grz.egorz 16.12.08, 12:14 Metroseksualnego, pachnącego, z manicurem, wydepilowanego, z lakierem na włosach i modną torebką na ramieniu mężczyznę, czy może faceta nie depilującego się, z kilkudniowym zarostem, rzucającego mięsem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wanilinowa Re: Dziewczyny, kogo wolicie? 16.12.08, 12:27 dziękuję, ja postoję :) Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Dziewczyny, kogo wolicie? 16.12.08, 12:30 Ja poproszę mix, z tym że troszkę mniej procentowo z francuskiego pieska Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: Dziewczyny, kogo wolicie? 16.12.08, 13:39 ten drugi gieroj, rozumiem- ty. eh. ja mam wibrator i dużo, bardzo dużo pomysłów na... no, choćby faramir taki... w każdym razie dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
rybaa25 Re: Dziewczyny, kogo wolicie? 16.12.08, 22:00 stanowczo drugiego ale bez nadmiaru mięsa :) Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Re: Dziewczyny, kogo wolicie? 17.12.08, 01:23 grz.egorz napisał: Wiadomo że tego pierwszego a nie chama w gumofilcach na bezrobociu. Odpowiedz Link Zgłoś
grz.egorz Re: Dziewczyny, kogo wolicie? 17.12.08, 09:27 Czy napisałem, że drugi to cham w gumofilcach na bezrobociu? Odpowiedz Link Zgłoś
corgan1 tego z grubszym portfelem 17.12.08, 01:49 poczucie wstrętu i obciachu jest odwrotnie skorelowane z zawartiscią portfela. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
grz.egorz Re: tego z grubszym portfelem 17.12.08, 09:28 Apropos czegoś konkretnego, czy taka luźna myśl?:-). Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 A Tobie co? 17.12.08, 09:39 Czytam Twoje posty od dawna i mam nieodparte wrażenie, że jesteś coraz bardziej rozgoryczony i obrażony na świat, kobiety i w ogóle życie. Zawartość portfela jest najbardziej istotna dla tych, które nie mają nic, żyją w parszywym domu i chciałyby się wyrwać. Nie myl zawartości portfela z zaradnością. Odpowiedz Link Zgłoś
grz.egorz Re: Dziewczyny, kogo wolicie? 19.12.08, 15:43 Hej, wolicie "faję" brodatą, czy ogoloną? Jak to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Dziewczyny, kogo wolicie? 19.12.08, 21:33 Ogoloną, i broń Boże nie trzydniową, bo kuje jak jasna chollerra Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: Dziewczyny, kogo wolicie? 19.12.08, 19:44 Rozumiem, że chodzi o seks. Metro odpada a rzucający mięsem może co najwyżej na wycieraczce spać :D Odpowiedz Link Zgłoś