Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ronnie wygrał Premier League :) :) :)

07.05.05, 18:01
    JUPIIIIIIII :) :) :)
    Teraz już nikt nie powie,że po MŚ się załamał albo "wypalił" :) :) :)
    Ronnie zasze będzie the best :D :D :D

finał zakończył się następującym wynikiem:
    Ronnie O’Sullivan 6 – 0 Mark Williams
    70 – 52, 75 (75) – 19, 134 (134) – 0, 71 (71) – 1, 60 (43) – 34, 95 (95) – 0
    Obserwuj wątek
      • marcia.back Re: Ronnie wygrał Premier League :) :) :) 07.05.05, 18:02
        jak podaje ta tutaj stronka :) :) :)
        • bokserka123 Re: Ronnie wygrał Premier League :) :) :) 07.05.05, 20:06
          6:0? Fiu,fiu...to raczej Williams się wypalił;)
          • g.ciano Re: Ronnie wygrał Premier League :) :) :) 07.05.05, 20:14
            Tylko czemu tak późno "rakieta" wystrzeliła??!! Szkoda, bo najlepszy obecnie
            zawodnik na świecie mógł mieć trzeci tytuł a tak mistrzem jest substytut, osoba
            lee-podobna, który zapewne nic więcej w karierze nie osiągnie...

Swoją drogą to niezłe były jeszcze półfinały. Williams rozwalił Fu 5:0,
            O'Sullivan Hendrego w takim samym stosunku... Skoro Williams się wypalił, to co
            dopiero Hendry!
            • marcia.back Re: Ronnie wygrał Premier League :) :) :) 07.05.05, 23:16
              g.ciano napisał:
              > a tak mistrzem jest substytut, osoba lee-podobna, który zapewne nic więcej w
              >karierze nie osiągnie...
              >

Hmmm... może nie przepadam za Murphym,ale tego czy już niczego więcej nie
              osiągnie nie byłabym taka pewna...moim skoromnym zdaniem,mimo wszystko
              zapowiada się na dobrego zawodnika ;)
              • aska1983 Re: Ronnie wygrał Premier League :) :) :) 07.05.05, 23:35
                marcia.back napisała:

> >
                > Hmmm... może nie przepadam za Murphym,ale tego czy już niczego więcej nie
                > osiągnie nie byłabym taka pewna...moim skoromnym zdaniem,mimo wszystko
                > zapowiada się na dobrego zawodnika ;)

zgadzam sie, Murphy zapowiada sie calkiem niezle, dajmy mu szanse :)
                • marcia.back Re: Ronnie wygrał Premier League :) :) :) 08.05.05, 00:36
                  :) ja tak nie skromnie pozwole sobie zachęcić do odwiedzenia <a
                  href="htp://www.snooker.nci.pl">mojej stronki</a> :) dodałam newsa o Premier
                  League i może ktoś zechce to przeczytać :D jest również możliwość
                  skomentowania,jeśli cos będzie nie tak itp. :D
                  Zapraszam :D
                  • marcia.back Re: Ronnie wygrał Premier League :) :) :) 08.05.05, 00:38
                    ups... ;) link nie wyszedł :P
                    <a>href="htp://www.snooker.nci.pl">moja stronka</a> :)
                    jeszcze raz zapraszam :D :D :D
                    P.S.Przepraszam Gawroniu,że się reklamuje,ale skoro już o tym napsiałam,to
                    niech ktoś to przeczyta :D
                    • marcia.back Re: Ronnie wygrał Premier League :) :) :) 08.05.05, 00:40
                      no nie ;/ Przepraszam za te linki,ale coś mi nie wychodziło ;/
                      <a href="www.snooker.nci.pl">moja stronka</a>
                      Jak teraz nie wyjdzie,to już porazka ;/
                      Więc jakby co to zapraszam na www.snooker.nci.pl :)
                      P.S.Tak to jest,że tyle postów trzeba pisać,gdy forum nie ma opcji "zmien" ;)
                      ale i tak forum jest kochane :D :D :D
                      • karunaa Re: Ronnie wygrał Premier League :) :) :) 08.05.05, 11:46
                        marcia, a nie tak: URL=www.cos.pl]nazwa[/URL
                        oczywiscie z nawiasem na przed URL i po URL ;)

sprawdze ;) [URL=www.snooker.nci.pl]All Snooker[/URL]
                        • karunaa Re: Ronnie wygrał Premier League :) :) :) 08.05.05, 11:47
                          ok, nie tak... ech... robie zamieszanie ;)
      • artur147 Re: Ronnie wygrał Premier League :) :) :) 08.05.05, 10:21
        Szkoda byłem za Hendrym a tu masz :(
        • dodda Re: Ronnie wygrał Premier League :) :) :) 08.05.05, 13:08
          No to świętujemy zwycięstwo MISTRZA:) Nieźle zapowiada się kolejny sezon w
          którym(miejmy nadzieje)wystąpi Ronnie:)
          • g.ciano Re: Ronnie wygrał Premier League :) :) :) 08.05.05, 16:42
            Powiedzmy sobie szczerze, że Murphy poza tym mistrzostwem nie ma żadnych
            osiągnięć choćby średnich a w dodatku nawet nie pokazywał się w żadnych
            turniejach. Historia sportu (choćby piłki nożnej) zna wiele przypadków, gdy
            wystrzeliwały różne dynamity i wygrywały najważniejsze imprezy by potem nawet
            nie zbliżyć się do tych sukcesów. Gdyby Murphy chociaż sporadycznie pokazywał
            się w jakiś turniejach przed MŚ to bym go uznał za talent a nie za wybryk...
            Dla mnie o wiele większy potencjał mają: Ryan Day, Neil Robertson czy Jason
            Triump
            • dorotka_snooker Re: Ronnie wygrał Premier League :) :) :) 08.05.05, 17:23
              g.ciano napisał:

> Powiedzmy sobie szczerze, że Murphy poza tym mistrzostwem nie ma żadnych
              > osiągnięć choćby średnich a w dodatku nawet nie pokazywał się w żadnych
              > turniejach. (...) Gdyby Murphy chociaż sporadycznie pokazywał
              > się w jakiś turniejach przed MŚ to bym go uznał za talent a nie za wybryk...

www.globalsnookercentre.co.uk/files/Results/res04_5/04BO.htm
              Jeśli za wybryk uważasz udział w półfinale british open to ja sobie też takiego
              wybryku życzę.
              Pzdr - D.
              • g.ciano Re: Ronnie wygrał Premier League :) :) :) 08.05.05, 20:54
                OK, przyznaję że zapomniałem... W końcu chyba nawet oglądałem te manto jakie mu
                Higgins sprawił... Prawda jest taka, że do półfinałów różnych imprez włazili
                różni zawodnicy, którzy błyszczeli tylko i wyłącznie podczas jednej imprezy...
                Murphy nie zawiódł w dwóch, prawda jest jednak taka że (i tu można zerknąć na
                zeszłoroczny ranking) nie był to zawodnik wybitny a w tym sezonie nie zawiódł w
                dwóch turniejach... Przecież ten koleś o mały włos nie wyleciał w eliminacjach
                do MŚ?? Wtedy dyskusja byłaby bezprzedmiotowa...
      • liszek1987 Re: Ronnie wygrał Premier League :) :) :) 09.05.05, 23:07
        no drugi najszybszy 11 frejmowy mecz
        ladnie ladnie bardzo mi sie to podoba. niezle wrozy na przyszly sezon.
        oby tak dalej Ronnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka