie się... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.03, 14:11 Mr X suściłeś się już ??? Link Zgłoś
Gość: Kocisz Re: Driverzy ze Skod Fabii...opamiętajcie się... IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 01.10.03, 14:39 suściłeś????? koleś on napisał prawdę, w fabiach siedzą po...y Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Driverzy ze Skod Fabii...opamiętajcie się... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.03, 14:42 Kocisz spuściłeś się już ??? Link Zgłoś
Gość: Kocisz Re: Driverzy ze Skod Fabii...opamiętajcie się... IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 01.10.03, 16:18 Na Twoją fabię nawet bym się nie wysrał, co mówić o spuszczaniu.... Link Zgłoś
Gość: mr x Re: Driverzy ze Skod Fabii...opamiętajcie się... IP: *.p.lodz.pl 01.10.03, 15:14 Miki za dużo podskakiwał bo tak pokazali w reklamie i dlatego nie może się kontrolować, a że jest ograniczony to mu się wydaje że każdy ma ten sam problem... ;) Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Driverzy ze Skod Fabii...opamiętajcie się... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.03, 15:20 Już wiem, że spusciłeś się 3 razy. Powtórz to jeszcze ze dwa razy. Uważaj na tapicerkę w AR i wracaj do szwalni ! Link Zgłoś
Gość: mr x Re: Driverzy ze Skod Fabii...opamiętajcie się... IP: *.p.lodz.pl 01.10.03, 15:28 Mam unikalny wzór w krate, ale wiesz welur,i do tego ładna kolorystyka i to w standarcie, wiec troche szkoda. Dla ciebie spuszcze sie jeszcze 4 raz! Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Driverzy ze Skod Fabii...opamiętajcie się... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.03, 15:49 A wiesz, że kierowcy AR mają tylko 1500 strzałów przez całe życie. Uważaj bo następnego razu może nie być ! PS. Super napisałeś:"ale wiesz welur,i do tego ładna kolorystyka i to w > standarcie" Link Zgłoś
Gość: mr x Re: Driverzy ze Skod Fabii...opamiętajcie się... IP: *.p.lodz.pl 01.10.03, 15:55 Wnioskuje ze w swojej fabii masz azot zamontowany? No to musi być maszyna, jak dajesz kopa to chyba totalne zdziwko ludzi łapie! Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Driverzy ze Skod Fabii...opamiętajcie się... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.03, 16:46 Ci z AR z welurem od razu trzaskają Niemca w kask !!! Link Zgłoś
Gość: mr x Re: Driverzy ze Skod Fabii...opamiętajcie się... IP: *.p.lodz.pl 01.10.03, 16:47 Może przejdziesz na polski bo ja tej wielkopolskiej z okolic manieczek troche nie kumam, wybacz! Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Driverzy ze Skod Fabii...opamiętajcie się... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.03, 16:51 W wolnym tłumaczeniu masturbują się ! A Ty lepiej zwal konia i wracaj do szwalni, bo nici na kłębkach trzeba wymienić !!! Link Zgłoś
Gość: mr x Re: Driverzy ze Skod Fabii...opamiętajcie się... IP: *.p.lodz.pl 01.10.03, 17:04 Niezłe chamstwo w tym poznaniu... Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Driverzy ze Skod Fabii...opamiętajcie się... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.03, 17:05 To co na szwalni też internet macie ??? Link Zgłoś
Gość: mr x Re: Driverzy ze Skod Fabii...opamiętajcie się... IP: *.p.lodz.pl 02.10.03, 13:15 Nie my mieszkamy w namiotach ale wiesz prąd nam podłączyli i sie cieszymy... Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Driverzy ze Skod Fabii...opamiętajcie się... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.03, 13:21 A namioty chociaż macie z łóżkami wojskowymi, czy kładziecie się na ziemi (jesienią można sobie to i owo odmrozić)??? Link Zgłoś
Gość: mr x Re: Driverzy ze Skod Fabii...opamiętajcie się... IP: *.p.lodz.pl 02.10.03, 14:30 A co to łóżko? Bo nie wiem? Link Zgłoś
przemo_c Driverzy w AR i innych takich a'la sportowych,... 02.10.03, 14:31 ... opamiętajcie się... Droga po Warszawie, w godzinach szczytu nie służy do wyścigów... I nie będe się z Wami ganiał... Link Zgłoś
Gość: mr x Re: Driverzy w AR i innych takich a'la sportowych IP: *.toya.net.pl 13.10.03, 22:15 W godzinach szczytu nie da sie scigac po warszawie, chyba ze dawno w duzym miescie nie byles... Link Zgłoś
Gość: FABIA [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.04, 11:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś