Gość: nefret Re: Naciągali ludzi strasząc: nie będziecie ogląd IP: *.aster.pl 14.12.10, 23:04 Temat z brodą - ci których opisujecie musieli kilka lat temu uczyć się w Wawie ;-)) Panowie chodzili i promowali "konieczność wymiany modemów na sygnał cyfrowy" bo analogowy będzie wyłączany %-) A ja się dziwiłam później dlaczego koleś zbladł jak chcialam zadzwonić na infolinię żeby go sprawdzić ;-))) Niestety już był koniec urzędowania i umowilam sie z facetem na pózniej żeby móc to ustalić na infolinii. Nigdy więcej się nie pojawił - ciekawe dlaczego. Pani na infolinii na informację ode mnie że ich pracownicy bezczelnie próbują oszukać ludzi (za sygnal cyfrowy placilo sie wiecej of kors i to byla wtedy nowa usluga ktora chcieli sprzedać) powiedziała mi że "to na pewno była tylko ZDECYDOWANA forma promocji". Podejrzewam szkolenie pracowników w tej "zdecydowanej" formie promocji bo później bylam w ichniejszym BOKu i widziałam tam kilka babć które się nie oparły groźbie utraty sygnału telewizyjnego.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nefret Re: Naciągali ludzi strasząc: nie będziecie ogląd IP: *.aster.pl 14.12.10, 23:06 aha - chodziło o AsterCity Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Naciągali ludzi strasząc: nie będziecie ogląd 15.12.10, 08:19 amoniak2 napisała: > cyfra+ Na domokrążców oraz innych "naciągaczy" jest tylko jeden skuteczny sposób: trzasnąć takiemu przed nosem drzwiami, odłożyć słuchawkę i nawet nie próbować wdawać się z nimi w jakiekolwiek rozmowy. Nie tylko z tymi z Cyfry+, ale także z Cyfrowego Polsatu (mój zatarg sprzed paru lat z tą firmą albo pójdzie zw zapomnienie albo, jeśli firma spróbuje jakichkolwiek jeszcze manewrów, skończy się w sądzie i wtedy im nie daruję), Netii, Tele2, UPC, TP oraz wieeeeeeloma innymi... Odpowiedz Link Zgłoś