mapipex 20.12.04, 18:40 Życzę Wam śniegu po pachy,smacznej kiełbachy! Uśmiechu kupę,rózgi na d..ę. Do nieba choinki i wędzonej szynki oraz Szczęśliwego wskoku do Nowego Roku.... P.S.Ładną macie choineczkę:}}}} Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gawronka Re: Też Wam składam życzenia 20.12.04, 19:32 Pięknie dziękujemy :) ja od siebie dorzucam bombek wielkich jak bile. I żeby zawsze wygrywali nasi faworyci! :))) Pogodnych Świąt Bożego Narodzenia i Snookerowego Sylwestra :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kooniczyna Re: Też Wam składam życzenia 21.12.04, 18:52 Korzystając z tego wątku, i w imieniu Snookerowej Rodzinki (tak myśle ;) życzymy Wam Wesołych, szczęśliwych, wspaniałych świąt, spełnienia marzeń, dotrwania do każdego celu, i ogółem snookerowych to znaczy wesołych świąt :) Kooni w imieniu sąsiadów - forum Eurosnooker. :):):):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
snooker147 Re: Też Wam składam życzenia 21.12.04, 19:19 najwspanialsze zyczenia swiateczno-snookerowe!!!!!dla kochanych sasiadow!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: Też Wam składam życzenia 21.12.04, 20:24 Gawroniu, w Twoich stronach bombki o wymiarach bili są uważane za wielkie? Hmmmm. ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
marcia.back Re: Też Wam składam życzenia 21.12.04, 22:17 ja oczywiście także składam naszym miłym sąsiadom ;)) życzenia: Gwiazdki najjaśniejszej, choinki najpiękniejszej, prezentów wymarzonych, świąt mile spędzonych, karnawału szalonego, roku 2005 bardzo udanego!!! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Też Wam składam życzenia 22.12.04, 13:15 gatta13 napisała: > Gawroniu, w Twoich stronach bombki o wymiarach bili są uważane za wielkie? Hmmm > m. ;)))) Latoś bile obrodziły. Wyjatkowo dorodne som. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: Też Wam składam życzenia 22.12.04, 13:25 U nas to się bańki nazywa ;). Ach, donoszę, że o'piernik i o'tort orzechowy już gotowe :)))))))))))))))))) Życzenia wpiszę niebawem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Też Wam składam życzenia 22.12.04, 13:40 dorota_snooker napisała: > Ach, donoszę, że o'piernik i o'tort orzechowy już gotowe :)))))))))))))))))) A ja czytałam, że ktoś ma chrapkę na twoje o'wypieki... I to nie snookerfan! G. Zbulwersowana ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: Też Wam składam życzenia 22.12.04, 15:36 gawronka napisała: > > A ja czytałam, że ktoś ma chrapkę na twoje o'wypieki... I to nie snookerfan! > > G. Zbulwersowana > ;)) > > > > Chodzi Ci o tego uroczego gangstera z Pruszkowa, który ma okarynę w uchu ? Z tego o wiem to na Twoje piórka to on też ma chrapkę :P Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Też Wam składam życzenia 23.12.04, 13:32 dorota_snooker napisała: > gawronka napisała: > > > > > > A ja czytałam, że ktoś ma chrapkę na twoje o'wypieki... I to nie snookerf > an! > > > > G. Zbulwersowana > > ;)) > > > > > > > > > Chodzi Ci o tego uroczego gangstera z Pruszkowa, który ma okarynę w uchu ? > Z tego o wiem to na Twoje piórka to on też ma chrapkę :P > Mieć to on może... No. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: Też Wam składam życzenia 22.12.04, 16:06 > Latoś bile obrodziły. Wyjatkowo dorodne som. Chyba zimoś? ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
