bimka3 05.02.05, 10:47 Hej!Szukam dobrego specjalisty w Sulechowie,ktory zajmuje sie nieplodnoscia.Moze byc kobieta lub mezczyzna.Z gory dzieki. Pzdrawiam Link Obserwuj wątek
gagat100 Sulechów - Zielona Góra 08.02.05, 10:26 cytat Sulechów - Zielona Góra Autor: magjug Data: 04.02.2005 10:13 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz cytując + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- Cześć. Jedno pytanko - czy ktoś zna może jakiegoś dobrego, sprawdzonego lekarza ginekologa, który pracuje w szpitalu na oddziale położniczym w Sulechowie i ma dodatkowo swój gabinet prywatny w Zielonej Górze? Nie posiadam niestety samochodu, a jazda PKS-em to średnia przyjemność, nie mówiąc już o dodatkowych kosztach i straconym czasie.... Będę bardzo wdzięczna za wszelkie namiary! I z góry dzięki Link
maria-52 Re: Sulechów 06.02.06, 22:11 Będę wdzięczna za wszelkie info na temat tego gina... jestem w ciąży i mam zamiar się do niego wybrać by prowadził mnie przez 9 miesięcy warto? czy szukać kogoś innego? ile kosztuje u niego wizyta, badania, jaki ma sprzęt, stosunek do pacjentki, czy obiecuje pobyt przy porodzie??? Link
maria-52 Re: Sulechów 06.02.06, 22:11 Będę wdzięczna za wszelkie info na temat gin. k. RZEPKI jestem w ciąży i mam zamiar się do niego wybrać by prowadził mnie przez 9 miesięcy warto? czy szukać kogoś innego? ile kosztuje u niego wizyta, badania, jaki ma sprzęt, stosunek do pacjentki, czy obiecuje pobyt przy porodzie??? Link
klamka00 Re: Sulechów 10.02.06, 22:10 Lekarz ok.Wizyta 100 zł-pierwsza,pózniej nie wiem,sprzęt ma dobry.Z tego co sie orientuję,to lekarze nie podejmują już się "bycia" przy porodach!Dr Rzepka też.Powód-pracują do póżna w gabinetach i nie jest w stanie wyskoczyć do Ciebie,bo akurat Ty rodziszJeśli trafisz na dyżur dr Rzepki,to życzę powodzenia.Chyba,że np będziesz mieć umówioną cesarkę,to zrobi Ci osobiście.Lekarz jak to lekarz,prywatnie każdy jest super. Pozdrawiam Link