karunaa 08.11.07, 18:27 Po tak długim czasie mogłam zobaczyć 147 Ronniego live ;)) Brawo!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga_z82 Re: w kooooońcu! 08.11.07, 18:35 po prostu rewelacja 7 max :)))) Gratki :D Odpowiedz Link Zgłoś
marcia.back Re: w kooooońcu! 08.11.07, 19:35 Dokładnie - REWELACJA!!!! To chyba pierwszy max Rońka,który widziałam LIVE :D genialne uczucie :P P.S.Mój komp wrócił z naprawy,więc mam już hasło do tego konta ;D Za utrudnienia przy obstawianiu przepraszam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
susa0 Re: w kooooońcu! 08.11.07, 20:33 a j nie widziałam buuuu... chyba rzucę studia:( Odpowiedz Link Zgłoś
karunaa Re: w kooooońcu! 08.11.07, 20:40 sama widziałam tylko dzięki "wyjątkowemu" okienku między zajęciami, moja prowadząca wiedziała kiedy wyjechać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aska_manfredzik Re: i znowu! 17.12.07, 19:03 to w takim wypadku ja mam za dobrze, bo widziałam oba te ostatnie maxy w całości. Tylko, że przy pierwszym z początku nie uwazalam, az do momentu, w ktorym komentator powiedzial, że idzie na maxa... Odpowiedz Link Zgłoś
karunaa Re: znooowu! 28.04.08, 21:07 dla tych co tak jak ja nie byli w stanie zobaczyć live: www.youtube.com/watch?v=2683ZFhrjco ok 7:20 genialne!! Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: znooowu! 29.04.08, 09:08 a ja kiedyś na zawał padnę przed telewizorem :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: znooowu! 29.04.08, 09:59 Dwoistość natury Ronniego jest niesamowita. Ewidentnie on też bywa po drugiej stronie lustra. Czarodziej ! Odpowiedz Link Zgłoś
aga_z82 Re: znooowu! 29.04.08, 22:52 tym razem nie Ronnie a Ali Carter wbił maxa :D suuuper i fajnie że sie przełączyli na drugi stół :D Odpowiedz Link Zgłoś
pawelbozek Re: znooowu! 30.04.08, 15:00 Coś to za łatwe się robi. Ebdon chwilę wcześniej o mało co. Jeszcze wcześniej ze trzy czy cztery poważne próby były w tym turnieju. Obawiam się, że nadejdzie kiedyś taki dzień i przyjdzie jakiś Chińczyk do main touru i będział maxem kończył każdy swój mecz. Oby nie, bo to będzie koniec snookera dla mnie. Tymczasem brawo Ronnie i Ali. Odpowiedz Link Zgłoś
aska_manfredzik Re: znooowu! 01.05.08, 12:52 Mój fart jest niesamowity:) Zawsze jak Ronnie wbija maxa ja akurat jestem przed telewizorem :D:D:D. I w ogóle świetnie, że Ali też wbił 147. Od zeszłorocznych mistrzostw bardzo mu kibicuję i cieszy mnie jego sukces - zarówno maksik jak i dotarcie do półfinału. A w ogóle Ali był świadkiem 2 maksów w ostatnich dwóch sezonach (Ronnie'go i Higginsona) więc dobrze, że teraz przyszła kolej na niego :) Odpowiedz Link Zgłoś