zen_kg Re: Też Wam składam życzenia 22.12.04, 19:32 Portal gazeta.pl oferuje możliwość przesłania życzeń gwiazdeczką :) DLA gawronki i WAS WSZYSTKICH TU OBECNYCH PRZESYŁAM GWIAZDKĘ NUMER: 11384. Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Też Wam składam życzenia 23.12.04, 13:33 gatta13 napisała: > > Latoś bile obrodziły. Wyjatkowo dorodne som. > > Chyba zimoś? > > ;PP Oj Gatto nie znasz się na snookernictwie. Bile dojrzewają latem. Zimą to się wykopuje z ziemi pędy kijów snookerowych. :) Odpowiedz Link Zgłoś
drakoola Re: Też Wam składam życzenia 21.12.04, 22:36 Ja sie rowniez do zyczen dolaczam. Wszystko co dobre i kochane niech Wam w Swieta bedzie dane... Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Też Wam składam życzenia 23.12.04, 11:35 wszystkiego najlepszego na święta i nowy rok! niech Wam bile same wpadają gdzie trzeba niech wygrywają Wasi ulubieńcy, najlepiej w cotygodniowych turniejach niech każdy frejm kończy się "147-mką" niech stołów do snookera przybywa szybciej niż śniegu w zimie niech zdrowie i chęć do gry dopisuje mimo przeciwności losu wspaniałych komentarzy: niech Wam (komentatorom) ślina na język przyniesie wszysko co nasze (kibicowskie) uszy będą zdolne wysłuchać i w ogóle wszystkiego naj naj naj Odpowiedz Link Zgłoś
lilipiec Re: Też Wam składam życzenia 23.12.04, 18:06 Dużo radości na Święta i 147 spełnionych życzeń w nowym roku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: Też Wam składam życzenia 24.12.04, 00:37 No i przyszedł czas i na mnie ;) Wszystkim bez wyjątku życzę wesołych świąt i spełnienia najskrytszych marzeń. I zdrowia, bo prozac drożeje ;)))))) PS.Moj kot zawisnął właśnie na choince, pięknie komponuje się pomiędzy jej gałązkami. Wiem jakie pytanie zadam mu jutro ( a właściwie dzisiaj o północy ). Jakiego snookerzystę lubisz najbardziej mój wielce szanowny kocie ? Odpowiedź może być tylko jedna - P.Ebdona - bosko się przy nim zasypia miau ......... Odpowiedz Link Zgłoś
marth.stars Re: Też Wam składam życzenia 24.12.04, 15:53 wszystkiego doooobrego!!!!!!!!!!!! po prostu..pozdrawiam gorąco! Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Też Wam składam życzenia 24.12.04, 16:07 Zaprzyjaźnione forum miejskie zasyła najserdeczniejsze życzenia świąteczno- noworoczne wszystkim Użytkowniczkom i Użytkownikom kija i kulek :-) O, gdybyście tylko mogli zobaczyć, jak ładnie nam w tym roku Burmistrz przystroił miasto w świąteczne światełka za nasze pieniądze... :-) *** Hm, jeszcze zobaczymy, co kto komu wyskubie... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
svenia Re: Też Wam składam życzenia 24.12.04, 16:08 Zdrowych, spokojnych, pełnych radości i ciepła Świąt i duuużo bąbelków na początek 2005r. Odpowiedz Link Zgłoś
blue.berry i ja i ja: ))) 30.12.04, 10:23 juz bardzo poswiatecznie ale jeszcze na szczescie przednoworocznie usciski cieple sle dla Was wszystkich - aby wasza snookerowa rodzinka dobrze sie miala, kazdy zbieral sowje punkty bacznie (i aby bylo ich coraz wiecej), zeby zycie mialo sens i smak, i aby eurosport po wszeczasy serwowal takie transmisje jak w mijajacym roku. calusy dla wszystkich bo i oczywiscie wytrwalosci dla Gawronki - co by jej sie dalej chcialo tak jak chce: ) Odpowiedz Link Zgłoś