Dodaj do ulubionych

Niewjem czemu tragedja w Lesinej Guże

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 15:30
Jeśli kto łaskaw prosi się o otpowieć.
Bo gdysz załuwarzyłem, że oto Burski Doktor Lekaż Chirurk ma problem ze
rzoną. A jest żecz asz w rozwodzie. Jes to cenna osoba i szlahetna. A kończy
niczym pies bes pański. Bes domu. Czemusz go wyżuciła Zosia? Ktura tesz była
czysta jakdotont lecz pszezemie nietak ceniona jak monsz. Czy chodzi o
romansowe sprawy Doktora sprzeszłosci? Jak ta lekarka wokularach co go
bamałuciła beskońca? Czysz jes szansa na zachowanie rodziny?
Prosze otpowiecieć.
Posdrawjam Świontecznie,
Boraks
Obserwuj wątek
    • aasiek Re: Niewjem czemu tragedja w Lesinej Guże 27.12.04, 15:35
      Cześć Boraks!!!
      Długa i bolesna jest historia małżeństwa Burskich (przynajmniej w ostatnich
      odcinkach kilkunastu). I nie chodzi tu bynajmniej o lekarkę w okularach a o
      siostrę Zosi - Małgosię. A także o kolegę Zosi, co to teraz jej głowę zawraca.
      Ale niech to ktoś lepiej wytłumaczy, bo też nie do końca wiem, co jest grane...
      Pozdrawiam
    • lezka_z_posen Re: Niewjem czemu tragedja w Lesinej Guże 27.12.04, 15:41
      i słusznie Boraks,że Zofii nie ceniłeś;)ona w tango z niejakim Rafaello poszła
      i Burskiemu,co obecnie waletuje u Pawicy,poroże przyprawiła.sprawa pewna,bo
      Zofia przed obliczem sądu to przyznała.a teraz robi zbolałe miny i popłakuje po
      kątach.
      • Gość: Boraks Re: Niewjem czemu tragedja w Lesinej Guże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 15:45
        Czejść Aasiek i Łeska czejść!
        Czy poroże oznacza zdrade w posunieniciu się asz do pościeli? Teras rozumię
        czemu piła wino na umur i beczała w łazięce pszy Doktorze Pawicu. Jestem
        wszcząśniony.
        Dzienki za objaśnienia.
        • lezka_z_posen Re: Niewjem czemu tragedja w Lesinej Guże 27.12.04, 15:47
          pościel nie jest obligatoryjna,ale rzeczywiście o posunięcie tu chodzi;)
          • Gość: Korniszon Re: Niewjem czemu tragedja w Lesinej Guże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 15:52
            Ale jak taka w sumie miła i normalna osóbka, czyli Zosia mogła się zadać z
            takim obślizgłym Jakimowiczem to już zupełnie nie rozumiem. To chyba jakiś błąd
            w scenariuszu. A jeszcze niech mu rolę rozbudują i wsadzą Zosi dziecko w brzuch
            to już koniec mojej kariery przed telewizorem w niedzielne popoł.:(
            • lezka_z_posen Re: Niewjem czemu tragedja w Lesinej Guże 27.12.04, 16:00
              Jakimowicza trochę ząb czasu nadgryzł,to fakt;)kiedyś był całkiem,całkiem..:)
              • Gość: Miska Re: Niewjem czemu tragedja w Lesinej Guże IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 17:33
                ten zab czasu najbardziej mu wlosy nadgryzl - zakola daja po oczach
                co to w ogole za fryzura - dlugie wlosy z zakolami?? gdyby to bylo mjm bylabym
                mniej zaskoczona
                • lisa_simpson Re: Niewjem czemu tragedja w Lesinej Guże 27.12.04, 18:12
                  No cóż...Każdego z nas trąci kiedyś rydwan czasu ;)
    • Gość: Boraks Re: Niewjem czemu tragedja w Lesinej Guże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 18:21
      Jestem za wartościami i pszeciw roswodom. Lecz rzyczę Doktorowi Burskiemu
      niepowrotu do rzony Zofji. Ma serce z szkła i hromu. A Doktorowi tesz
      (załuwarzyem) się włos pszeżedza. Ot zmartwjeń za pewne. (Było to do
      zaopserwowania gdy ukrył głowę w dłoniach gestem rospaczy. A Doktor Pawica
      nieumniał go wspomuc).
      Doktorka ot narkos zasuguje na tego ot zakoli i zdeżaka.
    • Gość: xyz Re: Niewjem czemu tragedja w Lesinej Guże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 19:43
      co to za kmJot?! czemu w ogóle mu odpisujecie?
      • Gość: alina Re: Niewjem czemu tragedja w Lesinej Guże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 20:35
        Bo on nie zadaje takich pytan.
      • es_el Re: Niewjem czemu tragedja w Lesinej Guże 27.12.04, 20:50
        witam Boraksa i ciesze sie, ze swymi pytaniami dotyka jak zwykle pryncypiow
        i z przyjemnoscia odpowiem na kazde jego pytanie, w miare skromnych mozliwosci
        (i zgadzam sie, ze doktorka od narkos pasuje do goscia od zakoli i zdezaka)
        pytanie: Boraks, co z lajba-kochanka? wrociles na ojczyzny lono? jak tam bigos
        bratowej?
        swiatecznego najlepszego!
        s_l
      • paloma_blanca Re: Niewjem czemu tragedja w Lesinej Guże 27.12.04, 21:52
        Gość portalu: xyz napisał(a):

> co to za kmJot?! czemu w ogóle mu odpisujecie?
        kmJot czy tam kmJotowa,to ty jesteś,z tego co zdązyłam poczytać na forum!!!nic
        do powiedzenia,ale jak się przyczepić to pierwsza!!łapy won od Boraksa!!stuknij
        się w ten pusty łeb-tylko nie patrz jednocześnie w lustro,bo się wyrzygasz na
        sam widok,prymitywna,głupia,bambero!!!lub kmJotówo-jak wolisz!
      • donna-mobille Re: Niewjem czemu tragedja w Lesinej Guże 27.12.04, 22:02
        Gość portalu: xyz napisał(a):

> co to za kmJot?! czemu w ogóle mu odpisujecie?

Ty naprawdę taka głupia jesteś,jak piszesz,czy to prowokacja??Nie ma nic
        gorszego,jak takie niedowartościowane,stare czuczła ja ty.Ohyda.
        • Gość: xyz Re: Niewjem czemu tragedja w Lesinej Guże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 22:22
          czuczła? bambero? donno vel palomo, sama wystawiasz sobie najlepszą laurkę,
          HAHA! język zaiste prima sort! a prowokacją jest ten durny boraks, który mam
          nadzieję szybko zniknie ze swym pokaleczonym, niby-śmniesznym stylem
          dziwi mnie tylko, że podniecają się nim osoby, które miałam za raczej
          inteligentne...
          cóż....
          • Gość: Boraks Re: Niewjem czemu tragedja w Lesinej Guże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 17:16
            Wyglondasz na niemiłą osobę Xyz. Może nie zaznałaś szczęńścia w miłości.
            Niewjem. Lecz niebendę stobą pisał. Nicanic.
            • Gość: xyz Re: Niewjem czemu tragedja w Lesinej Guże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 18:03
              całe szczęście, bo jakoś nie mam przyjemności obcować z drechami, którzy wyżyny
              edukacji zakończyli w ohp
              bez odbioru
          • es_el sie wtrace 28.12.04, 18:09
            xyz, moze to ci cos rozjasni:
            jak sam/sama napisales/as, na tym forum sa ludzie inteligentni raczej,
            sa tez inteligeni inaczej
            i obawiam sie, ze zaliczasz sie do tej drugiej grupy (osad wylacznie na
            podstawie pytan zadawanych w twoich postach w ciagu ostatnich kilku dni)
            niech kazdy trzyma sie swojej grupy i na pewno nie bedzie nieporozumien
            mimo wszystko pozdrawiam i w tym przeprzyjemnym swiatecznym okresie zycze mniej
            piany,
            s_l
            • Gość: xyz Re: sie wtrace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 14:04
              to się nie wtrącaj
              ty za to nie należysz do żadnej z powyższych grup, wygląda na to, że nie jastes
              wogle inteligentny, okrągłe zdanka i pseudo grzecznośc jeszcze o mądrości nie
              świadczą, wiesz?
              • aasiek Re: sie wtrace 29.12.04, 15:18
                A cóż Ci ten Boraks przeszkadza? Miło i kulturalnie się zapytał o co chodzi w
                serialu... To i ludzie równie grzecznie odpowiadają...
    • oleena Re: Niewjem czemu tragedja w Lesinej Guże 27.12.04, 21:04
      Świąteczny czas to jednak cudów czas!
      Boraks na powietrzu!! No nie!! Wzruszyłam się!
      A co do Leśnej Gury to me informacje niepeune som- wypadlam z rytmu, sory.
    • Gość: Boraks Sondze bendzie kąplikacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 21:21
      Ato taka że Zofja albo jes wciąszy (co gorsza z Jakimśmowiczem) luptesz
      ewętułalnie ma jakołś chorobe typu rak. Co może zruszyć jej menża (jusz
      bylego). Może go tesz nie zruszyć. Ajusz wogle to ta cionsza. Stego tylko
      targnieńcie się na życie swe. Co nie pohlebne lecz eliminujonce złą osobę
      sserialu.
      Bigos dobry, łajbę nabywam na wiosnę. Bendzie ona wcałości jak z mażeń. Po
      Sylwku wracam na Połódnie.
      Pozdrawjam Oleena i Esel.
      Boraks
      • dr.joda Re: Sondze bendzie kąplikacja 28.12.04, 01:31
        Kurka, też mi chodzi po głowie, że Zośka zaciążyła! Tylko z którym?
        Boraks, nie przejmuj się kmJotami, chłopie i pisz swoje przemyślenia!
      • ja22ek Re: Sondze bendzie kąplikacja 28.12.04, 09:39
        Boraxie, foróm forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20430
        Kozmo-Gerlz za prasza. Ńemamy jeżtrze dźaó recęzi filmowyh.

J.
        • dr.joda Re: Sondze bendzie kąplikacja 28.12.04, 14:26
          Uprasza się o niepodprowadzanie nam Boraksa!
        • Gość: Boraks Re: Sondze bendzie kąplikacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 16:09
          Mniałem kłopot srosczytaniem. Widzę wtym zaproszenie. Lecz ja nieznam się
          innych forumach ot Telewizja. Tylko tu się znam. A dotego znowusz opuszczam ten
          Kraj. Jednaksze czuję się miło że mię zapraszasz dzieśtam.
          Pozdrawjam,
          Boraks
    • Gość: Aśka Re: Niewjem czemu tragedja w Lesinej Guże IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.12.04, 18:38
      Boraks ty tak specjalnie? Strasznie trudno się to czyta jak po czesku:)
    • dioddi Re: Niewjem czemu tragedja w Lesinej Guże 28.12.04, 22:59
      WITAM CIE BORAKSIU!!!!!
    • aga_piet Re: Niewjem czemu tragedja w Lesinej Guże 29.12.04, 00:17
      Jaterz Cie serdecznie, drogi Boraxie zapraszam na forum podane pszez Ja22ka, i
      nie jest to potprowadzanie, myśle irz z najdzierz czas ituitu.
      A co do istoty problemu w Leśnej G.órze to terz jezdę z druzgotana irz taka
      charmonja została z bużona. Ja myśle irz połączy ich młoda Julka ktura zaczyna
      trudny okres i z pewnościoł bedo z nią kłopoty.
    • Gość: tekilaiboneti Re: Niewjem czemu tragedja w Lesinej Guże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 23:03
      Boraks, jesteś jedynym prawdziwie gwiazdkowym akcentem na tym forum dzisiaj -
      miło, kulturalnie, z życzeniami gdy dookoła przewala się nawałnica złej woli i
      nienawiści
      cieszę się, że pojawiłeś się na forum z okazji świąt, ale smutno,że w takiej
      oprawie
      w tajlandii tragedia a u nas polskie piekiełko :(
      • lezka_z_posen Re: Niewjem czemu tragedja w Lesinej Guże 29.12.04, 23:24
        właśnie.forum zdziadziało strasznie.aż wstyd przed Boraksem...
        • Gość: Boraks Re: Niewjem czemu tragedja w Lesinej Guże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 00:51
          Etam. Niepszejmujcie siebje. Może takie żeczy piszą ludzie osamotnieni w
          Śwjenta. Może ktoś kogoś opuścił. I niema skim pogadać. Wtęczas zaczepia innych
          i ma cośjagby rozmowę. Pszejdą Śwjęta i znowusz bendzie jak dawniej. Jeszcze w
          Sylwka i Nowy Rok może być gupio. I w Niedzielę. Chodź to Dzieńpański. Lecz
          puźniej. Jednaksze wiem z ałtopsji że nie wszyscy opuszczeni tak czynioł. Tylko
          słabi luptesz zwurstorwani.
          Ja tam obglondam teras Arizona Dżunjor. Jes to film Braci Kołen.Kturych lubję i
          szanuję. Oraz podziw mam lanich.
          Wy tesz coś fajnego zobaczcie. I cenicie jak macie kogoś do pszytulenia.
          Pozdrawjam
          Boraks
          • Gość: tekilaiboneti Re: Niewjem czemu tragedja w Lesinej Guże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 23:06
            Boraksiu, wzruszyłam się...
            BORAKS NA PREZYDENTA
            • lezka_z_posen Re: Niewjem czemu tragedja w Lesinej Guże 30.12.04, 23:11
              Gość portalu: tekilaiboneti napisał(a):

> Boraksiu, wzruszyłam się...
              > BORAKS NA PREZYDENTA

fakt,z tym "ceńcie,jak macie kogoś do przytulenia",to ładnie Boraksowi
              wyszło.fajny kolesś z tego Braksa,ja też Go cenię:)
    • mallina Re: Niewjem czemu tragedja w Lesinej Guże 30.12.04, 00:56
      oj Boraks jak milo Cie widziec:-))
      podczas ostatniego pobytu w PL obejrzalam jakies odcinki serialu.
      faktycznie - fryzury meskich bohaterow niektorych juz nie takie bujne..a dr
      Burski moze zapozna jakas mila kobiete, ktora czasem potrafi sie usmiechnac..bo
      ta Zosia smetna niemozliwie..

pozdrawiam:-))))
      kiedy znow w droge wyruszasz?
      • Gość: Boraks Re: Niewjem czemu tragedja w Lesinej Guże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 02:21
        Mie tesz miło Mallina
        Wyruszam po Sylwku. Aczy ten czerwony "paris" znaczy że tam Twa noga postała?
        Bo rzyłaś pszebywałaś jagdotont w Niemnieckim Kraju. Stego co pamnientam.
        • mallina Re: Niewjem czemu tragedja w Lesinej Guże 30.12.04, 11:21
          tak, to fakt - na krotki(niestety) czas bylam w Paryzu:-)))
          a teraz znow w: www.eutropia.com/fotos/fotos-9937.html
          _____
          www.abcparislive.com/
    • Gość: tekilaiboneti BORAKSIU! JEZDEŹ TA JESZCZY W KRAJU? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 23:59
      odezwij się!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka