Dodaj do ulubionych

szampon pantene provi na objetosc -czy jest dobry?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 21:41
plissssss napiszcie czy sprawia ze włsoy sa puszysciejsze czy to kolejny pic
na wode tak jak te shamtoo i ine tego typu!
Obserwuj wątek
    • Gość: asia Re: szampon pantene provi na objetosc -czy jest d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 10:16
      wspanialy!
      • Gość: szouou Re: szampon pantene provi na objetosc -czy jest d IP: 62.93.46.* 19.08.05, 11:13
        tak, idealny!
        • Gość: madzia Re: szampon pantene provi na objetosc -czy jest d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 11:25
          serio mowicie dziewczyny?pewnie sobie jaja robicie a ja mysle ze naprawde jest
          fajny!
    • Gość: as Re: szampon pantene provi na objetosc -czy jest d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 11:51
      gó.. prawda!
      • Gość: szouszou Re: szampon pantene provi na objetosc -czy jest d IP: 62.93.46.* 19.08.05, 15:42
        ja go nie uzywalam tak naprawde
    • Gość: kaja Re: szampon pantene provi na objetosc -czy jest d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 19:28
      on dziala!
    • Gość: Midi Re: szampon pantene provi na objetosc -czy jest d IP: 141.44.224.* 19.08.05, 19:45
      Ja wlasnie koncze opakowanie i moge powiedziec tak: i jest, i nie jest dobry.
      Mam taki problem, ze wszystkie szampony "zwiekszajace objetosc" przetluszczaja
      mi wlosy szybciej, niz szampony do wlosow normalnych. Tak bylo ze wszystkimi,
      ktorych probowalam, a bylo ich chyba z 4 czy 5, ze strasznym Szamtu na czele
      (po tym to byl horror - po kilku godzinach mialam tluste straki). Pantene nie
      jest wyjatkiem i tez przetluszcza, ale do drugiego dnia rano wytrzymuje
      (chociaz z trudem i lekkim obrzydzeniem czasem :)
      Za to troche mniej mi ich wypada niz 2 miesiace temu - to nie jest zadne
      zludzenie, wypada mniej i juz, a poniewaz nic poza szamponem nie zmienilam, to
      chyba to jego zasluga. No i jest wydajny - takie opakowanie mniejszego formatu
      (chyba 250 ml) przy sredniej dlugosci wlosach starcza mi na ponad dwa miesiace
      (tzn. uzywam od konca czerwca i jeszcze sporo go jest - na jakies dwa
      tygodnie), a myje co drugie dzien i kilka razy mylam codziennie.
      Na poczatku kilka razy moj maz umyl sobie nim wlosy ... i dostal ataku takiego
      lupiezu, jakiego nie mial od lat...
      • Gość: ola Re: szampon pantene provi na objetosc -czy jest d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 21:00
        ale czy zwieksza objetosc?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka