maria88 08.11.25, 15:01 Które busy dają gwarancje dobrej podrózy. Przeczytałam opinie o BIG BUSIE to same negatwywy. Proszę o poradę bez przesiadek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koziorozka Re: połaczenia Zamośc -Warszawa 08.11.25, 16:51 Nie wiem co rozumiesz przez dobrą podróż. Wybór masz niewielki - FlixBus albo BigBus. Rzuć monetą :) Sztuczna inteligencja: Opinie o FlixBus są w większości pozytywne, chwaląc niskie ceny, prosty system rezerwacji i komfort podróży, w tym Wi-Fi, gniazdka elektryczne i czystość. Warto jednak pamiętać, że opinie mogą się różnić, a niektórzy użytkownicy wspominają o opóźnieniach lub innych problemach, co jest typowe dla przewoźników autokarowych Odpowiedz Link Zgłoś
maria88 Re: połaczenia Zamośc -Warszawa 19.11.25, 19:20 Tak sobie pomyslałam, jak to sie stało że Zamośc do tej pory nie ma szybkich daleko bieznych pociagów ekspresowych bez przesiadki do Warszawy.Juz z takiego Chełma są lepsze połaczenia. Wiem ze to problem linii ale czy tego nie mozna było jakoś zmienić? Lublin to zawsze dbał i dba tylko o siebie.Bylismy przez kilka lat województwem i nic nie zrobiono w tym kierunku . Odpowiedz Link Zgłoś