elela 09.06.03, 09:20 Czy w tym roku można kąpać sie w zalewie ? Zakaz kąpieli wciąż stoi, nie wiem czy ze względu na brak ratownika czy raczej na brudna wodę. Czy sanepid już ją zbadał ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ashanti5 Re: czy można się kąpać w zalewie ? 09.06.03, 11:00 Widziałam wczoraj, jak dzieciaki się kapały. Chyba w najbliższym Głosie Siemiatycz będzie fotoreportaż na temat zalewu. Zalew nigdy nie uchodził za czysty, ale ja się kąpałam. Teraz chyba nie miałabym odwagi się kąpać. Odpowiedz Link Zgłoś
elela Re: czy można się kąpać w zalewie ? 09.06.03, 12:21 no właśnie moja mała /4 latka/ wykąpała się, nie sposób było ja powstrzymać, miała tylko zamoczyć nóżki...., po powrocie do domu wstawiłam ją pod prysznic ale nic sie nie stało,zadnych zmian skórnych. Zobaczymy jaka będzie opinia sanepidu, ludzie kąpią się czasem w bagnach Odpowiedz Link Zgłoś
ashanti5 Re: czy można się kąpać w zalewie ? 09.06.03, 18:29 kąpielie błotne, torfowe, baginne są o.k. (dla zdrowotości). Kobiety płaca słone pieniądze, żeby sie potaplać w takich specyfikach :) Odpowiedz Link Zgłoś