1zorro-bis 22.04.09, 09:28 sporo was juz dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1zorro-bis Re: Wej pryfer fakować & piss & spyt 22.04.09, 11:41 a to po jakiemu szahÜ? Odpowiedz Link Zgłoś
cyborg.jr Re: Witam trollownie! 22.04.09, 09:34 gdzie tam sporo , same głupy .... przeciągnąłbym ich przez basen jachtowy pod kilem .... i chciał widzięć ich ryje ...włoski rozmyte , przeraż w oku i okrzyk "help me" ... a ja ich bosakiem po dupie i na dno .... jak przyjedzie milicja powiem , że to swiry i zrobili zbiorowy samobój ... panie milicjancie , po prostu polskie durnie , co miałem robić ? skoro ich tylu ? wypłąneł na avanprot i przyglądał się , jak te durnie toną... nie ma lepszego obrazu jak polus tonie , wierzga , łapami robi jak młyn , ryja dzre ...n awodach arktycznych to krótki spektakl ale tu w gdyni można nawet dwa kwadranse to oglądać .. a propos , panie milicjancie gdzie wy tera klub macie ? bo kiedyś ja w Danzig na chlebnicką szedł ... Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 Oni durne nie wiedzą, że same toną po SMS-ach 22.04.09, 09:58 które wysłali gdy zabierali babci dowód. Steinhoff wczoraj w TVP dobitnie i przekonująco to udowodnił: powiedział cos w tym stylu... Gdybym przez chwilę choc przypuścił, że Rosja może nie wywiązać się z obiecanek i nie podpisać umwoy na naszych wynegocjowanych dobrze warunkach (idzie o inna umowę niż jamalska, po rozmowach z Katarem o gazie płynnym na krótszy okres i mniejsze ilosci) że Rosja moze szantażować w celu przejęcia naszych sieci rurociągów i zmonopolizowania dostaw... od jutra przestałbym byc POLITYKIEM! Jak myslicie w sytuacji tragicznej bo juz nie zdążymy napełnić zbiorników GAZU BY WYstarczyŁO na zimę TERMIN OSTATECZNY MINĄŁ 1 kwietnia....by zdążyć a 1/4 gazu jak nie szłą tak nie idzie... Porównajcie w mediach o czym piszą...o 255 l łyski i Palikocie... ________________TEST HASZA!________________ Na IQ=10 Czy jest Steinhoff politykiem albo był kiedykolwiek? Odpowiedz Link Zgłoś