Dodaj do ulubionych

Dobry fryzjer - stylista poszukiwany!!!

22.01.09, 19:45
Czy ktos moglby mi doradzic gdzie moglabym zrobic maly makeover
(dobranie koloru farby plus fryzury do typu twarzy) jestem raczej
wymagajaca osoba jesli chodzi o fryzjerow i zawsze mam 1000 pytan:)
Nigdy jeszcze nie bylam u fryzjera w NS.
Z gory dziekuje i pozdrawiam!!!
Obserwuj wątek
    • sadeczanka Re: Dobry fryzjer - stylista poszukiwany!!! 04.02.09, 13:57
      podnoszę wątek ponieważ mnie tez to bardzo interesuje-naprawdę nikt nie może nam
      polecić sprawdzonego DOBREGO fryzjera?
      • aguska_87 Re: Dobry fryzjer - stylista poszukiwany!!! 10.02.09, 14:27
        bardzo dobry wątek. tylko problem w tym, że ja także poszukuje takiego fryzjera no i jak narazie to niezbyt zadowolona jestem z eksperymentów na mnie:(
        • dendruszek Re: Dobry fryzjer - stylista poszukiwany!!! 11.02.09, 13:14
          to ja polecę: p. Joasia Wróblewska, ma zakład Renoma na przeciwko poczty głównej.
          Ja co prawda żadnych szaleństw z włosami nie robiłam, ale p. Asia czesała mnie
          do ślubu, robiłam u niej baleyage i byłam zadowolona.
          • justa-sz Re: Dobry fryzjer - stylista poszukiwany!!! 12.02.09, 11:46
            Tia... sporo fryzjerów w Sączu wy testowałam i tych drogi z eleganckich salonów
            i tych tanich mających gdzieś swoje salony w kamienicach piwnicach gdzieś na
            uboczu - i jak na razie z żadnego nie jestem zadowolona
            Sama wymagająca nie jestem ale moje włosy są wymagające cienkie proste trudne w
            układaniu i jeszcze nie spotkałam fryzjera który by poradził sobie z moimi
            włosami tak abym choć trochę była zadowolona
    • mirwit Re: Dobry fryzjer - stylista poszukiwany!!! 07.12.13, 20:08
      Polecam Framesi Studio Fryzjerskie Velaness na Barbackiego 81 w Nowym Sączu.
      Nowo otwarte, ale świetne fryzjerki.
    • paulina.ns89 Re: Dobry fryzjer - stylista poszukiwany!!! 06.12.14, 10:04
      ja chodzę do fryzjerki w Oazie Piękna-jak dla mnie to najlepsza fryzjerka w Nowym Sączu-ale ,wiadomo,każdy ma swoje preferencje :-).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka