Dodaj do ulubionych

ASBUD Ustronie Wiślane II etap Świderska 113

26.02.06, 13:22
Witajcie,

czy ktos z obecnych na forum zakupil badz planuje zakup mieszkania w II
etapie tej inwestycji? wyglada na to ze tym razem sie spoznia sie juz z
oddaniem mieszkan jak to bylo w I etapie? ;) czekam na opinie i ew.
zgloszenia przyszlych sasiadow?:)
Obserwuj wątek
    • Gość: jo-asiunka Re: ASBUD Ustronie Wiślane II etap Świderska 113 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 15:13
      Tak, ja kupiłam, podobno nie ma żadnych opóźnień na razie, ale liczę sie z tym,
      że w budownictwie prawie zawsze są jakieś tam obsuwy.
      A Ty już kupiłes czy dopiero planujesz?
      • Gość: rwasowski Re: ASBUD Ustronie Wiślane II etap Świderska 113 IP: *.chomiczowka.net.pl 29.03.06, 19:35
        Juz kupilem :) Poki co praca wre z tego co widzialem:)
    • Gość: Marcin Re: ASBUD Ustronie Wiślane II etap Świderska 113 IP: 62.111.173.* 19.07.06, 09:11
      Hej. Kupiłem mieszkanie w II etapie w budynku F. Wczoraj byłem ok. 19 i widzę,
      że jak na razie robota pali się w rękach ( o 19 wyglądało tam jak w południe na
      Marszałkowskiej). Nie wiem czy istnieje jakieś forum ludzi, którzy kupili na
      ustroniu mieszkanie może coś wiecie. Pozdrawiam. Marcin.
      • Gość: rwasowski Re: ASBUD Ustronie Wiślane II etap Świderska 113 IP: *.chomiczowka.net.pl 19.07.06, 18:11
        jasne ze istnieje, sąsiedzie :)
        www.ustroniewislane.waw.pl

pozdrawiam!

• Gość: skuter Re: ASBUD Ustronie Wiślane II etap Świderska 113 IP: *.waw.cdp.pl 20.07.06, 08:40
          Istnieje, tylko że ja wysłałem do admina dane tydzień temu, nie dostałem maila
          potwierdzającego i nie mogę się do forum zalogować. Spróbowałem kilka razy i
          lipa, czy ktoś wie dlaczego?
          • Gość: skuter Re: ASBUD Ustronie Wiślane II etap Świderska 113 IP: *.waw.cdp.pl 20.07.06, 12:55
            A propos to ja też kupiłem ostatnie mieszkanie w tej inwestycji (budynek F) i
            miałem fart. Teraz sobie w brodę pluję, że wiedziałem o tej inwestycji od dawna
            kiedy w mieszkaniach mozna było przebierać. Teraz cieszę się, że wziąłem to co
            zostało.
            A olałem wcześniej, bo kupiłem mieszkanie w osadzie wislanej z JWC, tylko że
            mieli mieć pozwolenie w kwietniu a bedzie we wrześńiu (być może). Nie mogę tyle
            czekać. Jakby ktoś chciał to osadę wiślaną mogę odstąpić.

I na konieć ciekawostka dla psychologów odnośnie osady wislanej. Nie maja
            pozwolenia, nie wbili łopaty na budowie, a mieszkania w I etapie sprzedane co
            do joty.
            • Gość: marcin Re: ASBUD Ustronie Wiślane II etap Świderska 113 IP: 62.111.173.* 08.08.06, 13:31
              Witaj sąsiedzie. Skoro kupiłeś mieszkanie w budynku F tzn, że będziemy "razem"
              mieszkać. Pozdrawiam. Marcin
              • Gość: skuter Re: ASBUD Ustronie Wiślane II etap Świderska 113 IP: *.waw.cdp.pl 08.08.06, 15:27
                Witaj Marcin,
                A jaki numer mieszkania masz, że tak spytam?
                • Gość: marcin Re: ASBUD Ustronie Wiślane II etap Świderska 113 IP: 62.111.173.* 10.08.06, 09:18
                  Witaj skuter. Ja mam 46, a ty?
                  • Gość: Marta i Bartek Re: ASBUD Ustronie Wiślane II etap Świderska 113 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.08.06, 20:57
                    Witajcie,
                    My również kupiliśmy mieszkanie w budynku F. Mieliśmy nawet okazję już obejrzeć
                    nasz lokal , jak na razie praca na budowie wre..., ale nie chwalmy dnia przed
                    zachodem :-)
                    • Gość: marcin Re: ASBUD Ustronie Wiślane II etap Świderska 113 IP: 62.111.173.* 25.08.06, 11:33
                      Hej. Widzę, że kilka osób z budynku F jest już na forum. Faktycznie jak na
                      razie prace idą w dobrym kierunku. Ja także miałem przyjemność zobaczyć swoje
                      mieszkanie ale jakoś wydaje mi się strasznie małe (pocieszam się, że to tylko
                      złudzenie). Pozdrawiam
                      • Gość: Marta i Bartek Re: ASBUD Ustronie Wiślane II etap Świderska 113 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.08.06, 19:36
                        My też mieliśmy wrażenie, że nasz salon jest jakiś dziwnie mały :-) No cóż
                        trzeba będzie odbierać mieszkanie z fachowcem... Czy ktoś z tutaj obecnych jest
                        zalogowany na : www.ustroniewislane.waw.pl? My jak do tej pory nie otrzymaliśmy
                        hasła od developera?
                        pozdrawiamy
                        • Gość: Michal Re: ASBUD Ustronie Wiślane II etap Świderska 113 IP: *.aster.pl 28.08.06, 07:19
                          No wlasnie, te zludzenia, ze mieszkanai sa mniejsze. Moze zmienili plany w
                          trakcie, najwyzej bedzie rozliczenie i zwrot kasy ztytulu roznic metrazowych.
                          Jak dla mnie to generlanie ta budowa idzie za wolno. Cos sie chlopakom nie chce,
                          no ale nie zapeszam.
                          • Gość: skuter Re: ASBUD Ustronie Wiślane II etap Świderska 113 IP: *.waw.cdp.pl 28.08.06, 11:12
                            Ja mam mieszkanie w F-37 64,5m i też mi się wydało małe podczas oględzin. Może
                            licza metraż po podłodze nie biorąc pod uwagę ścian. A ściany dzialowe dowalili
                            grubości niejednej nośnej. Bez sensu.

Jezeli okaże się że są mniejsze to będzie walka o zwrot kasy mimo zapisów w
                            umowie.
                            • Gość: Michal Re: ASBUD Ustronie Wiślane II etap Świderska 113 IP: *.aster.pl 28.08.06, 19:23
                              Moze warto ich jakos dokladniej sprawdzic juz teraz i przygoowac sie do
                              dzialania, niz dopiero przy odbiorze wszyscy beda zdziwieni, ze im metry zjadlo.
                              • Gość: Marta i Bartek Re: ASBUD Ustronie Wiślane II etap Świderska 113 IP: *.aster.pl 30.08.06, 19:38
                                Tylko jak teraz sprawdzić metraż? Nikt nie pozwoli nam zmierzyć teraz
                                mieszkania :-) Ale faktycznie jak będzie za mało metrów trzeba będzie podjąć
                                działania. Może to tylko złudzenie :-) nie nakręcajmy się.
                                • Gość: Krzychu Re: ASBUD Ustronie Wiślane II etap Świderska 113 IP: *.aster.pl 30.08.06, 21:57
                                  mnie dochodza takie sluchy poza forum :(
                                  • Gość: gosciu Re: ASBUD Ustronie Wiślane II etap Świderska 113 IP: *.chomiczowka.net.pl 01.09.06, 23:41
                                    Drodzy sasiedzi! dajcie spokoj takim podejrzeniom! czy wszedzie musicie
                                    doszukiwac sie kantu ze strony developera? forum jest od tego zeby sie zalic -
                                    dobrych opini tu nikt nie serwuje:) budowa idzie w super szybkim tempie co
                                    widzimy wszyscy - czego sie tu czepiac? okoliczne budowy na tarchominie badz to
                                    ciagna sie po terminie, badz nie maja nawet pozwolen na budowe! jak metry
                                    podczas odbioru nie beda sie zgadzaly to zgodnie z umowa rozliczasz sie z
                                    asbudem i po sprawie. ale to jest zludzenie!
                                    A tak szczerze - to mi sie moje tez wydaje male,,,;)) ale jest OK!
                                    pozdrawiam!!!!
                                    • Gość: Krzychu Re: ASBUD Ustronie Wiślane II etap Świderska 113 IP: *.aster.pl 04.09.06, 21:11
                                      podoba mi sie twoj optymizm, ale z tym tempem to troche przesadziles. a co z
                                      tego ze sie rozliczysz? jak bys chcial mniejsze to bys sobie kupil mniejsze :)
                                      • Gość: Marta i Bartek Re: ASBUD Ustronie Wiślane II etap Świderska 113 IP: *.aster.pl 10.11.06, 22:59
                                        Sąsiedzi :-)
                                        jakoś słabo nam wychodzi komunikacja na forum? może wątek się zawiesił? nie
                                        uważacie, że praca naszych "budowniczych" wre?
                                        • Gość: Krzychu Re: ASBUD Ustronie Wiślane II etap Świderska 113 IP: *.aster.pl 11.11.06, 10:34
                                          pewnie ludzie sprzedali cesje , a wiec dawni sasiedzi odplyneli ......
                                          • patras-68 Re: ASBUD Ustronie Wiślane II etap Świderska 113 11.11.06, 10:43
                                            Witam dopiero dziś odkryłem to forum. Mam okazję oglądać prawie codziennie
                                            budowę i muszę powiedzieć , że chłopaki zasuwają. Pozdrawiam sąsiadów z budynku
                                            F
                                            • Gość: ustronianin Re: ASBUD Ustronie Wiślane II etap Świderska 113 IP: *.chomiczowka.net.pl 12.11.06, 12:43
                                              proponuje przerzucenie sie na www.ustroniewislane.waw.pl :) pozdrawiam
                                              • patras-68 Re: ASBUD Ustronie Wiślane II etap Świderska 113 12.11.06, 17:32
                                                Chętnie bym wszedł na tą stronę ale niestety czekam już dwa dni na maila
                                                zwrotnego po rejestracji. Z tego co wcześniej czytałem są z tym problemy czy
                                                może już ich nie ma ?
                                                • patras-68 Re: ASBUD Ustronie Wiślane II etap Świderska 113 13.11.06, 22:16
                                                  Witam
                                                  Czy ktoś może mi udzielić info jak długo trzeba czekać na maila zwrotnego po
                                                  rejestracji na stronie www.ustroniewislane.waw.pl
                                                  • Gość: gosc Re: ASBUD Ustronie Wiślane II etap Świderska 113 IP: *.chomiczowka.net.pl 15.11.06, 18:32
                                                    jesli masz problem z dostepem napisz na pomoc@ebox.pl pozdrawiam..zapewne
                                                    sasiada:)
                                                  • patras-68 Re: ASBUD Ustronie Wiślane II etap Świderska 113 15.11.06, 22:59
                                                    Dzięki serdeczne za pomoc napewno przyszłego sąsiada. Już wysłałem.
                                                  • Gość: mieszkanka osiedla Re: ASBUD Ustronie Wiślane II etap Świderska 113 IP: 212.160.172.* 16.11.06, 13:26
                                                    cóż...
                                                    oficjalne forum osiedlowe jest ok póki piszesz posty w stylu "łubu dubu niech
                                                    nam żyje Prezes naszego klubu"... czy jakoś tak
                                                    Każda ostrzejsza krytyka kończy się wycięciem Cię z forum - tak było w moim
                                                    przypadku jakiś rok temu ale z tym żyję:)))
                                                    Pozdrawiam wszystkich naszych nowych sąsiadów - przed Wami życie na
                                                    bardzo "ciekawym" osiedlu
                                                    aby nie straszyć za bardzo, mogę dodać w miłym sąsiedztwie
                                                  • Gość: ustronianin Re: ASBUD Ustronie Wiślane II etap Świderska 113 IP: *.chomiczowka.net.pl 17.11.06, 23:14
                                                    Patras - ktory masz lokal? moze bedziemy sasiadami?:))
                                                  • patras-68 Re: ASBUD Ustronie Wiślane II etap Świderska 113 18.11.06, 11:48
                                                    Witam
                                                    Lokal 45 w budynku F.
                                                    Muszę przyznać , że słabo rozwija się nasze forum. W porównaniu z osiedla
                                                    Zakątek Bielany ludzie są bardzo aktywni. Może byśmy ruszyli z miejsca wkońcu
                                                    niedługo zamieszkamy na tym osiedlu i przydałby się jakiś kontakt. Byłem dziś
                                                    na budowie i widać , że chłopaki ostro pracują.
                                                    Pozdrawiam
                                                  • Gość: ustronianin Re: ASBUD Ustronie Wiślane II etap Świderska 113 IP: *.chomiczowka.net.pl 18.11.06, 12:36
                                                    ja wybieram sie za tydzien, widac ze powinni wyrobic sie z terminami. niektorzy
                                                    maja termin na maj, inni - tak jak ja - na lipiec. jak zima nie scisnie za
                                                    bardzo powinno byc ok.
                                                    moze mala aktywnosc naszego forum spowodowana jest duza iloscia mieszkan
                                                    zakupionych przez handlarzy?:)) pozdr
                                                  • patras-68 Re: ASBUD Ustronie Wiślane II etap Świderska 113 18.11.06, 17:50
                                                    Może i masz rację ale wydaje mi się , że mimo wszystko jest sporo prawdziwych
                                                    lokatorów. Ustronianin a Ty pod jakim numerem będziesz stacjonował ?
                                                  • Gość: madzka Re: ASBUD Ustronie Wiślane II etap Świderska 113 IP: *.flashnet.pl 18.11.06, 22:09
                                                    straszne lokale,autopsja z I-wszej inwestycji, ogromne okna które w zimę
                                                    wychładzają a latem akwarium , zabierają tak dużo niewykorzystanych w
                                                    następstwie ścian.
                                                  • patras-68 Re: ASBUD Ustronie Wiślane II etap Świderska 113 19.11.06, 10:49
                                                    Dlatego w II etapie inwestycji odeszli od tak dużego przeszklenia ścian.
                                                    Zresztą już na wstępie jak rozmawiałem w Asbudzie zmienili projekt, gdyż mieli
                                                    problemy z rozmieszczeniem kaloryferów ( pokoje robiły się nieustawne). Chociaż
                                                    muszę przyznać ,że mnie się to podoba szczególnie od wewnątrz. Pokoje sa
                                                    bardziej nasłonecznione i wizualnie wyglądają na większe. Zresztą jak popatrzeć
                                                    na nowo budowane osiedla to dość często pojawiają się właśnie takie przeszklone
                                                    ściany.
                                                  • Gość: Marcin Re: ASBUD Ustronie Wiślane II etap Świderska 113 IP: *.orange.pl 19.11.06, 21:57
                                                    Hej Patras-68. Wreszcie jakiś sąsiad z niższego piętra, więc będzie kogo
                                                    zalewać :-))). Oczywiście to żart ale faktycznie będę mieszkać piętro wyżej.
                                                    Ciesze się, że rozruszałeś trochę wątek na naszym forum. Byłem dzisiaj na
                                                    budowie i widzę, że już praktycznie wszystkie budynki mają elewację, więc
                                                    zapowiada się obiecująco. Pozdrawiam. Marcin.
                                                  • patras-68 Re: ASBUD Ustronie Wiślane II etap Świderska 113 19.11.06, 22:08
                                                    Witam sąsiada
                                                    Widzę, że z naszego bloku są najbardziej aktywni :-). Mam to szczęscie , że
                                                    mieszkam niedaleko i podziwiam budowę prawie codziennie i muszę przyznać, że
                                                    idzie im nieźle. Najbardziej podobało mi się jak na nasz budynek - dach
                                                    nasypywali ziemię (podobno nowa technologia) . Tak więc Marcinie uważaj , żeby
                                                    Ci się ziemia przez sufit nie sypała ;-))).
                                                    Pozdrawiam Patryk
                                                  • Gość: Marlena Re: ASBUD Ustronie Wiślane II etap Świderska 113 IP: *.aster.pl 19.11.06, 23:03
                                                    Witam
                                                    Widzę że na forum są sami mieszkańcy bloku F:)a ja dla odmiany mam mieszkanko w
                                                    budynku D13 centralnie na przeciwko:PP!!!
                                                    Pzdr!!!
                                                  • Gość: Marcin Re: ASBUD Ustronie Wiślane II etap Świderska 113 IP: 62.111.173.* 23.11.06, 09:52
                                                    Witam wszystkich. Czy ktoś widział może ostanio na jakim etapie zaawansowania
                                                    prac są klatki schodowe i ewentualnie czy mieszkania są już pomału zamykane
                                                    drzwiami. Dzięki za ewentualne info. Pozdrawiam. Marcin
                                                  • Gość: Marta i Bartek Re: ASBUD Ustronie Wiślane II etap Świderska 113 IP: *.aster.pl 03.12.06, 19:50
                                                    My również z budynku F :-) - lokal 24. Dzwoniliśmy do kierownika budowy i
                                                    powiedział, że w zasadzie to nie mamy po co przyjeżdżać, bo u nas już wszystko
                                                    gotowe. Podobno klatka jest już zrobiona i drzwi są powstawiane. Szkoda
                                                    tylko,że musimy czekać na oddanie :-)
                                                    Czy ktoś z Wam podpisywał umowę przedwstępną w formie aktu notarialnego? My
                                                    nie, ale myślimy nad tym...Czekamy na jakieś porady :-)
                                                  • jo-asiunka Re: ASBUD Ustronie Wiślane II etap Świderska 113 12.12.06, 14:20
                                                    Witam serdecznie, my bylismy w naszym mieszkaniu w środku jakoś w sierpniu (F15)
                                                    i brakowało tylko drzwi zewn. i grzejników. Nie możemy się doczekać, tym
                                                    bardziej, ze jest już gotowe do zamieszkania. My też chcemy w styczniu podpisać
                                                    umowę przedstępną ze wzgledu na premię gwarancyjna z ksiażeczki mieszkaniowej.
                                                  • Gość: Marta i Bartek Re: ASBUD Ustronie Wiślane II etap Świderska 113 IP: 213.17.181.* 15.12.06, 15:04
                                                    Dzwoniłam do Asbudu w sprawie umowy przedwstępnej w formie aktu notarialnego i
                                                    chyba się zdecydujemy. Różnica cenowa jak się podpisuje dwa dokumenty w
                                                    przypadku naszego mieszkania to około 700 zł. Dopłacając 700 zł mamy więszą
                                                    pewność na odebranie naszego M4 i podpisanie końcowego aktu notarialnego :-)
                                                  • Gość: jo-asiunka Re: ASBUD Ustronie Wiślane II etap Świderska 113 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 13:18
                                                    My właśnie podpisaliśmy umowę przedwstępną u notariusza - teraz jestem
                                                    spokojniejsza:)
                                                  • Gość: patras Re: ASBUD Ustronie Wiślane II etap Świderska 113 IP: *.chello.pl 17.01.07, 20:09
                                                    Jo-asiunka powiedz jak długo czekałaś na podpisanie aktu, i czy jest to
                                                    standartowa umowa , czy może można coś zmienić w niej na swoją korzyść. Czy
                                                    masz jakiś pogląd na to ile osób podpisało tą umowę drugiego etapu i na końcu
                                                    czy Asbud nie robi żadnych trudności wkońcu to nie jest im na rękę. Ja niestety
                                                    ciągle się wacham bo mam głupie zaufanie , że nic się nie stanie..... :-I
                                                  • jo-asiunka Re: ASBUD Ustronie Wiślane II etap Świderska 113 18.01.07, 13:26
                                                    Zadzwoniłam do asbudu i powiedziałam, ze chcę podpisać. Pan Filip spytał, czy
                                                    pasuje mi przyszły tydzień i jakie terminy wchodzą w grę. Wiedziałam, że mają
                                                    swoich notariuszy i nie przeszkadzało mi to. Nie próbowaliśmy nic zmieniać, nie
                                                    zauważyłam w umowie jakiś podstępnych fragmentów, wszystko w zasadzie zgadzało
                                                    się z umową podpisaną wcześniej z asbudem. Znalazł się zapis o wpłacie 1000 zł
                                                    na poczet kosztów (ale to też było w umowie).
                                                    Zapłaciliśmy połowe taksy, w sumie 1800 zł.
                                                    Nie wiem, ile osób podpisało tę umowę, wiem, że nie byliśmy jakimś wyjątkiem, bo
                                                    mówił nam to pełnomocnik Asbudu.
                                                    My podpisaliśmy ją po to, aby zrealizować książeczkę mieszknaiową, nie ze
                                                    strachu przed przekrętami Asbudu. Choć potem stwierdziliśmy, że czujemy się
                                                    jakoś pewniej. Ale prawdę mówiąc, też mam zaufanie, że nic się nie stanie, więc
                                                    tak pewnie będzie.
                                                    Nie uważam, że ta umowa jest jakoś szczególnie potrzebna na tym etapie (budynki
                                                    stoją w zasadzie, widziałam swoje gotowe mieszkanie, malują pasy w garażu).
                                                    Pozdrawiam:)
                                                  • Gość: gosc Re: ASBUD Ustronie Wiślane II etap Świderska 113 IP: 195.47.201.* 29.01.07, 11:14
                                                    Dzisiaj dzwoniłem do Asbudu i jestem w trakcie ustaleń terminiu spotkania
                                                    związanego z podpisaniem umowy przedwstępnej w formie aktu notarialnego. W
                                                    związku z tym mam do Ciebie kilka pytań: Czy na coś szczególnie powinienem
                                                    zwrócić uwagę? Czy udało Ci się coś zbić z taksy notarialnej? Czy byłaś może w
                                                    sądzie, aby po podpisaniu aktu notarialnego wpisać w dziale III Roszczenia
                                                    swoje prawa tj, roszczenia o wydzielenie lokalu i jego sprzedaż?
                                                  • Gość: gość Re: ASBUD Ustronie Wiślane II etap Świderska 113 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 22:20
                                                    Witam,
                                                    my też podpisaliśmy właśnie umowę w formie aktu notarialnego, gwarantuje nam
                                                    pierwszeństwo do tego lokalu no i cenę, a jeśli chodzi o wpis do księgi w dz.
                                                    III to będziesz mieć o tym wzmiankę w akcie, robi to już notariusz za ciebie

Pozdrawiam
                                                  • Gość: marcin Re: ASBUD Ustronie Wiślane II etap Świderska 113 IP: 217.116.110.* 11.02.07, 22:25
                                                    Witam wszystkich. Mam pytanko, czy może ktoś z szanownych forumowiczów jest
                                                    zorientowany w sprawie opłat, czynszu, etc., na Ustroniu Wiślanym. Pozdrawiam.
                                                  • Gość: lenaaa Re: ASBUD Ustronie Wiślane II etap Świderska 113 IP: *.aster.pl 20.02.07, 20:41
                                                    Hej!Jak podpisywałam umowe przedwstepną to Pani z Asbudu powiedziała mi że czynsz wynoszi ok 5,75/m2 i że jesli skończą II etap inwestycji to moze on sie troche zmiejszyc ponieważ koszty utrzymania osiedla rozłorzą sie na wieksza liczbę mieszkańców ale to było rok temu kiedy otrzymałam ta informacje więc mogło się coś zmienic. A może ktoś wie w jakim stopniu zaawansowania jest budowa i jakie są postepy prac???No i czy zna ktos przybliżony termin odbioru technicznego mieszkań????Dzieki za info i pazdrawiam!!!!
                                                  • Gość: Patras Re: ASBUD Ustronie Wiślane II etap Świderska 113 IP: *.chello.pl 20.02.07, 23:11
                                                    Z tego co wiedziałem w listopadzie to wychodziło 6 zł za metr ( rozmawiałem z
                                                    mieszkanką 1 etapu). Nie sądzę żeby zmniejszyły nam się koszta. W tych dwóch
                                                    blokach ktore już stoją każdy ma swojego zarządce. Nie rozumiem ich polityki no
                                                    ale cóż. Wydaje mi się , że czym więcej lokali to właśnie będą mniejsze koszta.
                                                    Ale zobaczymy jak to z nami będzie. Raczej terminy odbioru są jeszcze nie
                                                    znane. zapraszam na forum osiedla tam wrzuciłem sporo aktualnych zdjęć osiedla
                                                    z ostatniej niedzieli. Pozdrawiam
                                                  • Gość: Marcin Re: ASBUD Ustronie Wiślane II etap Świderska 113 IP: 62.111.173.* 21.02.07, 07:59
                                                    Witam wszystkich i podobnie jak Patras zapraszam na stronkę naszego osiedla
                                                    www.ustroniewislane.waw.pl. Tak na marginesie dodam, że warto tam wejść i
                                                    zobaczyć jak Patras narażał życie, żebyśmy mogli delektować się zdjęciami jakie
                                                    wykonał. Z tego co przeczytałem na forum to obecnie koszt czynszu z metra
                                                    kwadratowego wynosi ok. 6.5 zł. Pozdrawiam. Marcin
                                                  • Gość: rwasowski Re: ASBUD Ustronie Wiślane II etap Świderska 113 IP: 213.134.135.* 21.02.07, 08:26
                                                    ooo, moj watek sprzed roku odżył :) jak miło!:)
                                                    rowniez zapraszam na www.ustroniewislane.waw.pl do obejrzenia zdjec Patrasa!
                                                    Pozdrawiam
                                                  • Gość: lenaaa Re: ASBUD Ustronie Wiślane II etap Świderska 113 IP: *.aster.pl 21.02.07, 10:11
                                                    Chętnie bym skożystała z zaproszenia ale do dzisiaj nie otrzymałam maila od administratora tego forum mimo ze rejestrowałam się jakieś dwa miesiace temu, a bez tego raczej nie zobacze rekomendowanych zdjęc Patrasa niestety :(((
                                                  • Gość: rwasowski Re: ASBUD Ustronie Wiślane II etap Świderska 113 IP: 213.134.135.* 21.02.07, 13:52
                                                    Lenaa, wyslij jeszcze raz ,pozdr
                                                  • Gość: Patras Re: ASBUD Ustronie Wiślane II etap Świderska 113 IP: *.chello.pl 21.02.07, 19:47
                                                    Lena ja też tak miałem dopiero po wysłaniu maila z reklamacją na adres
                                                    pomoc@ebox.pl po dwóch dniach dostałem aktywację konta. W mailu podaj swój
                                                    login i przybliżoną datę rejestracji. Pozdrawiam
                                                  • Gość: lenaaa Re: ASBUD Ustronie Wiślane II etap Świderska 113 IP: *.aster.pl 21.02.07, 21:20
                                                    Juz wysłałam dzięki chłopaki :)))
    • agnieszka_gk Re: ASBUD Ustronie Wiślane II etap Świderska 113 20.04.07, 15:55
      Witam, ja zupełnie z innej beczki - gdybyście słyszeli o kimś, kto chce
      sprzedać 3-pokojowe mieszkanie w tej inwestycji to jestem zainteresowana
      (oprócz mieszkania na parterze). Proszę ewentualnie o kontakt na mail
      agnieszka_gk@gazeta.pl
      • Gość: skuter Re: ASBUD Ustronie Wiślane II etap Świderska 113 IP: *.jmdi.pl 22.04.07, 12:20
        Musi być to mieszkanie koniecznie w tej inwestycji?
        • agnieszka_gk Re: ASBUD Ustronie Wiślane II etap Świderska 113 24.04.07, 15:06
          Gość portalu: skuter napisał(a):

> Musi być to mieszkanie koniecznie w tej inwestycji?

A co możesz innego zaproponować ? Ta inwestycja generalnie mi się podoba.
          • Gość: gosc Re: ASBUD Ustronie Wiślane II etap Świderska 113 IP: 213.134.135.* 24.04.07, 15:36
            a co Ci sie w niej podoba?!?
            • Gość: agnieszka_gk Re: ASBUD Ustronie Wiślane II etap Świderska 113 IP: *.48-210-81.netia.com.pl 25.04.07, 15:24
              masz coś do zaproponowania czy nie ?
              • Gość: skuter Re: ASBUD Ustronie Wiślane II etap Świderska 113 IP: *.jmdi.pl 25.04.07, 23:19
                Osada Wiślana na ulicy Marcina z Wrocimowic (I etap)
                • agnieszka_gk Re: ASBUD Ustronie Wiślane II etap Świderska 113 26.04.07, 12:54
                  Gość portalu: skuter napisał(a):
                  > Osada Wiślana na ulicy Marcina z Wrocimowic (I etap)<
                  Niestety nie, nie wchodzę w inwestycje JW Construction bo nie mam do tej firmy
                  zaufania. Pozdrawiam.
                  • Gość: skuter Re: ASBUD Ustronie Wiślane II etap Świderska 113 IP: *.waw.cdp.pl 26.04.07, 15:42
                    A ja chciałem tam mieszkać, bo myslę, że tam bedzie fajnie. Ale jak kupiłem
                    mieszkanie w lutym 2006 to pozwolenie miało byc w kwietniu. Było "już" w
                    grudniu, więc w międzyczasie kupiłem mieszkanie od asbudu na Świderskiej.
                    Ta osada mi jednak została w inwentarzu i chetnie bym jej sie pozbył, choć nic
                    na siłę.

Jak mnie ktoś nazwie spekulantem to się obrażę.

Również pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka