Dodaj do ulubionych

Wałęsa non grata? Wenezuela zaprzecza, ale...

02.11.08, 18:49
bolszewik rzadzacy Wenezuelą nie jest przychylny Wałęsie, nic
dziwnego.
Obserwuj wątek
    • szfindel Nie dziwota, ze nie ochronia Walesy 02.11.08, 18:55
      no jakby Walesa mial im dac taka opozycje jak nam i zafundowac im taka
      "demokracje" jak nam to sie nie dziwie, ze nie zapewniaja mu ochrony. A swoja
      droga to jest bardzo ciekawe. SB-kow to on sie nie bal, mogli mu "podskoczyc"
      taki byl twardziel. Ale boi sie pojechac bez obrony do Wenezueli.
      • kropekuk1 Re: Nie dziwota, ze nie ochronia Walesy 02.11.08, 19:10
        Szfindel zaszfindlował i jak przystało na szfindla zeszfindlił się
        zupełnie.
        • katolik_polski1 Che Gewara to dla nich przyklad ! 02.11.08, 19:15
          Inny kontynent inne obyczaje .
          Walesa to dla nich czlowiek z innej planety.
          Prezydent Brazylii tez nie chce sie z nim spotkac !
          • gamon0 Krótko mówiąc - nie lubią tam za bardzo Wałęsy... 02.11.08, 19:29
            :)))

--
            PO to kicz popkultury żerujący na ciemnocie ludu.
          • pantanal A cóz ty tak kibicujesz amerykańskim komuchom? 02.11.08, 20:28
            katolik_polski1 napisał:

> Inny kontynent inne obyczaje .
            > Walesa to dla nich czlowiek z innej planety.
            > Prezydent Brazylii tez nie chce sie z nim spotkac !
        • szfindel No widze, ze znalazl sie niezly analizator 02.11.08, 19:15
          kropekuk1 napisał:

> Szfindel zaszfindlował i jak przystało na szfindla zeszfindlił się
          > zupełnie.

I zrozumial wszystko doglebnie
          • katolik_polski1 USA doi Ameryke Lacinska jak kiedys ZSRR Polske ! 02.11.08, 19:25
            Dlatego taki pomagier jak Walesa nie jest im potrzebny .
            Oni sa zdania ,ze obecna Rosja da im odetchnac .
            • pantanal Widzę moherku twoją miłość do komuchów! 02.11.08, 20:29
              katolik_polski1 napisał:

> Dlatego taki pomagier jak Walesa nie jest im potrzebny .
              > Oni sa zdania ,ze obecna Rosja da im odetchnac .
              • katolik_polski1 Re: Widzę moherku twoją miłość do komuchów! 02.11.08, 20:54
                A ja widze twoja milosc do mojej tylnej czesci ciala :)
                • pakulec fuj co za grzeszne mysli katoliku? 02.11.08, 20:58
                  czyżbyś był adoratorem biskupa Paetza?
                  • carpaccio4 Re: fuj co za grzeszne mysli katoliku? 02.11.08, 21:01
                    pakulec napisał:

> czyżbyś był adoratorem biskupa Paetza?

zazdrość, przez ciebie przemawia. a to grzech. i nie będziesz ty spokojnie spał.
                    • pakulec jesteś katolikiem? 02.11.08, 21:04
                      no brawo carpaccio - przyznałes się ;-)
                      myslisz że w jak sobie zrobisz klona to bęcdzie cię więcej ?
                      • carpaccio4 Re: jesteś katolikiem? 02.11.08, 21:12
                        pakulec napisał:

> no brawo carpaccio - przyznałes się ;-)
                        > myslisz że w jak sobie zrobisz klona to bęcdzie cię więcej ?

po pierwsze, jakiego niby klona? po drugie czy to ważne kim jestem? to ty jesteś
                        polalakiem i nie masz prawa drwić z hierarchy. nawet gdyby był miłośnikiem tego
                        co cię kręci a nie chcesz się do tego przyznać. no chyba, że jesteś zwolennikiem
                        kasy fiskalnej na tacy to z góry przepraszam. a jak jeszcze będziesz propagował
                        zemną takie imprezki to już mogę powiedzieć, że cię lubię.
                        tokyobynight.pl/2006/04/wito-penisa.html
                        • pakulec głos miłośnika Paetza ;-) 02.11.08, 21:14
                          marzysz aby zatopił w tobie swoje kropidło?
                          aż dziw ilu w kościele katolickim jest zboków ;-)
                          • carpaccio4 pakulec, ty czegoś nie łapiesz 02.11.08, 21:29
                            to, że masz taki a nie inny światopogląd to twoja sprawa. po co jednak
                            projektujesz przy tym swoje problemy i frustracje na innych, uważasz, że każdy
                            kto ma inne zdanie to parówa peca lub jakiś przysłowiowy pisior. świat nie jest
                            czarno biały. a może ty po prostu prowokujesz swoją postawą? wtedy musiał bym
                            zacząć wierzyć komuś, kto powiedział, że jesteś jórkiem. albo raczej jego marną
                            kopią.
                            • pakulec za to ty łapiesz doskonale 02.11.08, 21:32
                              można powiedzieć biskupa za nogi - albo trochę wyżej ;-)
                              tak na marginesie czy Wielgusa też kochasz?
                              chodzi mi o tego SBeka nie o TWWielgusa który tu na forum bywA ;-)
                              • carpaccio4 Re: za to ty łapiesz doskonale 02.11.08, 21:43
                                pakulec napisał:

> można powiedzieć biskupa za nogi - albo trochę wyżej ;-)
                                > tak na marginesie czy Wielgusa też kochasz?
                                > chodzi mi o tego SBeka nie o TWWielgusa który tu na forum bywA ;-)

zwieracze ci puszczają? zachowaj klasę. jeśli ją kiedykolwiek miałeś. z jakiego
                                powodu mnie obrażasz?
                                • pakulec Re: za to ty łapiesz doskonale 02.11.08, 21:45
                                  wcale cie nie obrażam - no chyba że uświadamianie ci kim jesteś tak
                                  cię wzburza - na to juz nic nie poradzę
                                  • carpaccio4 Re: za to ty łapiesz doskonale 02.11.08, 21:54
                                    pakulec napisał:

> wcale cie nie obrażam - no chyba że uświadamianie ci kim jesteś tak
                                    > cię wzburza - na to juz nic nie poradzę

nie wiem z kim mam do czynienia, ale wiem na pewno, że jesteś jedną z ostatnich
                                    osób, która mogła by uświadamiać mi kim jestem. od tego są rodzice, przewodnicy
                                    duchowi, ale na pewno nie jakaś przybłęda internetowa o nicku "pakulec" z
                                    kompleksem niechcianego chłopczyka w wieku post balzakowskim. straszna ta polska
                                    starość. zagryziecie się sami na wzajem w imię cudzych interesów. może nie
                                    cudzych bo to na waszym podwórku wszystko się odbywa. i w sumie sami tę żabę
                                    połykać będziecie. powodzenia.
                                    • pakulec hehehe przewodnicy duchowi ;-))))) 02.11.08, 22:13
                                      arcybiskup Paetz i Buskup Wilegus - tylko pozazdr5ościć takich
                                      przewodników ;-)
                                      • carpaccio4 Re: hehehe przewodnicy duchowi ;-))))) 03.11.08, 00:24
                                        ni jestem zainteresowany kto cię dyma w zad. twoja sprawa.
                                • don_lope_de_aguirre Re: za to ty łapiesz doskonale 12.11.08, 20:06
                                  ## carpaccio4 napisało:
                                  ##
                                  ## pakulec napisał:
                                  ##
                                  ## > można powiedzieć biskupa za nogi - albo trochę wyżej ;-)
                                  ## > tak na marginesie czy Wielgusa też kochasz?
                                  ## > chodzi mi o tego SBeka nie o TWWielgusa który tu na forum bywA ;-)
                                  ##
                                  ## zwieracze ci puszczają? zachowaj klasę. jeśli ją kiedykolwiek miałeś. z jakiego
                                  ## powodu mnie obrażasz?

Tu, w tej Izbie przedstawiciele mojego rządu każdego miesiąca, powtarzam, każdego miesiąca będą informowali Wysoką Izbę i polską opinię publiczną o kolejnych decyzjach likwidujących przywileje władzy, przywileje prawne i materialne.
                                  wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4701279.html
                                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86718064&a=86721954

• pantanal Kropekuk, witam. Jak zwykle masz rację. 02.11.08, 20:27
          kropekuk1 napisał:

> Szfindel zaszfindlował i jak przystało na szfindla zeszfindlił się
          > zupełnie.
      • norik Re: Nie dziwota, ze nie ochronia Walesy 02.11.08, 21:12
        szfindel napisał:

> no jakby Walesa mial im dac taka opozycje jak nam i zafundowac im taka
        > "demokracje" jak nam to sie nie dziwie, ze nie zapewniaja mu ochrony. A swoja
        > droga to jest bardzo ciekawe. SB-kow to on sie nie bal, mogli mu "podskoczyc"
        > taki byl twardziel. Ale boi sie pojechac bez obrony do Wenezueli.

ak rozumiem 'szwindel' wolalby te prawdziwa demokracje, ktora proponuje PiS. Mielismy tego probke i widac co lubia obaj niezbyt wysocy bracia. Dyktafony, tajne sluzby, zagluszanie (zaczeli od pielegniarek, cale szczescie nie zdazyli sie rozkrecic), dyskredytowanie wszystkich tych, ktorzy mowia co innego niz oni. W tym ostatnim przypadku ulubionym zwrotem komunistow bylo, ze ich przeciwnicy reprezentuja okreslone interesy, domyslnie imperialistyczne, wrogie i zle. Myslalem, ze juz tego nigdy nie uslysze, no coz jednak Lech Kaczynski pokazal, ze wysmienicie zna dobre stare metody.

A tak przy okazji, mlodszym kolezankom i kolegom przypomne, ze to juz przerabialismy. Ten typ demokracji w wydaniu obu braci nazywa sie demokracja socjalistyczna. Polega on na tym, ze mozna mowic wszystko pod warunkiem, ze jest to zgodne z tym co mowi partia i pierwszy sekretarz. Jezeli mowilo sie zbyt glosno cos innego, to delikwent mogl trafic na 48 godzin w miejsce odosobnione, potem krotka przerwa i powtorka. Dzieki temu bez procesu mogli ludzi nekac dowolnie dlugo.

Nie wiem ilu bylych SB-ekow i ludzi o SBeckiej mentalnosci nie moze pogodzic sie, ze ich czas minal. Przegladajac jednak fora, widze, ze jest ich wciaz duzo. Mam jednak nadzieje, ze nigdy nie dojda do wladzy, aby klebnowac innym usta i wprowadzac wlasna wymarzona "demokracje".

• rogaland Re: Nie dziwota, ze nie ochronia Walesy 02.11.08, 21:42

> ak rozumiem 'szwindel' wolalby te prawdziwa demokracje, ktora proponuje PiS. Mi
          > elismy tego probke i widac co lubia obaj niezbyt wysocy bracia. Dyktafony, tajn
          > e sluzby, zagluszanie (zaczeli od pielegniarek, cale szczescie nie zdazyli sie
          > rozkrecic), dyskredytowanie wszystkich tych, ktorzy mowia co innego niz oni. W
          > tym ostatnim przypadku ulubionym zwrotem komunistow bylo, ze ich przeciwnicy re
          > prezentuja okreslone interesy, domyslnie imperialistyczne, wrogie i zle. Myslal
          > em, ze juz tego nigdy nie uslysze, no coz jednak Lech Kaczynski pokazal, ze wys
          > mienicie zna dobre stare metody.
          >
          > A tak przy okazji, mlodszym kolezankom i kolegom przypomne, ze to juz przerabia
          > lismy. Ten typ demokracji w wydaniu obu braci nazywa sie demokracja socjalistyc
          > zna. Polega on na tym, ze mozna mowic wszystko pod warunkiem, ze jest to zgodne
          > z tym co mowi partia i pierwszy sekretarz. Jezeli mowilo sie zbyt glosno cos i
          > nnego, to delikwent mogl trafic na 48 godzin w miejsce odosobnione, potem krotk
          > a przerwa i powtorka. Dzieki temu bez procesu mogli ludzi nekac dowolnie dlugo.
          >
          > Nie wiem ilu bylych SB-ekow i ludzi o SBeckiej mentalnosci nie moze pogodzic si
          > e, ze ich czas minal. Przegladajac jednak fora, widze, ze jest ich wciaz duzo.
          > Mam jednak nadzieje, ze nigdy nie dojda do wladzy, aby klebnowac innym usta i w
          > prowadzac wlasna wymarzona "demokracje".
          >
          >

Widze, ze przegapils kilka waznych informacji, ktore cicho media wyszeptaly - ze
          np za czasow PiS bylo mniej podsluchow jak wczesniej i pozzniej (dzis).
          No coz.
          Fajnie masz, ze lykasz wszystko, co Ci media podsuna.
          A dziwne jest to, ze mlodszym cos przypominasz.
          Albo zla wola albo glupota...
          • norik Re: Nie dziwota, ze nie ochronia Walesy 03.11.08, 06:35
            rogaland napisała:

> Widze, ze przegapils kilka waznych informacji, ktore cicho media wyszeptaly - z
            > e
            > np za czasow PiS bylo mniej podsluchow jak wczesniej i pozzniej (dzis).
            > No coz.
            > Fajnie masz, ze lykasz wszystko, co Ci media podsuna.
            > A dziwne jest to, ze mlodszym cos przypominasz.
            > Albo zla wola albo glupota...

Co do mediow, to faktycznie dalem sie wywiesc w pole. Tego zagluszania pielegniarek na pewno nie bylo, to bujda. Wykorzystywanie dyktafonow, np. do nagrywania dziennikarzy przez bylego prokuratora Kaczmarka, to tez jest jakis przekret. Rowniez Lech Kaczynski na konferencji prasowej nie mowil Monice Olejnik, ze reprezentuje okreslone interesy, a pozniej w "Kropce nad i", ze ja wykonczy.

Przyznaje, ze niestety telewizji prawie w ogole nie ogladam, szczegolnie TVP1. Stad byc moze te moje spaczone, "glupie" i odpowiednio nie przefiltrowane widzenie rzeczywistosci. Stad tez byc moze efekt "lykania" wszystkiego co media podaja. Przyznaje, ze porownania liczby oficjalnie zarejestrowanych podsluchow, nie znam. Poza tym, jesli zaklada sie podsluchy osobom podejrzanym o powazne przestepstwa kryminalne, to nie mam nic przeciwko temu. Gdyby byly to podsluchy o podlozu politycznym, opozycja nie zostawilaby suchej nitki na tych, ktorzy to robia (i tu szczesliwie dziala demokracja). Bardziej mnie ruszala "nowa" moda, ktora byla wprowadzana: nagrywanie rozmowcy bez jego wiedzy, ktory nie byl podejrzany o przestepstwa kryminalne.

Mimo wszystko odwaze sobie przypomniec, ze z takim filtrowaniem, ktore pozwalalo nie "lykac" spoleczenstwu bezkrytycznie wszystkich bezsensownych informacji (np. te, ktore opisalem powyzej) mielismy juz do czynienia. To nazywalo sie cenzura. Nagrywanie zas rozmowcow, ktorzy nie sa podejrzewani o zadne przestepstwo kryminalne jedynie ich poglady sa troche nie takie, to praktyka SB z najlepszych czasow PRLu.

Czy to, ze smiem cos przypominac, i co nie zgadza sie z Twoim widzeniem rzeczywistosci, to musi byc glupota lub zla wola? A jak nazwiesz swoje insynuacje?
    • antoni99 Wałęsa non grata? Wenezuela zaprzecza, ale... 02.11.08, 18:55
      Pan Wałęsa ma doświadczenie we wspaniałej prywatyzacji polskiej gospodarki i
      rozdawaniu po 100 mln zł !! I dlatego może boją się tego Pana wpuścić do tego
      bogatego na ropie położonego kraju. A może to koń trojański Ameryki - Pan
      Wałęsa ma tak wspaniałe stosunki z USA tyle mu płacą za jego prorocze "
      wykłady " !!!!!!!!!!!
    • red_adidas Wałęsa non grata? Wenezuela zaprzecza, ale... 02.11.08, 18:59
      Polskie MSZ dostało natomiast od władz Wenezueli informację, że nie mogą one
      zapewnić Wałęsie bezpieczeństwa.

Moim zdaniem należy wysłać naszego Noblistę NATYCHMIAST,
      i kupić mu bilet w jedną stronę!!!!

Jak ja nie lubię podwójnych agentów...:)))
      • kropekuk1 Re: Wałęsa non grata? Wenezuela zaprzecza, ale... 02.11.08, 19:12
        Za ochrone dodać mu braci kaczyńskich z ich głupowatymi członkami
        świty i oczywiście też tylko bilety w jedną strone. IPN też by się
        tam przydał do poszukiwania ukrytych tam agentów SB.
    • progics A czego Walesa tam szuka... 02.11.08, 19:03
      ...przeciez o demokracji nie ma on pojecia.
      • mikolaj862 Re: A czego Walesa tam szuka... 02.11.08, 19:06
        Nie to niemożliwe ktoś nie chce wielkiego Polaka? Ale tyle mógłby im
        dać
      • progics Re: A czego Walesa tam szuka... 02.11.08, 19:08
        ...a moze chcialby porozrabiac,
        ostatnio nie ma do tego okazji,
        a to jedynie potrafi. Przeciez za to
        dostal Nobla.
      • marek.lipski Re: A czego Walesa tam szuka...Przeciw Polsce 02.11.08, 20:06
        progics napisał:
        ...przeciez o demokracji nie ma on pojecia.
        Przeciw bezplatnej medycynie i lekom dla polskich dzieci do 18 lat.

Panie Walesa,pan sie smieje z takich komentarzy.Ja tez sie smialem
        z Pana retoryki i idiotycznych ala Wladyslaw Gomulka,przemowien.
        Pan jest nie tylko skrzatem,gdy polska bezpieka,w latach 80,
        Pana planowo tolerowala,gdy Rosjanie,przestali popierac i oplacac,
        ale dla mnie od poczatku wrogiem Polski.Kukielka CIA....
        Nobel dla Pana byl manipulowany.

Wstret mnie ogarnia na Pana widok,gdy jako tyran(!!!)Pan przeciwko
        polskim dzieciom wystepuje:przeciw polskim dzieciom!!!!!!!!!!!!!!!
        Przeciw bezplatnej medycynie dla polskich dzieci..

Pani Merkel,Pan Putin ale i Pan Bush moga Panu udzielic
        lekcji z milosci do ojczyzny i dla .........nastepnego
        pokolenia:dzieci.
        • pantanal Gościu, kretyn z ciebie niewąski... 02.11.08, 20:33
          • carpaccio4 Re: Gościu, kretyn z ciebie niewąski... 02.11.08, 20:39
            czyli co, wałęsa może ich nauczyć? bo nie wiem. wiem natomiast co się w świecie
            o wałęsie mówi i pisze.
            • pantanal Wątpię 02.11.08, 20:49
              carpaccio4 napisał:

> wiem natomiast co się w świecie
              > o wałęsie mówi i pisze.
              • carpaccio4 Re: Wątpię 02.11.08, 20:56

nie dostąpisz zbawienia....
    • anathesis Polacy: mamy zle zdanie o Wałęsie 02.11.08, 19:07
      • wolny_czlowiek_online Czyżby jakaś schizofrenia? Wielość osobowości? 02.11.08, 19:13
        Szczególnie, że też jestem Polakiem i mam o nim dobre zdanie.

Aha, po prostu nie jestem "Polakami" jak przedmówca...
        • szfindel Re: Czyżby jakaś schizofrenia? Wielość osobowości 02.11.08, 19:17
          wolny_czlowiek_online napisał:

> Szczególnie, że też jestem Polakiem i mam o nim dobre zdanie.
          >
          > Aha, po prostu nie jestem "Polakami" jak przedmówca...
          >

a to na 100% nie jestes wolny czlowiek
          Wolni ludzie nie lubia Walesy
          Bo sa wolni
          • pantanal Szwindel, ty gieroju w walce o wolą Polskę! 02.11.08, 20:24
            Wyjrzałeś już spod maminej pierzyny?
            Więzień komuny 1968.
            • szfindel Medal moge Ci dac jak chcesz 02.11.08, 21:45
              pantanal napisał:

> Wyjrzałeś już spod maminej pierzyny?
              > Więzień komuny 1968.

a co to ma do znaczenia?
              Wytlumacz mi moze jak to sie dzieje, ze Walesa i Walentynowicz maja rozne zdanie
              na ten sam temat?
              Fajnie, ze jestes wiezien 1968.
              Michnik tez byl
              I pisal nawet w swej celi.
              Publikowal!
              Ja to mysle, ze wiezienia komunistyczne to byla betka.
    • carpaccio4 zapewne wenezuela nie 02.11.08, 19:18
      potrzebuje pomagierów i wspólników aby się sprywatyzować jak się patrzy
    • 25cz Wałęsa non grata? Wenezuela zaprzecza, ale... 02.11.08, 19:19
      Do Wenezueli powinni jechać Śniadek, Gwiazda, Walentynowicz i L. Kaczyński z
      ichnim prezydentem stworzyliby intelektualną wspólnotę.
    • bugmenot2008_2 No i dobrze, przynajmniej nic głupiego tam nasz 02.11.08, 19:25
      "europejski mędrzec" nie palnie. Nie będzie się trzeba wstydzić za te jego
      "mądrości".
    • marek.lipski Re: Wałęsa non grata? W Polsce?Leki-gratis? 02.11.08, 19:35
      gieroy_asfalta napisał:

> bolszewik rzadzacy Wenezuelą nie jest przychylny Wałęsie, nic
      > dziwnego.
      Szkoly,leki,medycyna dla dzieci za darmo,gratis,bezplatnie!!!!!!
      I wy probujecie ratowac i bronic Walese ktory jest przeciw
      gratisowej medycynie dla polskich dzieci????????
    • marek.lipski H.Chavez i A.Merkel sa dla narodu.Walesa przeciw!! 02.11.08, 19:50
      H.Chavez i A.Merkel maja wiele wspolnego pomimo
      pogladow politycznych.
      Kochaja swoje kraje i narod czyli przyszle pokolenia:dzieci.
      Walesa jako moj wrog polityczny od poczatku jego
      manipulowanego przemowienia,na balkonie w Bydgoszczy,
      jest moim wrogiem politycznym.Historia potwierdzila.

Ten facet jest .......przeciw polskim dzieciom......!!!!!
      Nie boje sie tego okreslenia.
      Nie boje sie tych ktorzy oplacali jego i Solidarnosc czyli CIA,
      gdyz kocham USA,ale nie system zdrowotny przeciw .....dzieciom.

Gospodarka tak ale nie podstawowe resorty panstwa i jego
      nastepnego pokolenia dlatego wymienilem moja sympatie,
      pania Merkel.Bravo Chavez!!!Roznimy sie pogladami ale
      trzeba myslec o nastepnych pokoleniach czyli o dzieciach.

AL-Kaida sie tylko cieszy jak EU w tym Polska,Izrael,USA maja
      konflikty...

• spejsmen Re: Wałęsa non grata? Wenezuela zaprzecza, ale... 02.11.08, 19:50
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86710572
    • jola_z_dywit_2006a Medrca UE z Pomrocznoscia Jasna nie chca ? 02.11.08, 20:07

I maja racje.
      Wiedza ze zrobil prowokacje przeciwko demokratycznie wybranemu premierowi,
      podatkow nie zaplacil a obiecana nam kase dal obcym. Jeszcze w Wenezueli zrobi
      pucz czy orznie ich na kase.
      • pakulec co tam słychac u Leppera? 02.11.08, 20:29
        jola_z_dywit_2006a napisał:

>
        > I maja racje.
        > Wiedza ze zrobil prowokacje przeciwko demokratycznie wybranemu
        premierowi,
        > podatkow nie zaplacil a obiecana nam kase dal obcym. Jeszcze w
        Wenezueli zrobi
        > pucz czy orznie ich na kase.

od orzynania z kasy to najlepszy jest Lepper- ciekawe cz spłacił już
        wszystkie długi
        • pantanal Endrju powinien tam jechać, za pan brat z Chavezem 02.11.08, 20:41
          • pakulec Lepper to powinien jechać do paki 02.11.08, 20:49
            razem ze swoim aktywem
            • premier.z_kaszub Lepper to powinien jechać do paki 12.11.08, 20:09
              ## pakulec napisało:
              ##
              ## razem ze swoim aktywem
              ##
    • toberson Nikt niechce znac Bolka,zdrajcy!! 02.11.08, 20:23
      • pakulec raczej boją się ze przywiezie demokrację 02.11.08, 20:27

• pantanal Toberson, wiadomo, miłośnik komuny! 02.11.08, 20:31
    • pakulec Kaczyński doniósł że Wałęsa to Bolek? 02.11.08, 20:26
      Chawez wspólnikiem Lecha Kaczyńskiego
    • halfliner To Kaczyńscy już rządzą Wenezuelą!? Ale się porobi 02.11.08, 20:28
      ŁO.
    • wlodzimierz.ilicz Czyżby ten debil chciał mieszać się w wewnętrzne 02.11.08, 20:30
      sprawy Wenezueli?
      Dostał kolejne polecenie od Wielkiego Brata zza oceanu?
      • pantanal Wałęsę atakują komuchy z PiS i SLD 02.11.08, 20:32
        • marek.lipski Re:Wałęsę atakują komuchy z PiS i SLD?NIE!!!!!! 02.11.08, 20:37
          Re:Wałęsę atakują komuchy z PiS i SLD.
          Gdyby wtedy byl INTERNET nie bylo by faktoru WALESA,
          wroga polskich dzieci,wroga bezplatnej(Niemcy,Kanada,SWEDEN)
          dla polskich dzieci,medycyny i lekarstw.
          • pakulec co za głupi post 02.11.08, 20:38
            gdyby babcia miała wąsy
            chłopie wtedy nie było Internetu a Wałęsa nas uratował
            • pantanal pisany w języku wolskim 02.11.08, 20:40
              • pakulec ciiiii bo nam jeszcze hymn zaśpiewa 02.11.08, 20:41

• marek.lipski Re: co za głupi post.Hahahaha 02.11.08, 20:49
              pakulec napisał:

> gdyby babcia miała wąsy
              > chłopie wtedy nie było Internetu a Wałęsa nas uratował
              wlasnemu narodowi,(USA)jesli sa przeciw bezplatnej medycynie,
              w USA dla dzieci i dzieci w Polsce.
              To polska bezpieka zgodzila sie na kompromisy(Walesa) bo nie mieli
              dotacji z Moskwy.Mogli zlikwidowac Walese tak jak Popieluszke
              ale tego nie uczynili.
              Co do Wenezueli.Rzad ma prawo zadbac o swoj ....narod.

• pakulec masz talent - co post to głupszy 02.11.08, 20:55
                napisz jeszcze że dzisiaj jest czwartek - będzie to tak samo
                głupie ;-)
                ale pisz koniecznie - cieszę się że Wałęsę i Polskę atakują takie
                głupole - to miłe że nie stać was na więcej ;-)
                • marek.lipski Pakulec.Atak na Walese nie na Polske!!!!! 02.11.08, 21:10
                  pakulec napisał:
                  napisz jeszcze że dzisiaj jest czwartek - będzie to tak samo
                  głupie ;-)ale pisz koniecznie - cieszę się że Wałęsę i Polskę
                  atakują takie głupole - to miłe że nie stać was na więcej ;-)
                  Jest przeciw medycynie dla polskich dzieci?
                  Jest.Czyli jest barbarzynca.
                  Czyli ty jestes tez przeciw polskim dzieciom????
                  • pakulec napisz jeszcze że Wałęsa to Marsjanin 02.11.08, 21:12
                    będzie to tak samo mądre
                    Ty poprostu nienawidzisz Polski, nie możesz ścierpieć że coś nam się
                    udało że wygraliśmy demokrację i teraz wyciągasz jakies urojone
                    bzdety aby tylko ukoić swoje frustracje
                    • marek.lipski Wałęsa to wrog polskich dzieci,pakulec..... 02.11.08, 21:25
                      pakulec napisał:
                      będzie to tak samo mądre
                      Ty poprostu nienawidzisz Polski, nie możesz ścierpieć że coś nam się
                      udało że wygraliśmy demokrację i teraz wyciągasz jakies urojone
                      bzdety aby tylko ukoić swoje frustracje
                      Brak pieniadzy na domy dziecka,niebieskej linii,szkol,
                      przedszkoli????????????????????????????????????
                      Miliony emigrantow??Brak polskich bankow?
                      Brak rzeczywisty polskich(pod wzgledem finansowym)mediow?
                      Glodowe pensje armii,sedziow,policji,administracji??????
                      To nie jest demokracja.To jest chorobliwa,patagoliczna dyktatura...
                      • pakulec co ty jakiś pedofil jesteś? 02.11.08, 21:34
                        nienormalna taka miłośc do cudzych dzieci w twoim wieku?
                        • marek.lipski Pakulec i Walesa przeciw nastepnemu pokoleniu w PL 02.11.08, 21:41
                          pakulec napisał:
                          nienormalna taka miłośc do cudzych dzieci w twoim wieku?
                          to takie spoleczenstwo z czasem znika a
                          to grozi Polsce za 20 lat.
                          Wiem ze i tak nie zrozumiesz bo nienawidzisz Polski
                          nie wspominajac ze nie znasz jej historii a masz szanse
                          jak zajrzysz do Wikipedii lub zobacz makabryczne
                          zdjecia dzieci z PLEXUS PARESE;barbarzynco...
                          SZUKAJ w polskim internecie To slowo:PLEXUS PARESE
                          to wtedy zrozumiesz jaka ty i Walesa macie nienawisc do POLSKI i EU:.
                          • pakulec nie strasz nie strasz bo się zes.... 02.11.08, 21:49
                            grozisz mi sprawą karną?
                            dawno mnie nikt tak nie rozbawił
                            masz moje IP hahahahahahahaha
                            nawet jak bys miał - co akurat nie jest możliwe w twoim wypadku to
                            co byś mi zrobił?
                            jesteś bardzo zabawny - dawno nie czytałem takiego pajaca
                            tylko uważaj jak będziesz dzieci molestować to pójdziesz do paki i
                            tam sobie IP nie posprawdzasz ;-)
                    • zwolennik_999 napisz jeszcze że Wałęsa to Marsjanin 12.11.08, 20:12
                      ~ pakulec napisało:
                      ~
                      ~ będzie to tak samo mądre
                      ~ Ty poprostu nienawidzisz Polski, nie możesz ścierpieć że coś nam się
                      ~ udało że wygraliśmy demokrację i teraz wyciągasz jakies urojone
                      ~ bzdety aby tylko ukoić swoje frustracje
                      ~
      • anathesis Re: Czyżby ten debil chciał mieszać się w wewnętr 02.11.08, 20:33
        Wyglada ze tak, ten debil myslo, ze swiat sie jeszce na nim nie
        poznal.
        • pantanal Ależ poznał się, już 25 lat temu. Skleroza? 02.11.08, 20:35
          anathesis napisała:

> Wyglada ze tak, ten debil myslo, ze swiat sie jeszce na nim nie
          > poznal.
          • pakulec zmasowany atak SBecj na Wałesę 02.11.08, 20:37
            Pis nawet wysłał gońców do Chaweza
            • pantanal 100/100 02.11.08, 20:38
              • rece.ktore_lecza 100/100 12.11.08, 20:08
                # pantanal napisało:
                #
                #

Liczyłem, że kiedyś Geremek zostanie premierem, a może prezydentem i
                wtedy Polska naprawdę dużo załatwi.
                No, nie udało się... - stwierdził Wałęsa.
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86718064&a=86718986

• marek.lipski Re: zmasowany atak SBecj na Wałesę?BZDURA 02.11.08, 20:42
              pakulec napisał:
              Pis nawet wysłał gońców do Chaweza
              dzieciom nie pozwolajacy im na bezplatna medycyne i leki,
              do 18 roku zycia.
              Jesli kochasz Polske i EU,to nie pisz bzdur.
              • pantanal Facet, idz do panopticum, tam twoje miejsce 02.11.08, 20:47
              • pakulec o jakiej ty polonii piszesz gościu? 02.11.08, 20:48
                o tych faszystach od Kobylańskiego ?
                czy może o tych niedouczonych burakach z Chicago którzy zazdroszczą
                że w Polsce żyje się lepije niz w USA?
                Znana mi polonia to dobrze wykształceni młodzi ludzie którzy się
                cieszą że dzięku Wałęsie mogą wyjeżdżać za granicę legalnie
                • marek.lipski Re: o jakiej ty polonii piszesz gościu?O 20 mln! 02.11.08, 21:05
                  pakulec napisał:
                  o tych faszystach od Kobylańskiego ?
                  czy może o tych niedouczonych burakach z Chicago którzy zazdroszczą
                  że w Polsce żyje się lepije niz w USA?
                  Znana mi polonia to dobrze wykształceni młodzi ludzie którzy się
                  cieszą że dzięku Wałęsie mogą wyjeżdżać za granicę legalnie
                  tez Slaska czy Gdanska czy Bydgoszczy.
                  Nie probuj falszowac historii.......
                  Dzieki Papiezowi nastapily zmiany i toleracji polskiej SB.
                  USA kupily Walese jak teraz rowniez probuja.
                  • pakulec tylko SBcy i ich rodziny nie mieli problemów 02.11.08, 21:07
                    normalny człowiek przeważnie nie dostawał paszportu
                    przyznaj się teraz byłes SBkiem?
                    • marek.lipski Re: tylko SBcy ,Pagart,Budimex i 5 mln 02.11.08, 21:17
                      pakulec napisał:
                      normalny człowiek przeważnie nie dostawał paszportu
                      przyznaj się teraz byłes SBkiem?
                      Jest przeciwnikiem polskich dzieci czyli tak
                      jak ty ma sklonosci dyktatorskie o wyjatkowo szkodliwym
                      psychicznych zaburzeniach.Lub sie myle?
                      Nie jestem specjalista a na terapie dla Ciebie i Walesy
                      jest za pozno.
                      • pakulec i wszyscy ci ludzie nienawidzą Polski jak ty? 02.11.08, 21:44
                        gdzie ty mieszkasz chyba w paragwaju u Kobylńskiego
                    • zwolennik_999 tylko SBcy i ich rodziny nie mieli problemów 12.11.08, 20:12
                      => pakulec napisało:
                      =>
                      => normalny człowiek przeważnie nie dostawał paszportu
                      => przyznaj się teraz byłes SBkiem?
                      =>
      • government_of_si11y_walks Czyżby ten debil chciał mieszać się w wewnętrzne 12.11.08, 20:06
        -> wlodzimierz.ilicz napisało:
        ->
        -> sprawy Wenezueli?
        -> Dostał kolejne polecenie od Wielkiego Brata zza oceanu?

Lech Wałęsa zapowiada, że po ukazaniu się książki
        ujawni, kto był agentem "Bolkiem".
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86718064&a=86724421

• albatros007 Wałęsa non grata? Wenezuela zaprzecza, ale... 02.11.08, 20:35
      po co bolek tam? kazdy bardziej kumatszy patrzy na tego durnia jak na debila
      • pantanal Moherki i komuchy z PiS i SLD, łączcie się! 02.11.08, 20:36
      • pakulec a Jarosław Kaczyński obalił komunę? 02.11.08, 20:40

• przyladek.dobrej.nadziei Niech jedzie Lech Kaczyński 02.11.08, 20:36
      Przyjmą go z otwartymi rękoma, jako przeciwnika Euro.
      • pantanal :))) 02.11.08, 20:39
      • pies_na_padline Niech jedzie Lech Kaczyński 12.11.08, 20:04
        => przyladek.dobrej.nadziei napisało:
        =>
        => Przyjmą go z otwartymi rękoma, jako przeciwnika Euro.
        =>
        =>
    • albatros007 panie boleslawie,przeciez ludzie wiedza kim pan je 02.11.08, 20:43
      jest. no moze zydokomuna POpie...ncow
      • pantanal Ale moherki mu dokopują. Tak, po katolicku! 02.11.08, 20:45
        • marek.lipski Re: Ale moherki.Tak, po katolicku!?Nie Polonia. 02.11.08, 20:59
          Ale moherki ktos napisal.I to szczegolnie z IP
          z EU,USA,AU hahahaha.
          Tak, po katolicku!?Nie POLONIA i ta wlasnie ktora
          cenii swietne KK szkoly i uczelnie krytykuje wroga
          POLSKI -PANA Walese,ktory byl i jest przeciwny
          gratisowej medycynie i lekarstw dla dzieci do 18 lat.
          Jak jego koledzy z PiS czy teraz z PO.

Dla mnie byl wrogiem Polski i EU i pozostanie.
          Jego demagogiczne refleksje mnie nie interesuja:
          fakty prosze.JEST przeciw polskim dzieciom.
          • pakulec piszesz na forum w ramach terapii? 02.11.08, 21:03
            lekarz ci zalecił? abyś nie chlał w chałupie i nie molestował
            dzieciaków?
            w sumie chyba lepiej dla twojej rodziny abyś tu pisał niż małbyś ich
            krzywdzić ;-)
      • pakulec Bolek to Kaczyński 02.11.08, 20:45
        agent żydokomuny przez swoje kontakty z reżimem Chaweza chce
        utrudnić rozwój demokracji na świecie
        • rooboy Re: Bolek to Kaczyński 02.11.08, 21:07
          pakulec, anglosasi maja takie trafne powiedzenie - charity begins at
          home... a wiec zrobcie najpierw porzadna demokracje w polsce, a
          dopiero potem martwcie sie o rozwoj demokracji na swiecie...
          • pakulec wiem Łukaszenka też by nie wpuścił 02.11.08, 21:08
            to chciałes mi powiedzieć kolego z Białorusi?
            • rooboy Re: wiem Łukaszenka też by nie wpuścił 02.11.08, 21:20
              pakulec napisał:

> to chciałes mi powiedzieć kolego z Białorusi?

piszac swego poprzedniego posta na 99% bylem pewny, ze twoja
              odpowiedz bedzie miala dwa slowa: lukaszenka i bialorus w swojej
              tresci...

robisz sie predictable, pakulec... to niedobrze...

btw. co o tym wszystkim sadzi twoj autorytet lesiu miller???
              • czan-dra Re: wiem Łukaszenka też by nie wpuścił 02.11.08, 21:42
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86580253&a=86590278
                • pakulec Re: wiem Łukaszenka też by nie wpuścił 02.11.08, 21:52
                  witaj - ale man się tu dzisiaj miedzynarodowo zrobiło - normalnie
                  międzynarodówka socjalistyczna ;-)
                • rooboy Re: wiem Łukaszenka też by nie wpuścił 02.11.08, 22:12
                  very good, czandra... i admire your gazwyb forum searching skills...
              • pakulec Re: wiem Łukaszenka też by nie wpuścił 02.11.08, 21:51
                wiesz ten Łukaszenka i Białoruś to tak dla ciebie abyś nie czuł się
                tu obco kolego z Białorusi ;-)
                • rooboy Re: wiem Łukaszenka też by nie wpuścił 02.11.08, 22:20
                  pakulec napisał:

