Dodaj do ulubionych

Nie smiejcie sie , ale Skorpiony są bardzo okrutne

IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 21.07.04, 22:38
W zasadzie nie wierze w horoskopy , ale dlaczego to się tak często sprawdza ?
Skorpiony naprawdę są takie . Nikt nie mówi ,że nie są romantyczne i czułe ,
ale potrafią tez być tak bezwzględne i cyniczne !!! Jadowite i twarde jak
stal . Nienawistne i cierpliwe w oczekiwaniu na zranienie swojej ofiary .
Dlaczego to na mnie trafilo ?
Wiecie co , coś w tym jednak jest . I nie zgłupiałam.
Obserwuj wątek
    • ladna.pani Re: Nie smiejcie sie , ale Skorpiony są bardzo ok 22.07.04, 00:19
      ja skorpionka.
      sa 3 dekady kazdego znaku i ludzie spod jednego znaku roznia sie
      miedzy soba znacznie, w zaleznosci od nich.
      skorpion bedzie twoim przyjacielem na smierc i zycie.
      poda ci reke kiedy bedziesz w najwiekszym gownie i wszyscy odwroca
      sie od ciebie.
      ale, pomimo hardosci to ludzie delikatni, nieprzecietnie wrazliwi.
      marny los tego kto zrani skorpiona.
      wtedy wszystko mozna. skorpion pograzy siebie zeby kogos udupic.
      wiec badzcie dobrzy dla skorpionka a obdarzy was swymi laskami.
      a warto, to bardzo seksualny znak.
      tez kiedys nie wierzylam.
      teraz, po roznych doswiadczeniach wierze.
      gadam tylko z facetami pannami.
      • gomory Re: Nie smiejcie sie , ale Skorpiony są bardzo ok 22.07.04, 08:55
        > badzcie dobrzy dla skorpionka a obdarzy was swymi laskami.

Chcialbym miec takiego znajomego skorpiona ktory bylby straznikiem haremu :).
        Obdarowywal by mnie pilnowanymi laskami :)~~~~
        • bzz_bzz Re: Nie smiejcie sie , ale Skorpiony są bardzo ok 19.11.04, 10:03
          Zwróciłam uwagę na to samo zdanie i już chciałam je skomentować, gdy
          zauważyłam, że Ty byłeś pierwszy... :)
      • Gość: gregory Re: Nie smiejcie sie , ale Skorpiony są bardzo ok IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.04, 19:38
        A dlaczego z pannami? Uważasz, że facet spod znaku panny pasuje do kobiety
        skorpiona bardziej niż spod innego?
      • Gość: Anna Re: Nie smiejcie sie , ale Skorpiony są bardzo ok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 21:36
        > gadam tylko z facetami pannami
        Chyba coś w tym jest, że te dwa znaki sie przyciągają. Ja jestem panną i dość
        dobrze porozumiewam się z mężczyznami skorpionami. Natomiast nie lubię kobiet
        skorpionów.
        • 100krotki Re: Nie smiejcie sie , ale Skorpiony są bardzo ok 19.11.04, 21:47
          Gość portalu: Anna napisał(a):

> > gadam tylko z facetami pannami
          > Chyba coś w tym jest, że te dwa znaki sie przyciągają. Ja jestem panną i dość
          > dobrze porozumiewam się z mężczyznami skorpionami. Natomiast nie lubię kobiet
          > skorpionów.

to mnie już możesz polubić
          ja jestem bykiem
          też bywa okrutny
          zwłaszcza na corridzie jak mu taki matador szabelką w delikatne części ciała
          się wbija a tłum krzyczy bravo bukiety kwiatków na arenę rzuca
      • Gość: pann-ien :) Re: Nie smiejcie sie , ale Skorpiony są bardzo ok IP: 195.244.142.* 20.11.04, 03:39
        > gadam tylko z facetami pannami.

yhmmm
        czy myslisz, ze skorpion i panna sie potrafia dogadac?? znaczy najlepsza kombinacja

jestem panna w zwiazku ze skorpionem od paru lat..... :)
        nie wierze w horoskopy ale w momentach slabosci w zwiazku, sobie o skorpionach :)

skorpiony sa bardzo OK jesli wszystko jest w porzadku tu sie zgadzam.

• qtpie Re: Nie smiejcie sie , ale Skorpiony są bardzo ok 20.11.04, 03:42
        nie czytalam co napisalas ale to dokladnie to samo co ja mysle!!
        Zaden znak nie da tyle szczescia mezczyznie
        co skorpion na lewiznie.
      • viviene Re: Nie smiejcie sie , ale Skorpiony są bardzo ok 22.04.21, 10:50
        Wszystko się zgadza. Lepiej mieć przyjaciela niż wroga w Skorpionie. Ale wynika to poniekąd z ich wysokiej wrażliwości.
        Zapewniam,że inne znaki są równie okrutne jak ten powyżej a nawet i bardziej,że Skorpionem wszystko jest proste. Albo w jedną albo w drugą.
    • maretina Re: Nie smiejcie sie , ale Skorpiony są bardzo ok 22.07.04, 09:59
      sugerujesz, ze inne znaki tych cech nie posiadaja? to zapewne ucieszy wszystkie
      panie, jesli chca byc szczesliwe w zyciu musza tylko pytac panow o znaki
      zodiaku i omijac skorpionow. czemu ja durna takiej wielkiej prawdy do tej pory
      nie znalam?;)
      nie wiem czy szczerze wierzysz w te wszystkie brednie z horoskopow, ale
      zapewniam Cie, ze cynim, wrednosc, uczciwosc, wiernosc itd... nie sa kwestia
      znakow.
      • Gość: mania Re: Nie smiejcie sie , ale Skorpiony są bardzo ok IP: 81.210.83.* 22.07.04, 11:01
        kobiety skorpiony są ok (moja siostra), ale mężczyźni-wrrrrrrr...
      • 100krotki Re: Nie smiejcie sie , ale Skorpiony są bardzo ok 19.11.04, 22:21
        maretina napisała:

> nie wiem czy szczerze wierzysz w te wszystkie brednie z horoskopow, ale
        > zapewniam Cie, ze cynim, wrednosc, uczciwosc, wiernosc itd... nie sa kwestia
        > znakow.

i wielka szkoda
        o ileż łatwiej można by było omijać w życiu takie indywidua jak
        cynik,wredny,idiota,maruda,zboczeniec,dewiant psychiczny,bokser damski itd itp
        oj, wielka szkoda, że tych znaków jest tylko 12 a dewiantów charakteru dużo
        więcej rodzajów
    • Gość: wielkismutek Re: Nie smiejcie sie , ale Skorpiony są bardzo ok IP: 212.244.107.* 22.07.04, 12:56
      niestety jestem rowniez skorpionem i zgodze sie z toba co do wymienionych
      cech,ale wybacz mi to co pisze,te cechy uwidaczniaja sie jedynie wtedy gdy sa
      atakowane
    • blinski Re: Nie smiejcie sie , ale Skorpiony są bardzo ok 22.07.04, 13:23
      hm.. jestem skorpionem i prawdę mówiąc nigdy nie przyszłoby mi do głowy być
      czułym ani romantycznym.. nie umiem po prostu:) oczywiście nie mam zamiaru
      twierdzić, że innym skorpionom też nie jest to dane;)
      mam przyjaciółkę skorpionicę od 5 lat, i w życiu bym nie pomyślał że można się
      z kimś tak rozumieć:) tzn. raczej w kwestiach podejścia do świata (np.
      tumiwisizm:), szybkie dochodzenie do siebie po zadanych ranach - ale nie
      zapominanie o nich, brak przywiązania do innych ludzi, neutralne nastawienie do
      wszystkiego co nieznane - w opozycji do entuzjastycznego lub niechętnego,
      etc.); ale np. ona jest wysokoreaktywna (tzn. nie może usiedzieć w miejscu) a
      ja nisko (raczej typ domatora:).
      chyba skorpiony są najlepsze same dla siebie, bo zawsze jak kogoś bardzo
      lubiłem, to okazywało się potem że to skorpion:) za to zawsze nie cierpiały
      mnie lwy, panny i bliźniaki - ale może to przypadek..
      taka mała refleksja:)
    • Gość: skorpion Re: Nie smiejcie sie , ale Skorpiony są bardzo ok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.04, 21:10
      Skorpiony sa okrutne, cyniczne, cholernie ambitne, zmiatją przeciwnika z
      powierzchni ziemi wtedy kiedy się tego kompletnie nie spodziewa, i ta cholerna
      cierpliwoooooooooooooooość.
      • wera91 Re: Nie smiejcie sie , ale Skorpiony są bardzo ok 22.07.04, 21:47
        Racje ma i Blinski i Skorpion . A jednak moja teza jest w czesci prawdziwa.
        Skorpiony lubia tylko siebie lub tylko tych spod tego samego znaku. Nie dziwie
        sie. A ze potrafia zniszczyc czlowieka , kiedy sie tego najmniej spodziewa - to
        tez prawda ! Jedno jest pewne - sa wyjatkowe , ale boje sie ich. Az mnie ciarki
        przechodza.
        • blinski Re: Nie smiejcie sie , ale Skorpiony są bardzo ok 22.07.04, 22:08
          ej, chyba nie ma czego:)
          tylko, jak ostatnio doszliśmy z rzeczoną przyjaciółką:), można się o nas
          poranić. o nas - tzn. nie my kogoś; jeśli ktoś sobie za dużo wyobraża albo
          wysnuje jakieś głupie wnioski to czasami bardzo żałuje. kiepskie jest to, że
          tego w ogóle na ogół nie zauważam i dopiero potem dowiaduję się, że taki a taki
          ma do mnie żal w zasadzie nie wiadomo o co.
          poza tym jestem chyba całkiem miły i naprawdę ciężko mnie wkurzyć lub obrazić -
          a jeśli urażenie nie polega na zdradzie czy braku lojalności, to zapominam
          mniej więcej po godzinie;)
        • Gość: skorpion Re: Nie smiejcie sie , ale Skorpiony są bardzo ok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.04, 22:15
          Wera - spoko, skorpiony są inteligentne - nie wymierzają *sprawiedliwości* na
          ślepo i bez sensu - ten czas, który odczekują - to czas głębokich przemyśleń -
          skorpiony to ludzie - specjaliści od zarządzania sytuacjami kryzysowymi -
          znakomici doradcy, prawnicy, żołnierze, lekarze, miałaś kochanka skorpiona?
          • wera91 Re: Nie smiejcie sie , ale Skorpiony są bardzo ok 22.07.04, 22:34
            Prawie mialam. I szukam winy tylko w sobie . A ten watek to taka samoobrona ,
            zeby sobie jakos z tym wszystkim poradzic. Bo nie rozumiem unikow, ucieczki i
            milczenia bez powodu ( tak mi sie wydaje ). Ach , glupota ludzka . Do czego ja
            doszlam , zeby szukac usprawiedliwienia w znaku zodiaku. Koncze i dziekuje .
            • Gość: Asik Re: Bądź otwarta na wiedzę, ale też ostrożnie:-) IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 25.07.04, 13:53
              wera91 napisała:

> Prawie mialam. I szukam winy tylko w sobie . A ten watek to taka samoobrona ,
              > zeby sobie jakos z tym wszystkim poradzic. Bo nie rozumiem unikow, ucieczki i
              > milczenia bez powodu ( tak mi sie wydaje ). Ach , glupota ludzka . Do czego
              ja
              > doszlam , zeby szukac usprawiedliwienia w znaku zodiaku. Koncze i dziekuje

Często jest nam na początku dobrze( może cały czas jak naprawdę kochają) ze
              Skorpionami, bo umieją oni doskonale zrozumieć psychikę drugiego człowieka. Są
              świetnymi manipulatorami, aby osiągnąć czego chcą:-) Często są dobrymi
              psychologamii. W przypadku oczywiście, jak nie kierują się tylko swoim egoizmem.
              Bo, to że ktoś kończy psychologię nie oznacza, że będzie dobrze służył innym
              ludziom.

A, też czytałam kiedyś, że aby naprawdę zrozumieć dobrze kogoś, to powinno się
              połączyć wiedzą astrologii z wiedzą psychologiczną.
              Tylko zawsze trzeba być małym wobec tego wszystkiego. Wobec nauki starożytnej i
              współczesnej:-)
          • Gość: Vera2 Re: Nie smiejcie sie , ale Skorpiony są bardzo ok IP: *.cs.bialystok.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 23:19
            aha....i nad czym tak się zastanawiają, i kogo wybierają na ofiary...chyba
            jednak przesadzacie z tym uwielbieniem dla skorpionów
            - jak ktoś jest zwykłym cwaniaczkiem zostanie cwaniaczkiem, a jak skorpion
            marzy o związku dla pieniędzy, to nadal jest taki szlachetny i czciwy w swoich
            posunięciach.
        • scorpionek_gosia Re: Nie smiejcie sie , ale Skorpiony są bardzo ok 20.11.04, 21:45
          Nie!!!! Ja kocham Barana;-)))
    • Gość: kobieta Re: Nie smiejcie sie , ale Skorpiony są bardzo ok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 23:48
      Wiatm, musze dodać coś od siebie - mój brat to scorpion, super świnia, chamski,
      nienawistny do wszystkiego, co mnie dotyczy.../ może dlatego, że mam IQ i
      smykałkę do interesów i kasy, a on nie...miernie wypada w rankingu, przed
      własną żoną.../
      Także moje wieloletnie małżeństwo rozbiła scorpionica...Nienawidzę ich, będę
      tępić jak robactwo...
      P.S. Wybaczcie mi ci, porządni, bo sądzę, że tacy istnieją /scorpiony/
    • gaja45 Re: Nie smiejcie sie , ale Skorpiony są bardzo ok 23.07.04, 06:26
      pobądź troche z Baranem to Skorpion wyda ci sie misiem pluszowym.
      Pzdr!
    • sociopata Guzik sie znacie, skorpiony wala sie najlepiej 23.07.04, 09:05
      ze wszystkich znakow: love and revenge, to jest motto skorpionek. Oczywiscie
      lekka doza nimfomanii polaczonej z proznoscia ale sa zawsze zadbane i chetne do
      nadstawiania kaszany, hehehe.
      • hrabia_dewalgo Re: Guzik sie znacie, skorpiony wala sie najlepie 23.07.04, 17:38
        Tu musze tylko potwierdzic- jak sie juz skorpiona wali to na smierc.

Wskazane posiadanie kapci.
      • Gość: Anna To prawda. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 21:45
        Znam taka jedną, że gotowa była zdradzić swojego męża z innym, prawie na jego
        oczach. To już jest totalne świństwo.
    • Gość: wredny_typ Re: Nie smiejcie sie , ale Skorpiony są bardzo ok IP: 194.181.108.* 23.07.04, 13:04
      ...i do tego wredne one są :)
    • Gość: kobieta Re: Nie smiejcie sie , ale Skorpiony są bardzo ok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 15:15
      Do gaja45...
      Byłam żoną właśnie Barana...przez kilkanaście lat...i poszedł ze
      skorpionicą...ciekawe, jak teraz żyją oboje..hehe
      • maretina Re: Nie smiejcie sie , ale Skorpiony są bardzo ok 23.07.04, 15:18
        Gość portalu: kobieta napisał(a):

> Do gaja45...
        > Byłam żoną właśnie Barana...przez kilkanaście lat...i poszedł ze
        > skorpionicą...ciekawe, jak teraz żyją oboje..hehe
        nie wiem czy Cie zmartwie ( jestem skorpionica) i bylam z facetem baranem.
        ekscytujace polaczenie. podobalo mi sie.
        • Gość: kasia838 Re: Nie smiejcie sie , ale Skorpiony są bardzo ok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 18:10
          tez jestem skorpionica,a moj facet to zodiakalny baran:)burzliwy to
          zwiazek..oboje jestesmy straszliwie uparci,kazdy chce postawic na swoim.jednak
          po klotniach to zawsze on pierwszy wyciaga reke do zgody.
          nie wierze w horoskopy,ale wiele cech jakich przydziela sie
          skorpionowi,posiadam,i nawet jestem z nich dumna;)
          • Gość: gosc Re: Nie smiejcie sie , ale Skorpiony są bardzo ok IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 24.07.04, 01:26
            Upór , to jeszcze nic takiego , ale ta perfidna gra skorpionków i zabawa
            ludzkim szczesciem. Poznalam takiego i sprawil mi niespodzianke, jakiej nikt by
            sie nie spodziewal.
    • Gość: pazdziernik Re: Nie smiejcie sie , ale Skorpiony są bardzo ok IP: *.nycap.rr.com 24.07.04, 03:21
      Ja tez jestem skorpionem i zauwazylam u siebie jedna rzecz ktora przypisuje sie
      temu znakowi. Pamietam kazda wyrzadzona mi krzywde, nawet jak bylam jeszcze
      bardzo mala. Kazdy szczegol i juz nie zyje mysla zemsty, ale kiedys to bardzo
      nienawidzilam kazdego kto mi zaszedl za skore, zyczylam jak najgorzej. Mowie tu
      o takich ktorzy naprawde mnie upokorzyli badz zranili, glupoty zapominam.
      Trudno mi pokochac, ale jak sie juz zakocham to koniec.
    • babik Re: Nie smiejcie sie , ale Skorpiony są bardzo ok 24.07.04, 03:53
      Eeeeeeeee tam, przesadzasz.
    • Gość: ania lubie swoj znak.... IP: *.client.comcast.net 25.07.04, 04:34
      Pomimo faktu,ze jest on bardzo specyficzny-lubie swoj znak.Mawiaja,ze skorpion
      posiada wiecej przyjaciol nizeli wrogow-coz,nie wim jak restz,ale ja sie z tym
      zgadzam.Wydaje mi sie,ze skorpiony sa bardzo prawdziwe,bardzo
      emocjonalne,wszystko mocno przezywaja,nawet jesli czasem to maskuja.Kiedy ktos
      mi podpadnie mowiac cos nie prawdziwego lub probujac udowodnic mi cos,co jest
      kompletna bzdura badz klamstwem gotuje sie we mnie,przeczekuje,wyciszam sie,ale
      nigdy nie zapominam-zarowno krzywd jak i dobrodziejstw,jesli ktos okazuje mi
      serce odplacam sie tym samym.Przyjaciele moga na mnie zawsze liczyc.Mam
      sarkastyczne poczucie humoru,kocham dobry seks,uwielbiam kumplowac sie z
      mezczyznami(zawsze lepiej mnie rozumieli niz kobiety i chyba lubia przebywac w
      moim towarzystwie).Podobam sie facetom-mowia,ze mam w sobie 'cos',mam
      przenikliwe spojrzenie,uwielbiam obserwacje ludzi i ich zachowan.Kocham
      dzieci.Cudownie czuje sie w otoczeniu koziorozcow(to samo poczucie
      humoru),panien(zamilowanie do rozmow o tematyce egzystencjalnej),ryb(sa
      kochane),nie potrafie zniesc wodnikow(nauczylam sie jako tako tolerowac ten
      znak ze wzgledu na swa siostre).Moj maz jest rybka,mysle,ze to wspaniale
      polaczenie.Pozdrawiam. P.S. Milo czyta sie Wasze posty
      • heksa1 Re: lubie swoj znak.... 25.07.04, 13:15
        Mój chłopak jest lwem, ale zanim go poznałam byłam tylko ze
        skorpionami.Niektórzy byli wspaniali, inni nie.
        Niektórzy świetni w łóżku, inni nie.
        Ale wszyscy cholernie pamiętliwi i uparci.
        Jednego z nich naprawdę bardzo kochałam, a inny facet (też skorpion-nasz
        kolega) tak umiejętnie pokierował naszym związkiem, że się rozpadło po 3
        latach.Stąd mój wniosek, że niestety skorpiony mimo dobrych cech, są cholernymi
        intrygantami, i często działają wbrew sobie.
        • Gość: Maria Re: lubie swoj znak.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 20:55
          Mściwy, podstępny, okrutny, najlepiej omijać go z daleka.
      • Gość: Tez Ania Re: lubie swoj znak.... IP: *.wlanet.wla.pl 07.08.04, 20:58
        Jezuuu Aniuuuuuuuuu!!!! Wszystko sie zgadza ! Mam dokladnie taki sam opis,
        oprocz tego ze najlepiej sie czuje w otoczeniu Rakow (poczucie humoru).
        Pozdrawiam!
    • Gość: Asik Re2: Skorpiony nie są takie o'k jak same głoszą:-) IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 25.07.04, 13:40
      Ale, też zdarza się, że jak już tak zamotają się w tych swoich intrygach, to
      jak napisał ktoś, strzelają sobie ze swojego ogona(popełniają samobójstwo).
      Jad, jadem przeciw nim obraca się:-)
      Miałam kiedyś przyjaciółkę Skorpionkę. Było fajnie nam. Nigdy mi nic nie
      zrobiła, ale jestem wciąż w szoku, że ze swojego egoizmu zniszczyła życie swemu

chłopakowi, który był dobry dla niej na czas, aż nie znajdzie innego lepszego-
      bogatszego.
      On naprawdę był w niej bardzo zakochany. Dla niej był w stanie zrobić wszystko
      i skończyć też ze swoimi problemami. Długo to trwało między nimi i chciał
      czegoś więcej. Ale, ona trzymała jego, aż nie znalazła innego. Bo, inaczej nie
      miałaby nikogo.

A, nie mogą Skorpiony tłumnaczyć się, że są do rany przyłóż do czasu, aż ktoś
      im czegoś nie zrobi. Bo, może to oni nie dają sobie po prostu rady z czymś.
      Ja po prostu od Skorpionów z daleka trzymam się. Jak nie wiem, to ich natura i
      tak ujawni się:-)
      Uciekam od zła:-)A, najlepiej Skorpiony ze sobą czują się, bo lubią siebie, a
      swój ciągnie do swego.
      Każdy jest inny i horoskop inwidualny to jest mieszanka różnych znaków. Ale,
      cechy przewodnie sprawdzają się.
      Sama mam w sobie Skorpiona, ale na szczęście w Marsie, który dodaje mi woli
      walki i wytrwałości:-)
      • Gość: gosc Re: Re2: Skorpiony nie są takie o'k jak same głos IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 25.07.04, 21:53
        Tak ,tak Asik - swieta prawda . Ale skoro skorpiony tyle wiedza o sobie to
        dlaczego tak rania ludzi ? Zeby samemu nie byc zranionym ? Co za egoizm !
        Znalam takiego jednego skorpiona , tak mi zaszedl za skore , ze nigdy go nie
        nie zapomne . Jako jedyny znak zodiaku kojarzone sa z intrygami , seksem i
        przemoca . Szkoda , ze nie wyciagaja wnioskow i sa dobre tylko dla siebie.
    • woy1 Re: Nie smiejcie sie , ale Skorpiony są bardzo ok 26.07.04, 01:44
      Nie przejmuj sie, ja jestem skorpionem i moja Pani mowi, ze jestem bardzo
      romantyczny, choc jak sytuacja bedzie tego wymagala to tez potrafie wyciagnac
      zadlo, ale tylko w obronie najblizszych, wiec glowa do gory nie wszystkie
      skorpiony sa takie zle.
    • rozdarta_sosna Re: Nie smiejcie sie , ale Skorpiony są bardzo ok 27.07.04, 15:32
      nie są okrutne. są szczere, zaborcze, podejrzliwe, pamiętliwe i mściwe. a do
      tego kochają całym sobą. Wymagają od siebie i innych. I przeważnie są cudownymi
      kochankami...
    • Gość: greta Re: Nie smiejcie sie , ale Skorpiony są bardzo ok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 15:42
      zgadzam sie z toba w zupełnoścoi ..gdyz moi 2 ostatni eks..byli
      skorpionami..juz nie chce..
      • heksa1 Re: Nie smiejcie sie , ale Skorpiony są bardzo ok 27.07.04, 15:49
        Nie potrafią kochać całym sobą.tylko wtedy, gdy wszystko idzie idealnie.
        Każdą rysę przypisują innym, nigdy sobie.
        Oni mogą popełniać błędy, ich partner nie.Bo wtedy już zdrada i brak lojlności!
        Nawet gdy to zdrada wyimaginowana!(lub wymyślona przez innego skorpiona)
        • Gość: skorpionka Re: Nie smiejcie sie , ale Skorpiony są bardzo ok IP: *.icpnet.pl 28.07.04, 00:32
          chyba dam to do przeczytania mojemu mężowi:) Napewno się z tym zgodzi bo taka
          właśnie jestem. Wstydzę się tego, bo biedaczysko ciężko ma czasem ze mną ale ja
          kocham go z całego serca i próbuję ujarzmiać te właśnie cechy.
    • Gość: Mandy Re: Nie smiejcie sie , ale Skorpiony są bardzo ok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 11:36
      Chce tylko dodać, że jestem skorpionem, uwielbiam swój znak i nie chciałabym
      być spod żadnego innego. Najbardziej lubię swoja złośliwość (nie mylić z
      chamstwem), ktora tak cudownie wprawia ludzi w zakłopotanie. Cierpię jedynie z
      tego powodu, że jestem pamiętliwa. A niestety jednym z warunków bycia
      szczęśliwym jest dobre zdrowie i krótka pamięć.
      • Gość: kris Re: Nie smiejcie sie , ale Skorpiony są bardzo ok IP: *.crowley.pl 04.08.04, 15:23
        Oj, moja skorpionka też jest pamiętliwa. I co jakiś skumulowane spamiętane
        rzeczy znajdują swój upust. Wtedy to już walka na noże - też nie chowam głowy w
        piasek, choć jestem rakiem. Ale potem, jak mnie zacznie przepraszać, to istny
        serial brazylijski: obiadek, kolacja, śniadanko, i duuużo malego co-nieco w
        międzyczasie.

Ale nauczyłem się od niej jednego - jak mnie coś boli, to walę wprost - lepiej
        nie chodować wrzodów.
    • Gość: wera91 Re: Nie smiejcie sie , ale Skorpiony są bardzo ok IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 04.08.04, 20:46
      Widze , ze ten watek znow powrocil. Rozpoczelam go w w chwili zalu , bolu i
      wlasnej glupoty. Ale musze wam Skorpiony podziekowac , troche lepiej Go teraz
      rozumiem i zaczynam Mu wybaczac. Bo nic innego mi wlasciwie nie pozostalo . I
      chociaz On sie nigdy o tym nie dowie , to moze mnie bedzie lepiej .Czlowiek w
      rozpaczy chwyta sie wszystkiego , nawet gwiazd.
    • owieczka1982 Re: Nie smiejcie sie , ale Skorpiony są bardzo ok 08.08.04, 23:33
      to prawda :) sama jestem skorpionem...
      • Gość: Juanita Re: Nie smiejcie sie , ale Skorpiony są bardzo ok IP: *.chello.pl 28.10.04, 20:35
        ale zescie mnie nastraszyli z tymi cechami skorpiona - niby interesuje sie
        horoskopami, ale takich negatywnych cech sie nie doczytalam.
        sama jestem lwem, a moj chlopak skorpionem i musze powiedziec, ze nie ma w nim
        zadnej agresji - jest bardzo lagodny - ja przy nim wychodze na wrzaskliwa
        hetere;-) no, ale po tym co przeczytalam nie wiem co moge zobaczyc w
        przyszlosci...na pewno jest dosc skryty, ale wiem, ze lojalny no i bardzo dla
        mnie dobry.
        no i jedna z moich przyjaciol to skorpionica - fakt, ze wlasciwie jedyna
        skorpionica, z ktora sie lubie, ale tez nie jest agresywna - jest szczodra,
        wesola, otwarta i super sie czuje w jej towarzystwie. chociaz i tak na
        przyjaciol dla mnie najlepiej nadaja sie blizniaczki i baranki...
        • Gość: wadera3 Re: Nie smiejcie sie , ale Skorpiony są bardzo ok IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 28.10.04, 20:56
          to nie chodzi o to,że Skorpiony są niedobrymi ludżmi....jesteśmy właśnie ludżmi
          szczerymi do bólu,lojalnymi-do bólu,ale bardzo trudno jest Skorpionom pogodzić
          się z krzywdą /nie chodzi o bzdety/ ...
          Ja osobiście,choć nie czekam i nie szukam zemsty,to nigdy nie zapominam czegoś
          złego co mi ktoś "zafundował" nie wypominam,nie obrażam się...nie potrafię
          tylko,a właściwie nie chcę ,udawać,że "było,minęło" szczególnie jeśli to coś
          jest niesprawiedliwe....
          Nigdy świadomie nie robię komuś krzywdy i oczekuję tego od ludzi-na ogół bez
          wzajemności... ;(
    • Gość: Veraaleinna Re: Nie smiejcie sie , ale Skorpiony są bardzo ok IP: *.cs.bialystok.pl / 80.51.121.* 18.11.04, 23:14
      Nic o tym nie wiem, nie jest wart poprostu zawracania sobie nim głowy i
      wspomnień, głupek jednym słowem - płytki mały facecik.
    • Gość: Vera2 Re: Nie smiejcie sie , ale Skorpiony są bardzo ok IP: *.cs.bialystok.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 23:19
      aha....i nad czym tak się zastanawiają, i kogo wybierają na ofiary...chyba
      jednak przesadzacie z tym uwielbieniem dla skorpionów
      - jak ktoś jest zwykłym cwaniaczkiem zostanie cwaniaczkiem, a jak skorpion
      marzy o związku dla pieniędzy, to nadal jest taki szlachetny i czciwy w swoich
      posunięciach.

• 100krotki Re: Nie smiejcie sie , ale Skorpiony są bardzo ok 19.11.04, 10:07
      Gość portalu: wera91 napisał(a):

> W zasadzie nie wierze w horoskopy , ale dlaczego to się tak często sprawdza ?
      > Skorpiony naprawdę są takie . Nikt nie mówi ,że nie są romantyczne i czułe ,
      > ale potrafią tez być tak bezwzględne i cyniczne !!! Jadowite i twarde jak
      > stal . Nienawistne i cierpliwe w oczekiwaniu na zranienie swojej ofiary .
      > Dlaczego to na mnie trafilo ?
      > Wiecie co , coś w tym jednak jest . I nie zgłupiałam.

coś w tym jest

jak raz zobaczyłam na białej ścianie domu(w upalnym klimacie) zielonkawego
      skorpiona i pacnęłam go butem, to od tamtej pory co i rusz spotykają mnie same
      tragedie
      • 100krotki Re: Czyżby zemsta skorpionów? 19.11.04, 10:08
        100krotki napisała:

> coś w tym jest
        >
        > jak raz zobaczyłam na białej ścianie domu(w upalnym klimacie) zielonkawego
        > skorpiona i pacnęłam go butem, to od tamtej pory co i rusz spotykają mnie
        same
        > tragedie
    • qtpie pieprzysz, skorpiony to najpeszy znak 20.11.04, 03:40
      milosc i zemsta. Nie denerwuj skorpiona a bedzie ci slyzyl na zawsze. Poza tym
      jak chodzi o seks to za zadne pieniadze czegos takiego nie kupisz.
      • 100krotki Re: pieprzysz, skorpiony to najpeszy znak 20.11.04, 08:46
        qtpie napisała:

> milosc i zemsta. Nie denerwuj skorpiona a bedzie ci slyzyl na zawsze. Poza
        tym
        > jak chodzi o seks to za zadne pieniadze czegos takiego nie kupisz.

seks za zodiakalną m0netę?
        czy inną m0netę miałeś na myśli?

a mógłby mi tak ktoś przy okazji przypomnieć jakie miesiące dotyczą skorpiona?
        bo mnie ta zodiakalna zabawa ogranicza jedynie do znajomości znaków zodiaku
        moich najbliższych i oczywiście swojego
        ale który kiedy się zaczyna i kończy to ja nigdy nie mogę spamiętać
        a zresztą po co?
        jeszcze bym jakąś okazję na fajnego faceta do seksu przegapiła?
        • Gość: Klara Re: pieprzysz, skorpiony to najpeszy znak IP: *.cs.bialystok.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.04, 15:07
          to skorpion ze skorpionem to dopiero wulkan??
          • Gość: julka Re: pieprzysz, skorpiony to najpeszy znak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 17:40
            Wszystkie znane mi Skorpiony (kobiety) są samotne, choć atrakcyjne.
            Nie są samotne z wyboru.
            Pragną związku, ale mężczyźni szybko od nich odchodzą do innych kobiet.
            Czy sa wyjątkami wśród Skorpionów?
      • Gość: GOŚĆ Re: skorpion i seks buhahahaha IP: *.cs.bialystok.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.04, 14:55
        nie no nie moge, bo każdemu facetowi się wydaje że w seksie jest najlepszy,
        i to wcale nie zależy od znaku zodiaku, że tak wam się wydaje...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka