Gość: Tantum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 09:18 Co sądzicie o egzaminatorach z tego ośrodka, jak oceniacie egzaminy ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zdalem wlasnie Re: WORD Elbląg IP: *.adsl.inetia.pl 07.04.08, 14:25 egzaminatorzy z elblaga sa cudowni...wprost rewelacyjni..aaach.. dali mi szanse za 5 ryzem... jestem im wdzieczny za ten przywilej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez prawa jazdy Re: WORD Elbląg IP: *.elblag.dialog.net.pl 25.04.08, 16:58 no nie powiem ze sa tacy cudowni...czesto bardzo sie staraja zeby kogos oblac a odwolania jezeli ktos sie odwazy to nawet jak dostanie dodatkowy egzamin to raczej go nie zda :( oprócz tego to ze znajomosci robia swoje to juz wiemy .... pozdrawiam wszystkich ktorych ciagle oblewają...moze prawko trzeba poprostu kupic??? Odpowiedz Link Zgłoś
edgard4 Re: WORD Elbląg 25.04.08, 18:51 I przy okazji zasięgnąć lekturki w postaci slownika ortograficznego... P.S. Zawsze mozesz swoje spostrzezenia i uwagi opisac w liscie do Urzędu Marszalkowskiego, ktoremu podlega WORD... Odpowiedz Link Zgłoś
piotrkasza1 Re: WORD Elbląg 01.10.08, 20:22 W poniedziałek miałem 3 egzamin i.... zdałem ,ale o egzaminatorze nie chcem sie puki co wypowiadac ,wazne ze zdałem ;-) jezdziłem ponad 1h a na koniec usłyszałem ze zdałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legia Re: WORD Elbląg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.12, 13:45 Lepiej się nie wypowiadaj bo jeszcze Ci prawka nie wydadzą :D dostaniesz pismo że jednak egzamin niezaliczony :D Odpowiedz Link Zgłoś
xbox.360 Re: WORD Elbląg 15.01.09, 17:05 Ja powiem że dla mnie to banda złodziei zrozumiem wszystko ale to już szczyt wszystkiego każdy z nas chciał by już mieć prawo jazdy ale ci szanowni ludzie zrobią wszystko by nas udupić ja 22 mam już trzeci egzamin oby już ten ostatni przecież to zrozumiałe że początkujący kierowca nie będzie idealny bo takich nie ma a oni czepiają się o czasem zwykłe duperele zrobią wszystko by tylko na nas zarobić a sami nie są tacy idealni na koniec chciałem wam wszystkim życzyć obyście zdali i cieszyli się już jako nowi kierowcy pozdrawiam was wszystkich trzymajcie się i nie poddawajcie!!:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Energo Re: WORD Elbląg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.12, 13:47 Lepiej naucz się jeździć a nei narzekasz :D też BYM CIE UWALIŁ ZA TEN RYJ WYSZCZEKANY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble ble ble.... Re: WORD Elbląg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.14, 21:34 Moim skromnym zdaniem to prawda,co kolega napisal-niestety to prawda ja mam niezdany kolejny egzamin ,uwazaja ze sa lepsi a sami robia blad chociazby w postaci przejazdu przez przejazd kolejowy bez zatrzymania ha i co niby wszystko wiedza lepiej a mmo to popelniaja bledy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: WORD Elbląg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 19:17 egzaminatorzy w elblagu sa naprawde ok, nie sluchajcie histori opowiadanych za bramka to sa glupoty, jak ktos oblewa to zwala wine na egzaminatora, a moze tak warto dokupic 2-3 godzinki jazdy jak sie czuje niepewnie, ja osobiscie polecam KOREL z hetmanskiej , cudowne dziewczyny , cierpliwe przy tym z poczuciem humoru, tlumacza sytuacje na skrzyzowaniach do bolu , odpowiedza na kazde pytanie, moja kolezanka uczyla sie jezdzic gdzie indziej to instruktor potrafil sie wydrzec w korelu nigdy cos takiego nie mialo miejsca, dzieki dziewczyny dzieki wam zdalam tak szybko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: my Re: WORD Elbląg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 20:10 !!!!!!!!!!!!!!!!!!a my polecamy OSK KOREL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata Re: Elbląg korel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.12, 10:52 Są super. świetni instruktorzy, naprawdę warto. Super atmosfera w trakcie nauki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: WORD Elbląg IP: *.cdma.centertel.pl 20.07.09, 20:32 A ja zdałam dzis egzamin i bardzo sie cieszę pan egzaminator super. Miły i wogóle fajny człowiek .Dziekuję P. Mariuszowi S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała joltex -najgorsza szkoła jazdy w elblagu IP: *.centertel.pl 28.08.09, 17:53 Do skorzystania z usług tej szkoły skłoniła mnie cena znacznie niższa od cen firm konkurencyjnych.Odkąd po raz pierwszy przekroczyłam próg tej szkoly przeczulam ze to bedzie koszmar.(a mianowicie rozmowa z sekretarką -strasznie nieprzyjemna kobieta brrr) co do instruktorów to porazka na maksa,szczególnie ten gruby mirek(nic nie tłumaczy,notorycznie sie wydziera,infantylny sposób bycia,a poza tym okropnie smierdzial Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Najlepsza szkoła w Elblągu to Joltex IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.03.10, 19:51 To wierutna bzdura. Ten wpis zrobił ktoś z konkurencji.Chodziłam do nich i nic co napisałaś nie jest prawdą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mini Re: Najlepsza szkoła w Elblągu to Joltex IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.03.10, 19:54 Potwierdzam. instruktorzy są super. a jeśli coś śmierdzi to ten wpis. na bank konkurencja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 135 Joltex moim zdaniem najlepsza szkoła w Elblagu IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.04.10, 20:39 miom zdaniem najlepsza szkoła a nie najgorsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielona Re: Joltex moim zdaniem najlepsza szkoła w Elblag IP: *.elblag.vectranet.pl 02.03.12, 10:47 Też tak uważam. Jest to najlepsza szkoła w Elblągu. Uczą super, tłumaczą technicznie wszystkie manewry plus super atmosfera- pan Mirek bardzo sympatyczny i kompetentny człowiek ;) Po oblanym któryś raz z kolei prawku brałam u nich lekcje jazdy i zdałam! Także nie słuchajcie tego co pisze zawistna konkurencja, bo Jol-Tex są najlepsi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polecam JOL-TEX Re: Joltex moim zdaniem najlepsza szkoła w Elblag IP: *.play-internet.pl 04.04.12, 17:36 Zgadzam się. Też wykupiłam kilka godzin u Pana Mirka Sakowskiego. Miła atmosfera i przede wszystkim profesjonalizm+doświadczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: joltex -najgorsza szkoła jazdy w elblagu IP: 78.133.148.* 15.09.10, 17:22 mam mase problemów po skorzystaniu z tej szkoły... 3 egzamin oblalam i uswiadomoilam sobie ze oni mnie nic nie nauczyli.... chcialam zapisac sie do kujawy na 5 godzin to powiedzieli ze ludzi po joltexie nie biorą bo oni nic nie potrafia... załamana jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: joltex -najgorsza szkoła jazdy w elblagu IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.09.10, 20:52 Kujawa cię nie wziął bo on swoich kursantów nie może obrobić i wali ich na godziny . a joltex za darmo nie dostał listu gratulacyjnego z WORD za dobrą zdawalność tylko jest jedną z lepszych szkół. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: joltex -najgorsza szkoła jazdy w elblagu IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.09.10, 10:27 Jak ten pijaczyna śmie oceniać inne szkoły. Lepiej niech popatrzy we własne gniazdo ten przekręt - mnie wykręcił na 4 godziny, nie oddał i zdałem za 4 razem po wykupieniu dodtkowych godzin w innej szkole( dla jasności nie w joltexie). Dla mnie to nie jest żaden autorytet. A wielu moich znajomych do joltexu chodziło i sobie chwaliło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: joltex -najgorsza szkoła jazdy w elblagu IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.09.10, 10:20 Fakt. Kujawa to przekręt. Źle trafiłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justynka Re: joltex -najgorsza szkoła jazdy w elblagu IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.09.11, 20:52 Takich bzdur w życiu nie czytałam. Pani Jola to super babka , Pan Mirek zajefajny wykładowca i profesjonalny instruktor.Ludzie nie wierzcie w te bzdury. Zdałam za pierwszym razem chociaż przystępowałam do kursu zupełnie zielona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: joltex -najgorsza szkoła jazdy w elblagu IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.10.11, 14:37 W życiu większych bzdur nie czytałam. Joltex to super szkoła. Pani Jola super babka a panowie instruktorzy to super fachowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: joltex -najgorsza szkoła jazdy w elblagu IP: 78.9.117.* 25.07.12, 22:49 Nie wierzcie tym bzdurom wypisywanym przez konkurencję. Chodziłam do Joltexu wykłady Pana Mirka super. Przygotowanie do egzaminu profesjonalne i efekt - zdane za pierwszym razem. POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MÓZG Re: joltex -najgorsza szkoła jazdy w elblagu IP: 193.107.32.* 04.11.11, 08:12 wielka bzdura. super szkoła. chodziliśmy we trzech kumpli i czwarta moja siostra. Wszyscy zdaliśmy za pierwszym razem. Pan Mirek super instruktor. pozdrawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: joltex -najgorsza szkoła jazdy w elblagu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.11, 21:32 nie zgadzam sie zupełnie, jesli ktos kto to czyta szuka szkoły jazdy niech nie kieruje sie ceną- ta w joltexie jest faktycznie najniższa- ale kompetencjami instruktorów- chodziłem u nich na kurs i zmieniłem w trakcie na schoolcar- bez porównania! pan mirek i wojtek jezdżą tak, aby wyjezdzic godziny, nie uczą za dużo, gadają o glupotach, po drodze jadą zatankowac albo do sklepu, jak jezdziłem z instruktorem ze schoolcar caly czas byla intensywna nauka, konkretne wskazówki, powtarzanie manewrów do skutku, naprawde zastanówcie się dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: joltex -najgorsza szkoła jazdy w elblagu IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.08.12, 14:27 Totalna bzdura. Chodziłem do Joltexu i stwierdzam ,że to bardzo dobra szkoła, Wykłady bardzo dużo mi dały. Jazda prowadzona profesjonalnie. Zdałem za drugim razem i byłem naprawde dobrze przygotowany. POLECAM!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aaanatalusaaa Re: joltex -najgorsza szkoła jazdy w elblagu 07.01.15, 20:35 Witam. Ja także skusiłam się ceną JOLTEX-u. Nie polecam tej szkoły! Instruktor P.Mirek zamiast uczyć to cały czas korzystał z telefonu. O wszystko musiałam się sama dopytywać. Prawie wszystkie 30 godzin jeździliśmy w kółko po mieście. Sama musiałam upominać się o naukę parkowania, o jazdę na łuku czy ruszania ze wzniesienia. Krzyczy, a do tego trzeba było samemu przychodzić na jazdę, gdzie w każdej innej szkole przyjeżdżaja po Ciebie i odwożą. Trudno jest się z nim także dogadać. Ma być tak jak on chce o koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Joltex miom zdaniem naklepsza szkoła w Elblagu IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.04.10, 20:42 Moim zdaniem najlepsza szkoła to joltex. Zdałam za pierwszym razem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Joltex miom zdaniem naklepsza szkoła w Elblag IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.11, 12:17 najgorsza szkoła! nie polecam! niczego nie uczą i chodzi im tylko o kase, oszukują na godzinach, porażka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: Joltex miom zdaniem naklepsza szkoła w Elblag IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.09.11, 23:05 na pewno nie oszukują na godzinach. Wykłady pełne jak w żadnej szkole , wszystkie godziny wyjeżdżone i nawet egzamin wewnętrzny. i nie słyszałam , żeby było inaczej. Ja jestem super zadowolona. Zdałam za drugi razem i byłam dobrze przygotowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justynka Re: Joltex miom zdaniem naklepsza szkoła w Elblag IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.09.11, 20:56 Potwierdzam . Joltex super szkoła, pełna profeska. POLECAM!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXXXX Re: Joltex miom zdaniem naklepsza szkoła w Elblag IP: 212.244.202.* 10.11.12, 17:17 Polecam szkołę Jol-Tex. Jest naprawdę bardzo dobra szkoła... Ale jest jeden problem, dotyczącego instruktora pana Wojtka, dlatego, że w czassie przygotowania do pojazdu, pan Wojtek zawsze bierze komórkę do kogoś dzwoni i rozmawia dość długo, że zawsze się spóźnia o 5 min. Jestem trochę wkurzony, bo szkoda mi straty czasu. Ale pan Mirek jest najlepszym instruktorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Joltex miom zdaniem naklepsza szkoła w Elblag IP: *.147.188.22.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.05.12, 00:05 co za bzdury ludzie wypisują, kurs teoretyczny w joltexie ukończyłem, dziś(w sumie wczoraj,już północ minęła:P) miałem 1 godzinę jazdy.nie z p.Mirkiem tylko z 2gim instruktorem.pierwszy raz za kierownicę wsiadłem i po tym gdy instruktor pokazał i dokładnie,kilkukrotnie, wytłumaczył jak ruszyć,jezdziliśmy po placu,cały czas z dokładnymi instrukcjami,powtarzanymi za każdym razem gdy tylko coś nie tak zrobiłem.i na koniec wróciliśmy-ja prowadziłem-ul.Grunwaldzką do punktu spotkań.jestem zadowolony jak cholerka^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goody-goody Re: WORD Elbląg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.10, 21:18 hahhahahaha ale się ubawiłam tą idiotyczną radą. Może to jakis cwaniak z wordu tak doradza? przecież wszyscy wiemy, że tam ładnie rączka rączkę myje. wszyscy doskonale wiedzą jak jest w elblaskim wordzie i policja i inne istytucje. to się nadaje tylko do uwagi, bo tylko poprzez takie naglośnienie coś może się zmienic a nie przez nasze chore panstwowe instytucje, które tylko w teorii powinny zareagować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egyaminator Re: WORD Elbląg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.12, 13:44 Kierownik referatu w Urz.. Marszal.... jest bliskim współpracownikiem WO...D i dorabia tam sobie na zlecienie :D No to jak tu pisać skargi i wnioski?? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: WORD Elbląg IP: *.gprs.plus.pl 04.06.08, 22:25 zgadzam sie z toba! mnie tez oblali juz piec razy! i nie wydaje mi sie, zeby zawsze z mojej winy! egzaminatorzy wcale nie sa super, sa opryskliwi, i wcale nie rusza ich to ile osob obleja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: WORD Elbląg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 15:47 Wczoraj nie zdałam w Elblągu czwarty raz. Egzaminatorzy wogule nie dają szans. Trzeba jezdzić rewelacyjnie (co jest nie możliwe po kursie 30 godzinnym) lub poprostu kupić prawo jazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juz kierowca Re: WORD Elbląg IP: *.elb.vectranet.pl 24.07.08, 21:09 a ja zdalem z 2 razem. nie pamietam nazwiska egzaminatora ale to taki jeden z mlodszych egzaminatorow wysoki w czarnych wlosach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: WORD Elbląg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 00:12 Egzamin w Elblągu zdawałam kilkanaście dni temu. Nie mogę zgodzić się z przedmówcami. Zdałam za pierwszym razem i zapewniam, że nie kupiłam prawa jazdy. Byłam dość dobrze przygotowana, ale pewnie coś by się znalazło.. Egzaminator nie był rozmowny, ale ludzki. Jeździłam w ulewie, myślę, że gdyby chciał bardzo, to pewnie doprowadziłby w końcu do oblania egzaminu. Nie stresował mnie, obserwował moją jazdę i tyle. Nawet jak nie skręciłam w lewo na jego polecenie, bo myślałam że chodzi o najbliższe skrzyżowanie, powiedział-nie szkodzi, jest następna uliczka w lewo. Jeździłam ok, 40 min i na koniec usłyszałam -Egzamin zdany POZYTYWNIE! Czyli można zdać za pierwszym razem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fgt Re: WORD Elbląg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.08, 20:32 Ja wierze że jest możliwe zdanie za pierwszym razem, ale zdarza się to bardzo rzadko, więcej jest tych co zdają po kilka razy. Ja nie zdałam już 6 razy. Egzaminatorzy czepiają się małych błędów, zawsze oblewam na mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ricson Re: WORD Elbląg IP: *.eranet.pl 15.08.08, 02:27 Ale mnie pocieszyliscie.A ja zastanawiam sie czy nie wybrac papierow z mojego miasta i czy nie zdawac w Egu.Bo u mnie to mafia a nie word!Naprawde jest u was taka skifa??? Odpowiedz Link Zgłoś
piotrkasza1 Re: WORD Elbląg 28.08.08, 18:57 JA wczoraj miałem mój drógi egzamin i niestety nie zdałem (-: ale nie obwiniam o to egzaminatorów lecz siebie,za pierwszym razem w 30min jazdy wymusiłem pierwszenstwo :-( a wczoraj oblałem na pachołkach (szczerze miałem goraczke i nie do konca dobrze sie czułem ale myslałem ze dam rade ,i w jednym i drógim przypadku egzaminatorzy byli mili a nawet udzielali wsparcia duchowego (prosze wziazc głeboki oddech )itp .... a zreszta co oni moga?sa kamery itd fakt mogli by kursantów przed samym egzaminem bardziej odstresowac (bo to najwiekszy wróg egzaminu) mówiąc np prosze wszystko bedzie dobrze,prosze sie nie bac itp ,mam nadzieje ze nastepnym razem napisze tu juz jako kierowca. pozdrawiam Piotr z Braniewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nin Re: WORD Elbląg IP: 78.133.148.* 02.10.08, 17:53 no dokladnie, niektorym sie udaje...ja probowalam 3 razy i tez na miescie oblewam:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.L. Re: WORD Elbląg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.10, 13:52 Przecież to jest oczywiste i logiczne że ty się nie przyznasz do tego że kupiłaś to prawo jazdy. Przy obecnych procedurach zdawania egzaminu praktycznego na prawo jazdy trzeba być sam nie wiem jak bardzo naiwnym żeby wierzyć że uda się komukolwiek zdać za pierwszym razem. Takie mamy czasy, że prawo jazdy można jedynie kupić za przynajmniej 2000 zł. Jak słyszę kogoś kto zdał za pierwszym razem to mu po prostu nie wierzę. A szkołom jazdy wcale nie zależy na tym żeby dobrze nas wszystkich przygotować - zarówno WORD-om jak i wszystkim ośrodkom szkolenia chodzi o to żebyśmy możliwie jak najwięcej razy podchodzili do egazminu praktycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maritka Re: WORD Elbląg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.10, 08:20 Mylisz sie.. W elblągu można zdać za 1 razem. Egzaminatorzy sa ludzcy,nie chcą oblać- wręcz przeciwnie- dążą do tego aby osoba egzaminowana zdała.Nie stresują, jasno i spokojnie wydają polecenia. Ja zdałam za drugim razem.Pierwszy raz popełniłam poważny błąd i to była moja wina. Cała drogę moj egzaminator pytał dlaczego ja to zrobiłam, przeciez tak swietnie szło.... Nie wiem ...moze trafiłam akurat na dwoch cudownych egzaminatorów tylko ze z tego co słyszałam od ludzi zdających tam po kilka razy to wszyscy sa spoko. Prawda jest taka ,ze jesli ktoś nie umie jezdzic,bąź zjada go stres to nie zda. W samochodach są kamery i panowie egzaminatorzy nawet jeśli chcieliby przymknąć oko to nie mogą Odpowiedz Link Zgłoś
anias53 Re: WORD Elbląg 13.08.10, 13:28 właśnie to nie był Olejnik ponieważ miałam też z nim egzamin jeszcze jeden jest taki wysoki tylko że nie pamietam jego nazwiska czy ktos wie jak on sie nazywa??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czorcinka Re: WORD Elbląg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.10, 21:43 To pewnie był jeden z najlepszych egzaminatorów w Elblągu - Mariusz Stankiewicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: WORD Elbląg IP: *.200.157.62.internetia.net.pl 16.01.13, 16:11 chodzi ci o takiego wysokiego,młodego i łysego egzaminatora ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kery mk Re: WORD Elbląg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.11, 23:15 no ja zdałem za 4 :D ale do 3 prób to sie lekko nie przykładałem i moje błedy :D ale egzminatorzy sa wporzo moim zdaniem :) wkoncu odpowiadaja za bezpieczenstwo n drodze bo nie puszcza mysle kogos kto pod prad jezdzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WORD-sam chłam Re: WORD Elbląg IP: 83.238.43.* 12.11.12, 12:59 Nie chrzań głupot! WORD jak chce to oblewa spoglądając na twarz człowieka - wystarczy że twarz się nie spodoba...szczególnie gdy egzaminuje A.B....wiadomo o kogo chodzi - stara kadra lubi określone kursantki...................... banda! A te przydupasy które piszą pozytywne opinie to na bank pracownicy WORD. Kto normalny po zdaniu egzaminu będzie się bawił na forum by coś pozytywnego napisać skoro nic dobrego o WORD napisać nie można!!!!!!!! Kiedy prawo jazdy w kieszeni nikt nie chce mieć z nimi już do czynienia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Czesław Maślana Re: WORD Elbląg IP: *.play-internet.pl 15.11.12, 15:40 Tak to cała prawda. Mnie kiedyś oblał bo dowiedział się, że moja stara zalega z czynszem, nie płaci za prąd i ściąga nielegalnie pliki z neta. Skandal! A tak już na poważnie ćwoku z tonu twoich wypocin wynika jasno, że twój tatuś w dzieciństwie robił ci krzywdę. Gamoniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inj Re: WORD Elbląg IP: *.cdma.centertel.pl 03.02.12, 23:46 do gość P.L bzdury piszesz jak ośrodkom ma niezależeć na zdanym egzaminie taka osoba przyprowadzi następnego kandydata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: WORD Elbląg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 18:19 tak kupic prawko latwo powiedziec tylko trzeba sie dowiedziec u kogo mozna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M - - - g Re: WORD Elbląg IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.04.09, 22:52 Ja zdałam za 6 razem i jeszcze to do mnie nie dociera.Było ciężko ale poradziłam sobie ze stresem i zdałam, jestem dumna z siebie. Miałam egzamin 21.04.09 na 10.00 ale później na miasto wyjechałam. Powodzenia życzę wszystkim !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ty Pan KRUK I BOBOL IP: 77.255.169.* 29.10.09, 19:02 A moj pierwszy egzamin oblał włsnie pan Kruk. Dobrze ze nie wiedziałam o nim nic bo bym pewnie w ogóle do niego nie podeszła. Nie był zbyt miły... Za drugim razem pan Ossowski- atmosfera super ale niestety oblałam:D Za 3- Dariusz Ludwiczak. Wielu ludzi na niego narzeka ale dla mnie był miły. 4- pan Bobol [albo jakoś tak podobnie], kurcze przemiły starszy pan. Ale na własne zyczenie oblałam. To egzaminatorzy których poznałam w swojej półrocznej karierze:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pan KRUK I BOBOL IP: *.elblag.vectranet.pl 06.05.12, 14:06 Ja zdałem za drugim razem, mialem przyjemność z Panem Ludwiczakiem i Panem Ossowskim. Mit o Panu Ludwiczaku jest prawdziwy, arogancko odnosi sie do zestrenowanych osob podchodzacych do egzaminu. Ja opisze swoj przypadek. W pierwszej kolejnosci zostałem nie poproszony tylko z krzykiem wezwany do podania dowodu osobistego, w nastepnej kolejnosci watpil ze wskazuje prawidlowe swiatlo, bylo to swiatlo przeciwmgielne tylne (ciezko nie zauwazyc ;) ) w trzeciej kolejnosci mialem przygotowac sie do jazdy po łuku i co sie okazalo byly dzwi nie domkniete-lekko domknalem swoje po czym sprawdzalem jego dzwii i nagle z morda do mnie ze to moje dzwii i wyobrazcie sobie co moglo byc dalej, pojechalem po luku i widzac go w tylnej szybie obcinajacego moja jazde zapomnialem o skreceniu kierownica ( mialem w myslach tylko jedno kiedy jechalem po łuku a to ch..j ). Na koniec zadowolony ze dopiał swego powiedzial no zdal pan teorie moze nastepnym razem pojdzie lepiej. Wiec wiedzialem juz zeby do nastepnej proby podchodzic sceptycznie, dokupilem 4 godzinki jazdy. Dzien przed poszedlem popic troche z rana wstalem walnałem 2 kawy i poszedlem zdawac. Trafilem na Pana Ossowskiego bardzo wyrozumiała osobę. Nie krzyczał nie odnosil sie arogancko tylko spokojnie wydawal komendy co mam zrobic i co zdalem w drugim podejsciu. Moge powiedziec tak naprawde ze egzamin zalezy tylko i wylacznie od atmosfery w auci i, opanowania nerwow. Powodzenia wszystkim!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maritka Re: WORD Elbląg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.10, 08:14 Ja tez u niego zdałam swój 2 egzamin :) Nazywa się Olejnik :) .Młody ,czarny ,wysoki. Pierwszy raz tez jeździłam z młodym-Kołodyński- Tez super egzaminator. To ja popełniłam głupi błąd- zdałabym,sam mi powiedział, zresztą jeździłam bardzo dobrze tylko na koniec już myślami odbierałam prawo jazdy i.... nie zauważyłam znaku :) Odbiłam,ale i tak dotknęłam linii. Nie mógł mi tego zaliczyć bo kamery ... No ale za drugim razem już byłam do końca skupiona na tym co robię. Jeździłam 37 min. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaa Re: WORD Elbląg IP: 31.6.242.* 10.04.12, 23:02 Ludwiczak????????????masakra strasznie niemily Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwert Re: WORD Elbląg IP: 78.8.27.* 11.07.09, 15:21 masakra.ja dzisiaj zdawalem.na 15 osob zdala jedna.wogole nie daja szans.czepiaja sie szczegolow.nawet najdrobniejszych przewinien typu brak kierunkowskazu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: WORD Elbląg IP: *.elblag.vectranet.pl 07.12.09, 18:53 Mam pytanie:wie ktoś może do którego grudnia Word jest czynny i do kiedy odbywają się egzaminy?za kilka dni będę zapisywała się na egzamin ale nie wiem czy zdążę jeszcze w tym roku podejść do egzaminu.Za odpowiedz z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: WORD Elbląg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 20:55 zdałam dzisiaj za 4 razem ale było cięzko... wspólczuję tym co egzamin mają przed sobą:( a ja jestem w siódmym niebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony Re: WORD Elbląg IP: *.malbork.mm.pl 29.07.10, 12:22 egzaminator powiedział że dobrze jeżdżę ale nie jest mi dane zdać tym razem, ponieważ WORD w Elblągu musi kupić sobie nowe komputery !!!!! Jakie było moje zdziwienie gdy pani z biura też to potwierdziła ?????????????????????????????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: WORD Elbląg IP: *.elblag.vectranet.pl 07.06.11, 21:05 Mi również dali szansę za 5tym razem. Gorąco polecam Pana Olejnika. Pana Kurka i Kołodyńskiego, niestety.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ach tam Re: WORD Elbląg IP: *.adsl.inetia.pl 04.10.12, 20:58 dobry humor egzaminatora - egzamin zdany ..... jedno jest pewne : zaden nowo zdajacy nie bedzie posiadal umiejetnosci prowadzenia pojazdu na poziomie "egzaminatorow"-(bo tacy rowniez popelniaja bledy-rzecz ludzka)a niestety testowani sa rygorystycznie!!!!! Sama mialam okazje przejsc przez to i powiem ze czesto 'OBLANY EGZAMIN"to fanaberia lub 'WIDZIMISIE" Egzaminatora...:-P... Prawko od ponad 4 lat setki kilometrow przejechanych - zero stluczki zero jakichkolwiek kolizjiiiii a slyszalam ze nie potrafie jezdzic !!!!! Zdane za......4 razem ....dzieki "przychylnemu"egzaminatorowi - nie traccie nadziejiii - wierzcie w siebie - kazdy uczy sie na bledach -"egzaminator " w ciagu 45 min nie jest w stanie ocenic Waszych umiejetnosci - poprawka na stres nacisk i nieraz doxcciekliwe docinki z "ich' strony - nawet najlepszego kierowce wyprowadzilyby z rownowagi.... takze .... glowa do gory ...za wszystkich zdajacych trzymam kciuki ....powodzenia i pamietajcie --- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaaa Re: WORD Elbląg IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.02.13, 12:04 Ja zdałam za 3 razem Za 2 oblałam u p. Stankiewicza kazał mi ustawić lusterka do jazdy miejskej (na co dzien) poruszam się po wsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betka Re: WORD Elbląg IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.02.13, 13:40 Zdałam za 3 razem z p.Andrzejem B nie było zbyt miło obwiozłam go po całym mieście i podsumował juz na parkingu WORD-u Egzamin z wynikiem pozytywnym dał papier i wyszedł. ani dziekuje ani do widzenia ani pocałuj mnie w d...! Trochę kultury i wyrozumiałości panowie ludzie i tak sa zdenerwowani a wy wprowadzacie dodatkowo negatywne emocje. Nawet nie miałam jak sie nacieszyć ze zdanego egzaminu, zostawił mnie w samochodzie i tyle go widzieli chyba byl bardzo nie zadowolony że zdałam>? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: praktyk obserwator Re: WORD Elbląg IP: *.play-internet.pl 17.02.13, 16:18 Chodzi o to dziecinko, że miał dosyć Twojej tzw. jazdy i po prostu holował Ciebie do końca i żeby nic nie komentować pie...ął drzwiami tak aby jak najszybciej zapomnieć o tym egzaminie. ciesz się,że zdałaś i nie komentuj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwialo Re: WORD Elbląg IP: *.elblag.vectranet.pl 28.03.13, 17:32 Jestem szcześliwa, bo udało mi się zdac za drugim razem.Za pierwszym oblałam na placu bo uderzyłam w pachołek, kolejny raz nauczyłams ię łuk na lusterka i udało się bez problemu.Potem na miasto i powrót z wynikiem pozytywnym.Pozdrawiam Pana K.K który nie jest taki zły jak niektórzy mówia :) Życzę wszystkim powodzenia tym którzy są przed egzaminem i nie zazdroszczę, bo stres straszny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mati161181@wp.pl Re: WORD Elbląg IP: *.centertel.pl 30.08.08, 20:54 Ja własnie skończyłem przygotowania do egzaminu na prawo jazdy - mam metlik głowie czy uda mi sie zdac egzamin -nie powiem widze sam że podczs kursu popelniałem drobne błedy ale jestem ambitnym człowiekiem i starałem sie je niwelowac mialem dobrych instruktorów bo dużo wymagali - a czy zdam okarze sie?????????????????? jeżeli moge prosilbym o jakies dobre rady jakich błedów nie popelniac itd piszcie na mój m-eil widnieje w tabelce autor Odpowiedz Link Zgłoś
piotrkasza1 Re: WORD Elbląg 31.08.08, 13:15 Mysle ze nie ma dobrych rad przed samym egzaminem ,trzeba wierzyc w siebie i nie słuchac porad przed samym egzaminem bo jak bedziesz stał na poczekalni to bedziesz słuchał stu porad ,wiec najlepiej nie wchodz w dyskusje bo zrobi ci sie mętlik w głowie ,a w twojej głowie zaistnieje nie pewnośc ... moja rada co do placu manewrowego to ..... nie badz sztywny i nie stosój sie do reguł skrecajac w prawo (pełny obrót kierownica) owszem jesli tak jestes wyuczony to tak rób ale jesli zobaczysz ze cos jest nie tak za bardzo zblirzyłes sie do pachołka lub lini to wcisnij hamulec i zrób korekte ,bo wystarczy tylko sekunda spuznienia i wjedziesz na pachołek (tak jak ja) wiec patrz na to co sie dzieje wokół ciebie ,co do miasta to przed jazda upewnij sie czy swiatła masz właczone i pasy zapiete ,kierownica nie zablokowana i czy dzrzwi nie sa otwarte i przed jazda zwolnij reczny hamulec patrz na lampki kontrolne,na miescie nie zapomnij o kierunkowskazach i ustawieniu sie przy manewrze skretu (w prawo z prawej strony ,w lewo bardziej na srodku) patrz na znaki i zajmowanie prawidłowego pasa ruchu np przy zawracaniu zawsze lewy pas ruch (patrz na znaki informacyjne ,pasy ruch)sa wane ,pamietaj ze przy parkowaniu w razie potrzeby mozesz poprosic o korekte itd to sa podtawowe rzeczy ...sam tez dwókrotnie nie zdałem egzaminu ale człowiek na błedach sie uczy .... stres robi swoje...mam nadzieje ze teraz zdam ,bo finansowo mnie te prawko wykonczy.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: WORD Elbląg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.08, 20:18 Uczulam na wyjazd z WORDU w Elblągu- ustąpić pierwszeństwa!! i nie korzystać z uprzejmości innych kierowców, kiedy machają ręką, by przejechać- wbrew przepisom, no chyba że egzaminator sam pozwoli na to. Egzaminatorzy zwracają dużą uwagę na zachowanie kierowcy podczas przejeżdżania przez przejście dla pieszych-kolega z kursu świetnie jeżdził na kursie a nie zdał, ponieważ wyprzedził rowerzystę na przejściu...Bardzo ważne jest tez patrzenie w lusterka, obserwacja tego, co dzieje się na drodze. No i oczywiście spokój, spokój i jeszcze raz spokój... życzę powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toldi.40 Re: WORD Elbląg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.08, 08:19 Wczoraj zdałem egzamin na kat C+E za drugim podejściem (na własne życzenie)i jestem mile zaskoczony postawą egzaminatorów .Niedawno jeżdziłem na egzaminy z córką zdała za 3 razem jak dodatkowo pojeżdziła z instruktorem i przestała się denerwować.Obserwowałem egzamin znajomego który już 7 raz oblał bo nie potrafił ruszyć na wzniesieniu, czy to też wina egzaminatora?Jako ciekawostkę dodam że na egzaminie ze mną był kursant który przeniósł dokumenty z Olsztyna bo twierdził że tam specjalnie go oblewali ,oczywiście tu też oblał nie potrafił sprząc przyczepy z samochodem a to jedna z podstaw na egzaminie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozenaaa Re: WORD Elbląg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 20:49 ja zdałam za drugim razem, pierwszy oblałam na łuku więc mam tylko pretensje do siebie. Jeden i drugi egzaminator był naprawdę ok . Ale widziałam jak jeden tak stresował grupę przy pokazywaniu świateł , że mi samej ciarki przeszły po plecach. Może ci co nie zdali niech naprawdę przemyślą swoją jazdę w większości przypadków chodzi o poważne błędy. Na wyjeżdzie z WORD-U trochę osób oblewa, nawet jak mąż czekał na mnie to się dziwił dlaczego - a kierowca z dużym stażem- dopiero jak mu powiedziałam o co chodzi to zrozumiał:)) Teraz jak juz sama jeżdzę , to wielu kierowcom zabrałabym prawko i może egzaminatorzy chcą utemperować takich "o jaki zemnie dobry kierowca" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Re: WORD Elbląg IP: *.adsl.inetia.pl 29.11.08, 12:57 Ja nie zdałam już trzy razy i za pierwszym razem trafił mi się taki egzaminator pan Langer miał wszystko gdzieś już na samym początku wiedziałam że nie zdam... a za 2 i 3 taki w pożadku Pan Mirosław Ossowski i nie winie go za to że nie zdałam po prostu za bardzo się zestresowałam i popełniłam głupie błędy nie żadne tam poważne , ale jednak błędy. Radze wszystkim niech nie słuchają zadnych głupot co ludzie opowiadają na poczekalni bo to tylko niepotrzebnie stresuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piechu Re: WORD Elbląg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.08, 09:32 ogólnie to nie jest źle, ja zdałam za drugim razem a mistrzem kierownicy to nie jestem...Fakt, to bardzo stresujace doświadczenie, ale jak człowiek potrafi zamienic paraliżujący strach na ten mobilizujący to da sobie rade=)Bardzo sympatyczny jest Pan Kołodyński jr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minka Re: WORD Elbląg IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.01.09, 13:28 Mnie egzaminował Pan Ryszard Kruk. Nie zdałam z własnej winy (stres) na łuku. Egzaminator ten jak wiekszość nie tryska radością, :P ale nie widziałam woli i chęci oblania mnie. To była moja wina. Aczkolwiek powiem szczerze mogliby stwarzać chociaż pozory miłych, bo ich miny stresują maksymalnie. Wiem natomiast, że sa egzaminatorzy, ktorzy gotowi rozchorować sie jak chociaż połowę kursantów nie obleją... Słyszałam nawet o przypadku, kiedy to jakis egzaminator (nie znam nazwiska) wyłączał mikrofon w czasie egzaminu i wrzeszczał na kursanta - NIE DAJCIE SIE! BIERZCIE ZE SOBĄ DYKTAFON! Wyłączenie mikrofonu przez egzaminatora moze nastąpić dopiero gdy egzamin jest zakończony. Inaczej egzamin zostaje PRZERWANY Z WINY EZGAMINATORA!!! MACIE PRAWO ZAŻĄDAĆ NOWEGO EGZAMINATORA JEŚLI TEN ŁAMIE W TAKI SPOSÓB PRZEPISY!A na tego można złożyć oficjalną skargę na piśmie. Pracownik państwowy NIE MA PRAWA wywierać presji na egzaminowanym, tym bardziej wrzeszczeć,czy ubliżać! Pmiętajmy o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezbędnik Re: WORD Elbląg IP: 109.243.160.* 04.06.10, 16:20 szanowna PANI minka - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tratata Re: WORD Elbląg IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.09.10, 18:11 mnie egzaminował pan olejnik, najlepszy egzaminator na jakiego mogłam trafic, miły i spokojny, każdemu życzę zeby na niego trafił, zdałam za pierwszym razem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: WORD Elbląg IP: *.malbork.mm.pl 03.01.09, 16:47 zdałam tam nie dawno.egzaminatorzy jak wszedzie tacy sami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszczola Re: WORD Elbląg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.09, 11:05 miałam dzisiaj egzamin 3.. nie zdałam i mowcie co chcecie kazdy sie myli ale egzaminator tez!! kobieta przed przejsciem dla pieszych stała, nie ruszyła noga a gdy przejechałam przez przejscie dla pieszych Pan egzaminator powiedzial ze przerywa egzamin.... poprostu szlag mnie trafił .. dlaczego!!! Przeciez pieszy nawet noga nie wykonał ruchu zeby wejsc na przejscie dla pieszych !! Były 3 osoby w mojej grupue, jedna zdała wiec co .. ja od razu byłam przegrana!! Naprawde nie zrobiłam nic zeby ten egzamin był przrwany a pan z wordu w rozmowie tel. kiedy dzwoniłam z zapytaniem jak sie odwołac był tak niemiły ze niech go szlag trafi!! I chyba jednak nie dowołam sie bo z ta mafia moze i sie nie wygra a tylko strace czas. Czy jest moze czarna lista Panow egzaminatorów??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 6 raz zdajacy Re: WORD Elbląg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.09, 21:17 Ja nie zdałem dwa tyg. temu w WORD Wa-wa bo na równorzędnym skrzyżowaniu przepuściłem kobietę która stała i czekała aby przejść. Pasów dla przejścia nie było wymalowanych tylko obniżone chodniki. Znaków że to przejście dla pieszych też nie było. Pan EXA uznał że ta staruszka nie miała pierwszeństwa, a ja widocznie nie znam przepisów ruchu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: WORD Elbląg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 19:24 oj widze ze ten pan wojtek to musi byc niezly przystojniacha tak go tu chwala ja mam egzamin we wtorek, jak uslysze witam panstwa mam na imie wojciech... to podskocze z radosci Odpowiedz Link Zgłoś
daria275 Re: WORD Elbląg 27.06.09, 18:53 Gość portalu: abc napisał(a): > oj widze ze ten pan wojtek to musi byc niezly przystojniacha tak go > tu chwala ja mam egzamin we wtorek, jak uslysze witam panstwa mam na > imie wojciech... to podskocze z radosci Hmmm, jakby to powiedzieć - ważne, że pan Wojciech D. to miły człowiek, który nie traktuje adeptów trudnej sztuki kierowania autem jak zła koniecznego... Powodzenia życzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: WORD Elbląg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 13:45 u państwa jest bardzo duża lista czarnych egzaminatorów i nie długo to ujrzy światła dziennego ponieważ najpierw będzie radio zet a następnie tvn .koledzy już mają parę ważnych nagrań Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: WORD Elbląg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 14:04 oblał mie bo pojechałem po krawęrzniku i po lini ciągłej tyłem autokaru nie było wyjścia albo linia ciągła albo zachacze samochód a uczyłem się jeżdzić na autosanie a na egzamin dali volvo 3metry dłuższe i większe gabaryty to jest najbardziej skorumpowany ośrodek w polsce masz znajomości i kase to do elbląga kamery po co tam łapówek nie dają sprawcie ich konta i jakimi samochodami jeżdżą za pęsie egzaminatora to nie możliwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: WORD Elbląg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 14:07 pęsia egzaminatora jest podobna do pęsi nauczyciela porównajcie jak żyje nauczyciel a jak egzaminator śmiechu warte nikt nie widzi jacy to łapówkarze co robi policja i nasz rząd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszczoła Re: WORD Elbląg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 19:30 moze zrobimy wykaz tych dobrych i złych Panów :))... bo sa i dobrzy. Miałam egzamin z Panem Mackiem .. nie pamietam nazwiska, młody chłopak, nie zdałam bo najechałam na linie ciagła na łuku wiec ewidentnie moja wina i juz ale chłopak był tak miły ze chciałam mu podziekowac za to jak rozmawiał ze mna i jak traktował. Naprawde wyrozniajacy sie, nie chamski ale kulturalny i widziałam ze zalezy mu zeby człowiek zdał a nie zeby nie zdał, a te staruchy z Wordy elblag powinni sie uczyc od niego sposobu podejscia do nas. Jak zdam a kiedys w koncu zdam napewno to pojde sobie pogadac z panem dyrektorem tego obiektu a jak nie to pojde wyzej i zapytam sie czy płaca im za chamstwo i gburowatosc czy za ocene czy sie nadaje czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: WORD Elbląg IP: 78.8.27.* 01.03.09, 17:27 Ja zdałam za pierwszym razem 24 lutego 2009 Jestem bardzo zadowolona:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiu Re: WORD Elbląg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 10:18 Tak ,chyba jesteś ładna,a może piękna.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: WORD Elbląg IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.08.09, 19:19 hahahaha ładna albo piękna , ale mnie to rozśmieszyło:))No tak powiem nie skromnie ,że niby jestem ładna albo piękna hahahha ale ogólnie jeżdziłam dobrze po placu i na mieście ponad 40min:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona... Re: WORD Elbląg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 14:36 "> pęsia egzaminatora jest podobna do pęsi nauczyciela <" Pęsia hahaha (niesamowite) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: WORD Elbląg IP: *.gprs.plus.pl 16.02.09, 12:48 A JA NIE ZDAŁAM NA PLACU-NA PASIE RUCHU. A DLACZEGO? BO NERWY MNIE ZJADŁY. PIERWSZY RAZ POJECHAŁAM DOBRZE-DO PRZODU I DO TYŁU,TYLKO SAMOCHÓD STAŁ POZA POLEM.MIAŁAM TO ZADANIE POWTÓRZYĆ I JUŻ Z NERWÓW NIE UDAŁO SIĘ. TERAZ BĘDĘ ZDAWAĆ DRUGI RAZ I NIE WIEM JAK POZBYĆ SIĘ NERWÓW? A EGZAMINATOR BYŁ PRZYSTĘPNY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: WORD Elbląg IP: *.gprs.plus.pl 25.02.09, 16:07 NO I NIE ZDAŁAM DZISIAJ DRUGI RAZ. TYM RAZEM PLAC ZALICZYŁAM I NAWET PÓŁ GODZINY JEZDZIŁAM,DOPÓKI NIE TRAFIŁAM NA PRZEJŚCIE DLA PIESZYCH.JECHAŁAM POWOLI,BO WIDZIAŁAM TYCH DWÓJKĘ LUDZI,KTÓRZY SOBIE ROZMAWIALI,I RAPTEM WESZLI OBOK PRZEJŚCIA-NIE ZDĄŻYŁAM ZAHAMOWAĆ,BO EGZAMINATOR TYLKO NA TO CZEKAŁ. EGZAMINATOR TYM RAZEM,NIE BYŁ PRZYSTĘPNY-BYŁ JUŻ WYMIENIANY W POSTACH.DZIEWCZYNA ZDAJĄCA RAZEM ZE MNĄ U TEGO PANA POLEGŁA NA TYM SAMYM. CHYBA JAKIŚ MANIAK,ALBO WIE,ŻE NAJŁATWIEJ NA TYM OBLAĆ. CHCIAŁABYM JUŻ ZDAĆ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: WORD Elbląg IP: *.elblag.dialog.net.pl 25.02.09, 17:40 Ja dzisiaj zdałem za 3 razem, egzaminował mnie pan Biedluński czy jakoś tak. U niego chyba wszyscy zdali, bo ja popełniłem parę błędów, a mimo to zdałem. Tak więc ten pan jest u mnie na białej liście. Na tą listę fajnych egzaminatorów mogę zaliczyć też pana Ludwiczaka... Co do czarnej listy do na pierwszym miejscu znajduje się nikt inny jak pan Kruk, z prostego względu - najbardziej wymagający facet ze wszystkich. Dziwię się tylko jednej rzeczy - że po zdaniu egzaminu możesz łamać przepisy, tzn. masz ograniczenie prędkości do 40 a jedziesz 50... Tak też na pewno robią nasi kochani egzaminatorzy którzy każą nam przestrzegać przepisów a sami tego nie robią (jak zresztą każdy kto zda egzamin)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Youko Re: WORD Elbląg IP: *.elb.vectranet.pl 28.02.09, 10:35 a ja zdałam za pierwszym razem! U Pana Bacławskiego. Cholernie się bałam, bo na początku....przepytał mnie z przebiegu egzaminu! Zaskoczył mnie tym "ustnym" egzaminem. Ale zdałam! Próbował mnie złapać - to drzwi na placu nie domknął, kręcił po jednokierunkowych i manewrował na linie ciągłe. Podczas egzaminu /cholerne godziny szczytu, jeśli o takich w E-gu można mówić - piątek 15.30/ wleciał mi na pasy koleś gadający przez komórkę, ale cały czas powtarzałam sobie spokojnie, powoli. Potem wymusili mi pierszeństwo, ja po hamulcach, egzaminator po klaksonie. Chyba dobrze, że nie odwrotnie ;) Jestem przeszczęśliwa, a egzaminatora o mało na koniec nie ucałowałam! Choć przystępny nie był. Zdaje się nawet, że kiedy nie zrozumiałam komendy i dopytałam, szepnął "durna". Ale i tak go kocham!!!! Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: WORD Elbląg IP: 78.8.27.* 01.03.09, 17:25 Witam wszystkich!!! Ja zdawałam egzamin 24.02.09 i jestem barrrdzooo zadowolona bo zdałam za pierwszym razem:))) Niestety nie znam imienia ani nazwiska egzaminatora ale był młody wysoki miał czarne włosy i ogromnie miły - byłam mile zaskoczona:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: WORD Elbląg IP: *.elb.vectranet.pl 07.03.09, 12:50 Ja zdałam za 2 razem, pierwszy egzamin oblany z mojej winy- potrąciłam pachołka na łuku, egzaminował mnie p. Ludwiczak. Drugi (i ostatni na moje szczęście) egzamin miałam z takim młodym, czarnym, z 2-dniowym zarostem xD egzaminatorem, na maxa miły-widać po twarzy, dawał mi proste zadania (nazwiska nie pamiętam, ale chyba coś na "D"). Popełniłam kilka błędów za które u innych bym pewnie oblała. Ale normalne, że każdy, nawet dobry kierowca, popełnia błędy!! Oby więcej takich egzaminatorów:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edi Re: WORD Elbląg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.09, 17:08 Ja zdawałem tego samego dnia ale niestety oblałem ale egzaminator był wporzo kolo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domachowski przem Re: WORD Elbląg IP: 77.255.24.* 16.03.09, 20:16 Witam opowiem o swoich sytuacjach na ktorych oblewam egzaminy... 1. nie powiedzialem swiateł ... było dla mnie wazne by tylko zdać teorie ... 2. wyjechałem z placu ... jade i egzaminator kaze mi zawrocić za poźno się domyslilem i nie zjechalem na pas ... zajełem tak jakby dwa pasy .. 3. kazano mi skręcić w prawo był zakaz ominełem skrzyrzowanie wjeźdzam w uliczkie a tam zakaz wjazdu Specjalnie ? 4. wyjazd z wordu kierowca kiwał mi bym jechal podjechałem do osi spytałem czy mogę jechać powiedział ze nie (TAK MI KAZAŁ INSTRUKTOR JAZDY ) a egzaminator mi przychamował . 5. za szybko ruszyłem gdy na torach sie bariery podnosiły przed 4 i 5 egzamin miałem z tym samym egzaminatorem przed 5 egzaminem miałem wykupione 2 godziny jazdy ... i sam instruktor mi powiedzial ze nie wie dlaczego oblewam egzaminY przeciez ja umiem jeździć lepiej niż ci co jeźdzą po ulicach .... fakt faktem .. moje błędy w środę następny egzamin o 14 : 00 wykupie sobie godzinę jazdy . nie rozumiem jednego ... w całym egzaminie można postąpić dwa błędy a mi zaden egzaminator nie dał 2 szans ... ZDANIE EGZAMINU TO LOTERIA ... KTOREJ NIE DA SIE KUPIĆ ZYCZE WSZYSTKIM BY NIE MIELI TAKIEGO PECHA JAK JA ... POZDRAWIAM I PRZEPRASZAM ZA BLĘDY, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komarek Re: WORD Elbląg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 09:22 masakra ja zdaje w piątek 20 marca 3 raz jazdę. Uwalają za co chcą. Ja za 2 razem jeździłem 1,5 godziny i dopiero jak wróciłem do ośrodka i zaparkowałem na placu i tam mi powiedział ze oblałem, powodem było nie wyprzedzenie w mieście ciągnika. jechałem z prędkością około 45 na godzinne. powodzonka życzę wam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość ... Re: WORD Elbląg IP: *.gprs.plus.pl 25.03.09, 14:52 Ja zdałam za 6 razem i jeszcze to do mnie nie dociera. Powiem szczerze, że egzaminatorzy są ok. To nieprawda, że są opryskliwi... Co prawda mogliby troszeczkę przymknąć oko na drobiazgi... no ale niestety tak nie jest... Kamery chyba robią swoje. Jak większość z was się stresowałam, myslałam, że po prostu jestem jakimś głąbem, ale wreszcie zdałam. I jestem z tego dumna. 6 raz, ale bynajmiej wiem, że zrobiłam to o własnych siłach i na to zasłużyłam. Życzę wszystkim powodzenia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: WORD Elbląg IP: 78.8.27.* 23.07.09, 22:17 jutro egzamin ja wiem , ze skonczy sie na teorii ja jestem gamon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Re: WORD Elbląg IP: *.elblag.vectranet.pl 02.04.09, 22:45 bo zeby zdac to trzeba 10 razy pomyslec nad wyborem egzaminu;-))) ja wybralam boss i dupa 3 razy oblalam poszlam na doskonalenie do adama i zdalam za 1 razem znaczy sie za 4 ale chodzi o nauczenie zatem boss to pomylka byla wieklka i strata kasy;(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: WORD Elbląg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.09, 00:03 no na pewno! u adama kupiłaś 5 godzin i on Cię wszystkiego nauczył...? bzdury piszesz... nie miałaś szczęścia wcześniej i już. trzeba trafić na swojego egzaminatora i każdy zdaje. jak nie za pierwszym to za drugim aż do skutku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: WORD Elbląg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 10:24 ja mam egzamin we wtorek 21 kwietnia to drugie podejscie nie wiem jak to wytrzymam na sama mysl mnie skreca w zoladku spac nie moge boje siie ze znowu poleje na rekawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszekju Re: WORD Elbląg IP: *.ib.tcz.pl 26.04.09, 14:22 Czesc i jak zdane jak tak to moje gratulacje jesli nie to przykro mi wraz z toba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: WORD Elbląg IP: *.elblag.vectranet.pl 26.04.09, 19:17 oblaneeeeeeeeeeee ;(((((((((((((((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didi Re: WORD Elbląg IP: 82.177.29.* 05.05.09, 14:35 czesc a ja zdawałam 2 lata temu 3 razy oblane teraz wykupie z 10 godz i znowu podchodze i mam obawy ze juz zapomnialam jazdy do testów jak usiadłam to robie błędy a dwa lata temu zero błędów na testach i stres juz mnie dopada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matka Re: WORD Elbląg IP: *.ib.tcz.pl 07.05.09, 10:52 A ja właśnie wczoraj zdałam;) za pierwszym razem! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz Re: WORD Elbląg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.09, 20:14 Ja zdałem 6.05.2009 za trzecim podejsciem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B@rtek Re: WORD Elbląg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 18:20 Ja dzisiaj zdałem w Elblągu egzamin. Było to moje drugie podejście, za pierwszym oblałem z własnej winy bo stres mnie zjadł. Co do egzaminatorów to nie mogę powiedzieć złego słowa. Zarówno za pierwszym jak i drugim razem były to osoby kulturalne i miłe. Faktem jest, że może czasem trafi się osoba, która chcę oblać i to zrobi... Natomiast normalką stało się już gadanie " oblałem przez egzaminatora" często jest to najłatwiejsze usprawiedliwienie... Trzeba jeździć tak aby nie dać możliwości oblania... A jeśli mimo idealnej jazdy ktoś nas obleje zawsze można się odwołać. Ja z Wordem Elbląg nie kojarzę niczego złego i życzę wszystkim tego samego. A dla przystępujących do Egzaminu jedna podstawowa rada... Wyluzujcie się i nie słuchajcie żadnych rad osób w poczekalni... W ogóle nie gadajcie z nikim a jeśli już to nie o egzaminach :) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mantenka Re: WORD Elbląg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.09, 16:38 Hej!Ja zdalam wczoraj:)to bylo moje 4 podejscie i nie mialam wielkich nadziei ze zdam,nawet chcialam zrezygnowac:)Co do egzmainatorów to z tymi 4 co ja mialam egzamin nie zarzucilabym nic-w zadnym wypadku specjalnie nie oblewaja-aczkolwiek sadze,ze gdyby byli milsi i pstawili sie w naszej sytuacji byloby o niebo lepiej Ostatni egzmainator probowal mnie zmylic liniami ciaglymi,zakazami skretow itd,troche pokrzyczal nawet,ale nie dalam sie:) Nie poddawajcie sie:)Tzra walczyc do samego konca i najwazniejsze miec do tego pozytywne podejscie i sie nie stresowac choc wiem ze to nie latwe:)Zycze powodzenia przyszlym kierowcom:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: WORD Elbląg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.09, 18:15 a ja uwazam ze trzeba dobrze wybrrac szkole jazdy , sama zdalam za 9!!!! razem juz myslalam zeby dac sobie spokoj, ale kolega polecil mi OSK Korel na Hetmanskiej- dokupilam tam sobie 9 godzin i zdalam - DZIEKI EWA!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: WORD Elbląg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.09, 00:06 no tak... Ewa to uczy po 10 razy zdają, tak to jest jak ktoś majtki sprzedawał to niech dalej je sprzedaje, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wystraszona Re: WORD Elbląg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.09, 10:55 tak czytam te opinie i coraz bardziej sie boje mam egzamin za 3 dni , wielu z was chwali pana Dziewulaka ale z moim szczesciem to pewnie na niego nie trafie, to moje pierwsze podejscie , jeszcze stres podwojny bo testy ale z tym raczej dam rade, zeby tak trafic na tego pana moze wtedy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: WORD Elbląg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.09, 08:57 A ja dwa tygodnie temu zdałam egzamin za 4 razem. Egzaminował mnie Pan M. Ossowski. I bardzo się cieszę że w końcu mi się udało:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczesliwa Re: WORD Elbląg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.09, 15:47 a ja zdalam dzisiaj za 4 razem, zlego slowa nie powiem na elblaskich egzaminatorow /no z wyjatkiem jednego czarnego kruka/ super ludzie nie stresuja jasno wydaja polecenia, dzisiaj jezdzilam z panem wojtkiem niestety nazwiska nie pamietam ale naprawde pomogl mi jak tylko mogl jestem mu strasznie wdzieczna, trzymam kciuki za wszystkich ktorzy egzamin maja jeszcze przed soba, musicie jakos zapanowac nad stresem i nie sluchac glupot jak to egzaminatorzy specjalnie oblewaja to sa bzdury ja za kazdym razem robilam blad dosc powazny, raz wymusilam pierwszenstwo drugi raz smyknelam na czerwonym bo sie zwyczajnie na psa zagapilam , a raz na luku mi ie poszlo, ale za kazdym razem egzaminatorzy byli naprade przemili, owszem wymagajacy bo taka praca musza sprawdzic czy umiem jezdzic ale napewno nie zlosliwi POZDRAWIAM EGZAMINATOROW Z WORD ELBLAG /SZCZEGOLNIE PANA WOJTKA/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: WORD Elbląg IP: *.malbork.mm.pl 31.08.09, 23:09 Dziś 9.30 egzamin praktyczny powtórkowy...oczywiście...sama,bez obecnosci osob ktore wspierają duchowo..nikomu nie powiedziałam o egzaminie... czekam ..stres czuje jak narasta..przychodzi pan egzaminator jeden ,drugi..trzeci wyczytuje mnie.,,jestem przerazona czytajac jego nazwisko na plakietce P,Kruk..nasluchalam sie troszke...i tu musze powiedziec ze bardzo mile mnie zaskoczył..łuk bez problemow ..gorka -zapanowanie nad noga ktora drżala bylo nie lada wyzwaniem ale udalo sie i wyjazd na miasto..jeździłam 40 minut..parkowanie prostopadle dwa razy cofanie..bywaly momenty krytyczne-noga dawala o sobie znac..ale wytrwalam..wjechalam na plac !!! JAKIEZ TO UCZUCIE GDY SIE WJEŻDZA ! az łzy mi poplynely i bardzo dziękuje Panu Krukowi poniewaz zachował sie życzliwie i okazal sie serdecznym człowiekiem serdecznie pozdrawiam Pana Kruka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3m Re: WORD Elbląg IP: *.chello.pl 02.06.09, 23:13 wczoraj zdalem, za 4 razem, wczesniej oblalem z mojej winy - 2razy na łuku gdyz w mojej szkole mnie do tego za bardzo nie przygotowano, wiec poszedlem do innej szkoly na doszkolenie, pozniej oblalem za nie ustapienie pierszenstwa pieszemu na oznakowanym przejsciu dla pieszych, wiadomo stres mnie zjadl, tutaj nie bylo bledow egzaminatora. Ale za to dzisiaj zdalem co mnie cieszy bo na dodatek zdalem egzamin w miescie ktorego w ogole nie znam gdyż mieszkam w Trojmiescie, egzamin w Elblagu skusil mnie dlatego gdyz czas oczekiwania wynosi zaledwie 2 tygodnie Grunt to sie nie stresowac, mozna sprobowac sie odstresowac przez rozmowe z egzaminatorem na jakis temat to pomaga przezwyciezyc stres, no i oczywiscie trzeba sie rozgladac na drodze, patrzec na znaki poziome i pionowe, panowac nad samochodem, ustepowac pierszenstwa (przedewszystkim pieszym na oznakowanych przejsciach dla pieszych!), ogolnie starac sie nie dawac egzaminatorowi powodu do oblania egzaminu Pozdrawiam i zycze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Już kierpwca:) Re: WORD Elbląg IP: *.elblag.vectranet.pl 06.06.09, 11:26 Hej! Ja zdałem wczoraj egzamin w E-gu.Nie ma co narzekać,wcześniej zdawałem w Zielonej Górze i tam to jest hardcore:P Ktoś tutaj napisał,że Boss nie przygotowuje dobrze do egzaminu.Jeśli chodzi o mnie to naprawdę są dobrzy.Instruktor nie jedzie z tobą,aby "zaliczyć" tą godzinę tylko tłumaczy co i jak.Pyta się co chciałbyś robić,gdzie pojechać itd. Mam o nich jak najlepsze zdanie:) Co do egzaminu to wcześniej na 11 miałem jazdę.O 12.30 miałem mieć egzamin.Wpadam do WORDu,zjadłem Grześka(wafelka oczywiście) bo podobno czekolada obniża stres.Zamuliło mnie,ale zjadłem całego.poszedłem do poczekalni i czekam...Spaliłem pare fajek(o dziwo stres minął i strasznie mi się chciało śmiać z tych co tak strasznie przeżywali:) Nagle przychodzi kolo i wyczytuje mnie.Taki wysoki,po 30 stce,łysy i w ciemnych okularach.Nie wyglądał na miłego,ale pozory...Plac bez problemów.Pózniej miasto,parkowanie skośne,zawracania z wykorzystaniem infrastruktury,pózniej zawracanie na rondzie i...na Gdańsk ekspresówką i 110 km/h! :))) Wyjechałem z drugiej strony Ega i do wordu:) Patrze a on ma jaką kartkę z Nkami.Myśle sobie lipton.A on do mnie: "Przykro mi proszę pana,ale niestety...już się więcej nie zobaczymy" :))) Wspaniałe uczucie:D Tak