magdakasztelan 11.05.07, 11:42 obiecuje ze wszystkie zyczenia zostana wziete pod uwage:) pozdrawiam i czekam na zyczenia:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zychliniak Re: czego brakuje co bym chcial w kasztelanie:) 11.05.07, 12:55 Życzenia 1) uśmiechu więcej na ustach od właścicielki 2) lepszej i szybszej obsługii klienta 3) grupszego ciasta Chyba z tym nie będzie najmniejszego problemu Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego właścicielce a wszystkim jedzącym smacznego a pijącym NA ZDROWI. Odpowiedz Link Zgłoś
znowuponiedzialek Re: czego brakuje co bym chcial w kasztelanie:) 11.05.07, 15:04 Pani Magdo - uśmiechu! i wystarczy ;) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
mara261 Re: czego brakuje co bym chcial w kasztelanie:) 11.05.07, 16:36 co mi jej usmiech mniej wody w piwie bo 6 zamykam i nic Odpowiedz Link Zgłoś
kiwaczek11 Re: czego brakuje co bym chcial w kasztelanie:) 11.05.07, 22:12 brakuje: - czeskiego piwa - wentylacji - miłego oswietlenia - ciekawych, inteligentnych, ładnych ludzi - zachęcającego wyglądu z zewnątrz, zwłaszcza od strony ogródka - dobrej knajpianej umiarkowanie cichej muzyki - przestrzeni - czasem czystości na ławkach i stołach Odpowiedz Link Zgłoś
wewiurka77 Re: czego brakuje co bym chcial w kasztelanie:) 11.05.07, 22:40 co tydzien jestem palaczką bierną i nie moge sie z tym pogodzic włosy umyje ubrania wypiore ale zdrowia ... nie kupie na allegro jezeli ma ktos ochote sobie zapalic niech wyjdzie na dwor a nie bedzie mi tlił jak ja konsumuje pizze poprostu żenada yhahah i czesto sie zdaza ze o godz 0.00 zapala swiatelko i "WYNOCHA" co swiadczy o wysokiej kulturze a jeszcze jedno wkładanie palcy w kufel niedopitego piwa na ktore trzeba wyczekac sie przy barze ... a ten policjant za barem to ochrona (osobista)?? czy tez moze zastepstwo kiciusia a jeszcze jedna wazna sprawa jak bedziesz sie widziala z ciołkiem to go pozdrow barman nr 1 , ale generalnie nie jest tak źle , hehe najbardziej rozpierdal.... mnie REZERWACJA yahahha tak se mysle ze moze dziekan wpadnie Odpowiedz Link Zgłoś
monika8574 Re: czego brakuje co bym chcial w kasztelanie:) 12.05.07, 09:33 nieradze brac tych zespołów co w tamtym roku tej muzyki nie dało sie słuchac lepszi byli by wykonawcy muziki pop . Odpowiedz Link Zgłoś
mordor81 Re: czego brakuje co bym chcial w kasztelanie:) 12.05.07, 10:48 no i więcej drumm and bass:) Odpowiedz Link Zgłoś
zorina4 Re: czego brakuje co bym chcial w kasztelanie:) 12.05.07, 16:48 hej Magda ja to bym chciala mala piaskownice dla dzieci i moze bujawke zeby mozna bylo spokojnie pogadac i zjesc pizze, a dzieciaki by sie milo zabawily. Takie rozwiazania sa w pubach i chyba sie sprawdzaja, pomysl o tym! Fajna byla tez ta grupa reagowa "Truskawka wyciska sok" czy jakos tak podobnie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiusz791 Re: czego brakuje co bym chcial w kasztelanie:) 13.05.07, 09:27 najbardziej mi brakuje w kasztelanie kasztelana haha i oczywiscie piwko powinno byc tansze na nasze zychlinskie zarobki ile ja wypije tam piwek zarabiajac 650 zl Odpowiedz Link Zgłoś
kiwaczek11 Re: czego brakuje co bym chcial w kasztelanie:) 13.05.07, 10:59 Życzenie niższej ceny jest uniwersalne. Ale jeśli juz taka cena, mogłoby być szlachetniejsze. Nie liczy się ilość, lecz jakość. Odpowiedz Link Zgłoś
eteryczna_owca Re: czego brakuje co bym chcial w kasztelanie:) 15.05.07, 10:17 przede wszystkim brakuje miłej obsługi - wiecznie obrażona i nadęta mina właścicielki nie jest czymś, co zachęca do odwiedzenia tego przybytku, ale rozumiem, ze z braku alternatywy właścicielka nie musi się starać - klienci i tak sie znajdą. Po drugie - brak wentylacji. Dla mnie jest niezrozumiałe jak można do tego stopnia nie uwzględniać faktu, że wsrod osob odwiedzających KP są również osoby niepalące i skazywac je na wdychanie tak imponującej ilości dymu. Skoro szkoda pieniędzy na inwestycje polepszające jakośc lokalu (bo klienci i tak się znajdą), to może chociaz czesciej otwierać drzwi i wietrzyc? Zreszta jak ktos juz wspomnial - nic tak nie pobudza apetytu, jak jedzenie pizzy w atmosferze nieziemskiego smrodu i widocznosci ograniczonej do 10 cm. I tak, jak w lecie da się tę kwestię przemilczeć (ogródek), tak przychodzenie do KP zimą to samobójstwo. Po trzecie - kibel, bo toaletą nazwać tego nie można. Brodząc nogawkami w kilkucentymetrowej warstwie moczu, patrząc na zasikaną deskę, szukając papieru toaletowego, mydła, a nastepnie papierowych recznikow do wytarcia rąk czlowiek zastanawia sie, w jakiej epoce znalazł sie przypadkiem i czy na pewno w tej, w której od knajpy wymaga sie choc odrobiny kultury. A moze sie nie wymaga, bo w koncu z braku laku klienci i tak sie znajdą. Odpowiedz Link Zgłoś
e_zychlin Re: czego brakuje co bym chcial w kasztelanie:) 19.05.07, 13:52 no moze Szanowna Pani magda by coś odpisała czy cos zmieni w barze ?? ja proponije na poczatek zmienic nazwe na "PIRAT" na były piekne czasy bardzo miło jest powspominac ehhh... wszyskto sie zmienia na gorsze Odpowiedz Link Zgłoś
zainteresowany761 Re: czego brakuje co bym chcial w kasztelanie:) 20.05.07, 07:19 strzał e_zychlin w dziesiątkę! w kasztelanie brakuje atmosfery z pirata,ludzi z pirata i wszystkiego co było związane z piratem! ale te czasy nigdy nie wrócą,a szkoda. twoje pytanie magda powinno być trochę inaczej zformułowane otóż: czego by mogło zabraknąć w kasztelanie? i wtedy odpowiedź byłaby prosta: ciebie magdo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xe.na Re: czego brakuje co bym chcial w kasztelanie:) 03.10.07, 10:19 Klimatyzacji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dobrej muzyki, atmosfery,milej obslugii,wiekszego asortymentu dan. Odpowiedz Link Zgłoś
napleciony Re: czego brakuje co bym chcial w kasztelanie:) 03.10.07, 15:13 Ruska ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
acid33 Re: czego brakuje co bym chcial w kasztelanie:) 03.10.07, 16:52 a ja bym chciał tam kwiatki w rabatkach zobaczyć. Mam cichą nadzieję, że za rok bar przestanie istnieć. Taki plan mam. Odpowiedz Link Zgłoś
xe.na Re: czego brakuje co bym chcial w kasztelanie:) 06.10.07, 15:00 acid33 podobno nie mieszkasz w Żychlinie to o co ci chodzi???? Odpowiedz Link Zgłoś
acid33 Re: czego brakuje co bym chcial w kasztelanie:) 06.10.07, 22:13 bo w rodowodzie i na "gębie" mam Żychlin wyryty, gdziekolwiek bym nie był. A ten pseudobar działa mi na nerwy i wstyd, że konkurencji nie ma. Już niedługo! Odpowiedz Link Zgłoś
xe.na Re: czego brakuje co bym chcial w kasztelanie:) 07.10.07, 11:47 Jaki z Ciebie patriota lokalny!Czekam na miłe zaskoczenie! Odpowiedz Link Zgłoś
acid33 Re: czego brakuje co bym chcial w kasztelanie:) 07.10.07, 13:22 nazywac można to jak się chce. Dla mnie są to korzenie, rodzina, tradycja i przyzwyczajenia. a Kasztelan jest żałosny z wielu względów: tandetna obsługa, tandetne jedzenie, tandetne towarzystwo ( w większości), tandentne zaopatrzenie - częsty brak podstawowych towarów, tandetne piwo. TANDETNA WŁAŚCICIELKA!!!!! Psedokibel, o którym juz tu pisano. a latem nie wiem czemu lokal zamknięty był w ciągu tzw. tygodnia. w weekendy lekkie zapełnienie. a te plusy w związku z koncertami? Pozwole sobie przemilczeć. Przywykłem do innego poziomu oragnizacji w/w i zdecydowanie do wyższego poziomu muzycznego. nie zadawala mnie tandeta na szczęście. nie chodze więc tam i już Odpowiedz Link Zgłoś
maciek363 Re: czego brakuje co bym chcial w kasztelanie:) 07.10.07, 14:05 Brakuje wszystkiego co mogłoby zmienić tą ruderę w coś cywilizowanego!! Byłem w tym "ekstra" pubie aż 3 razy!! Otwiera się dźwi i już ma się dość jak człowiek popatrzy na tych brudasów co przy temperaturze 35 stopni siedzą sobie w czarnych sweterkach z rękawami do ziemi... smród jak oborze jakiejś a właścicielka zadowolona że ma klijętów... PARANOJA JAKAŚ!!!! I jeszcze te koncerty... Bożesz ty mój jakby powiedziała pani Stanisława :) Wielkie mi kurde zespoły z wiejskiej dyskoteki. Stanąć i drzeć jape to każdy głupi umie!! NAJLEPSZA PORADA DLA CIEBIE MAGDO I TWOJEGO KASZTELANA... Zwijaj interes i wypitalaj sobie daleko stąd. Próbowałaś, ok nie wyszło daj sobie już siana idź zamykaj tą rudere i wszyscy będą HEEPY :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bylyzychliniak Re: czego brakuje co bym chcial w kasztelanie:) 07.10.07, 23:59 Heh nie lubie jej bo jest arogancka, bezczelna - stoisz przy barze rozmawia z tobą obgaduje osoby które znasz za chwile wychodzisz i śmieje się z ciebie a cały ten majdan przydupasów barowych razem z nią. Ale gdyby nie ten zafajdany bar nie było by gdzie piwka się napić. Jeśli chodzi o imprezki latem to sie odczepcie bo na niektórych jest fajnie - czego oczekujecie że Demono przyjedzie może BIG-CYC. Przecież ona musi zarobić po to ten majdan ciągnie. Na koniec chciałbym powiedzieć Pani Magdzie żeby więcej uśmiechu na twarzy miała i zastanowiła się nad sobą bo większość klientów straciła nie przez smród w kiblu, zadymiony lokal, chlew na stołach i podłodze tylko przez swoje zachowanie. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
acid33 Re: czego brakuje co bym chcial w kasztelanie:) 08.10.07, 13:28 tak jest słusznie prawisz. Ja tez tam nie zaglądam z jej powodu. Może i ona ma gdzies klientów, ale dziwię się, że ma gdzieś ich kasę. w końcu to jej chleb. a ztymi przydupasami to prawda. koszmar. i prawie każdy tam specjalista od wszystkiego. Pizzę to chyba wszyscy robią, podobnie jak i nalewają piwko. Ciekawe jak z badaniami sanepidowskimi... Wątpię w ich posiadanie. Poziom baru - zerowy. I szczyny z tzw. kija. bleeee Odpowiedz Link Zgłoś
xe.na Re: czego brakuje co bym chcial w kasztelanie:) 08.10.07, 17:41 Strasznie wysublimowane podniebienie masz moj drogi ,a zwazywszy ze jak twierdzisz nie mieszkasz w Zychlinie to zaskakujaco duzo o tym barze wiesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
acid33 Re: czego brakuje co bym chcial w kasztelanie:) 09.10.07, 17:32 suderujesz, że nie znam si.e na smaku piwa? sugerujesz, że nie wiem co mi smakuje? Jeśli tak twierdzisz, to twierdź sobie dalej. nie włączm sie w dyskusję. Powodzenia i smacznego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
michasia1000 Re: czego brakuje co bym chcial w kasztelanie:) 09.10.07, 18:09 nie macie o czym dyskutowac ? nie znam smaku piwa w tym "lokalu" wiem jedno jest to speluna. Raz jeden tam zagladnelama bo szukalam kogos znajomego i mogl ewntualnie tam byc . Odnioslam wrazenie wchodzac tam ze wstepuje do piekla. Odpowiedz Link Zgłoś
mara261 Re: czego brakuje co bym chcial w kasztelanie:) 09.10.07, 18:19 acid33 nikt cie nie zmusza aby tam przychodzic jeden smiec w ta czy w ta nie robi roznicy jest duzo lokali w kutnie wiec nie podniecaj sie zbytnio tylko do zobaczenia w kutnie cwaniaku ze wsi Odpowiedz Link Zgłoś
acid33 Re: czego brakuje co bym chcial w kasztelanie:) 09.10.07, 18:38 do mara... posłuchaj prostaczku: nie nazywaj mnie śmieciem, bo to bardzo brzydko. Ale skoro już to zrobiłeś, to informuję cię, że przy najblizszej okazji, tj. mojej wizyty w Żychlinie dostaniesz w pysk gnojku. po co? Żebys wiedział jak zwracać sie do starszych. Mamusia nie nauczyła, to społeczeństwo wychowa. taka rola starszych. w Kutnie nie mieszkam, nigdy nie mieszkałem i nie zamierzam mieszkać. Kiedyś tu na forum nawoływałem do ignorowania twoich wpisów, bo są na poziomie żulerskim, ale przegiąłeś. Niestety masz problem. KONIEC DYSKUSJI NA TEN TEMAT!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mara261 Re: czego brakuje co bym chcial w kasztelanie:) 09.10.07, 19:31 prostaku czytaj ze zrozumieniem wali mnie to ze nie mieszkasz w kutnie ani nie zamierzasz ale jak ci nie odpowiada bar w zychliunie to wcale nie musisz tu przychodzic zapraszam w piatek na spotkanie ze mna wez mame bo serwuje dobre lodziki a siostra moze byc na deser bo mam ochote z krzyza spuscic cytuje : " Niestety masz problem." - takie problemy to ja nosem wciagam prymitywie wiesz gdzie mam takich jak ty w (_y_) haha Odpowiedz Link Zgłoś
xe.na Re: czego brakuje co bym chcial w kasztelanie:) 09.10.07, 21:42 ojoj to sie zadzialo!acid chyba masz slabe nerwy chlopie!!no nie moge sie pozbyc wrazenia ze masz strasznie niska samoocene,nic ci nie sugeruje,kazdy ma swoje kubki smakowe lokalu nie potepiam ale sie tez nie zachwycam! zreszta co sie tak nerwujesz skoro nie ieszkasz w zychlinie!aha i michasia wyluzuj panienko,prosze prosze jakie salonowe panstwo tu mieszka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marxymilian Re: czego brakuje co bym chcial w kasztelanie:) 10.10.07, 07:26 salonowe, niesalonowe? Fakt jest faktem, że Kasztelan jest nieco poniżej przeciętnej jeśli chodzi o standardy, nawet w tak małej mieścinie. Więc człowiek ma sporo możliwości porównania z innymi tego typu przybytkami. Nie jest to co prawda tragedia, ale można by jednak nieco więcej włożyć wysiłku w wygląd lokalu, jak i swoje podejście. Bo coraz częściej słyszę od ludzi, że na pizze jadą do Kutna, a by posiedzieć gdzieś przy pifku to do Bedlna. Więc coś chyba jest nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
uniqa1985 Re: czego brakuje co bym chcial w kasztelanie:) 24.10.07, 18:55 przede wszystkim brakuje kultury Magdzie, która żegna swych klientów słowami "wypierdalać , zamykamy" Odpowiedz Link Zgłoś
jajcyk Re: czego brakuje co bym chcial w kasztelanie:) 26.10.07, 15:57 nie ma mnie w polsce ale jak wracam na stare smieci lubie zajzec do baru,i zawsze jest fajnie.nigdy nie czulem sie tam zle,i a kazdym razem podziwiam jak kasztelan sie rozwija,mam nadzieje ze nie zmieni sie atmosfera..a atmosfere tworza ludzie...a pani magda?-trudno czasami nie miec smutnej miny jak przez wiele godzin wysluchuje sie pijanych gosci.troche wyrozumialosci,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
adcox Re: czego brakuje co bym chcial w kasztelanie:) 28.10.07, 10:38 Nie bywam w kasztelanie tak często jak kiedyś i tak często jakbym tego chciał ale generalnie podoba mi się tam. Magda ostatnio bardzo zmieniła swoje nastawienie na wiele lepsze. Zawsze ją lubiłem, mimo że mało w zasadzie się znamy. Jedyny mankament jaki nadal mi tam doskwiera to skiepszczony stół do bilarda ale taka wada to nie wada. Pozdro Madzia i oby tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
jajcyk Re: czego brakuje co bym chcial w kasztelanie:) 31.10.07, 20:07 przedewszystkim brakuje robrta kotulskiego za barem,mozna byloby pomyslec ze juz na zawsze tam zostanie,ale zycie robi niespodzianki- haha,naprawde pasowal tam jak ulal Odpowiedz Link Zgłoś
prowocator Re: czego brakuje co bym chcial w kasztelanie:) 01.11.07, 16:28 ludzi brakuje cos pustki ostatnio Odpowiedz Link Zgłoś
napleciony Re: czego brakuje co bym chcial w kasztelanie:) 12.11.07, 16:05 czy ktoś wie, jak wróciłem do domu? Odpowiedz Link Zgłoś
prowocator Re: czego brakuje co bym chcial w kasztelanie:) 01.11.07, 16:30 ludzi brakuje. cos pustki ostatnio Odpowiedz Link Zgłoś
jajcyk Re: czego brakuje co bym chcial w kasztelanie:) 11.11.07, 16:51 niedlugo swieta-wszyscy z anglii przyjada,utargi wzrosna, Odpowiedz Link Zgłoś
devils-pl Re: czego brakuje co bym chcial w kasztelanie:) 03.12.07, 23:49 DOBREGO PIWA BRAKUJE I LEPSZEGO CIASTA DO PIZZY Odpowiedz Link Zgłoś
deflor1 Re: czego brakuje co bym chcial w kasztelanie:) 04.12.07, 18:58 i oczywiście młodej, o pięknym ciele, rozbierajacej się o 24.00 kobitki, czyż nie tak Odpowiedz Link Zgłoś