> wiesz ten Łukaszenka i Białoruś to tak dla ciebie abyś nie czuł
                  się
                  > tu obco kolego z Białorusi ;-)

widzisz, pakulec, lukaszenka nie jest z mojej bajki, ale jedno
                  trzeba mu przyznac... nie pozwolil kapitalowi zachodniemu wykupic
                  narodowego majatku za 10% realnej ceny, na co pozwolili ci swiatowi
                  i o niebo madrzejsi polacy (vide: bank slaski, to name just one)...
                  zreszta o bankach mowiac, zaden glowny bank w polsce nie jest w
                  rekach polskich... very clever, poles, very clever indeed...
                  • pakulec nie kryguj się tak, nie wstydź 02.11.08, 22:26
                    wiesz nie ty wybrałeś sobie miejsce urodzenia, to że wrzucisz nieco
                    zdań po angielsku to dobrze - uczysz się języków możesz próbować
                    przyszpanować ;-)
                    A że na Łukaszenke nie dasz powiedzieć złego słowa i zawsze go
                    chwalisz cóż - pewno ci za to płaci ;-)
                    • rooboy Re: nie kryguj się tak, nie wstydź 02.11.08, 23:18
                      pakulec napisał:

> wiesz nie ty wybrałeś sobie miejsce urodzenia, to że wrzucisz
                      nieco
                      > zdań po angielsku to dobrze - uczysz się języków możesz próbować
                      > przyszpanować ;-)
                      > A że na Łukaszenke nie dasz powiedzieć złego słowa i zawsze go
                      > chwalisz cóż - pewno ci za to płaci ;-)

keep dreaming, pakulec...
            • boleslaw.lech.walesa wiem Łukaszenka też by nie wpuścił 12.11.08, 20:10
              ## pakulec napisało:
              ##
              ## to chciałes mi powiedzieć kolego z Białorusi?
              ##
    • carpaccio4 50/50 - to chyba piotr głownia 02.11.08, 21:00
      tak mi się wydaje. a rzadko się mylę
      • pakulec sojusz narodowosocjalistyczny atakuje Wałęsę 02.11.08, 21:06
        juz muślałem że ty komuch jesteś a tu katolik ;-)
    • albatros007 polacy to durnie 02.11.08, 21:10
      najpierw wybraki bolka,pozniej kwaska i millera,a teraz zydokomune POjebancow
      • pakulec Wolacy wybrali Kaczyńskich 02.11.08, 21:15

• rooboy Re: Wolacy wybrali Kaczyńskich 02.11.08, 21:22
          pakulec napisał:

>

duzo tam u was tych wolakow...
          • aquetil42 20%, trochę za dużo, istotnie! 02.11.08, 21:34
            rooboy napisał:

> duzo tam u was tych wolakow...
            • rooboy Re: 20%, trochę za dużo, istotnie! 02.11.08, 22:58
              20% qybralo kaczynskiego, wbrew woli 80%??? niezla wiec w polsce
              demokracja... pewnie podobna jak na bialorusi, nie pakulec???
          • pakulec Re: Wolacy wybrali Kaczyńskich 02.11.08, 21:53
            z każdym dniem mniej - musimy ich kochac tak szybko odchodzą ;-)
      • spawkalendarz Re: polacy to durnie: Tuzk dla Żydów jak Gocłowski 02.11.08, 21:36
        Ciekawym czy Platforma Obywatelska więcej zawdzięcza niewierzącym
        Zydom czy prawdziwi bogobojni Zydzi PO.
        Faktem jest że w krajach Ameryki Południowej gdzie środowiska
        Zydowskie są nie lubiane ambasadorzy zrywający z zapraszaniem Zydów
        zostali odsunięci.
        Wiadomoze w USA musi być najbardziej prożydowski ambasdador ale w
        takich krajach gdzie Żydów z polskimi paszportami jest mniej niż
        polonii bez polskich paszportów nie ma sensu gnębienia polonii przez
        Polski rząd za niezręczne wypowiedzi. Przecież po wejściu do UE
        wszyscy Żydzi z polskimi paszpotami z Ameryki południowej powrócą do
        Polski co nie jest takie złe bo to wyształceni polscy obywatele.
        • aquetil42 Facet, lecz się! 02.11.08, 21:44
    • wet3 Wałęsa non grata? Wenezuela zaprzecza, ale... 02.11.08, 21:17
      Brawo Wenezuela! Przynajmniej wiedza, ze Bolkow im nie potrzeba.
      • aquetil42 Wet3 - miłośnik Chaveza i Castro! 02.11.08, 21:35
        • wet3 Re: Wet3 - miłośnik Chaveza i Castro! 02.11.08, 21:42
          A niby gdzie napisalem, ze miluje Chaveza? Stwierdzilem tylko, ze
          Wenezuela nie chce Bolkow. Nie stawiaj wiec karety przed koniem!
          • aquetil42 Re: Wet3 - miłośnik Chaveza i Castro! 02.11.08, 21:47
            wet3 napisał:

> A niby gdzie napisalem, ze miluje Chaveza? Stwierdzilem tylko, ze
            > Wenezuela nie chce Bolkow. Nie stawiaj wiec karety przed koniem!

Gdybyś napisał, że idąca do socjalizmu (?) Wenezuela nie chce popieranego przez
            USA Wałęsy - zgoda. Ale komuchowaty Chavez nie chcący "komucha" Wałęsy?
    • aquetil42 Facet, ile masz nicków? Ile ci płacą? 02.11.08, 21:47
      • carpaccio4 Re: Facet, ile masz nicków? Ile ci płacą? 02.11.08, 21:56
        ja mam dwa. pakvlec i carpaccio4. wychodzę całkiem nieźle. ze 3-4 tysiaki
        tygodniowo. bez premii.
        • pakulec o ujawnił się ktoś kto chciał być moim klonem 02.11.08, 22:22
          pavklec- jakie to miłe ;-)
          co do tysiaków to ściemniasz - z tego co wiem to Pisdzielce płacą
          tylko wybuczacom przebranych za stoczniowców lub kombatantów ;-)
    • heraldek Chociaz jeden madry kraj nie chce tego g...widziec 02.11.08, 21:53
      ......tam jest duzo benzyny i podpalacza im nie potrzeba.......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka