Dodaj do ulubionych

Kto zamawia demo Today?

20.08.04, 08:20
Dziś mija mój termin zamówienia i cały czas się waham- zamówić czy nie
zamawiać...
Sama nie będę tego używać i szczerze mówiąc nie wiem czy znajdę klientkę -
ale podejrzewam, że jeśli ktoś miałby już wydać tyle pieniędzy, to wolałby to
zobaczyć na własne oczy...
Torebka też jest taka sobie...
Obserwuj wątek
    • edak Re: Kto zamawia demo Today? 20.08.04, 08:41
      Ja miałam ochotę na te perfumki, ale jak powąchałam próbkę ochota mi przeszła.
      Przecież trwa jeszcze lato, więc powinni wystartować z czymś lekkim...ale co,
      kto lubi...Mi ten zapach kojarzy się, niestety z 60-letnią amerykanką z blond
      natapirowaną czupryną, przy kości i w szortach :-o
      • orissa Re: Kto zamawia demo Today? 20.08.04, 08:50
        Dla siebie nie zamówię. Moja ulubiona klientka zastanawia się czy sobie
        zamówić, a ponieważ jej zamówienie nigdy nie jest niższe niż na 1000zł, to
        zaproponowałam jej że odstąpię swoje demo. Przynajmniej będę miała możliwość
        obejrzeć to "cudo" smile
    • epa5 Re: Kto zamawia demo Today? 20.08.04, 10:18
      Mam te perfumy i jestem z nich zadowolona, mają przepiękny elegancki zapach,
      chociaż na początku byłam sceptyczna, no i są trwałe, bardzo długo je czuję na
      sobie. Ale to kwestia gustu, jednemu podpasują, drugiemu nie. Pozdrawiam.
      • justa_79 Re: Kto zamawia demo Today? 20.08.04, 12:11
        a ile godzin czujesz je na sobie?
        ja się też zastanawiam nad tym demo, bo mam spory zapas perfum... na razie
        nawet próbki jeszcze nie wąchałam.
        • sister52 Re: Kto zamawia demo Today? 20.08.04, 20:37
          Ja czuję je na sobie calutki dzień. Są na mojej skórze naprawdę trwałe. Zapach
          nie kojarzy mi się ze starszą panią z Ameryki, nawet jak wącham Today
          z "papierka". A jak wącham na mojej skórze to pachną jeszcze ładniej. Ten
          zapach dostosowuje się do skóry i nieco inaczej pachnie (tak jak każdy inny
          zapach) - tyle że w moim przypadku pachnie naprawdę pięknie. Tak więc warto
          kupić.
          Dlatego demo zamówiłam, tym bardziej że i torebkę dostanę smile
    • epa5 Re: Kto zamawia demo Today? 20.08.04, 22:28
      Psiknęłam się tak przed pracą i czułam tak z 8 godzin, tyle chyba wystarczy.Ale
      zapach jest naprawdę przepiękny, za pierwszym razem byłam sceptycznie
      nastawiona ale w miarę wąchania coraz bardziej mi się podoba. Nie uważam żeby
      pachniał starą babcią z Ameryki, to nie ta kategoria zapachowa, ale to kwestia
      gustu, jedni oszaleją na jego punkcie a innym nie będzie się podobał. Mnie tak
      odrzuciło od zapachu Angel Thierry Muglera, który normalnie mi smołą jakąś
      walił czy cuś( hi hi hi).Pozdrówka.
      • omango Re: Kto zamawia demo Today? 20.08.04, 23:13
        dzis bylam w COKu zobaczyc Today i mam kilka spostrzezen:
        troche zawiodlam sie butelka - na zdjeciu (jak to z zasady bywa) wyglada
        znacznie ciekawiej, korek nie powinien byc taki plastikowy...
        natomiast zapach moze nie jest przepiekny, ale jest zdecydowanie ladny i nawet
        zastanowie sie nad zakupem - raczej poczekam na K 11 i jesli torebka w
        rzeczywistosci okaze sie ladna to wtedy kupie
        oczywiscie psiknelam na reke - zapach jest zupelnie inny niz na stronie w
        katalogu, wiec tym nie nalezy sie sugerowac (mi zapach na stronie nie podobal
        sie) - po czasie wychodza na wierzch rozne przyjemne nutki smile
        (aczkolwiek jak dla mnie - Incadesence w porownaniu zdecydowanie wygrywa! smile
    • klakierka Re: Kto zamawia demo Today? 22.08.04, 19:38
      wąchałam tylko z papierka z katalogu , no i nie wiem ale pewnie przez wrodzoną
      cekawość zamówie , jesli nie beda mi sie podobać oddam mamie albo sprzedam ,
      ciekawa jestem jakie bedą kolejne zapachy , mają być raz na kwartał ?? czyli
      następne w okolicach swiąt ??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka