Dodaj do ulubionych

Nie podoba mi się tutejszy moderator- komu jeszcze

19.02.05, 19:48
Słuchaj Ottek na początku byłam do Ciebie pozytywnie nastawiona, ale teraz
coraz mniej podoba mi się co tu wyprawiasz. Przez Ciebie forum traci lokalny
koloryt i dowcip. Czy mozesz mi wytłumaczyć, dlaczego zostawiłes chamską
wypowiedź Aurory, która podpada niemal pod paragraf
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=20748334&a=20756425
a za to pokasowałeś prześmieszny tekst Michosa Fana Anitki w wątku o Anicie
Werner bo o innych fajnych czy celnych watkach nie wspomnę.
Tu się nikt z nas o moderatora nie prosił, na forum nie ma bluzgów i wyzwisk,
więc jak nie masz za wiele do roboty to zajmij się czym innym a nie
wycinaniem śmiesznych wątków.
Obserwuj wątek
    • ottek Re: Nie podoba mi się tutejszy moderator- komu je 19.02.05, 20:07
      Wiesiu,
      post Michosa nie byl - jak go nazywasz - przesmieszny, tylko zwyczajnie chamski; zreszta dostalem nawet w jego sprawie maila od innego uzytkowanika forum
      no i - zeby juz wyjasnic wszystko - post Michosa zniknal chyba w nocy, nie ja go nawet skasowalem (bo spalem, rano i tak bym go skasowal), widac sporo osob klikalo w czerwony kosz, bo usunela go administracja portalowa

a post Aurory znam, zostal tylko i wylaczania dlatego, ze... ty na niego odpowiedzialas
      gdyby nie bylo takiej kulturalnej odpowiedzi, to by wylecial, a tak wyjasnilas wszystko i juz nie bylo sensu wycinac

pozdrawiam,
      • Gość: john.doe Re: Nie podoba mi się tutejszy moderator- komu je IP: *.crowley.pl 19.02.05, 20:20
        sorry, ottek, ale to glupie tlumaczenie. ja sobie zycze wyciecia posta aurory
        na przyklad. rozumiem, ze taki postulat wystarcza, skoro byles gotow wyciac z
        podobnego powodu post Michosa (z Twojej wypowiedzi wynika, ze po prostu nie
        zdazyles)?

czekam z niecierpliwoscia na wyciecie wspomnianego paskudztwa.
    • wieslawa-siemiankowska Re: Nie podoba mi się tutejszy moderator- komu je 19.02.05, 20:18
      Poczekaj bo ja już nic nie kumam, albo ciśnienie znów spadło.
      To oprócz Ciebie ktoś jeszcze tutaj sprząta ?

BTW Michos Fan Anitki jest prześmieszny, a nie chamski. Koleś parodiuje
      niejakiego Michosa, który jest fanem Wernerowej i ma podobny nabożny styl
      pisania. Zresztą poczytaj sobie wątki i posty prawdziwego Michosa , to się sam
      przekonasz co to za indywiduum.
      • Gość: piecyk gazowy Re: Nie podoba mi się tutejszy moderator- komu je IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 19.02.05, 20:22
        wieslawa-siemiankowska napisała:

> Poczekaj bo ja już nic nie kumam, albo ciśnienie znów spadło.
        > To oprócz Ciebie ktoś jeszcze tutaj sprząta ?

Oprócz Otteka - admina społecznego, ochotnika, pomocnika - od samego początku
        sprzątają tutaj pracownicy Agory, wydawcy portalu Gazeta.pl.
        • wieslawa-siemiankowska Re: Nie podoba mi się tutejszy moderator- komu je 19.02.05, 20:24
          Być może, ale do tej pory nie zajmowali się tym forum zbyt gorliwie. A teraz
          nagle przypomnieli sobie o f. telewizja ?
          • Gość: wowo Re: Nie podoba mi się tutejszy moderator- komu je IP: 62.29.136.* 19.02.05, 20:30
            Nie musieli sobie przypominac, wystarczy, ze (jak to sugeruje Ottek) sciagneli
            ich tutaj sami forumowicze, klikajac namietnie na przycisk z Koszem.
        • Gość: <*karp>< Re: Nie podoba mi się tutejszy moderator IP: *.chello.pl 19.02.05, 21:05
          > Oprócz Otteka - admina społecznego, ochotnika, pomocnika - od samego początku
          > sprzątają tutaj pracownicy Agory, wydawcy portalu Gazeta.pl<

wlasnie, i oni wystarczaja. Kolega Smuttek - czy on jest jakos odwolywalny (juz
          mi kiedys przez glowe przechodzilo cos jak wotum nieufnosci dla ńiego) albo
          kadencyjny albo w ogole cos? Bo w regulaminie chyba nie ma o tym ani slowa.

Musi jaki mlody byc, ten Smuttek, ze sie tak angazuje, albo i radykal :)) Mi
          sie kilka razy zdarzylo przeczytac na forum tv bardzo extrawaganckie wpisy a do
          czerwonego kosza jakos nie rzucalem (smialo, Smuttek, poczytaj sobie moje ip,
          przeciez to LUBISZ :))) Co by tu z mlodym poczac? Jest taki grozny adres
          administracyjny forum.abuse@gazeta.pl, zdaje sie ze kierowane tam listy
          trafiaja do meta-adminow, czyli tych wlasciwych dozorcow... moze im wyjasnic,
          ze Mr. Smuttek troche abuseuje?;)

pozdrawiam i splywam

~~~~~~~~~~~~~~~~

><karpmaslova*>
    • krem-cytrynowy Re: Nie podoba mi się tutejszy moderator- komu je 19.02.05, 20:26
      A co się stało z moim postem w wątku o Weronice Rosati ? Nazwanie kogoś ( a
      dokładniej kobiety spod ip TVP )analfabetką to też naruszenie regulaminu ?
    • lezka_z_posen Re: Nie podoba mi się tutejszy moderator- komu je 19.02.05, 20:33
      ja tam byłam od poczatku przeciwna samozwańczemu opiekunowi.bez niego forum
      miało się bardzo dobrze.to,ze ktoś wyskoczy z jakimś chamskim albo idiotycznym
      tekstem jest nieuniknione-ale wcześniej załatwiał to admin i pan_kropek od
      wulgarzymów i szafa grała.ottek jest przemądrzały i niesympatyczny.niby
      kulturalnie forumowiczom wyjaśnia,jeśli kotś o coś zapyta,ale ton jego
      wypowiedzi jest zawsze wyniosły,pouczający i nie znoszący sprzeciwu.to jest
      forum Telewizja-tu nikt nnie wpada,zeby sie mądrzyć,jak ottek.ja lubię to forum
      przede wszystkim nie za tematykę,ale za ludzi,którzy tutaj piszą.jest dużo
      humoru,ironii,sarkazmu,czasami drobnych uszczypliwości,ale w wiekszości
      zdecydowanie nie ociera sie to o chamstwo.chociaż to ostatnie też się
      oczywiście zdarza,ale i w prawdziwym zyciu,choć nie wiem jak byśmy sie starali
      i tak od czasu do czasu na chamstwo czy chama się natkniemy.odkąd nastał
      ottek,coraz mniejszą mam ochotę tutaj zaglądać.i żałuje,bo naprawdę większość
      forumowiczów traktuję jak dobrych znajomych:)
      • Gość: Wrocek Re: Nie podoba mi się tutejszy moderator- komu je IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 19.02.05, 20:37
        Popieram Łezkę w całej rozciągłości.
        • lezka_z_posen Re: Nie podoba mi się tutejszy moderator- komu je 19.02.05, 20:39
          Wrocek z Poznaniem to zawsze się dogada:)
          akademik Ołówek jeszcze stoi???jezu,ile ja się tam nabalowałam;)
          • lezka_z_posen Re: Nie podoba mi się tutejszy moderator- komu je 19.02.05, 20:54
            i założę się,że gdyby za ottka nastał wątek o orgazmach sperminatora lesia,nie
            miałby najmniejszej szansy na przetrwanie.ale ponieważ admini go nie ruszyli
            (pewnie sami mieli ubaw,bo obscenicznych treści tam nie brakowało i pewnie nikt
            by się nie zdziwił,gdyby wątek został skasowny),to i opiekun nie ma smiałości
            go ciachnąć.
          • Gość: Wrocek Re: Nie podoba mi się tutejszy moderator- komu je IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 19.02.05, 20:54
            Stoi, stoi, a obok Kredka. A i ja tam parę imprezek zaliczyłem w życiu, zdaje
            się, ża nawet jakiegoś Sylwestra.
            • lezka_z_posen Re: Nie podoba mi się tutejszy moderator- komu je 19.02.05, 21:00
              na studiach miałam znajomych z wrocka,studiujących w posen.i czasami na
              imprezie,w środku nocy ponosiła nas ułańska fantazja,na dworzec,w banę i
              kontynuacja imprezy w ołówku:)kredka też mnie zna;)a teraz jak ktos dzwoni po
              21.00 z propozycją wyjścia,to jęczę,że juz za pózno,do pracy jutro wtać trzeba-
              strasznie zdziadział człowiek;)
            • wieslawa-siemiankowska Re: Nie podoba mi się tutejszy moderator- komu je 19.02.05, 21:01
              Oj Łeska, ale chyba nie odejdziesz stąd na dobre ?
              Co do moderatora- przypomniała mi się historia z f.moda, kiedy jedna laska też
              koniecznie chciała zostać moderatorem , ale pozostali uczestnicy sprzeciwili
              się temu glośno na f. moderatorów i sprawa się rypła.Może i u nas coś takiego
              zdałoby egzamin ?
              • lezka_z_posen Re: Nie podoba mi się tutejszy moderator- komu je 19.02.05, 21:05
                to gdzie ten sprzeciw wysłać???bo czujne oko ottka na forum mnie naprawdę
                drazni;)nie żeby to była jakaś wielka zasługa,ale na forum gazety jestem od
                pczątku istnienia portalu,więc może ktos wysłucha mych próśb błagalnych??
                • wieslawa-siemiankowska Re: Nie podoba mi się tutejszy moderator- komu je 19.02.05, 21:07
                  Leska masz @ ode mnie.
                  Odpisz.
                  • kraxa siemiankoska by sobie chetnie pomoderowaBa 22.02.05, 16:27
                    A ja tak kombinuje, gdzie tu wyslac sprzeciw przeciw obecnosci tej mendy na
                    forum. I co kogo to obchodzi, ze ja wszystkich prawie lubie, a wieske
                    znielubilam bardzo i jej wywody draznia mnie i odzywaja mi sie zoladka wrzody
                    • wieslawa-siemiankowska Re: do Kraxy 22.02.05, 16:31
                      kraxa napisała:

> A ja tak kombinuje, gdzie tu wyslac sprzeciw przeciw obecnosci tej mendy na
                      > forum. I co kogo to obchodzi, ze ja wszystkich prawie lubie, a wieske
                      > znielubilam bardzo i jej wywody draznia mnie i odzywaja mi sie zoladka wrzody

Misiu, wrzody to z tej żółci którą litrami wylewasz na moja skromniutką osobę.
                      Ale mam dla Ciebie dobrą radę- jest cos takiego w opcji moje forum,ze się
                      zaznacza nieprzyjaciół. Wpisz tam mój nick i nie bedziesz mnie czytać. No i
                      wrzody przejdą i nadkwasota minie i z gęby przestanie śmierdzieć.
                      • kraxa nie wiem, kto to jest Kraxa 22.02.05, 16:36
                        ale mysle, ze chodzi ci o mnie- kraxe. kurtuazja i duze litery z twojej strony
                        zupelnie zbedne. i nie ucz ojca dzieci robic
    • michal_82 Re: Nie podoba mi się tutejszy moderator- komu je 19.02.05, 21:19
      Na szczęscie przeczytałem sobie te wynurzenia Michosa-fana-anitki i
      anity.wermer i cieszę, że nie ominął mnie ten zabawny temat. Tylko ile to
      rzeczy mi mnie ominie, bo coś było niecenzuralne, niezgodne poglądami admina i
      zostało skasowane?

Jesteśmy dorośli i nie trzeba tak dbać, żeby wszystko było correct jak na mszy
      w kościele. "Szybko działający kosz" w tym kontekście jest błędem i całkowicie
      zbędny. Forum świetnie sobie radziło bez moderatora, a specjalne zgłaszanie się
      na ochotnika, aby moderować też jest trochę śmieszne.
      • lezka_z_posen Re: Nie podoba mi się tutejszy moderator- komu je 19.02.05, 21:24
        michal_82 napisał:

> Na szczęscie przeczytałem sobie te wynurzenia Michosa-fana-anitki i
        > anity.wermer i cieszę, że nie ominął mnie ten zabawny temat. Tylko ile to
        > rzeczy mi mnie ominie, bo coś było niecenzuralne, niezgodne poglądami admina
        i
        > zostało skasowane?
        >
        > Jesteśmy dorośli i nie trzeba tak dbać, żeby wszystko było correct jak na
        mszy
        > w kościele. "Szybko działający kosz" w tym kontekście jest błędem i
        całkowicie
        > zbędny. Forum świetnie sobie radziło bez moderatora, a specjalne zgłaszanie
        się
        >
        > na ochotnika, aby moderować też jest trochę śmieszne.

nie tylko smieszne,wręcz żenujące.był wątek o paollo cozza,fakt,że nizbyt
        miły,bo w tytule stało"małpa z włoch".ale akurat ja paollo lubie,więc
        pozwoliłam sobie Go obronic.wpisałam sie wieczorem,rano chciałam sprwadzic,jak
        rozwinęła sie dyskusja,ale juz niestety nie miałam możliwości,bo watku nie było.
        ottek won!
        • michal_82 Re: Nie podoba mi się tutejszy moderator- komu je 19.02.05, 21:40
          Ja nie czytam wszystkiego, a już na pewno nie pamiętam poszczególnych wątków,
          czasam nawet takich, w których brałem udział. Czytam tylko to co na pierwszej
          stronie. Jak nie ma to pewnie nikt nie odpowiedział i jest nisko. Ale w życiu
          bym nie przypuszczał, że tak całe wątki znikają palcem cenzora! Gdyby nie Ty to
          tego braku Cozzy nawet bym nie zauważył, a pamiętam, że był wątek z "tą małpą".

Ile średnio całych watków jest dziennie ciachanych? Proponuję, za każdym razem
          o tym pisać publicznie na forum jak coś komuś zniknie lub zauważy brak! Ottek
          kontroluje nas, a my w ogóle nie wiemy co tak właściwie robi! Z jakiej racji!?
          • dzika_rzeka Re: Nie podoba mi się tutejszy moderator- komu je 19.02.05, 21:57
            No, ja już w wątku powitalnym kręciłam nosem, ale myślałam - zobaczymy, może
            facet wyluzuje. Samo to, że wyszedł z własną inicjatywą zostania adminem, to
            już było śmieszne i znaczące.
            Gość jest tu ewidentnie niepotrzebny. Ja też jestem na forum od początku prawie
            (2001 rok), chociaż zalogowałam się niedawno i nigdy nie byo tu chamówy, której
            trzeba by się wstydzić. Owszem, czasem jest nutka pieprzu, ale ci co bardziej
            rozgarnnięci wiedzą kiedy żartujemy, a kiedy jest poważnie.
            Ottek - oszczędź se wstydu i sam odejdź, a jak nie to macie mój głos w sprawie
            agitki na forum moderów.

pozdr,
            dzika_rzeka
    • cham_i_prostak [...] 19.02.05, 22:08
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • lezka_z_posen Re: Nie podoba mi się tutejszy moderator- komu je 19.02.05, 22:13
        to ja zmodyfikowaną piosenkę kibica poznańskiego zaśpiewam dla ottka:)
        weź pod rękę dumę swą!
        idź nad wisłę,utop ją!(tak jest w wersji poznańskiej,bo nasz wróg legia znad
        wisły jest:)
        i zakrzyknij hej!opiekuna mniej!:)
        • czesia-z-nowym-noskiem Re: Nie podoba mi się tutejszy moderator- komu je 19.02.05, 22:26
          Witam Kochani z nowym nickiem,bo Wieslawa slusznie zauważyla,ze juz w butiku
          dawno nie pracuję.
          Zgadzam się z Wami w 100%.
          Juz od początku nie lubilam tego samozwanczego cenzora.Nie bylo mnie tu kilka
          dni i okazuje się,że ten....kasuje jak leci,co?
          Dajcie spokoj.
          Ja to sobie nawet zachowalam ten jego "powitalny wątek",bo pewno juz go
          skasowal.
          Tez jestem za pozbawienim ottka,smrottka praw wszelakich.
      • Gość: ><karp:> Re: smuttku smuttku idźże precz, IP: *.chello.pl 19.02.05, 22:28
        ,dokad pojdziesz twoja rzecz :)))
        karpie biegac chca po trawie
        nie przeszkadzaj im w zabawie!

"Nie odpisuj na posty łamiące regulamin! Lepiej zgłoś je klikając czerwony kosz"

;))))))))))))))))) pozdr

~~~~~~~~~~~~~

<*K><
    • wieslawa-siemiankowska Re: Uwaga wszyscy są proszeni o dopisanie się !!! 19.02.05, 22:24
      Tu:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=20796514
      Może to coś da. Prosimy o jak najwięcej wpisów !!!
      • wieslawa-siemiakowska Re: Uwaga wszyscy są proszeni o dopisanie się !!! 19.02.05, 22:35
        ... i koniecznie dopiszcie swoje miasta i zapalcie świeczki jak na prawdziwych
        forumowiczów przystało! :-P
        • wieslawa-siemiankowska Re: Uwaga wszyscy są proszeni o dopisanie się !!! 19.02.05, 22:36
          Siemiakowska nie żartuj, tylko leć i się dopisuj.
          Inaczej admin Cię będzie kasował i tyle.
          • wieslawa-siemiakowska Re: Uwaga wszyscy są proszeni o dopisanie się !!! 19.02.05, 22:52
            Eee... ja mam dziś dobry humor bo właśnie zjadłam sobie makaronu z truskawkami.
            Więc dziś adminowi daruję ;-)
        • Gość: <*maslova>< Re: Uwaga wszyscy są proszeni o dopisanie się !!! IP: *.chello.pl 19.02.05, 22:39

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kiedy mi sie nie pali pod woda - i co ja teraz zrobie?

.... ...

.... .
          .. .

.

><karp*>
          • Gość: asia Re: Uwaga wszyscy są proszeni o dopisanie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 10:40
            podciągam
            az dziwne,ze jeszcze nie skasowal:-))
            ale juz siedzi cicho jakos
            • Gość: Wrocek Re: Uwaga wszyscy są proszeni o dopisanie się !!! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 20.02.05, 11:32
              Ale wpis chama_prostaka został skasowany.Czytalem go wczoraj, i naprawdę nie
              było w nim NIC wulgarnego, chamskiego i prostackiego:)
              • wieslawa-siemiankowska Re: Uwaga wszyscy są proszeni o dopisanie się !!! 20.02.05, 11:34
                Gość portalu: Wrocek napisał(a):

> Ale wpis chama_prostaka został skasowany.Czytalem go wczoraj, i naprawdę nie
                > było w nim NIC wulgarnego, chamskiego i prostackiego:)

No to Wrocek dopisz się do naszego wątku na forum moderacja !!
                • Gość: Wrocek Re: Uwaga wszyscy są proszeni o dopisanie się !!! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 20.02.05, 11:42
                  Już idę.
    • sledzie-w-oleju Re: LUDZIE DOPISUJCIE SIE !!! 20.02.05, 16:38
      Na forum o moderacji !!!
    • jabbur Re: Nie podoba mi się tutejszy moderator- komu je 20.02.05, 17:30
      Witam,

Zapoznałem się z Waszym wątkiem na FoM i tutaj.
      Musze Was pocieszyć, że nie jest tak, jak myślicie, że jest ;)
      Wedle logów posty na tym forum kasowane są incydentalnie i najczęściej przez nas
      (ikona kosz/e-mail do forum.abuse), nie przez Ottka.

Jeżeli pozbawimy forum moderatora społecznego to w całości przejdzie pod naszą
      opiekę. Taka sytuacja nie jest dobra, ponieważ moderator społeczny
      lepiej zna swoje forum i osoby na nim piszące - dzięki temu może z większym
      wyczuciem ingerować w razie potrzeby.

W tej chwili różnica między tym co było wcześniej, a tym co jest teraz jest
      taka, że dzięki temu, iż Ottek jest tutaj na "czerwono" Administracja
      incydentalnie zagląda na forum i nie sprawdza tego co się dzieje, jeżeli
      nie będzie moderatora społecznego - będziemy z musu zaglądać częściej,
      a Wy zyskacie tylko tyle, że nie będzie tekstu o opiekowaniu się w główce
      forum. ;)

Pozdrawiam
      j/a
      • panatha Re: Nie podoba mi się tutejszy moderator- komu je 20.02.05, 17:51
        jabbur napisał:

> Witam,
        >
        > Zapoznałem się z Waszym wątkiem na FoM i tutaj.
        > Musze Was pocieszyć, że nie jest tak, jak myślicie, że jest ;)

"Czy to się wam podoba, czy nie, historia jest po naszej stronie"
        to my mamy racje, niepotrzebujemy ottka , i nie chcemy jego cenzury

> Wedle logów posty na tym forum kasowane są incydentalnie i najczęściej przez
        na
        > s
        > (ikona kosz/e-mail do forum.abuse), nie przez Ottka.

skoro posty sa kasowane incydentalnie i przez moderatorów to po co nam
        Ottek??? chcemy tak jak było dawniej bez cenzora

> Jeżeli pozbawimy forum moderatora społecznego to w całości przejdzie pod
        naszą
        > opiekę. Taka sytuacja nie jest dobra, ponieważ moderator społeczny
        > lepiej zna swoje forum i osoby na nim piszące - dzięki temu może z większym
        > wyczuciem ingerować w razie potrzeby.

a co za wyczucie ma ottek którego nie maja zwykli moderatorzy, nie chcemy
        CENZORA i basta
      • Gość: frygija Re: Nie podoba mi się tutejszy moderator- komu je IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 00:22
        > Wedle logów posty na tym forum kasowane są incydentalnie i najczęściej przez
        na
        > s
        > (ikona kosz/e-mail do forum.abuse), nie przez Ottka

no to skoro forum/ludzie tu piszacy potrafia sami reagowac na posty lamiace
        regulamin wiec ja juz zupelnie nie widze sensu obecnosci ottka

> Jeżeli pozbawimy forum moderatora społecznego to w całości przejdzie pod
        naszą
        > opiekę. Taka sytuacja nie jest dobra, ponieważ moderator społeczny
        > lepiej zna swoje forum i osoby na nim piszące

zna forum? sam ottek powiedzial ze nawet czesto nie zamieszcza tu postow, a to
        ze dopoki sie nie przechrzcil na ottka - cenzora zagladal tu raz na dzien zeby
        sobie cos poczytac nic nie znaczy

>Wy zyskacie tylko tyle, że nie będzie tekstu o opiekowaniu się w główce
        > forum. ;)

dla jednych tylko tyle dla innych az tyle :)
        • cockerofil Re: Nie podoba mi się tutejszy moderator- komu je 21.02.05, 01:02
          ottek, a kysz!!
    • samson77777 Re: Nie podoba mi się tutejszy moderator- komu je 21.02.05, 09:17
      Mi też się nie podoba moderator. Wyciął mi kilka wątków , w których nie łamałem
      obyczajów i regulaminu. Również nikt z wpisujących tego nie robił. Jeszcze
      jeden taki wist panie moderatorze i oskarżę Pana o łamanie moich praw
      konstytucyjnych z powództwa cywilnego.
    • brzydka_nieudacznica JA WAM POWIEM DLACZEGO NIE CHCĘ CENZORA 21.02.05, 09:28
      Bo wtedy będę mogła wylewać swoje żale i zawiść i dowalać tym ładniejszym i
      zdolniejszym, którym się udało. Będę mogła założyć 1000 wątków o tym, kto jest
      brzydki i ma krzywe nogi, będę mogła bezkarnie obluzgać jakąś znaną osobę I
      ŻADEN FRAJER MI TEGO NIE SKASUJE!!!
    • ewita31 Re: Nie podoba mi się tutejszy moderator- komu je 21.02.05, 09:46
      W ogóle cenzura na tym portalu jest skandaliczna.Oglądałam wpisy które
      umieszczone są w oślej ławce. Skandal !!!!!!!!!!! Niektóre z nich nie powinny
      być usunięte. Cenzura gorsza niż za komuny. Wstyd, że na takim portalu, który
      kojarzy się z pierwszą wolną gazetą po wielu dziesiątkach lat niewoli, w ogóle
      taki proceder istnieje!!!!!!!!!!!!!!
      • mojave Re: Nie podoba mi się tutejszy moderator- komu je 21.02.05, 10:31
        wpisłam się do wątku protestacyjnego.
        jabbur - nie masz racji, Ottek wcale nie zna tego forum, nie czuje klimatu tu
        panującego i pasuje tu jak kwiatek do kożucha:(((
        • ewita31 Re: Nie podoba mi się tutejszy moderator- komu je 21.02.05, 10:34
          WYWALIĆ OTTEK-a !!!! WYWALIĆ CENZURĘ!!!!
          ŻĄDAMY WOLNOŚCI. NIECHŻYJĄ KRASNOLUDKI I CYKLIŚCI!!!!!
          • samson77777 Re: Nie podoba mi się tutejszy moderator- komu je 21.02.05, 10:41
            A dlaczego cykliści ?
            • ewita31 Re: Nie podoba mi się tutejszy moderator- komu je 21.02.05, 10:42
              A dlaczego żydzi ?
    • Gość: santa esmeralda dopisałam się do społecznego protestu :) n/txt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 10:40
      • Gość: ćmikiewicz Re: dopisałam się do społecznego protestu :) n/tx IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 21.02.05, 12:58
        dopisałem się, po czymś takim pan z Ochotniczych Rezerw Cenzury Obywatelskiej
        powinien wykazać się śladową ilością honoru i wycofać się ze swego
        niefortunnego pomysłu (zanim sami go siłą wykopiemy)
    • invicta1 wieslawa-siemiankowska na moderatora! 21.02.05, 13:55
      tyle chciałam powiedzieć-dziekuję za uwagę
      PS
      i nie sugerowac mi, ze jestem klonem Wieśki!
      • Gość: wij Re: wieslawa-siemiankowska na moderatora! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.02.05, 14:08
        Lepiej nie rzucaj takich haseł, bo ktoś nadgorliwy weźmie je na poważnie. Nam
        nie chodzi o to, żeby zamienić jednego cenzora na drugiego, tylko żeby w ogóle
        takiej społecznej funkcji tu nie było. Nie mam nic przeciwko W. Siemiankowskiej
        jako takiej, ale moderatora nie chcę żadnego.
        • ewita31 Re: wieslawa-siemiankowska na moderatora! 21.02.05, 14:20
          No właśnie !!! Traktuje się nas jak gó..arzy, których można poprawiać i
          kasować . Panowie moderatorzy JEST JESZCZE KONSTYTUCJA, A WY NIE STOICIE PONAD
          PRAWEM.I to gdzie ?
          Na portalu gazety , która podobno stoi na straży swobód obywatelskich.

Ps. do moderatorów: Ten wpis został zabezpieczony elektronicznie. I jeżeli
          nastąpi jego skasowanie pozwę Was na drodze cywilnej.
          • egon.olsen Re: wieslawa-siemiankowska na moderatora! 22.02.05, 11:05
            Jakby Konstytucja zakazywała bycia głupim, to to forum byłoby puste.
        • scoutek tez sie dopisalam do protestu n/t 21.02.05, 14:32

• bm_ka 'zgłosic się na AESa'..??? 21.02.05, 14:50
      Nie zarzucajmy ottkowi tego czego nie zrobił! Może się nam nie podobać to że
      administracja gazety przydzieliła nam aesa (administratora społecznego)ale
      musimy zaakceptować sposób w jaki pozyskuje się ludzi na tę funkcję bowiem
      f.telewizja nie jest wyjątkiem wśród pozostałych forów. Wszędzie aesi zgłaszają
      sami gotowość do pełnienia tej funkcji poczym są, lub nie, akceptowani przez
      admistratorów portalu.
      Można sprawdzić warunki, poczytać co nieco na 'forum o moderacji' i zgłosić się
      ochotniczo jeśli ktoś lubi. :-))
      • zgredek_ojejku Re: 'zgłosic się na AESa'..??? 21.02.05, 15:22
        AESem może być ktoś kto się NIE udziela bardzo na forum. Toż to kretynizm....
      • michal_82 Re: 'zgłosic się na AESa'..??? 21.02.05, 15:41
        Pierwsza sprawa to powinna się wpierw odbyć dyskusja z forumowiczami czy aes
        jest w ogóle tu potrzebny, a potem ewentualnie wybory, kandydatury i inne
        plebiscyty i startowanie do ogólnych moderatorów. Z jednej strony dziwne, zeby
        był to ktoś kto nie czyta forum, ale z drugiej, dlaczego ktoś udzielający się z
        tej grupy, który miałby być wyższy i ważniejszy od innych? Ottek to taki
        pośredni wybór, taki raczej optymalny, ale ja jestem jednak w ogóle przeciwny
        tej funkcji.
    • Gość: TVmaniak Re: Nie podoba mi się tutejszy moderator- komu je IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 15:00
      Te moderator, weź się lepiej za jakieś hobby ! Zacznij zbierać znaczki, albo
      podgladać sąsiadki. Twoje hobby w postaci wycinania nieprawomyślnych wpisów
      kojarzy mi się na przemian z komuną i faszyzmem. A może jesteś fanem doktora
      Mengele czy innego Stalina?
    • Gość: fred Re: Nie podoba mi się tutejszy moderator- komu je IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 15:29
      Ludzie! Jak Wam sie nie podoba forum telewizja, to idzie sobie na jakies inne.
      Ottek zostal wybrany przez administratorow, oni ustalaja zasady. Wiecznie cos
      sie wam nie podoba, nie potraficie sie przystosowac.
      • scoutek Re: Nie podoba mi się tutejszy moderator- komu je 21.02.05, 15:32
        Fred, to wg Ciebie forum tv = Ottek?
        Nam sie podoba forum.....
      • ewita31 Re: Nie podoba mi się tutejszy moderator- komu je 21.02.05, 15:36
        fred - forum zostało stwprzone do swobodnej wymiany poglądów. I teraz te
        poglądy nam sie obcina. Szkoda ,że nie mamy pierwszej poprawki do konstytucji,
        Wyciągnęłabym z Agory masę forsy.
        Tak nie podoba się nam wycinanie naszych mózgów, nie podoba nam sie palenie
        książek, nie podoba się nam jeśli ktoś skreśla nasze poglądy. Nawet jeśli są
        podbarwione emocjami i niecenzuralnymi słowami.
        Precz z cenzurą !!!!! Chcesz powrotu do komuny ?
        Tu , na tym forum to się właśnie zaczyna.
      • Gość: wij Re: Nie podoba mi się tutejszy moderator- komu je IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.02.05, 15:44
        A dlaczego to my się mamy stąd wynosić??? Nam się to forum bardzo podobało,
        dopóki ottek nie wlazł tu z buciorami jako cenzor. Co to znaczy, że oni
        ustalają zasady? Czy wiecznie musi być tak, że nos jest dla tabakiery zamiast
        odwrotnie? Nie rozumiem Twojej postawy. Chcesz pokornie przyjmować wszystko, co
        Ci narzucają - Twoja sprawa, ale nie krytykuj tych, którzy się na to nie godzą.
        Konkluzja: to nie my mamy się stąd wynosić. Niech wyniesie się ottek i będzie
        po sprawie. Gdyby ottek miał trochę ambicji, to po takim wątku dawno złożyłby
        rezygnację.
        • kazzol Re: Nie podoba mi się tutejszy moderator- komu je 21.02.05, 17:07
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=20796514
          wpisujcie się

a co do zarzutów do Ottka to niech niektórzy nie przesadzają, zarzucając mu, że
          wycina jak oszalały bo w sumie nie wiemy czy wycina on czy admin i tak dużo
          tego chyba nie było.
          Moje zarzyty są takie, iż został aesem forum, które tego nie WYMAGAŁO i był
          (jest) tu zupełnie nikomu nieznany.Przed podjęciem funkcji nie postawił na tym
          forum chyba żadnego posta.Odnoszę wrażenie, że od momentu pojawienia się aesa
          zrobiło się gorzej niż było.

• szybki_wytrysk Re: Nie podoba mi się tutejszy moderator- komu je 22.02.05, 10:30
      M<i też się nie podoba ten moderator.
      Wykasował moją wypowiedź , że Łaszcz jest starą babą.
      Ciekawe, że o Bakule można tak mówić a o Łaszcz nie.
      Kpina w żywe oczy. Zamach na wolność poglądów !!!!!!!!!!!!!!!
      Precz z niemądrymi cenzorami !!!!!!!!!!!!!!!!
    • szybki_wytrysk Re: Nie podoba mi się tutejszy moderator- komu je 22.02.05, 10:57
      Mnie też się nie podoba moderator na tym portalu.
      Wstyd !!!! Nawet nie można powiedzieć że ktoś jest starą babą.
      Za komuny było lepiej. Teraz cenzorzy są koszmarni.
    • szybki_wytrysk Re: Nie podoba mi się tutejszy moderator- komu je 22.02.05, 10:59
      Jakies pierdoły o cenie piwa u Steffena to są dopuszczalne , ale jak któś chce
      sie wyrazić o osobie publicznej to już nie można ?
      Syf nie portal !!!!!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka