Dodaj do ulubionych

Targi EXPO Inwestycja Wyścigi stoisko C13

26.11.05, 10:41
Uwaga!!! Na Targach mieszkaniowych pojawiła sie firma krzak oferująca
mieszkania w boksie C13 pod hasłem Inwestycja Wyścigi. Wątek na temat firmy
oferujacej te mieszkania już jest w internecie pod hasłem MSC i jest
naturalną kontynuacją obronną niedoszłych lokatorów w tej inwestycji poniewaz
lokale mieszkalne zostały w tej inwestycji już dość dawno sprzedane pod nazwa
Hipodrom do lutego 2005 roku. Sprawę oferowania mieszkań przez MSC bada już
prokuratura. Poszukujący mieszkania bądźcie czujni!!!
Obserwuj wątek
    • januszcach Re: Targi EXPO Inwestycja Wyścigi stoisko C13 26.11.05, 21:25
      developerx napisała:

> Uwaga!!! Na Targach mieszkaniowych pojawiła sie firma krzak oferująca
      > mieszkania w boksie C13 pod hasłem Inwestycja Wyścigi. Wątek na temat firmy
      > oferujacej te mieszkania już jest w internecie pod hasłem MSC i jest
      > naturalną kontynuacją obronną niedoszłych lokatorów w tej inwestycji poniewaz
      > lokale mieszkalne zostały w tej inwestycji już dość dawno sprzedane pod nazwa
      > Hipodrom do lutego 2005 roku. Sprawę oferowania mieszkań przez MSC bada już
      > prokuratura. Poszukujący mieszkania bądźcie czujni!!!

Sprzedaż tych mieszkań nie powinna nikomu zaszkodzić. Poparcie dla tej
      inwestycji dał Pan Derlatka z WSI. Poszperajcie w internecie kim on jest a
      bedziecie wiedzieć jak bardzo bezpieczna jest ta inwestycja. Gwarantuję, że MSC
      nie upadnie, nie ma długów i a fakt, że Hipodrom już raz dobrze sie sprzedał to
      dobry znak, że ja go sprzedam po raz kolejny również. Dla tych którzy
      przystąpią na Targach do inwestycji i wpłacą pieniądze jeszcze w tym tygodniu
      obowiązuje promocja nie sprzedam tych mieszkań już nikomu innemu... Moim mottem
      jest "...sprzedawać mieszkania każdy może trochę lepiej lub trochę gorzej, ale
      nie o to chodzi jak to komu wychodzi... niech mnie który przegoni..."
      Zapraszam wszystkich uczestników Targow Mieszkaniowych EXPO w dniach 26-27
      listopada do stoiska C13

JC
    • sprawdzil Re: Targi EXPO Inwestycja Wyścigi stoisko C13 27.11.05, 14:18
      Byłem na targach mieszkaniowych. Sprawdziłem budowę i jest żółta tablica
      informująca o rozbiórce dokonywanej przez MSC. TO NIE JEST JESZCZE BUDOWA
      MIESZKAŃ!!! Więc nie będę z nimi dalej rozmawiał! Zaliczek też ode mnie nie
      dostaną!!! Żadnych papierów typu pozwolenie na budowe nie pokazali!!!! TO MOGĄ
      BYĆ OSZUŚCI!!!!!!!
    • cybernetyk Re: Targi EXPO Inwestycja Wyścigi stoisko C13 27.11.05, 17:49
      developerx napisała:

> Uwaga!!! Na Targach mieszkaniowych pojawiła sie firma krzak oferująca
      > mieszkania w boksie C13 pod hasłem Inwestycja Wyścigi. Wątek na temat firmy
      > oferujacej te mieszkania już jest w internecie pod hasłem MSC i jest
      > naturalną kontynuacją obronną niedoszłych lokatorów w tej inwestycji poniewaz
      > lokale mieszkalne zostały w tej inwestycji już dość dawno sprzedane pod nazwa
      > Hipodrom do lutego 2005 roku. Sprawę oferowania mieszkań przez MSC bada już
      > prokuratura. Poszukujący mieszkania bądźcie czujni!!!

