Dodaj do ulubionych

dobry fryzjer- cienkie włosy warszawa

IP: *.acn.pl / *.acn.pl 21.09.03, 22:52
czy ktoras z was zna dobrego fryzjera w warszawie ktory potrafi fajnie obciac
długie wlosy w cos krotszego ale fajnego / fryzjer z sredniej polki cenowej/
nie mam pomyslu jak obciac wlosy aby sie fajnie ukladaly i potrzebuje zeby
jakis fryzjer mi powiedzial ze przy takich cienkich wlosach to to i to bedzie
dobrze a inaczej bedzie beznadziejnie. A co wy robicie z cienkimi wlosami????
Obserwuj wątek
    • Gość: wiem Re: dobry fryzjer- cienkie włosy warszawa IP: *.spray.net.pl 21.09.03, 23:02
      wiem i sprawdziłam, że dobry, a nawet bardzo dobry jest Krzysiek Chodorski z
      Krasińskiego bodajże 20 tel.605 239 735, strzyżenie z czesaniem i to jest
      jedyny minus kosztuje 150 zł. Ale warto!
      • Gość: req Re: dobry fryzjer- cienkie włosy warszawa IP: *.bredband.skanova.com 22.09.03, 14:10
        krzysiek z hormona jest na krasinskiego?!?! to kiedy sie przeniosl? ja u niego
        zawsze bylem na nowym swiecie 35.
        • Gość: wiem Re: dobry fryzjer- cienkie włosy warszawa IP: *.spray.net.pl 22.09.03, 21:31
          Krzysiek z hormona jest tam gdzie był. Ale niedługo będzie jeszcze niżej, bo
          nie umie trzymać gęby na kłódkę.

Krzysztof Chodorski współpracuję z francuską szkołą fryzjerstwa i właśnie jest
          we Francji.
          • Gość: pixi Re: dobry fryzjer- cienkie włosy warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.03, 12:39
            To znaczy co, tajemnice państwowe wyjawia?!
    • Gość: imba Re: dobry fryzjer- cienkie włosy warszawa IP: *.acn.pl / *.acn.pl 21.09.03, 23:16
      o rany a cos cenowo bardziej dla ludzi
      • Gość: wiem Re: dobry fryzjer- cienkie włosy warszawa IP: *.spray.net.pl 22.09.03, 12:41
        Wiem, że dużo taniej jest na Gałczyńskiego 7, równoległa do Nowego Swiatu. Po
        raz pierwszy byłam u tego fryzjera, też zresztą Krzysztof i jestem zadowolona.
        Nie wiem ile kosztuje samo strzyżenie, ale z pewnością taniej.
        Różnica jest taka, że u chodorskiego bywałam częściej, widziałam też jak
        ścinał innych i nigdy nie zdarzyło mi się zobaczyć, że coś jest nie tak.
        Na Gałczyńskiego wybrałam się pełna obaw, ale też czułam, że będzie dobrze.
        Nie widzę żadnej różnicy, jeśli chodzi o moje włosy, choć technikę strzyżenia
        mają ci panowie zupełnie inną.
        Zatem w ramach oszczędności i dobrego wyboru polecam adres na Gałczyńskiego,
        ale uwaga tylko pana Krzysia.
    • Gość: margo Re: dobry fryzjer- cienkie włosy warszawa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.03, 22:12
      pan Robert z biguina w galerii centrum. Ja mam wlosy cienkie, scinalam za jego
      porada z poldlugich do calkiem krotkich, juz prawie dwa lata jestem mu wierna i
      niezmiennie zadowolona ze strzyzenia
    • Gość: marchefka Re: dobry fryzjer- cienkie włosy warszawa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.03, 11:57
      Ewa Zygmuntowicz ze Stylissimo przy rondzie ONZ. Za Strzyzenie, mycie i
      modelowanie placisz 55 zl, moim zdaniem to sensowne pieniadze. Jakos uslugi
      znacznie przekracza jej cene. Polecam szczegolnie wtedy, kiedy lubisz fryzury
      wygladajace bardzo naturalnie. Ja jestem nia zachwycona juz od dluzszego
      czasu... Jak masz ochote, to sprobuj. Ja mam cienkie wlosy i niezaleznie od
      tewgo, czy wlasnie je zapuszczam, czy obcinam, to Ewa potrafi doradzic i tak
      obciac, zeby to nie wygladalo na zadna faze przejsciowa... Tel. do salonu: 697
      91 55
      • Gość: nana76 Re: dobry fryzjer- cienkie włosy warszawa IP: *.acn.pl / 10.64.2.* 23.09.03, 12:24
        Natalia z ce-ce na Nowym Swiecie- 65 zl.
      • Gość: pixi Re: dobry fryzjer- cienkie włosy warszawa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.03, 08:13
        Zachęć mnie, proszę jeszcze bardziej, może dla Twojej Ewy zdradzę swoją, która
        jest doskonała, ale trzy razy droższa. Zapuszczam włosy i strasznie mnie to
        męczy, co dwa miesiące koryguję fryzurę, potem jakiś czas jest OK. Zaczynam
        się łamać, krótkie są jednak b. wygodne. Chciałabym też zmienić kolor, jak z
        tym radzi sobie p. Ewa?
        • Gość: maja Re: dobry fryzjer- cienkie włosy warszawa IP: 62.233.167.* 28.10.03, 15:02
          cienkie czy grube Daniel z effectu na Waliców 6204458 obcina mnie i wszystkie
          moje koleżanki,zajebisty koleś i salon wykręcony z niezłą muzą.70zł za cięcie
    • czikitata Re: dobry fryzjer- cienkie włosy warszawa 02.02.14, 23:39
      dobry fryzjer niczym lekarz.
      Nie gadam za dużo - polecam lotną fryzjerkę - na fb Artplaneta.
      Spóźnia się wiecznie, przyzwyczaiłam się - ale kreatywność w oku ;))
      Jak chcecie korzystajcie, znów jest w Polsce.
      • kasha77 Re: dobry fryzjer- cienkie włosy warszawa 03.02.14, 12:25
        wątek sprzed 11 lat...brawo!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka