mihal_04 09.03.04, 22:41 Podwójna radosc, bo nie bede musial spedzac dogrywki z Basalajem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wkurwiony [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.04, 22:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubańczyk Re: "Manczester" na deskach! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.04, 22:48 I dobrze nie lubie Man Utd. Ale w tym roku poszaleli faworyci Manchasteru i Juve już nie ma, jytro odpada Bayern albo Real i mam nadzieje że Milan. Finał Sparta - Lokomotiv i nasz region rządzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: "Manczester" na deskach! IP: 138.23.210.* 09.03.04, 22:54 Wtedy UEFA zmieni zasady, tak ze na Europe wschodnia bedzie przypadac co najwyzej 1 druzyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubańczyk Re: "Manczester" na deskach! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.04, 23:05 Wtedy to ta cała G-14 założy tą swoją lige i będzie po frytkach. A my założymy Ligę Mistrzów Lig Słowiańskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: "Manczester" na deskach! IP: 138.23.210.* 09.03.04, 23:10 Chyba wlasnie tak sie to cale wariactwo skonczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubańczyk Re: "Manczester" na deskach! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.04, 23:36 I fajnie bedziemy grali z Hajdukiem Split i Partizanem Belgrad. Jako potęga regionu (ograliśmy silne Wyspy Owcze) będziemy mogli wystawić 2 albo 3 drużyny i będzie fajno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: "Manczester" na deskach! IP: 138.23.210.* 09.03.04, 23:43 "potega regionu"? chyba ze to byla ironia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubańczyk Re: "Manczester" na deskach! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.04, 00:00 Ironia jak nigdy. Jesteśmy przed Estonią, Litwą i Macedonią a od reszty dostajemy baty. Klubowo to nasze perełki jak Groclin i Wisła to dały bo sobie rade i liczać że wyglądało by to jak dzisiejsza liga mistrzów to może jakiś ćwierćfinał by nam się trafił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantomasz Re: "Manczester" na deskach! IP: *.dyn.optonline.net 10.03.04, 02:48 ogladalismy meczyk na zywo i jak Porto strzelilo to cala chata wyskoczyla do gory jakby polacy zdobyli mistrzostwo swiata. czy trener Porto pokazal paluszki w obu dloniach jak wchodzil do tunelu po meczu?tak mi sie chyba wydawalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubańczyk Re: "Manczester" na deskach! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.04, 08:10 Wiec z trenerem Porto to bylo tak, ze kiedy wchodzil do tunelu widzialem jak jakies niewielkie rzeczy lecialy w jego strone a on mial palce wyciagniete na 2 strony swiata. Nie wiemy tylko czy najpierw go obrzucali a on sie zrewanzowal paluszkami czy on pokazal paluszki a oni go obrzucali. Ja jednak nie lubie Czerwonych Bombli, więc solidarnie trzymam się z trenerem Porto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta z babimostu Re: "Manczester" na deskach! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.03.04, 09:45 Flaki mi sie wywracaly, jak w co drugim zdaniu slyszalam o "Teatrze marzen" Vitor Baia - jak zwykle cudny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: "Manczester" na deskach! IP: *.w3cache.pl / *.pl 10.03.04, 09:59 Żebyż o "Teatrze marzeń"! On mówił: "Metrz w Teacze Marzeń". Ja kibicowalem Porto, ale przykro mi, ze sedzia nie uznal prawidlowo strzelonej bramki dla MU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubańczyk Re: "Manczester" na deskach! IP: *.net 10.03.04, 11:39 Sram na rudego bombla i na jego prawidłowo strzelone bramki. Liga Mistrzów Słowian i Groclin - Partizan Belgrad w ćwierćfinale. Odpowiedz Link Zgłoś
mihal_04 Re: "Manczester" na deskach! 10.03.04, 14:23 Najpiekniejsze bylo: "W zadnym innym teatrze nie ma takich kibiców!". W filharmonii tez nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś