gatta13 13.01.05, 22:39 Zamienię telewizję Trwam lub kanał z rosyjskimi piosenkami na DSF. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agacia.k Re: Ogłoszenie 13.01.05, 23:01 Ja mogę zamienić kanał Romantica na DSF :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: Ogłoszenie 13.01.05, 23:04 Yyyyy... Na tym ruskim kanale grają w coś, co ideą moze nieco podobne jest do snookera. Mają stół ze szmaragdowym suknem, dziwaczny kij, i białe bile wielkości piłek tenisowym. Help! Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: Ogłoszenie 13.01.05, 23:08 gatta a moze ty ogladałaś wieczór zbrodni na kanale discovery ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: Ogłoszenie 13.01.05, 23:15 Oglądałam, ale Marcia powiedziała, że jest Ronnie i poszłam szukać DSFu. Znalazłam dużo fascynujących kanałów. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
marcia.back Re: Ogłoszenie 13.01.05, 23:24 a ja szukałam u siebie eurosportu2 i niestety nie mam :( dobrze,ze chociaż DSF mam ;) ale jakos nigdy mi nie przyszloby na myśl,ze moze tam byc snooker ;) Odpowiedz Link Zgłoś
snuki Re: Ogłoszenie 14.01.05, 01:10 Gatta!!! Co to za kanał, ten ruski? Ja go chcę! Ta gra to bilard petersburski, cóś pięknego;-). Trzeba tylko wpukać 8 z tych cudnych białych bil w łuzy, niby nic, ale bile mają 70mmm, a kieszenie - 74mm, i to poniekąd troszkie utrudnia;- ). Z rosyjskich kanałów mam tylko RTR, bardzo fajny skądinąd, ale onże bilard można tam zobaczyć tylko kiedy grają w niego bohaterowie jakiegoś filmu albo serialu;-(((. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: Ogłoszenie 14.01.05, 10:00 snuki napisała: > Gatta!!! Co to za kanał, ten ruski? Ja go chcę! Ta gra to bilard petersburski, > cóś pięknego;-). Trzeba tylko wpukać 8 z tych cudnych białych bil w łuzy, niby > nic, ale bile mają 70mmm, a kieszenie - 74mm, i to poniekąd troszkie utrudnia;- > ). > Czekaj czekaj, mnie się zdaje że któryś z polskich snookerzystów grał w tę odmianę bilarda. Może G.Wysocki (specjalista od lokowania żółtej bili na stole), ale może się mylę......... Pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: Ogłoszenie 15.01.05, 12:45 Ten kanał to zdaje się ntv mir, wszystko pisane przepięknym alfabetem, hehe. A bilard chyba był fragmentem filmu, niestety, bo jak trafiłam na niego ponownie, szukając DSFu, już nie grali. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
parmenion Re: Ogłoszenie 16.01.05, 13:16 DSF możesz sobie sprawić całkiem niedrogo (jakieś 300-400 zł lub nawet taniej) kupując antenę (wystarczy najmniejsza średnica 60 cm - kilkadziesiąt złotych) oraz tuner (uzywany ok 100-200 zł, nowy od 300 wzwyż). Wystarczy później skierować na Astrę i jesteś szczęśliwą posiadaczką kilkudziesięciu programów (większość niemieckich), m.in. DSF-u i niemieckiej wersji Eurosportu. Wszystko bez abonamentu. DSF zamierza do końca sezonu dawać transmisje z premier league snooker. Poniżej szczegółowy program (5x będzie Hunter, O'Sullivan, Hendry). www.sport1.de/coremedia/generator/www.dsf.de/Programm/Billard/Turnier/Main.html Sendetermine im Überblick: Donnerstag, 27. Januar, 20.00 Uhr LIVE 3. Spieltag (Rothes Hall, Glenrothes): Stephen Hendry vs. Marco Fu Mark Williams vs. Steve Davis Donnerstag, 10. Februar, 20.00 Uhr LIVE 4. Spieltag (Glades Arena, Kidderminster): Ronnie O'Sullivan vs. Paul Hunter Jimmy White vs. Marco Fu Donnerstag, 24. Februar, 20.00 Uhr LIVE 5. Spieltag (The Anvil, Basingstoke): Ronnie O'Sullivan vs. Steve Davis Stephen Hendry vs. Paul Hunter Samstag, 12. März, 20.00 Uhr 6. Spieltag (The Assembly Rooms, Derby): Mark Williams vs. Jimmy White Ronnie O'Sullivan vs. Stephen Hendry Samstag, 19. März, 19.30 Uhr 7. Spieltag (The Cresset Centre, Peterborough): Paul Hunter vs. Steve Davis Ronnie O'Sullivan vs. Marco Fu Samstag, 26. März, 18.00 Uhr 8. Spieltag (The Auditorium, Grimsby): Stephen Hendry vs. Mark Williams Jimmy White vs. Steve Davis Samstag, 9. April, 19.00 Uhr 9. Spieltag (The Corn Exchange, Ipswich): Paul Hunter vs. Marco Fu Ronnie O'Sullivan vs. Mark Williams Samstag, 16. April, 19.00 Uhr 10. Spieltag (The Dome, Doncaster): Paul Hunter vs. Jimmy White Stephen Hendry vs. Steve Davis Mark Williams vs. Marco Fu Dienstag, 10. Mai, 21.45 Uhr Halbfinale & Finale (The Civic Hall, Trowbridge): (Partien stehen noch nicht fest) Weiteres Snooker-Highlight im DSF: Dienstag, 1. Februar, 20.15 Uhr World Snooker Trickshots 2004 pozdr P Odpowiedz Link Zgłoś