fenikss.2972
18.12.12, 14:02
..............która powtarza trudne słowa, nie mając pojęcia, co to ten Kodeks Karny, ponieważ w przeciwnym wypadku dawno zamknęłaby ryjek, z powodu notorycznego naruszania tychże przepisów :D
aaaaaaaaa KK to zbiór przepisów normujących porządek publiczny w państwie - łamanie tych paragrafów jest ścigane z urzędu i karane z urzędu - zatem poczytaj suniu google, doucz się - bo strasznie śmiesznie wyglądają te popiskiwania - Kodeks Kaaaaaaaaaarnyyyyyyy Kodeks Kaaaaaaaaaarnyyyyyyy Kodeks Kaaaaaaaaaarnyyyyyyyyyyyy :D a jakoś nie zauważyłem, coby groźny prokurator wkroczył i niecnego Jokkera zakuł w gustowne bransoletki, osadziwszy na 3 miesiące w areszcie do rozprawy :D
Kalejdoskop ❁♫♫
Re: Klaro....
Autor: m.maska ☺ 18.12.12, 12:36
Dodaj do ulubionych
Odpowiedz cytując Odpowiedz
uuuups.... a pamietacie, jak Szalik trollowal u nas jako cierpkaslodyczmychust zeby bylo zabawniej, przypomnialo mi sie to tylko dlatego, ze wlasnie dzisiaj wisi JEJ watek wsrod "innych dyskusji" - inaczej nie pomyslalabym nawet o tym a tym bardziej nie chcialoby mi sie tego szukac...
forum.gazeta.pl/forum/w,101385,127053314,127053314,Jak_mozecie_sie_tak_pastwic_nad_ludzmi_.html
...Ile mozna pastwic się nad niewinnym człowiekiem jakim jest Jokker, wymyślac na jego temat niestworzone historie?!!!!!! Moze i ma on kilka nicków, co z tego???? Wy nie macie??? Regulamin GW tego nie zabrania?? Leczcie sie wszyscy u psychiatry, wy karlowate pomioty, cwiercinteligenci !!!!!!!
i ten oto niewinny czlowiek, o ktorym potem Szalik pisal, kim to ten Jokker nie jest, ze oko by nam zbielalo, gdybysmy wiedzieli.... no teraz juz wiemy kim jest... Jest tym, ktory z kodeksem karnym jest na bakier, prawo ma gdzies, regulamin forum ma gdzies i netykiete tez ma gdzies....
A jesli kto chetny, to moze sobie poczytac co Cierpkaslodyczmychust pisala w innych miejscach na forum...