ika_edziecko 28.12.04, 13:06 Poszukuję osób ładnie i szybko dziergajacych, szydełkujących. Kontakt na maila gazetowego. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klemensa11 ela-fanka forum w imieniu swojej mamy 28.12.04, 18:05 napisalam na priva - ja nie szydelkuje, ale moja mama cudnie Odpowiedz Link
maniusia1 Re: Dodatkowa praca dla dziergających 29.12.04, 08:02 Witam, Czy można prosić o informację. Byłabym bardzo zainteresowana. Pozdrawiam, Anna Odpowiedz Link
druciarka Re: Dodatkowa praca dla dziergających 29.12.04, 13:19 Witam Dziergam, ale tylko na drutach, najchętniej kolorowe sweterki dla dzieci. Odpowiedz Link
mamand Re: Dodatkowa praca dla dziergających 29.12.04, 22:19 jestem zainteresowana, napisałam na priva Odpowiedz Link
ika_edziecko Re: Dodatkowa praca dla dziergających 30.12.04, 10:05 Dziewczyny, tutaj zaglądam dużo rzadziej niż do poczty, więc bardzo proszę, piszcie na małpę, dobrze? )) Poza tym nie chcę tutaj zamieszczać szczegółów, bo a nuż by to o reklamę zahaczyło... P.S. Mamand, nic od Ciebie nie dostałam chyba...? Odpowiedz Link
alka44 Re: Dodatkowa praca dla dziergających 04.01.05, 19:52 Jestem zainteresowana. proszę o szczegóły. nie moge wysłac poczty na gazete. nie wiem dlaczego. mój adres alka6@wp.pl Odpowiedz Link