więc nie przejmujecie się.jeśłi potraficie jeździć to na pewno w końcu zdacie.Powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kierowca Re: WORD Elbląg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 12:27 Ja też uczyłam się w Bossie ale prawko zdawałam w grudniu i tez za pierwszym razem zdałam:) egzamin stresujący ale było dobrze:)najgorsze to są chwile jak czeka się w poczekalni i słucha się tych historii ludzi którzy zdają prawko 7 albo 10 raz:D nie wiem jak oni to robią że nie zdają:D:D:D Polecam szkołę nauki jazdy Boss naprawdę dobrze przygotowują:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olcia Re: WORD Elbląg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 13:28 Ja zdałam w poniedziałek 8ego czerwca 2009:) Za drugim razem. Za pierwszym nie zdałam bo uderzyłam przodem w pachołek;) Egzaminował mnie wtedy Pan Bobel. Bardzo przyjemny egzaminator.Aż szkoda, że tak szybko się z nim pożegnałam;). Poniedziałek...7 rano, myslałam że sobie trochę poczekam, zapalę spokojnie, a tu chyba 2 minuty po woła mnie egzaminator...juz jak usłyszałam jego głos to mi serce do gardła podskoczyło, myślę sobie, no ładnie, juz po mnie. Tu wszystko szybko, nie marnujemy czasu itd. Ku mojemu zaskoczeniu Pan Osowski (bo tak się zwie egzaminator, od którego usłyszałam: WITAM W GRONIE KIEROWCÓW) okazał się cichym, spokojnym, obiektywnym, niegroźnym egzaminatorem:)Co tam, że łuk musiałam powtarzać, i parkowanie też;/ *ciamajda ze mnie:P Przy łuku nie wjechałam w kopertę przodem, bo bałam się, że znowu uderzę, jak za pierwszym razem, za drugim jakoś poszło, cud po prostu, a parkowanie za pierwszym nie zaliczone, bo zapomniałam o kierunku;/Stres...Mimo wszystko CUDEM zdałam:) I życzę Wam, żebyscie również mieli tyle szczęścia, co ja;) Odpowiedz Link Zgłoś
patidomek111 Re: WORD Elbląg 10.06.09, 14:04 dlaczego obwiniacie o to egzaminatorów ze nie zdaliście egzaminu przecież jesli bedziecie jechać dobrze to zdacie Egzaminator musi wykonywac swoją prace A jak myslicie jesli by kazdego przepuszczali to co by sie dzialo na drogach bylaby katastrofa! Najwiecej kierowców młodych robi wypadki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anc Re: WORD Elbląg IP: *.cdma.centertel.pl 15.06.09, 22:19 czy ktoś juz zdawał egzamin na nowych warunkach jak to wygląda w teorji i praktyce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonm Re: WORD Elbląg IP: 88.220.111.* 16.06.09, 21:40 Ogólnie sa to zmiany kosmetyczne rózni sie tylko tym ze nie trzeba robic całej Obsługi tylko dwa wybrane elementy(wylosowane z kartek),egzamin moze byc zakonczony po 25 min(ja skonczyłem po 27) Odpowiedz Link Zgłoś
daria275 Re: WORD Elbląg 16.06.09, 22:53 Niech i ja się pochwalę – zdałam dziś za pierwszym razem J co więcej – moje dotychczasowe kontakty z samochodami i szeroko rozumianą motoryzacją wynoszą w całym moim 26-letnim życiu...30 godzin jazdy. Przed zapisaniem się na kurs nigdy nawet nie siedziałam na fotelu kierowcy, na pierwszych zajęciach praktycznych instruktor musiał tłumaczyć mi, gdzie gaz, gdzie hamulec... Ale do rzeczy: egzamin miałam o 11.30 – teoria to formalność, 0 błędów i w zasadzie po tej części byłam gotowa iść do domu, bo co do części praktycznej nie miałam większych złudzeń... Na wywołanie czekałam do 12.50, wylosowałam światła mijania i sprawdzenie sygnału dźwiękowego, potem rękaw (do poprawy, bo za pierwszym razem nie zmieściłam się w polu zatrzymania przy cofaniu), górka bez kłopotów i ruszam na miasto o 13.09. Egzaminował mnie p. Dziewulak (czyżby to ten sam „Wojtek”, którego ktoś już tu wyżej tak miło wspominał?). OK., nie pretenduję do zaszczytów mistrza kierownicy, ale obiektywnie przyznaję, że miałam wyjątkowo proste zadania – parkowanie prostopadłe w łatwym i niezatłoczonym miejscu, mało jednokierunkowych ulic, zawracanie na skrzyżowaniu robiłam na rondzie, obyło się bez „podwójnych” poleceń typu: „na najbliższym skrzyżowaniu w lewo, potem w prawo” itp. Nie ustrzegłam się oczywiście drobnych błędów, ale pan egzaminator był naprawdę miłym i przystępnym człowiekiem, udzielił mi paru wskazówek. Jako że o przebiegu egzaminu informują teraz na bieżąco, wiec jak już obraliśmy trasę powrotną w okolice WORDu, to byłam pewna swego...no, prawie pewna, bo zawsze przecież można się wyłożyć... Uwierzcie, można zdać za pierwszym razem. Pozdrawiam Pana Wojtka i wszystkich obecnych i przyszłych kierowców J Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wróbelek1818 Re: WORD Elbląg IP: *.malbork.mm.pl 18.06.09, 13:03 kto ma egzamin 22 czerwca na okkolo godz. 14??Powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do wrobelka Re: WORD Elbląg IP: *.elblag.vectranet.pl 19.06.09, 17:24 czes wrobelek ja mam egzamin ale na 1 starsznie sie boje;( powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wróbelek Re: WORD Elbląg IP: *.malbork.mm.pl 21.06.09, 07:58 Nie streś się ^.^ będzie gites :)powodzenia również życze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonm Re: WORD Elbląg IP: 88.220.111.* 21.06.09, 17:41 Wróbelek napisz czy zdałas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: WORD Elbląg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 17:53 witam wszystkich juz kierowcow i tych ktorzy dopiero nimi beda, ja zdawalam egzamin 4 razy, udalo sie z panem Wojtkiem o ktorym zreszta we wczesniejszych wypowiedziach mozna przeczytac same mile rzeczy, rzeczywiscie jest to swietny egzaminator , na egzaminie mialam wrazenie ze ten pan wie w jakim jestem stresie i do konca zycia bede mu wdzieczna za jego zyczliwosc, ale moi drodzy oprocz tego ze trafi sie na fajnego egzaminatora trzeba jednak pokazac na egzaminie ze sie umie jezdzic, nie kupuje tych bajek typu oblal mnie bo to kawal dziada, mam wrazenie ze niektorzy wymyslaja te dziwne historie tylko po to zeby znalezc usprawiedliwienie dla swoich watpliwych umiejetnosci. Ja zdawalam 4 razy i naprawde egzaminatorzy sa super, serdecznie pozdrawiam pana Szykucia, pana Ossowskiego- atmosfera na egzaminie super oblalam tylko i wylacznie z wlasnej winy, a co do pana Ossowskiego to na koniec dal mi pewna rade i jestem pewna ze to pomoglo mi zdac za 4 razem. Ja juz pomykam moim autkiem , zycze wszystkim ktorzy maja egzamin przed soba powodzenia, pamietajcie najwazniejsze to sie nie stresowac, wiem wiem latwo powiedziec ale jakos musicie nad tym zapanowac bo stres tak potrafi zjesc ze sie robi glupie bledy i po egzaminie-oblane!!!!! Dacie rade!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kari.24 Re: WORD Elbląg 25.06.09, 20:20 Też uważam, że egzaminatorzy z Elbląga są w porządku. Zdawałam pięć razy (5 ostatni)i co do wcześniejszych czterech podejść to oblewałam tylko z własnej winy. I myśle, że ten egzamin można oblać tylko z własnej winy. Żeby zdać to też nie trzeba pojechać idealnie, bo parę drobnych błędów mi się zdażyło, a mimo to zdałam. 100% uwagi przy tym co się robi i wiara w siebie przede wszystkim i da radę wrócić do WORDu za kierownicą. Każdemu się kiedyś uda, więc nie poddawajcie się.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PCP Re: WORD Elbląg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.09, 20:17 Witam moze mi ktos podpowiedziec na co trzeba najbardziej uwazac zdajac w elblagu??swoje jazdy mialem po gdansku lecz mimo to zdecydowalem sie zdawac w egu.Zyje w przekonaniu ze wystarczy patrzec na znaki i w miare dobrze panowac nad samochodem i wystarczy zdac gdyz Elblag nie jest tak trudnym miastem do jazdy jak Gdansk,wiec jesli ktos ma ochote mnie przestrzec to bardzo by mnie to ucieszylo:)Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
daria275 Re: WORD Elbląg 28.06.09, 23:19 Ja długo wahałam się między Gdańskiem a Elblągiem - zdecydowałam się na Elbląg głównie ze względu na czas oczekiwania na egzamin (dwa tygodnie wobec prawie dwóch miesięcy w Gdańsku...) i nie żałuję, bo zdałam za pierwszym razem. Z tego co słyszałam egzaminatorzy w Elblągu lubią wydawać "podwójne" polecenia przy skręcaniu, żeby sprawdzić czy po wykonaniu pierwszego manewru od razu ustawisz się na odpowiednim pasie do kolejnego skrętu Odpowiedz Link Zgłoś