Tak Tak to wszystko prawda kto nie wierzy niech uda sie przed budynek EXPO tam
      miłe dziewczynki rozdaja czerwone ulotki. Strzezmy się tej inwestycji...
    • piotrek123452 Re: Targi EXPO Inwestycja Wyścigi stoisko C13 27.11.05, 18:26
      Potwierdza sie teza, ze na Targach moga pojawic się oszuści . Co w tej sprawie
      robi Dyrektor Targów Mieszkaniowych EXPO XXI???? Jak ktos ma info o innych
      developerach działających na wydre to prosze o kontakt!
    • abramek4 Re: Targi EXPO Inwestycja Wyścigi stoisko C13 29.11.05, 07:45
      To rzeczywiście bardzo podejrzana inwestycja widziałemm na Targach dwóch
      szamocących się męzczyzn. Jeden niski o wyglądzie kryminalisty. Potem ochrona
      wyprowadziła jednego z nich. To prawdziwy skandal! Wpadła mi potem w ręce
      ulotka ostrzegawcza i wszystko się wyjasniło ten Pan w majestacie prawa bronił
      swojej własności którą mu ukradli. Dobrze że są w społeczeństwie odważni
      ludzie, którzy z uporem dochodza swoich praw. Niskiemu kurpulentnemu Panu
      dziekujemy za ostrzeżenie! Apel do organizatora Targów Patrzcie na ręce tych
      którym wynajmujecie stoisko. Potem klienci płaca za to wszystkimi swoimi
      oszczędnosciami!!!
    • madrzejszy Re: Targi EXPO Inwestycja Wyścigi stoisko C13 30.11.05, 08:27
      Byłem na Targach a także na Bokserskiej 2. Żółta tablica mówi, że to rozbiórka.
      Jest tam kupa ulotek. Dla wszystkich kupujących powinno to być ważne oszukując
      dziesiątki ludzi MSC nabyło działkę za 5 tysięcy złotych. Sprawdziłem w
      Księgach Wieczystych , tam jest ostrzeżenie o treści jak w ulotkach. Nie dam
      złamanego grosza, ze ta inwestycja ruszy z miejsca. Klienci sprawdźcie to
      sami...
      • skubany4 Re: Targi EXPO Inwestycja Wyścigi stoisko C13 30.11.05, 17:00
        Byłem na Domaniewskiej tam gdzie MSC ma siedzibę. To lipa. Jest to mieszkanie
        prywatne. W środku kręci się kilka dziewczyn, ale co robią dokładnie nie wiem.
        Podobno kiedyś była tam agencja towarzyska. Czy to znaczy, że MSC to kamuflarz
        dla kolejnej nowej agencji towarzyskiej!!! Jezeli tak to po co te szopki z
        Targami Mieszkaniowymi!!!!
    • napewnoniekupie Re: Targi EXPO Inwestycja Wyścigi stoisko C13 01.12.05, 17:22
      Zapoznałem się z inwestycją po wizycie na stoisku i jestem rozczarowany. Nic
      nie ma, no moze trochę śniegu, a na tablicy stoi jak byk: ROZBIORKA. Na dobre
      ruszą wiosna jak będą miec pozwolenie, na razie to jest niemożliwe. Podobno
      firma MSC (o ile to jest jakaś firma) tonie w długach i dlatego nie zapłaciła
      poprzednim właścicielom działki. Kochani... wybaczcie....
      • Gość: m Re: Targi EXPO Inwestycja Wyścigi stoisko C13 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 17:37
        pozwolene na budowę mozna sprawdzić w urzędzie arch. i urbanistyki , jest ważne
        jaszcze przez rok
    • nawiedzona1 Re: Targi EXPO Inwestycja Wyścigi stoisko C13 02.12.05, 07:31
      O mało co nie skusiłabym sie na mieszkanie na Wyścigach. Jednak ręka boska
      czuwała. Zaoszczędziłam 37 tysięcy. Teraz wpłacę te pieniądze Ojcu Rydzykowi do
      dobry człowiek a nie jacys tam...
      • nea78 Re: Targi EXPO Inwestycja Wyścigi stoisko C13 02.12.05, 11:44
        Rada dla wszytskich nie oczekujcie że ktoś za Was sprawdzi czy deweloper jest
        uczciwy a już napewno nie oczekujcie tego od organizatora Targów, przecież to
        śmieszne...on nie ma w tym biznesu i tego z dobrej woli nie zrobi bo i nie
        spoczywa na nim żadna odpowiedzialność z tego tytułu. Tutaj tylko pasuje
        przysłowie "umiesz liczyć licz na siebie". Życze wszytski a także sobie, żeby w
        soich poszukiwaniach wymażonego mieszkania trafili na uczciwą spółdzilnię lub
        developera:)
        • kangurek1 Re: Targi EXPO Inwestycja Wyścigi stoisko C13 03.12.05, 10:00
          Nea a ja uwazam, że w Wyborczej powinno być mniej artykułów sponsorowanych. Nie
          ma skad sie dowiedziec jak i gdzie sprawdzic czy inwestycja jest bezpieczna.
          Nie zauwazyłam takiego artykułu w Wyborczej, natomiast docinki na Prezydenta
          Kraju są na co drugiej Gazecie. Pan Michnik widzi juz tylko koniec
          własnego .....nie powiem co.....
    • farciarz123 Re: Targi EXPO Inwestycja Wyścigi stoisko C13 03.12.05, 20:19
      Ja nie nabralem się na te inwestycję i wszystkim radze to samo.
    • solenizantkab Re: Targi EXPO Inwestycja Wyścigi stoisko C13 05.12.05, 07:44
      Polecam wątek MSC tam wszystko o nich zostało napisane.
    • wnuczekibabcia Re: Targi EXPO Inwestycja Wyścigi stoisko C13 09.12.05, 17:39
      To są zwykli oszuści!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka