Gość: Darla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 21:32 Czesc mam rozne cyle 25 30 dni potrzebuje wyjechac , i wolabym aby miesiaczka byla pzred wyjadzem , brakuje mim do niej 10 dni , czy znacie jakis sposb by ja przyspieszyc , skuteczny Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Darla Re: Miesiaczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 21:38 sory ale to nie spam ale jak zuwazysz dobrze to pierwsza widomosc , omylkowo klinelam nie pelni napisana Pozdrawiam Daral Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aleks19 Re: Miesiaczka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.06.05, 21:42 Ja przyspieszam dużym wysiłkiem fizycznym i staram się więcej jeść i pić ciepłych posiłków. Dobre jest robienie brzuszków i bieganie. Bardzo ciepła kąpiel też się sprawdziła! Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darla Re: Miesiaczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 21:44 dzieki zaczne jeszcze dzis probowac moze sie uda Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: Miesiaczka 08.06.05, 23:31 Gość portalu: aleks19 napisał(a): > Ja przyspieszam dużym wysiłkiem fizycznym i staram się więcej jeść i pić > ciepłych posiłków. Dobre jest robienie brzuszków i bieganie. Bardzo ciepła > kąpiel też się sprawdziła! Powodzenia hę? hę? hę? Odpowiedz Link Zgłoś