Gość: asiek_asiekowaty IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 06.11.04, 16:01 www.sklep.eris.pl/produkt.php?id=483 www.sklep.eris.pl/produkt.php?id=479 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tikulek Re: Znacie te nowości? (podkłady Eris) 06.11.04, 21:38 Nie znam ale ciekawa jestem dlaczego dali kartę kolorów Privi. Może tylko opakowanie jest nowością:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ap Re: Znacie te nowości? (podkłady Eris) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.04, 22:11 Ciekawa jestem dlaczego w opisie działania podkładu kryjącego nie ma słowa o tym że kryje niedoskonałości cery? Czyżby jak wszystkie wczesniejsze podkłady Eris i Privi po prosku miał krycie równe zeru? Tak czy owak z ciekawości ten kryjący na pewno kupię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiek_asiekowaty Re: Znacie te nowości? (podkłady Eris) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 06.11.04, 23:17 Niom właśnie - jakie mają podkładowe wyroby? Ja daaaaaaawno temu miałam puder 20 (w starej czarno-białej wersji) i nie pamiętam za dobrze, jaki był, pamiętam tylko, że to był mój pierwszy podkład. :P Odpowiedz Link Zgłoś